Spookbewoning12

Silver Member
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Spookbewoning12 last won the day on November 14 2019

Spookbewoning12 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Spookbewoning12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is misschien gewoon medisch afval? Gek lijkt me dat voor de vuilnismannen, zak vol prothesen
 2. Kan ook nog zijn dat veel mensen gewoon aan het werk zijn overdags natuurlijk
 3. Wat betreft de breedte van de prothese; ik heb 13,8 bij de kleinste borst, en m’n prothese gaat 11,1 of 11,3 zijn. Chirurg zij dat vanwege plaatsing voor de spier de extra cm speling is om goede bedekking van de prothese te krijgen.
 4. @Silly23 leuk dat je vraagt. vandaag gepast, de 350 werd echt gewoon te groot. 240/250 was bijna perfect dus we gaan een slag groter, maar dat bepaald hij in de ok. Het worden moderate plus profile xtra, dat nieuwe memory gel of zoiets. 275 of 290 dus. wordt pas in april. bij mij houden ze ruimte aan, ik heb een bwd van bijna 14 maar de protheses zijn 11, om zodoende goede bedekking te houden en een heel natuurlijk resultaat. ik ben in Veldhoven geweest en ben daar erg over te spreken.
 5. Ik heb vanmiddag een tweede consult bij dezelfde arts; heb een eerder consult bij andere kliniek gehad en tussendoor een lipofilling behandeling met onvoldoende resultaat. daardoor flink info aan het verzamelen. Daardoor besloten dat ik voor de spier wil of gewoon niet. Reden voor mij om voor de spier te gaan: - meer natuurlijke hang; de borsten zijn bij me als ik 50 wordt, dan moet je niet met de perky tits van een 30 jarige zitten - ik wil niet dat in m’n spier gesneden wordt; effecten na evt explantatie zijn niet altijd even best - ik ben behoorlijk sportief, onder de spier heeft dan meer effect dan er over volgens arts kan ik prima op de spier. Maar dat is mijn situatie, ik kom van een kleine b, geen lege zakjes (want lipofilling) en heb geen hangers ondanks zwangerschappen en bv; wel veel striae.
 6. Zou dat ook voor een piercing op die plek gelden? Zo ver weg van t operatiegebied? Plus dat je denk ik ook een broekje aanhebt? Misschien even bellen. Zijn standaard instructies natuurlijk
 7. Niet fda approved kan ook zijn omdat ze niet zijn aangeboden. Euro doet mij vermoeden dat het van Europese makelij is en misschien ook alleen hier op de markt gebracht?
 8. 4 cm verspreid over je lichaam hè ;-). Ik heb 2 streepjes onder m’n borsten voor t inspuiten en 2 net zulke streepjes op m’n buik voor t oogsten. De streepjes zijn iets langer dan een cm maar zeker wat dikker dan de littekens die ik op dit forum tegenkom. laat je goed voorlichten. Ik heb best veel onderzoek gedaan vooraf dus ik wist echt wel waar ik aan begon. En was ik wakker geworden met de borsten die ik nu heb was ik denk ik gewoon tevreden geweest. Het zijn mooie borsten, geen lege zakjes (waren t ook niet hoor) en nu iets steviger. Maar ja, loop maar eens 3 weken met grotere borsten..... succes met je keuze!
 9. Ik praat even m’n chirurg na. “ een borstvergroting met siliconen stelt niks voor, een lipofilling zijn 2 losse operaties die gelijktijdig worden uitgevoerd. Toch anders”. als je geen operatie wil is een LF ook geen optie; maar misschien bedoel je volledige narcose of lokaal verdoofd? Hangt denk ik van t donor gebied af. Dat was bij mij de buik en dat doen ze niet lokaal, maar de benen (rijbroek) misschien wel. Ik wilde ook geen invasie ingreep, hoewel dit ook 4 littekens van zeker een cm geeft hoor; 2x zul je nodig hebben voor een fatsoenlijk resultaat. Bij sommige klinieken is dat goedkoper (de 2e behandeling) dus let daar op. Want t gaat wel kosten. de chirurg zei dat hij z’n eigen vrouw de ingreep niet zou aanraden. - operatie onder volledige narcose met bijpassende risico’s - veel pijn door de liposuctie - onvoorspelbaar resultaat vooral dat laatste. Een Vetcel heeft een andere vetcel nodig om te overleven. Als je nu dus weinig vet hebt zul je weinig vet levend houden. En dan heb je na de ingreep prachtige borsten, beetje strak want gezwollen; en na een week is de zwelling weg en dan is het wachten op je lichaam om de dode cellen af te voeren. In mijn geval, week 2 en 3 was ik echt super blij met m’n mooie c cup, daarna werd t al wat minder maar ook nog zeer tevreden maar daarna werd t zodanig minder dat ik ontevreden ben geworden met m’n borsten terwijl ik bij het consult voor LF al heel blij geweest was met 100cc erbij. inmiddels zit ik op een b cup die niet altijd de cup volledig vult; ik kom van een a/b tje dus heb een half cupje erbij denk ik. En in april, een half jaar na de LF, ga ik ‘gewoon’ voor siliconen. Wel 7500 euro verder.
 10. Wat zijn je verwachtingen van lipofilling? het is perfect om volume toe te voegen naast een implantaat om zo goede bedekking te krijgen. Als de enige bv die je neemt van LF moet komen hoop ik dat je wens beperkt is tot een halve cup. zelf heb ik LF via de wellnesskliniek gehad en daar vind ik van alles van, maar bij het consult voor m’n bv (andere kliniek met andere arts) was deze vol lof over het resultaat. De arts in België verstaat klaarblijkelijk wel z’n vak. maar toch ga ik nu voor een prothese omdat het resultaat groter is dan het beginpunt maar niet groot genoeg om mij blij te maken. Wel is de vorm en stevigheid van m’n borsten enorm verbeterd. overigens raadde de arts die het heeft gedaan het ook niet aan hoor. Hij zei zelfs dat hij niet wist of hij z’n eigen vrouw de behandeling zou aanraden. Het levert best veel pijn op van de lipo (echt niet onderschatten, ik liep 2 weken krom) en voor wat eigenlijk? just my 2 cents.