RVtje

Silver Member
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RVtje last won the day on January 30

RVtje had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

3 Followers

About RVtje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat balen dat die externe prothese ook weer niet in 1x goed is ๐Ÿ™„ En van die rib is helemaal rot! Ik vond het bij het plaatsen al voelen alsof je in elkaar was geslagen en alles had gekneusd maar dan is het niet eens echt het geval.. Voel jij je fijn bij het werken? Het is wennen om weer te werken maar wel fijn om dat ritme weer te hebben. En dat om je heen iedereen zich druk maakt om het gezeik rondom de fusie heeft ook wel iets 4 mei zou best snel zijn toch maar anders ga je weer richting de zomervakantie, dat is ook niks..
 2. Kan me voorstellen dat je de dingen rustig aan weer op wil pakken, met name voor de kinderen, als zij er blij van worden dat hun moeder niet meer zo 'ziek' is dan wordt jij ook wat gelukkiger. De prothese gaat je vast wel goed doen. Gelukkig is het maar tijdelijk.. Je moet jezelf niet schuldig voelen hoor! Het is niet dat je jezelf dit hebt aangedaan, het is hele dikke vette pech! Het is goed dat je voor jezelf had gekozen, je hebt de beslissing toen weloverwogen gemaakt en dat het zo loopt is gewoon klote! Over een paar maanden kun je weer รฉcht gelukkig zijn. Met mij gaat het wel goed op borstengebied. Af en toe nog wel last omdat de autodeur dicht gooien meer kracht kostte dan verwacht of een zware stoel aanschuiven bijvoorbeeld.. Maar ik doe het rustig aan en laat het zware werk nog braaf liggen. Ik ben vorige week begonnen met werken (voor het eerst sinds het overlijden). Computerwerk doe ik nu omdat met patiรซnten werken te zwaar is maar zonder operatie had ik het ook zo gedaan om er weer terug in te kunnen komen. Het is heel vermoeiend omdat alle collega's wel even willen praten maar het is wel een grote stap in de goede richting. En mn collega's weten niks van de operatie haha.
 3. Wat een dag heb je achter de rug, een situatie die al klote is nog erger maken! Heb je nog een beetje geslapen? Hoe is het met de pijn? En met jouzelf? Hopelijk zit je snel weer wat beter in je vel en kun je het verwerken wat er allemaal is gebeurd. Het blijft angstig als je de volgende keer onder het mes moet.
 4. @Minci hoe laat ga je geopereerd worden? Het blijft echt zo vreselijk dit! Hopelijk heb je een goed herstel.. meer kun je nu toch niet hopen.. Logisch dat je enorm verdrietig bent! Ik ga weer voor je duimen, heel veel succes!
 5. Heb er geen woorden voor! Vreselijk K*T!!!!! ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž
 6. Hmm hoopte dat je al iets zou weten maar het is nu pas tijd.. heel veel succes!
 7. Begrijpelijk dat je er compleet doorheen zit, een kleine oppepper, het is goed dat het vocht nu helderrood is (al moet het ook niet te rood worden natuurlijk). Hopelijk is de pus er nu helemaal uit. Ik kan me ook voorstellen dat je nu denkt had ik maar niet laten snijden in een gezond lichaam maar dit hoort niet te gebeuren natuurlijk. Ik ga nu duimen voor alleen maar progressie ๐Ÿ’ช
 8. Fijn dat je goed hebt kunnen slapen (was hopelijk niet door de koorts dat je voor pampus lag?). Goed dat het vuil eruit gaat, hoop echt dat het meteen de juiste antibiotica is en dat die het gevecht tegen de ontsteking snel gaat winnen!
 9. @Minci wat een hel moet het geweest zijn in het ziekenhuis, dat leegdrukken terwijl je gewoon bij bent.. Wanneer wordt de kweekuitslag teruggekoppeld? Was het wel een spoed aanvraag? Hoe eerder je het weet hoe beter. Is er inmiddels al wat verbetering? Beetje kunnen slapen?
 10. Heel veel sterkte!!! Was er al bang voor, ze hebben echt verkeerd beoordeeld en gehandeld eerder deze week!