Nog even wachten

Gold Member
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Nog even wachten last won the day on February 9

Nog even wachten had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About Nog even wachten

 • Birthday April 28

Recent Profile Visitors

912 profile views
 1. Maar de band geeft toch druk van bovenaf? Komt helemaal goed. Fijn dat je weer wat mobieler bent
 2. Ja tubulaire borsten vergen nog meer geduld helaas. Maar kijk waar je vandaan komt en wat een prachtig verschil al. Mooi
 3. Heerlijk ook het mc donalds bezoek. Fijn dat het zo goed is verlopen en je thuis lekker op je plek bent. Op naar een goed herstel.
 4. Wat een fijne update. Super te lezen dat je nu al zo blij bent. Met nog wat geduld erbij kun je straks vast nog extra genieten van je tweeling. Mag ik ook met je meekijken naar de nu al supertwins?
 5. En idd gevoel.met de arts moet goed zijn. Je hoeft maar een paar keer heen, maar wel een aantal jaren door met je nieuwe borsten, dus een beetje verder rijden dan niet erg. Al is in jouw geval Rotterdam nog steeds niet ver.
 6. Ja prima ziekenhuis, familieleden hebben er regelmatig gelegen en ik ben daar tijdens zwanger worden/zwanger zijn en diabetes en hebben en mijn bevalling ook geweest. Voelt wel lekker vertrouwd. Ja mijn beste vriendin heeft 2 meiden, absoluut andere energie al kunnen die ook kibbelen hoor..
 7. Ik denk dat ik een paar foto's openbaar ga zetten en daarnaast een prive album aanmaak met meer spam
 8. De arts zet ze als het goed is dinsdag in mijn dossier, dan kunnen ze sturen. Ik moet zelf nog even oefenen met goede foto's maken, want mij lukt dat echt niet zo goed (nog)
 9. Ja zeker dicht bij, al heb ik echt voor de chirurg gekozen en niet voor de afstand. Maar is wel lekker makkelijk hoor. Als ik beetje vroeg geopereerd word kan wellicht mijn moeder sAmen met mijn zoon in de middag nog even op bezoek komen. Zo heeft iedereen zijn valkuilen he. Leuk hoor 2 jongens, maar ik snap je opmerking over niet stil zitten met die 2 boys
 10. Haha ja goed geraden. Ah dan wonen we inderdaad dicht bij elkaar. Grappig. Toch bijzonder dat de ene vrouw van stress afvalt en de ander de kilo's erbij eet. Ik hoor tot de laatste categorie 😬
 11. Positief veranderd door zwangerschappen. Dat hoor je ook niet heel vaak. Haha mannen ook. Maar soms kunnen wij vrouwen ook wel echt door gaan met zeuren hoor. Maar zeker mooie bolling nu. Dus geen snelweg 🤔. Wij gaan wel via de snelweg naar het rkz, maar is niet perse nodig. Mijn plaatsnaam begint met een L. Wonen wij in de dezelfde gemeente?
 12. Allereerst wat een prachtig figuurtje heb je. Snap nu wat je bedoelt. In je nieuwe bh echt veel mooier. En dan heb je ook helemaal geen push up nodig. Maar plunge wel mooi met mooi decolleté. Ik heb mild tubulaire borsten. Nu heel puntig, maar de basis is wel dicht bij elkaar. Dus de verwachting is wel dat er een goed decolleté te vormen valt. Als het goed is krijg ik dinsdag mijn vóór foto's, dan zal ik wat plaatsen.