• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Hoi hoi. Ik ook maandag bij Straten. Mag me melden om 12:15. Dus jij bent na mij. Zijn er sws al 4 die die dag door hem geholpen worden van dit forum. Ik krijg 450 cc rond coh1. Hp. Spannend he. Gaat nu snel. Al zenuwachtig???
 3. Ik ga ook voor het grootste, dit raade Dr Straten ook aan als je twijfelt en de meeste op het forum zeggen het ook. Heb je de 3D simulatie van Bergman gedaan. Dan kan je zien hoe het er ongeveer uit komt te zien. Ik heb voorbeelden ervan in mijn album. Als het goed is heb ik je toegevoed.
 4. Ik had het vandaag wel even zwaar maar nu gaat het weer beter. Ik ga gewoon mijn verstand op 0 zetten want ik heb er goed over nagedacht en wil dit 100% maar die rot zenuwen werken niet mee. Maandag ochtend ben ik sowieso een koele kikker... haha
 5. He Meis. Ja ik pas om 13.15... dus dat gaat een lange ochtend worden maandag.. ik blijf ook twijfelen dus ga maandag daar de keus maken na nog een keer gepast te hebben. Mocht ik het dan nog niet weten dan ga ik voor het grootste, aangezien iedereen eerder zegt had groter gewild ipv kleiner.. ben je er helemaal klaar voor?
 6. Begint toch wel wat te kriebelen Haha. En jij dan? ben wel jaloers op je mooie tijd
 7. Oh ja, Ik heb 1 BH van Hunkemoller en 2 van Hema klaarliggen dus kijk wel wat het lekkerst zit en anders breng ik ze terug.
 8. @KMA2701 Hoi hoi, ik ben ook 20 Nov aan de beurt. Heb je al een trgekregen? Ik mag om 7:45, lekker vroeg. Heb je al een keuze gemaakt? Ik heb heel lang tussen 345 en 390 getwijfelt maar ga toch voor 390.
 9. Hoi hoi, hoe gaat het met de zenuwen?? Nog twee nachtjes te gaan
 10. Hoe gaat het met de zenuwen dames? Ik had vandaag even een 'cold feet' momentje maar nu gaat het weer okay
 11. dankje jaaa heel spannend! ben zo benieuwd hoe mijn herstel zal gaan en hoe ze eruit gaan zien! oeh ook spannend waarom pas volgend jaar?
 12. Hoihoi Je het herstel gaat echt wel vlot. Korstjes rond de tepel zijn nu weg dus begin ik te smeren Alleen voel ik wel nog een hechting die naar buiten komt....ik weet zo niet wat gedaan daarmee. Zou dit automatisch verdwijnen of zou ik toch naar de pc bellen? Hier ook nog geen bhik heb wel nu eentje besteld bij Hunkemoller...een 85c..is ie niet goed kan ik hem retourneren.. Hopelijk worden ze toch nog wat groter...migen wel niet kleiner wirden!! Woensdag 4 weken...wat gaat de tijd vlug...
 13. @shirros zo te lezen gaat het alweer best goed met je! Het is lastig He om je goed te houden als je je goed voelt, anderzijds vind ik het ook echt genieten dat je nu gewoon helemaal rustig aan moet doen. Anders ken ik mijzelf en ga ik toch weer dingen doen in het huis! Ben je helemaal tevreden met de maat? Mag ik ook meekijken in je album ben benieuwd!
 14. Oh ja snap dat het nu inderdaad wat moeilijker is en het gaat ook om nogal een wat hoger bedrag! Op de foto vind ik je buik trouwens heel mooi!
 15. Today
 16. Hoi @Westie mommy, hier nog iemand met toekomstige dr. van Straten borsten! Wat goed van je dat je toch de stap nu durft en kan zetten!! Aan jezelf denken is belangrijk We hebben een clubje met meiden die allemaal in december geopereerd worden. Heel fijn want dan kunnen we elkaar steunen. Als je zin hebt om lid te worden, het heet de kerstballenclub!
 17. Dan zie ik je wel verschijnen, gezellig!! @MissBeauty Waarom moet je nog zolang wachten op je operatie??
 18. Spannend hoor! Ze zijn daar ook super aardig. Ik kon ook 11 december geopereerd worden door dr straten maar heb toch nog mooi een plekje kunnen krijgen op 4 december zodat ik er met de kerst hoop ik met wat minder pijn bij zit. Ik krijg 440 cc dual plane high profile anatomisch. Een Dtje maar goed de exacte maat konden ze niet zeggen.
 19. Jaa ik heb vanochtend mijn vriend nog wel moeten bellen om naar huis te komen maar na 5 min kon hij ook weer gaan. Het ergste heb ik inderdaad nu wel gehad denk ik! Ik slaap alleen nog heeel veel hihi. Vandaag was mijn bazin hier en ik denk dat ik nog wel eat langer thuis blijf, zij heeft een borst verkleining gehad en kon zig hel goed in mij verplaatsen dus dat is fijn! omg hou douchen is goddelijk Haha! Ja die sport bh is echt chil! Serieus ik zou die halen! Die geeft veel steun en vormt je borsten mooi en een voorsluiting! xxx
 20. @Natje1 Haha ik ga zeker nog foto's plaatsen! Er is alleen de afgelopen week weinig veranderd dus wacht nog een paar daagjes. Hoe gaat het met jou? Herstel je goed? Ik heb wel het idee dat ze wat groter zijn geworden... Maar misschien lijkt dat alleen maar zo doordat de vorm veranderd. Geen idee haha. Heb nog geen bh gekocht...Afgelopen week zo druk gehad met werk en dergelijke dat 't er gewoon niet van kwam. Grrrr! Hopelijk morgen..! Wil eigenlijk met een vriendin gaan maar ga desnoods alleen.
 21. Hoi @Bunny87, zou ik met je mee mogen kijken? ik ben ook een patiënte van Verdonck, Groetjes Gwenny
 22. Kan dat niet de boosdoener zijn? Ik roep ook maar wat hoor... heb er verder ook niet veel verstand van. Maar ik zou je zo graag willen helpen, meis. Als ik wensen kon vervullen, dan was jij de eerste wiens wens ik zou vervullen. Want dat verdien je gewoon na drie operaties. Maar we geven de moed nog niet op hè. Ik duim superhard voor je mee dat alles goed komt.
 23. Heb jij toevallig foto's van je ingreep of album? Zo benieuwd naar je resultaat aangezien je ong dezelfde beginsituatie als mij had. Indien je dat niet wil ook goed hoor.
 24. Zie nu net trouwens dat er een stuk wit hechtdraad uitsteekt nu.. hmm. Gaat lekker zo
 25. Ja ik heb ook de Motiva (ergonomics full). Hij vroeg me voor de operatie: zou je spijt hebben mocht het iets te groot zijn of eerder spijt als het iets te klein zou zijn. En omdat ik zei dat ik spijt zou hebben dat het te klein zou zijn zijn we toch voor de 295 gegaan. Eerlijk gezegd vind ik ze echt niet (te) groot! Ik had groter verwacht. Ben heel blij dat ik niet voor de 275 gegaan ben. Uiteindelijk is dat niet zoveel verschil hoor, maar toch :-) zo spannend voor jou!!! Xx
 26. Ja heel moeilijk, maar ik laat het even op me afkomen nu. Wat is je begin situatie en waar denk/hoop je op uit te komen?
 1. Meer activiteit laden