AnitaSR

Silver Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About AnitaSR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kon het niet laten toen ik gister ging shoppen. Over 2,5 week ga ik echt langs een lingeriezaak om de boel op te laten meten. Maar wilde t nu toch wel eens zien in een mooie bh ipv die kliniekbh. Ben er helemaal blij mee!
 2. @Robijntje02 Het is vandaag precies 3 weken geleden. Het gaat best goed. Het lastigste vind ik nog het niet mogen tillen i.v.m. mijn zoontje. Maar voor de rest valt de pijn reuze mee. Tuurlijk heb ik wel eens last (ik noem het maar 'last' omdat ik pijn een te groot woord er voor vind), maar dat is het allemaal wel waar. Het slapen is wel wat lastiger omdat ik een buikslaper ben, maar ik kan inmiddels al wel half op mijn zij liggen. En de borsten zien er nu echt alweer een stuk mooier uit. Ik heb (nog) geen album. Ik heb wel een beetje een haat-liefde verhouding met mijn sportbh. Af en toe moet ik m gewoon echt een half uurtje even uit doen omdat je toch de hele dag m een beetje voelt drukken, maar ik zou m ook niet kunnen missen. Het voelt toch ook wel weer heel erg veilig om m aan te hebben.
 3. @Wieke30 Ik ben 17 januari geopereerd door vd Weij en ik ben tot nu toe heel tevreden. Ze passen precies bij mijn lichaam. Ik moet naakt nog wel heel erg wennen dat ik nu ineens fatsoenlijke borsten heb. Ik heb 265CC voor de spier gekregen (anatomisch) en ook gewoon uitgegaan van het advies van dr vd Weij. Ik wilde ook gewoon natuurlijk resultaat en daar staat hij om bekend. Ik heb wel destijds via de site van bergman clinics online een 3-d simulatie gemaakt met ongeveer de protheses die ik zou krijgen om zo toch een beter beeld te krijgen van hoe het er uit komt te zien. Misschien ook een idee voor jou om dat te doen
 4. @Littlegirllinda89 Goed om te horen. Ze zijn al wat mooier aan het worden maar staan nog steeds wel erg vooruit. Maar kwestie van geduld hebben dus. Kan jij inmiddels al wel een beetje slapen? En hoe gaat het met jouw gevoel/pijn aan de borsten? Merk dat ik vandaag een beetje een irritant gevoel in 1 borst heb (kan het niet goed uitleggen maar voelt een beetje alsof iets aan de binnenkant langs mijn tepel de hele tijd schuift, wat in feite natuurlijk ook zo is). Weet jij trouwens hoe het zit met het registreren van de implantaten? Ik vind de folder wat onduidelijk. Ik moet morgen alweer op controle komen. Dan mogen ook eindelijk die irritante pleisters er af als het goed is.
 5. Krijg je trouwens voor de spier? Ik heb namelijk voor de spier en kan verder wel gewoon bewegen enzo. Dat lukte al gewoon vanaf de 2e dag. Dus op basis van mijn herstel: Als je kleintje in de stoel wordt gezet kan je wel gewoon pap/eten geven. En liedjes zingen, samen tekenen, tv kijken (ietsje vaker dan normaal) en dat soort dingen lukt gewoon. Het is niet zo dat hij mij nu hele dagen mist. Ik kan alleen niet tillen en troosten. Maar mijn zoontje laat zich gelukkig ook door andere troosten.
 6. Hier gaat het goed. Ben nu 6 dagen PO. Ik mis zelf wel heel erg het knuffelen met mijn zoontje. Gister kwam hij naar mij toe om te knuffelen en dat kon ik niet weerstaan 🤗 maar kreeg toch wel last van steken in 1 borst. Ik slik verder eigenlijk vanaf de 2e dag al geen paracetamol meer, alleen in de nacht. Zodat ik ook beter aanvoel dat bepaalde dingen gewoon echt niet kunnen. Ik heb gelukkig veel hulp met het verzorgen van hem, anders had het echt niet gekund zo'n operatie. Dus je moet wel echt hulp regelen.
