Spookbewoning12

Silver Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Spookbewoning12 last won the day on November 14

Spookbewoning12 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Spookbewoning12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi hoi; in mijn zoektocht naar info kwam ik op de over of onder discussie die op het internet gaande is. Lees toch best veel over negatieve effecten van dp of onder de spier. Ik neig naar een voorkeur voor boven de spier. Zul je daar echt meer van zien? En wat denken jullie van die discussie?
 2. Ik moet nog naar Veldhoven, deze maand afspraak. Laat t uiteraard weten. Ben wel bij Velthuis geweest. Gevoel op zich goed maar merk toch een enorm gat in info die ik nu op t forum haal
 3. Goed van je dat je de stap zet! Wachten tot na de kinderen vind ik ook zo wat.... dan gebeurt er zo veel en is het misschien niet meer mogelijk financieel, en nu wel en het is voor jezelf dus ach.... ik wil graag meekijken met je reis, en in je album!
 4. @tiffsklein ja wat je zegt is zo; ik heb ook oké bijzonders denk ik, wil alleen graag een beetje in de buurt. Randstad is zo lang rijden. @Sjuul ook wat jij zegt klopt, kan heel veel nazoeken! bedankt jullie
 5. Ja daar heb ik beeld bij. De lipofilling bij wellness (die achteraf heel niet zo goedkoop was maar kwam nog btw bij) gedaan en je krijgt nog geen reactie op e-mail!
 6. Ja dat ben ik met je eens, ik wil ook best meer betalen hoor! Maar ik vroeg me af of het goedkopere een groot verschil met de duurdere zou zijn; of moet ik veiligheidshalve bij klinieken zijn die beginnen bij 4 duizend?
 7. Zoals jullie misschien al een beetje hebben begrepen ben ik informatie over een bv aan het inwinnen, en wat me nu bezighoudt is de prijs-kwaliteit. ik ben bij Velthuis geweest, voor anatomisch rekenen zij 4700. Ik ga nog naar Veldhoven, die zitten rond de 3000. zo zijn er duidelijk wat prijsvechters te vinden; a-klinieken, Veldhoven, België; en wat topsegment prijzen, blooming, Bergman. wat ik me afvraag, en internet helpt daarbij niet echt, maar is het zo dat Aldi-prijzen ook Aldi-resultaten opleveren, en dat duurder beter is? Dat de beste chirurgen ook het meest willen verdienen dus bij duurdere klinieken gaan werken? gewoon voor het gesprek, wat is jullie ervaring en mening?
 8. Hoi; nieuw is die 56 euro en ik heb m nog geen 2 weken gedragen. Wat vindt jij t waard?
 9. Thanks alvast! Heb van Velthuis niet zoveel Ido gekregen dus misschien straks bij Veldhoven.
 10. @Mjcls @Ingo zou ik toegang tot jullie album mogen, ik ben erg benieuwd. vind de zwarte top foto erg “dat wil ik ook”!
 11. Hoi Eef; ja zeker spannend. Je ‘ervoor’ is niet heel anders dan de mijne, mijn b cup komt eerder door de breedte van de borst dan door de echte vulling. vind jouwe heel mooi geworden! al die prothese info heb ik niet. Wel een offerte maar daar staat alleen maar anatomisch (mentor) op, verder geen afmetingen. Moest maar een keer terugkomen voor een passessie met de consultant.
 12. Ik heb m gezien! Mooi en natuurlijk! En zo kort na de operatie zien ze er niet overdreven strak uit.
 13. Consult bij Velthuis, wijbenga. zijn advies was anatomische protheses dual plane, max 450. heb 3 maten gepast, 250 350 en 450. De eerste was net als anders met een goeie beha, de tweede leek wel aardig en de derde leek ongemakkelijk groot. lijkt dat altijd zo? maar wie komt van een b85 met aanloop na zwangerschap en borstvoeding, heeft een prothese tussen 250 en 450 en wil z’n foto’s met mij delen zodat ik me meer kan voorstellen bij alles? bedankt!!
 14. Wat een verhaal zeg!!! En wat een schrik die eerste borsten. Maar, die tweede! Wat zijn ze mooi geworden zeg!
 15. De vetcellen zullen zich gewoon gedragen zoals altijd. Dus bij afvallen zullen ze krimpen en bij aankomen groeien ze; maar niet meer verdwijnen. wat je zegt over dat bij de borsten t snelst vet verliest; daar komt nu dus ander vet, en ik heb buikvet wat geen mogelijkheid meer weg wil, dus ik verwacht dat ook nu ze ergens anders wonen. je hebt gelijk wat je zegt. De chirurg zei ook dat hij niet wist of hij z’n vrouw deze ingreep zou laten ondergaan omdat de uitkomst niet voorspelbaar is en omdat je niet groot groot Kan maar net een beetje meer. Ik wilde maar een beetje meer, zodat de beha zonder push up kan; maar achteraf gezien was ik echt super blij met de direct na de ingreep omvang zonder dat de hele wereld dacht wat heb jij laten doen. Maar daar is nu de helft van over en dat is toch net niet. Andere methodes zoals na borstkanker wordt gedaan vanwege een ander aspect; nu zit je denk ik met de beperkingen van cosmetische chirurgie. Prijskaartje bij reconstructie is vast ook anders. volgens mij zijn protheses gewoon t goedkoopst om te nemen.