Nog even wachten

Gold Member
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nog even wachten last won the day on December 6

Nog even wachten had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

4 Followers

About Nog even wachten

 • Birthday April 28

Recent Profile Visitors

466 profile views
 1. Goed te lezen dat je verder aan het kijken bent! Ben benieuwd waar je heen zult gaan
 2. En ik ben met je eens dat goedkoper niet perse slechter betekend. Kliniek Veldhoven lijkt ook gunstig te zijn. Als je van natuurlijk hou zou Boerhaave (vd Weij) ook een optie zijn. Al weet ik niet helemaal goed het prijsverschil tussen die twee en Gabriels.
 3. Ik ga inderdaad bij Wouter vd Pot bij Blooming. En ja ik betaal daar wel flink voor (ook nog extra ivm tubulaire borsten), ik blijf wel overnachten. De prijsverschillen zijn inderdaad nogal groot. Ik ben ook nog bij een andere arts geweest en ik zou daar 2500 euro goedkoper uit zijn. Waarom ik dan toch voor Blooming kies, puur gevoel, het vertrouwen in de arts dat het resultaat wat ik voor ogen heb behaald kan worden. En komt bij dat ik het financieel aank an, mijn auto moet niet de komende tijd kapot gaan, maar ik heb het geluk dat ik een financiële achterban heb via mijn ouders. Ik realiseer me heel goed dat niet iedereen dat heeft. Blooming (in ieder geval Wouter) heeft idd een behoorlijke wachtlijst. Ik was begin september op consult en toen kon ik in januari geopereerd worden. De andere arts had ik qua arts en kliniek wel een gevoel bij, maar ik vind zijn resultaten iets te voorzichtig, ik hou wel😁 van de Wouter look met mooi decoleté 😄 Mijn advies zou zijn om toch wel nog minimaal 1 andere kliniek te bezoeken. Al is het maar om zeker te weten dat je gevoel bij dr Damen en Gabriels goed is.
 4. watt @Stephh90 ook aangeeft. Bedenk heel goed of je je hier wil laten opereren. De klik met de chirurg mag er dan wel zijn, maar het totaalplaatje moet wel kloppen hoor. Het is geen kledingstuk wat je als het je niet bevalt gaat ruilen, weggeeft of weggooid. Je laat in een gezond lichaam snijden en hoopt op een geweldig resultaat. En ja als het goed gaat dan zal het ongetwijfeld prima zijn, maar wat je ook op bijv de insta van Gabriels leest is dat de reacties en acties bij klachten en de nazorg nog wel eens te wensen over laten. Maar goed het is jouw keuze, als het een bewuste keuze is dan prima en er lekker voor gaan. Zelf moet ik nog geopereerd worden en is mij de ergonomix full 550cc geadviseerd, maar ik ga binnenkort ook nog een keertje passen en over de demi hebben. Vind het wel een interessante uitspraak dat meiden die voor de demi kiezen vaak ze te klein vinden.
 5. Ik stuur je vanavond een persoonlijk berichtje met mijn voorsituatie. Kunnen we even verder vergelijken.
 6. Hoi Maria, ik heb ook (mild) tubulaire borsten. Zou ik een kijkje in je album mogen nemen. Ik hoop dat de gewenste datum graag lukken. Zelf zal ik rond februari worden geopereerd door dr. Van der Pot
 7. Succes met het herstel. Fijn dat je niet al te veel pijn hebt. Hoe is je eerste indruk van je nieuwe boobs? Mooie maat?
 8. Heftig verhaal, hopelijk vanaf nu alleen maar positief nieuws en een goed herstel
 9. Wat naar dat je zo misselijk bent geweest, maar niet iedereen reageert hetzelfde. Het is ook niet niks allemaal het proces naar de vergroting toe en dan zitten ze daar en werkt je lijf niet mee en is het mentaal erg pittig. Ik weet zeker dat het snel beter gaat en ik zou maandag wel even contact opnemen over arm en (te) strakke bh.
 10. Ik wil in januari nog een keertje passen. En ik hoop in de komende weken de operatiedatum te horen te krijgen. Kon jij pas in februari voor een afspraak terecht of kwam dat zo beter uit? Benieuwd naar zijn advies tov de andere arts.
 11. Wat een fijne update. En wat top dat je al zo lekker weer je gang kunt gaan. Goed dat je voorzichtig bent en eerder bang bent teveel te doen. Wat de anderen zeggen blijf goed naar je lichaam luisteren
 12. Leuk dat je naar Wouter toe gaat. Ik word eind februari door hem geopereerd. Wouter luistert heel goed naar wat je wilt en dat het ook in de breedte gopgoedgevuld wordt. Ik heb 14,5cm breedte en krijg of 13,5cm/550cc of 14cm/625cc ergonomix full protheses. Consult vond ik erg professioneel en fijn. Fijn bij Blooming vind ik ook dat je standaard nachtje overnacht.
 13. Lees nu pas je topic, maar hopelijk is de operatie voorspoedig gegaan en krijg je het resultaat waar je van hebt gedroomd.
 14. Ja nog iemand die na de wintersport geholpen gaat worden! Leuk. Ik word hopelijk in de week van 24 februari geopereerd, heb nog geen definitieve datum gekregen. Ik krijg ook voor de spier, 550 of 625cc motiva ergonomix door dr. vd Pot van Blooming