Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Nog even wachten

Premium Member
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  @Janelle, ben je al geopereerd?
 2. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  @Janelle, snap ik. Aftellen kan gaan beginnen
 3. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  Nee nog geen gesprekken gehad. Ga na de vakantie eersr flink afvallen en wil.dan ergens in oktober gesprekken gaan plannen. Neig nu naar cosmed in haarlem (PC Oostveen-Bol). Wil voornamelijk vollere borsten. Met bh aan vind ik ze soms oke, maar meestal whah. Maar zonder totaal niet.
 4. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  Hi Yvonne, super dat de operatie gepland is. Ik moet nog even wachten en ben in de orienterende fase over wat en waar, dus herken je gevoel niet, maar lijkt me wel erg menselijk. Vanaf welke cupmaat kom je?
 5. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  Oh wow dat is best snel al. Top
 6. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  Oke een maand voor 4 kilo is best wel pittig dan, als je zegt nu te blijven steken. Wanneer staat de operatie gepland?
 7. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  @Janelle 7 kg is te doen toch? Als ik verhaal zo lees mag je blij zijn dat het js afgezegd. En 700cc klinkt als heel veel, maar zal ongetwijfeld super zijn @lizzy12 heftig verhaal. Fijn dat het nu goed hersteld is
 8. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  Hi Janelle, leuk dat je reageert. En aardig wat overeenkomsten. Motivatie voor afvallen beetje lastig hier, maar komt goed. Lipofilling lijkt het voor mij ook niet te gaan worden hoor na me er wat meer in te hebben verdiept. Hoe was het consult bij dr. Peters? En ben je inmiddels bij dr. Nio geweest? Benieuwd wat die adviseert over liften wel of niet
 9. Nog even wachten

  Voorstellen Nog even wachten

  Hi, bij deze wil ik me graag even voorstellen. 38 jaar en moeder van een geweldige zoon van 6 en sinds een jaar een nieuwe partner. Al vanaf puberteit onzeker of lijf en vooral ook over borsten. Op zich een b-cup, maar totaal niet vol. In verhouding grote tepels en weinig vulling. Ik wil ook al een tijd weer wat kilo's kwijt en heb nu de beloning voor mezelf bepaald: als er 15 kilo af is, dan wil ik graag grotere, maar vooral vollere borsten. Waarschijnlijk een volle C/kleine D. Hier op het forum om meer informatie in te winnen en hopelijk tzt mijn traject ook te delen. In eerste instantie dacht ik aan lipofilling, omdat dat de combinatie met liposuctie van mijn probleemgebied (buik en maag) ook zou aanpakken. Maar na wat meer informatie ingewonnen te hebben vind ik het risico (en daarmee de kosten) dat je meer dan 1x onder het mes moet wel erg groot. Nu eerst volle bak afvallen. Heb al eerder gedaan en gaat me zeker lukken.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×