Nog even wachten

Gold Member
 • Content Count

  2,400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Nog even wachten last won the day on September 20

Nog even wachten had the most liked content!

Community Reputation

356 Excellent

About Nog even wachten

 • Birthday April 28

Recent Profile Visitors

3,432 profile views
 1. Wat is dit toch een powervrouwen forum. Veel van wat ik wil zeggen is al gezegd. Ik ben van b naar f gegaan, maar alleen in erg strakke truitjes valt het mensen wellicht op. Maar voor mij is het geen taboe, ik ben er open over geweest, al zeg ik er wel altijd bij dat ik een correctie plus vergroting heb gehad. Nou was dat voor mij ook initieel de wens om van het puntige van de tubureuze borsten af te komen en wilde borsten die in proportie met de rest van mijn lichaam zijn (redelijk grof gebouwd ben ik). Maar meid je hoeft je niet te verantwoorden he als mensen het niet begrijpen. Zeg dat het jouw lijf en jouw keuze was of zeg dat je het zat was ze van je navel omhoog te plukken en mensen kijken er al heen anders naar. Is maar net welk effect je wilt hebben. Maar meid schaam je vooral niet. Jij bent er blij mee, het is jouw lichaam en wat een ander er van vindt zou worst moeten zijn
 2. Fijn dat de operatie goed gegaan is en dat je zo tevreden bent. Een goed herstel toegewenst
 3. Volgens mij kan de kliniek je helpen met het indienen bij de zorgverzekering
 4. Ik heb al vaker gelezen dat meiden van tevoren stilzenuwachtig waren en op de dag zelf heel rustig. Ik was voor mijn 1e operatie heel kalm tot de nacht voor de operatie. Ik moest me ook om 7 uur melden, dus was ook bang te laat te komen. Laat het vooral over je heen komen en geef aan als je erg zenuwachtig bent, ze stellen je dan echt extra op je gemak.
 5. Ik ben op zich super tevreden, tot ik foto’s zie. Nou dat heb ik gelukkig zelf in de hand. Dus veel glimmen voor de spiegel. Wel benieuwd wat vd Pot zegt op mijn 3 maands controle de 25e. het verschil in grootte gaat wel blijven denk ik. Ik verwacht wel dat de positie van de tepel van links nog flink gaat veranderen waardoor het verschil al minder lijkt. Maar idd lekker in de spiegel kijken en niet teveel foto’s maken.
 6. Oh dat kan ik me goed voorstellen. HOpelijk nu geen gekke dingen meer
 7. Super fijn dat het alsnog door kan gaan! Succes vannacht en alvast succes en veel plezier morgen!
 8. Ook voor de spier heeft iedere borst zijn eigen herstelproces en dus ook snelheid van zakken. Dus nee met 3 weken hoef je je zeker geen zorgen te maken.
 9. Hi, bij mij is ivm tubulaire voorsituatie ook mijn borstplooi met 1 cm verlaagd. Ik had een te korte onderpool. Door het verlagen en de druk die de prothese geeft wordt dan een mooie ronde onderpool gemaakt en in mijn geval kwam dus de tepel ook beter op de borst te staan. Mijn hele vorm is veel mooier geworden. Ik zal je toegang geven tot mi)n album
 10. Ze zijn prachtig en passen prima bij je! Wat een goede beslissing he om een borstvergroting te laten doen
 11. Oh meiden sorry dat ik niet heb gereageerd op degene die wat in mijn topic hebben geplaatst. Ik heb een fijne vakantie gehad en ben inmiddels begonnen met een nieuwe job. Dus daar heb ik mijn energie even voor nodig. Ik ben nu bijna 10 weken po voor links en bijna 6 maanden voor rechts. Ik moet zeggen alles gaat prima, al vind ik het nog steeds erg fijn als mijn beugelbh uit mag aan het einde van de (werk)dag. Het irriteert voornamelijk op de huid onder mijn borsten. Verder doe ik alles weer en soms zou je vergeten dat links pas zo kort po is. Het litteken links is nog wel een stuk gevoeliger, maar dat is logisch en dan zie je het verschil qua herstel wel. Links is het litteken sowieso iets groter vanwege de drain die na de spoedoperatie geplaatst is. Maar ook dat komt wel weer goed. Ik heb vanmorgen een nieuwe foto geplaatst. Ik word echter niet heel gelukkig als ik foto's maak en die bekijk. Ik zie dan zoveel verschil in grootte en hoogte. De foto die ik geplaatst heb was de beste van allemaal. Echter als ik in de spiegel kijk zie ik gewoon het verschil niet zo heel erg. Ik zie 2 natuurlijke borsten die niet 100% gelijk zijn maar wel super mooi zijn en bij me passen. Dus ik kijk gewoon lekker vaak in de spiegel en maak minder foto's.
 12. Vriendin van me is 2x geopereerd door van Selms (1e keer 10 jaar geleden en nu de wissel) en super tevreden over hem en ook de kliniek. Ze heeft ook de full, maar dan een bredere variqnt
 13. Inderdaad goed om ook wat later po nog een update te geven. En jouw borsten zijn zo ontzettend mooi geworden. Heel mooi die natuurlijke hang. Past ook meer als je al kids hebt gehad vind ik persoonlijk. Wel jammer van het gevoel, ik hoop zo dat dat nog verbetert voor je, maar als dat niet zo is, dan is dat de rekening die je moet betalen voor verder prachtige borsten.