Jump to content

Clubs voor gold en platinum members

best_boobie

Beste lid

Ik wil je even wijzen op het bestaan van de 'clubjes' voor meiden die in een bepaalde maand geopereerd worden/zijn. In die clubjes kun je gezellig verder kletsen voor, tijdens of na je operatie.
Dit is een aanvulling op je eigen topic. Wat in de clubs besproken wordt is namelijk niet zichtbaar voor anderen, het is een besloten omgeving. Zorg dus dat je ook regelmatig je topic update, zodat er geen informatie verloren gaat voor het forum. Jullie ervaring is de kracht van het forum!
 

De clubs zijn alleen toegankelijk voor gold en platinum members. Helaas kunnen wij deze 'dienst' niet aanbieden tegen een lager abonnement. 

Wil je toegang tot een bepaalde club? Dat kan, mits je natuurlijk gold of platinum member bent. Valt jouw operatiedatum in de betreffende maand, klik dan op de knop binnen de clubomgeving, om je aan te melden. 
Je krijgt dan van mij een pb toegestuurd met de regels voor de club (schrik niet, het is niet heel erg streng ;) ) en daarna volgt toelating tot de club.

Groetjes BB


 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.