Jump to content

Nog even wachten

Members
 • Content Count

  2,680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Nog even wachten last won the day on February 23

Nog even wachten had the most liked content!

Community Reputation

407 Excellent

About Nog even wachten

 • Birthday April 28

Recent Profile Visitors

5,528 profile views
 1. Ik heb ze voor de spier, 550cc motiva full. Er staan wat foto's in mijn openbare album. Ik heb geen last van rimpeling, maar zal wellicht ook deels afhankelijk zijn van de elasticiteit en dikte van je huid zou ik zeggen. Zowel met voor de spier als dual plane mag je niet op je zij of op je rug slapen hoor. En hoe ver je je armen omhoog mag doen en je borstspieren mag belasten is afhankelijk van het advies van je arts. Het herstel is maar eenmalig en een paar weken en het resultaat heb je jarenlang plezier van. Zelf heb ik ze dus voor de spier en vond ik het fi
 2. Mijn vriendin heeft vorig jaar een wissel gehad. Ze had 300cc dual plane en ging naar 450cc dual plane. Bij haar ging het herstel super soepel terwijl ze de 1e keer echt een aantal weken flink last van gehad. De holte is er al, is meer een vervanging van een onderdeel, tenzij er veel kapsel verwijderd moet worden uiteraard. Maar is voor iedereen anders en ik heb hier ook verhalen gelezen van dames waar het tegenviel. Maar volgens mij mag je ook na een wissel niet je armen boven je schouders en zwaar tillen ivm kapselvorming.
 3. Wat gaaf dat je de knoop hebt doorgehakt. Een weloverwogen keuze en eentje waar je zeker geen spijt van gaat krijgen! Het is echt een toparts. Ik ben vorig jaar 23 juni geopereerd, mega bloedje warm was het toen. Maar over het algemeen prima te doen met de kliniek bh hoor. En daarna lekker pronken met je nieuwe aanwinsten. Succes met de voorbereidingen en het aftellen, voor je het weet is het zover.
 4. Ik had er al rekening mee gehouden dat het zou kunnen gebeuren aangezien ik al striae had op borsten, buik en heupen. Ze zijn zeker al lichter aan het kleuren. Het valt me al bijna niet meer op, komt ook omdat ik dat wel geaccepteerd heb. Ik zal binnenkort wel eens nieuwe foto's plaatsen en je dan even laten weten.
 5. Dank je wel! En inderdaad geen enkel stel borsten is 100% gelijk. Het is toch een uitvergroting van je voorsituatie en in jouw geval een correctie daarbij. Het komt echt wel goed hoor.
 6. Ik had ook tubureuze borsten. Dan ben je helemaal in goede handen bij dr. Van der Pot. In mijn openbare album staat een voor en nafoto. Ik heb zelf de full. De mini zal bij jou dan inderdaad te weinig druk geven om de onderpool mooi te gaan vormen. Demi wordt vast prachtig. Ik vind het eindresultaat kleiner lijken dan met de passessie. Je gaat straks ook zien dat de borsten mooier op je lichaam zitten, meer in verhouding. 2 a 3 maanden is te doen qua wachten. Succes met wachten.
 7. Gaaf dat je er voor gaat. En een uitstekende keuze voor de arts.en zal de wachttijd echt meer dan waard zijn. Ik heb geen idee van de actuele wachttijd. Bij mij opereerden ze nog in het ziekenhuis en duurde het 3 maanden.
 8. Goed dat je gelijk aan de antibiotica bent gezet. Hou het even goed in de gaten of je borst niet warm of rood wordt en ook je eigen temperatuur even regelmatig meten. Wat voor vocht komt er uit?
 9. Ik heb voor de spier. Ik vond niet zozeer dat ze kleiner werden, wel gezakt en voller ogend. Maar jij hebt een wissel gehad, de holtes waren er al, dus zou goed kunnen dat het voornamelijk zwelling is. Maar veel kleiner gaan ze niet worden volgend mij. Ik vind ze trouwens prachtig
 10. Spannend. Hopelijk kun je snel een datum prikken. Snap dat je het liefst langer dan een week van tevoren wil weten qua planning
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.