Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Yesterday
 2. Hoi Sanne, Spannend hoor, mijn dochter is in november door Dr. Klein geholpen, hier alleen positieve ervaringen.
 3. Hoihoi, ik kom me er ook even mee bemoeien ;-) misschien een tip voor jou om mijn verslag te lezen.. staan ook fotos in. Typ in de zoekbalk: Hawinkels 4 april Fna88 (oid) dan vind je m wel. Oke, even mijn verhaal want als ik de jouwe zo lees klinkt het alsof het over mijn theezakjes gaat. Die ik nu niet meer heb ;-) Ik ben veel afgevallen. Mijn volume bovenin was helemaal weg daardoor. Het waren twee bolletjes in n sok en stonden erg naar buiten. In bh zag het er normaal uit maar naakt was t om te janken. Alsof ik al 2 kinderen had gehad. Ik sport ook veel sinds 2.5 jaar ongeveer. Ik ging naar de chirurg met het idee om grote ronde protheses te krijgen. Ik kreeg ook te horen dat ik anatomische moest, achter de spier. Door dat de druppel vorm op zon bepaalde manier gaat zakken lift ie je tepel mee omhoog en krijg je volume van boven. Mijn chirurg kon dat heel fijn uitleggen, ik minder goed navertellen ;-) maar ik was overtuigd van zijn kennis en kunnen en ben super blij met het resultaat.
 4. Hey wat leuk, 15 mei word ik ook geopereerd door Frans Straten in kliniek heyendael!
 5. @Icke ik heb je toegevoegt!!! Pijn begint nu inderdaad wel erger te worden elke keer dat ik iets rechter op ga zitten komt er zoveel pijn en druk op mn littekens... alsof er eentje open gaat springen!
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Je foto's bij het verslagzien er al mooi uit. Eerste 2 weken zijn echt even doorbijten maar daarna gaat het in een hoog tempo snel beter. Mag ik ook met je meekijken? Ben zelf ook door dr van der weij geopereerd.
 7. Zo is het! Hij is daar wel eerlijk in. Bij mij heeft hij in ieder geval heel goed geluisterd en mee gedacht. Vandaag had ik een wat mindere dag. Misschien ook omdat ik probeer te minderen met de medicijnen. Me ribben voelen vandaag iets anders aan, maar ik moet zeggen dat ik het vanaf de operatie tot nu toe nog steeds echt vind meevallen. Vorig jaar zijn mijn keelamandelen verwijderd en dat was echt een hel vergeleken met dit. Begrijp me niet verkeerd, lichamelijk merk je wel dat er wat gebeurd is, maar het is allemaal goed te doen, met de juiste pijnstilling en rust. Xxxx
 8. *Let's make that dream come true*

  beste ikke83, zoals ik het lees precies dezelfde argumentatie van de arts om te kiezen voor rond ipv anatomisch. Ik ben benieuwd wat je van het resultaat vindt. Ik snap je bezorgdheid zeker maar hopelijk ebt dat weg als je hier meer verhalen hebt gelezen en ben je straks super trots op het resultaat.
 9. @Nina34 ja that's true, elk lichaam is anders! Ik ga het gewoon nog aan Nio voorleggen op 8 mei Hoe is het met jou vandaag? @Natjes_twins ik heb even in je album gekeken, ook prachtige boobs!!
 10. Haha, zolang je afspraak niks te maken heeft met dingen optillen of iets dergelijks, komt het vast wel goed . Nu geneest iedereen natuurlijk op z’n eigen manier en eigen tempo, dus hoe het voor jou verloopt kun je pas dán beoordelen . Succes alvast.
 11. welke kliniek het beste?

  Ik ben net als Claudia ook erg tevreden over de bergman kliniek en in mijn geval pc S.Korteweg. Super lieve, rustige en deskundige man. Alles verliep heel soepel vanaf eerste consult tot aan de operatie nu 6 weken geleden. Ook heel veel lof voor het verpleegkundig personeel in Bilthoven. Super lieve dames nemen alle tijd voor je, niks is teveel. En je hebt daar een eigen kamer, wat ik heel prettig vond aangezien je daar toch nog zo'n 3 uur ligt voor je weg mag.
 12. welke kliniek het beste?

