Nog even wachten

Gold Member
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

4 Followers

About Nog even wachten

 • Birthday April 28

Recent Profile Visitors

343 profile views
 1. Wow het resultaat mag er zeker zijn. Mooi ook om de 625cc implantaten te zien, die krijg ik ook. Het is nu nog even doorzetten, maar straks kun je weer vol zelfvertrouwen genieten van je mooie borsten
 2. Wat fijn @Pelle dat er een tussenweg mogelijk is en dat nu dus helemaal gerust naar je operatie kunt toeleven.
 3. Wat ontzettend naar. Ik ben 3 september op consult geweest en toen was de wachtlijst al voor januari voor dr. Van der Pot. Is wel heel zuur dat ze hebben gezegd dat het wel zou gaan lukken en nu niet kunnen waarmaken. Zeker als je alles al geregeld hebt. Hoop dat het alsnog gaat lukken bij een fijne arts.
 4. Fijne kliniek he. Ben benieuwd wanneer je gepland kan worden. Ik ga voor de borstvergroting, maar pas na 24 februari ivm wintersportvakantie. Van wat ik gezien heb ben je in goede handen bij dokter Achmed
 5. Fijn dat je ook een tijd hebt. Ik heb geen idee hoe laat je dan aan de beurt bent, maar zal wel net na de lunch zijn vermoed ik dan
 6. Goed dat je er voor gaat. En laat je gewoon goed voorlichten door de arts. Vertel wat je wil en kijk met welk advies ze komen. Ik dacht dat 300cc al heel wat bij mij zou worden, maar vanwege mijn breedte heb ik echt wel 550cc of groter nodig. Volg je gevoel en kijk wat goed bij je past en welke arts een goed gevoel geeft. Op zich niet zo heel.erg toch wat later consult. Ze zitten nou eenmaal erg vol dus eerder gaat wsl niet lukken.
 7. Wat heftig Bemeltje allemaal. En ook dat je zo angstig bent geweest voot de operatie en je zo alleen hebt gevoelt na de vakantie. Wel fijn dat ontstekingswaarden niet abnormaal zijn en je weer gerustgesteld naar huis kon gaan. Hopelijk vanaf nu alleen maar postief nieuws en een goed herstel.
 8. Heel mooi en past prima zo bij je mooie taille. Heel fijn om te lezen dat het herstel nu toch wel goed doorzet, stapje voor stapje, maar wel fijn dat je al weer veel meer kunt doen. Fijn dat je weer wat gaat werken maandag.
 9. Goed dat je voor zekerheid doorverwezen ben, better safe than sorry. Is dan volgende week woensdag als ik zo lees. Dat is dan nog best wel even wachten. En dan ook het consult op dezelfde dag. Volgens mij krijg je met de ergonomix full precies wat je wilt. Zijn ronde protheses die bij staande positie iets meer in de druppelvorm vallen en bij liggend meer rond zijn, net als een natuurlijke borst. Mijn pc heeft me ook een voorbeeld laten zien en werkt heel mooi. ik kan me voorstellen dat hij de corse niet aanraadt, is wel flink wat projectie meer ja. we duimen uiteraard voor positief nieuws woensdag.
 10. Oh dat is zeker spannend Jessica. Wel goed dat je het hebt laten checken (heb ik ook laten doen, maar was ook vanwege dat ik links een verharding voelde). Uiteraard draaien de duimen op volle toeren.
 11. Wat naar dat je zelf ze nog helemaal niks vindt. Ik ga er zeker vanuit dat dat nog komt, want ze zijn al prachtig (oke nog wel behoorlijk ongelijk) en zullen de komende maanden echt nog natuurlijker worden en bij je gaan horen. Je hebt natuurlijk ook heel wat jaartjes zonder gezeten, het brein moet daar ook even aan wennen.