• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Gebruikers online


83 gebruikers online

 1. Sofie456
 2. Gast
 3. CupA84tje

  CupA84tje

  Zojuist

 4. Gast
 5. Vriesje
 6. MissMagic96

  MissMagic96

  Zojuist

 7. MissBeauty
 8. Eecc15il
 9. Gast
 10. Gast

  Gast

  Bekijkt profiel: DreamLou

  1 minuut geleden

 11. Anoniems
 12. Gast
 13. Gast

  Gast

  Aanmelden

  1 minuut geleden

 14. Gast
 15. Gast

  Gast

  1 minuut geleden

 16. Gast
 17. Mandje85
 18. Gast
 19. roseb2809

  roseb2809

  3 minuten geleden

 20. Blinq_84
 21. Gast
 22. Niks
 23. Gast
 24. Ilseb

  Ilseb

  Bladeren door fotoalbum

  4 minuten geleden

 25. best_boobie
 26. Baloe

  Baloe

  5 minuten geleden

 27. Sheann

  Sheann

  Bekijkt forumindex

  6 minuten geleden

 28. Gast

  Gast

  Bekijkt forumindex

  7 minuten geleden

 29. Gast
 30. Gast