  Ja, dat is ook zo! Maar je leest zoveel verschillende ervaringen. Ben jij al wat wijzer geworden?
 13. Bilvergroting met eigen vet

  cellulites?? alles is met eigen vet
 14. A new adventure starts here... ;)

  Lieve dames, Ik ben nieuw hier en ben mij aan het orienteren op een bv. Ik ben 32 jaar en ben gelukkig getrouwd met mijn man. We hebben 2 kinderen van 6 jaar en 2 jaar. Ik ben 1,60m en weeg 73kg. Momenteel nog bezig met afvallen ook... (Blijft gewoon lastig.) Maar even to the point... Van jongs af aan heb ik al kleine borsten gehad. Ik durf nooit in bikini te lopen, omdat ik me gewoon schaam voor mijn kleine borsten. Ik voel me er niet lekker bij. Nu na de 2 zwangerschappen zijn jut en jul nog slapper geworden ook. Ik wil nu gewoon lekker in mijn vel zitten en mezelf echt gelukkig en zelfverzekerd voelen. Nu nog wel volop sparen voor een bv. Waarom zijn die prijsverschillen zo groot? Waar ligt dat aan? Ik ben nu op dit forum me dus aan het orienteren en jullie ervaringen aan het lezen... Handig dat dit forum bestaat!
 15. Van harte !!!een spoedig herstel gewenst
 16. @Lai88, misschien best even @best_boobie taggen. Die weet vaak raad. Ik had geen hechtpleisters maar had mijn BVK ook niet bij Nio.
 17. Baarmoeder verwijdering (laparoscopisch)

  Ik heb hier geen ervaring mee. Wel volg ik het graag en zou ik mogen vragen welke klachten jij hebt van je menstruatie ? Ik ben zelf ook vrijwel altijd heel naar als ik ongesteld moet worden en heb daar ook echt wel last van in de vorm van enorme rugpijn een best pittige menstruatie pijn en enorm koud een paar dagen van te voren. Ik zelf heb al eens met de gedachte gelopen van als het kon zou ik willen dat ze mijn baarmoeder eruit halen. Echter heb ik altijd wel gedacht van dat doen ze natuurlijk nooit en u lees ik dit....
 18. @Seen87 Hee meid! Weet niet of ik nou al een keer naar je geschreven had, maar ik zit beetje in de zelfde ‘maten’, 175 cm en 56 kg en heb een A (misschien kleine B ). Voor hoeveel cc heb je uiteindelijk gekozen? Ik heb volgende week vrijdag mijn eerste consult bij d’r van der weij. Ben heel benieuwd ! succes en liefs
 19. Hierbij een foto bij van der weij. Bovenste is 300cc en onderste 275
 20. @AvLx dankjewel! Keep you posted! Jij geniet van je boobies ! liefs xx
 21. Hee meiden! Nou ik ga zo nog even sporten om mn hoofd leeg te maken, daarna mn tas pakken, met mn vriendje "knuffelen" en dan slapen. Morgenochtend nog werken van kwart voor 8 tot 12 en dan rustig naar huis, spullen pakken en die kant op rijden. Spanning komt nu langzaam aan wel maar oh wat heb ik hier al die jaren naartoe geleefd. Tijdstip is 14.45 aanwezig en 16.00 de operatie, als alles op schema blijft lopen tenminste. Hetgeen waar ik het meest tegenop zie is zo lang nuchter blijven... Ik eet normaal elk uur. Denk echt dat ik om ga vallen... Maargoed, het is voor een goed doel.
 22. Hoi hoi Zie nu je aanvraag voor het aprilgroepje, dus kwam ook je topic tegen Goed dat je nog even wacht met sporten, want het herstel is nu even het belangrijkst. Ook qua voeding niet te extreem gaan zitten doen, want je lichaam is aan het herstellen van een operatie. Herstel en genezing vergen veel energie van een lichaam en hebben dus ook extra voedingsstoffen nodig (vooral eiwitten) Dus prima als je erop let dat de chips en chocolade nu niet de deur in komt, maar ga niet te weinig eten! Ik stuur je ook even de regels voor het aprilgroepje. Als je me daar akkoord voor geeft in die pb, kan ik je toevoegen. Oh ja, en uiteraard pas ik even je titel aan en verhuis je naar de operatieverslagen. Leuk als je dan je updates hier in dit topic blijft doen, zo blijft het overzichtelijk voor jou en voor ons xx BB
 1. Meer activiteit laden
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×