Minci

Minci : 20 januari 2020 : Dr. Schreinemachers : Kliniek Veldhoven

Recommended Posts

Hallo Allemaal , 

 

20 januari is het dan zover en krijg ik mijn borstvergroting in de Veldhoven Kliniek . 
Ik ben heb altijd hele mooie volle borsten gehad 70D. Ook na 3 kinderen ben nog jong 28 was ik niet ontevreden had een mooi lijntje en niks te klagen . Totdat ik besloot te lijnen,  na de bevalling van nummer 3 ,woog ik 61 kg en ben 1.70 start gewicht was 58 kg . Ik wilde kosten wat het kost onder die 60 uitkomen en ben hier in doorgeslagen want ik woog op een gegeven moment 48 . En natuurlijk niks meer van mijn borsten over . Inmiddels weer een “gezond” gewicht van 59 kg en nog steeds niks meer van die mooie borsten over . 
het besluit en datum staat vast 20 januari word ik geholpen alleen baal ik enorm van de reactie van mijn moeder . Ze werd gewoon boos en had niet van mij verwacht dat ik zo’n domme beslissing zou maken . Natuurlijk is het mijn lijf en mijn beslissing en mijn man vond het in het begin niet nodig maar staat nu volledig achter me . Toch doet de opmerking wel wat met me , mijn schoonmoeder daar in tegen reageerde heel positief en kon me goed begrijpen ! Zijn er meer dames die reacties hebben gehad van ouders ofzo ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo dames , 

 

As maandag is het zo ver en gaat dan eindelijk de operatie plaatsvinden . 
Op zich viel het met de zenuwen wel mee maar nu het toch wat dichterbij komt begint het een beetje te kriebelen. 

Donderdag moet ik bellen om te kijken hoe laat ik aan de beurt ben , ze verwachten dat dit pas s middags zal zijn. 
Waar ik me vooral zorgen over maak is het herstel. Met 3 kinderen en natuurlijk is mijn man er ook gewoon maar ik kan heel moeilijk los laten. Ik wil het liefst alles zelf doen. Hoe ging dag bij jullie, voor de gene die ook perfectionistisch zijn ? 
Ook even een vraagje over een BH , ik heb 2  bh’s gekocht via de kliniek maar is dit voldoende ?

 

Verder vind ik het heel fijn om hier mee te lezen en de ervaringen te delen aangezien mijn omgeving me vooral bang maakt met wat er allemaal “mis” kan gaan . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Minci Ik ben vrijdag aan de beurt en bij mij kriebelt het ook wel. Ik ben ook heel benieuwd hoe laat ik aan de beurt ben. Hoe oud zijn jouw kinderen? Ik heb een zoontje van 1,5. Dus bij mij wordt het ook wel een wat lastig herstel met een kind die vaak gedragen moet/wil worden.
 

Hier gelukkig alleen maar positieve reactie van familie en vrienden, ze vinden het vooral stoer dat ik het ga doen. Omdat ik het al zo lang wil, en mensen ook snappen dat ik het wil (ik heb namelijk niet zo veel). 

Het gaat er uiteindelijk om dat je je zelf er goed bij voelt. Uiteindelijk moet je het ook niet voor een ander doen maar voor jezelf.

Hoeveel CC krijg je? En voor, tussen of achter de spier?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AnitaSR spannend !! 
Ik ben jong moeder geworden ik ben 28 en heb een zoon van 10 zoon van 6 en zoontje van ruim 2.5 dus het ik een drukke bedoeling bij ons thuis . 
 

Wat fijn dat iedereen zo goed reageert en achter je keuze staan . 
Mijn man staat volledig achter me. Helaas reageerde mijn moeder minder positief en mijn vader weet het niet eens . Ik heb jonge ouders maar ze zijn nog al ouderwets . Gelukkig reageerden mijn schoonouders juist heel meelevend en vinden dit een keuze die ik zelf moet maken . 
 