 7. Inmiddels 3 dagen PO en ik heb nauwelijks pijn. Ik moet echt oppassen dat ik niet al te veel weer wil gaan doen. Gister waren mijn borsten wel heel opgezwollen, vooral richting de oksels. Dat is vandaag ook al een stuk minder. Ze zijn wel heel gevoelloos, wat heel vreemd voelt. Gister voor het eerst gedoucht na de operatie. Vond ik wel even spannend. Ik vind mijn borsten nog niet zo mooi, dus ik kijk er maar ook niet te veel naar in de spiegel. Ik weet dat het uiteindelijk allemaal nog zijn plekje moet gaan vinden en in moet dalen, dus ik maar me nog niet te veel zorgen hierover. Maar ik ben wel heel benieuwd hoe het uiteindelijk er uit gaat zien en voelen. Verder i.c.m. mijn zoontje van 1,5 gaat het wel goed. Mijn man doet gelukkig heel veel, waar ik mij dan wel weer schuldig over voel. En mijn ouders helpen ook op de dagen dat mijn man werken is en hij niet naar het kinderdagverblijf gaat. Alleen het niet alles kunnen/mogen doen vind ik maar niks. En mentaal voelt het wel wat zwaar als mijn zoontje getroost of op schoot getild wil worden dat dat niet kan. Ik probeer maar zoveel mogelijk elke keer af te leiden met liedjes zingen.
 8. Ik ben gister geopereerd en heb een zoontje van 1,5. Omdat ik dus net pas ben geopereerd kan ik nog geen ervaringen delen. Maar ik probeer in mijn operatieverslag regelmatig updates te plaatsen. Ik heb wel sowieso voor de eerste 2 weken geregeld dat ik nooit alleen met mijn zoontje ben ivm tillen. Ik was destijds ook op zoek naar ervaringen van andere, maar toen helaas niet veel kunnen vinden.
 9. Bedankt allemaal. Bij deze even een eerste bericht na de operatie. Helaas liep de chirurg wat uit dus was uiteindelijk om 14u aan de beurt. Het viel uiteindelijk gelukkig mee met de zenuwen en de anesthesisten waren ook erg grappig dus dat verlichte de spanning ook wat. En voor ik t wist sliep ik en lag ik op de uitslaapkamer. Ik baalde er wel van dat ik wakker werd gemaakt want ik sliep nog zo lekker. 2 broodjes gegeten en 2 koppen thee gedronken (ik had enorm honger en dorst) en geplast en toen mocht ik gaan. Autorit van 1,5u ging ook goed. Heb vooral nog half geslapen in de auto. Net even wat gegeten en snel naar bed want bij staan/zitten werd ik wel heel licht in mijn hoofd. Pijn bij de borsten valt nog mee. Heb alleen last van mijn bovenste ribben, ik weet niet of dat ook echt mijn ribben zijn of de band van de aangemeten bh die straks zit. Alhoewel als ik voel lijkt hij niet super strak te zitten. Ik ga nu slapen....
 10. Morgen word ik om 12.30u geopereerd. Hopelijk slaap ik vannacht een beetje 🙈
 11. Ik wordt vrijdags geopereerd en heb dan 1 week vrij. Dus 9 dagen om uit te rusten. Hopelijk is dat genoeg. Heb wel met de HR manager afgesproken dat mocht ik niet kunnen autorijden ik ook thuis mag werken.
 12. Als het goed is krijg ik morgen of overmorgen de tijd door. Ik krijg 265CC anatomisch van mentor voor de spier. Op dit moment heb ik een gapende B cup (denk als ik het officieel laat opmeten ik misschien op A zou uitkomen). Ik wil uiteindelijk gewoon een mooi natuurlijk resultaat krijgen.
 13. @Minci Ik ben vrijdag aan de beurt en bij mij kriebelt het ook wel. Ik ben ook heel benieuwd hoe laat ik aan de beurt ben. Hoe oud zijn jouw kinderen? Ik heb een zoontje van 1,5. Dus bij mij wordt het ook wel een wat lastig herstel met een kind die vaak gedragen moet/wil worden. Hier gelukkig alleen maar positieve reactie van familie en vrienden, ze vinden het vooral stoer dat ik het ga doen. Omdat ik het al zo lang wil, en mensen ook snappen dat ik het wil (ik heb namelijk niet zo veel). Het gaat er uiteindelijk om dat je je zelf er goed bij voelt. Uiteindelijk moet je het ook niet voor een ander doen maar voor jezelf. Hoeveel CC krijg je? En voor, tussen of achter de spier?