• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Gebruikers online


71 gebruikers online

 1. Gast

  Gast

  Registreren

  Zojuist

 2. Noa90
 3. Gast
 4. BV_JM
 5. Steef89
 6. laura60
 7. Cassidy

  Cassidy

  Bekijkt forumindex

  1 minuut geleden

 8. Annuh

  Annuh

  Bekijkt forumindex

  2 minuten geleden

 9. Gast
 10. CupA84tje
 11. Jolee

  Jolee

  3 minuten geleden

 12. Natascha

  Natascha

  3 minuten geleden

 13. xlaux

  xlaux

  4 minuten geleden

 14. Desi3
 15. Raquelreed
 16. Jasmijn_
 17. Moppie1982
 18. Gast
 19. pnllg044

  pnllg044

  6 minuten geleden

 20. Gast
 21. Gast
 22. Utopia
 23. Gast
 24. Gast
 25. Gast

  Gast

  Bekijkt profiel: Brendax

  9 minuten geleden

 26. Sophie89

  Sophie89

  Bekijkt forumindex

  10 minuten geleden

 27. Gysje
 28. Gast
 29. Nina34
 30. Gast