Wanneer krijg je te horen hoe laat je aan de beurt bent ? 
Ik krijg 340 cc dual plane en jij ? Op dit moment heb ik een C cup maar gewoon slap !  
wat laat jij plaatsen ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als het goed is krijg ik morgen of overmorgen de tijd door. 
Ik krijg 265CC anatomisch van mentor voor de spier. Op dit moment heb ik een gapende B cup (denk als ik het officieel laat opmeten ik misschien op A zou uitkomen). Ik wil uiteindelijk gewoon een mooi natuurlijk resultaat krijgen.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AnitaSR ik heb anatomische mentor coh |||. Wilde een zo natuurlijk mogelijk resultaat . 340 was nodig om de slappe huid ook echt op te vullen . 
 

Hoe lang heb je vrij van je werk?  ( mocht je werken ) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohhh super spannend nog een weekje!

 

Ik ben 2,5 maand geleden geopereerd; 340cc dual plane ook in Kliniek Veldhoven maar dan door dr. Donders. Had van tevoren een B cup en kom nu uit in 70F/ 70G

Ben er echt super blij mee en het is me allemaal reuze mee gevallen. Het enige klote is het slapen de eerste week.. ik zou een voedingskussen aanschaffen waar je dan in kan liggen; ik zou niet weten wat ik zonder had gemoeten..

 

heel erg veel succes en laat alles op je afkomen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@IbabsxGoed om te horen ! Een F en G klinkt zo groot ! 

Ik lees inderdaad dat vooral het slapen moeizaam is en je toch rugklachten krijgt die ik al heb !  Bedankt voor de Tip ik zal eens op zoek naar een Voedingskussen. 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend hè! Misschien gaan we elkaar nog tegenkomen maandag, ik word geholpen door dr Schiettecatte..

Mijn ouders waren er heel erg op tegen, ze zeiden dat je niet moet laten snijden in een gezond lichaam.. Mijn partner steunde mij wel gelukkig. Hij zou vakantie opnemen om voor mij en de kinderen (van 4 en 6 jaar) te zorgen maar hij is helaas op 1 november overleden. Ik heb toen het hele plan aan de kant gezet omdat het niet te doen is alleen met jonge kinderen maar mijn ouders zijn helemaal bijgedraaid. Ze vinden dat ik dit voor mezelf moet doen. Ze hebben foto's gezien van de passessie en kwamen er toen achter dat het niet gaat om porno boobs maar om een bescheiden cupje.. Ze komen een paar weken bij mij inwonen en gaan de boel hier draaien :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RVtje Waauw wat een verhaal . Wat super knap dat je dit doorzet en voor jezelf kiest . En wat moet het een zware tijd geweest zijn voor jou en je kinderen . 
 

Fijn dat je ouders zijn bijgedraaid, ik ben bang dat dat hier nog even zal duren . Mijn ouders zijn nu 4 weken op vakantie dus ik heb ook niks gezegd . Ze zijn ook van mening dat je niet in een gezond lichaam moet snijden dus wil ze niet onnodig ongerust maken .  
 

En wat toevallig dat jij maandag ook aan de beurt bent in de zelfde kliniek . Weet je al hoe laat jij mag ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wordt vrijdags geopereerd en heb dan 1 week vrij. Dus 9 dagen om uit te rusten. Hopelijk is dat genoeg. Heb wel met de HR manager afgesproken dat mocht ik niet kunnen autorijden ik ook thuis mag werken.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het was zeker heftig, nu even focussen op dit :)

Hopelijk draaien jouw ouders ook snel bij! Zouden ze het niet vervelend vinden om pas achteraf te horen dat je onder narcose bent geweest?

Ik weet nog niet hoe laat ik aan de beurt ben. Ze mailen 3 werkdagen van te voren, aangezien het zaterdag open is zullen ze die wel mee tellen als werkdag.. Morgen weten we meer :) Krijg je dan ook pas de chirurg te horen?

Share this post


Link to post
Share on other sites