bent001

Silver Member
 • Content Count

  813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

bent001 last won the day on April 23

bent001 had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

About bent001

Recent Profile Visitors

1,060 profile views
 1. Wat leuk dat je de foto’s hebt van 20 jaar terug. Mijn harde schijf is helaas gecrasht een aantal jaar terug. Had ze nu echt graag nog willen hebben. Heb jij ze nu voor of achter de spier? Ben echt benieuwd hoe ze gaan worden!
 2. Hi @Fje1981 mag ik ook bij jou mee kijken? Ben ook erg benieuwd hoe het er nu uitziet en straks
 3. Ahh wat zielig zo sneu dat dit ras altijd in het asiel beland, ze zijn pittig maar met de juiste opvoeding super lieve honden. Mensen kopen de hond voor een uitstraling maar zodra het te moeilijk word brengen ze ze weg😔 Zelf hebben we een pit bull, klinkt altijd heftig maar deze zou het liefst ook op schoot zitten, maar met zijn ruim 40 kilo doen we het maar niet 😉 Wat mooi dat je kinderen dat kunnen doen, is ook goed voor hun verwerking van dit grote verlies. Voorlezen is heftig, zelf twee keer gedaan, dus begrijp je keuze, mooi dat je op deze manier toch nog te kunnen zeggen wat je wilt maar dan via de uitvaartverzorgster. Heel veel sterkte morgen ❤️
 4. Wat fijn dat je beter geslapen hebt en je eindelijk naar de wc bent geweest hahhaa! Hoesten en niezen is killing, super irritant! Dieren voelen goed aan als er iets met je is, maat je staffs zitten normaal bij je op schoot? Fijn dat je zo toch nog alles kan regelen voor de dienst❤️ Sterkte alvast zoals ik lees is deze morgen
 5. Ben blij met de maat maar had achteraf denk ik toch voor iets groter gegaan. Foto’s zijn wat ouder hoor moet mijn album nodig aanpassen dus zal een deze dagen een nieuwe foto plaatsten
 6. Hi heb je toegevoegd hoor, moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weer weet welk type ik had van McGhane, is alweer 10 jaar geleden en kaartje ben ik kwijt geraakt. Heb geen idee welke kant het op gaat, woensdag mijn controle gehad en nu toch best wel onrustig over alles. Wacht ook nog op een antwoord van mijn pc. Ohh echt! Ik heb mijn oudste 6 maanden gevoed en mijn jongste 4 maanden, dus wel iets korter. Alleen nooit een borstontsteking gehad, had alleen veel meer melk uit mijn rechterborst. Dus voeden daar automatisch met deze kant en kolfde de andere kant af. Maar op het verschil in borsten en het feit dat ze echt op mijn protheses na leeggelopen zijn niks aan over gehouden 🙈 Ondanks alles toch heel dankbaar dat ik ze hebben kunnen voeden.
 7. Hi @Fje1981 ik heb inderdaad een wissel gehad, Ik had wel wat kapselvorming maar niet extreem. Reden van mijn wissel is omdat ze door de borstvoeding echt lelijk waren geworden en je de prothese heel erg zag ( randen en als ik mijn armen omhoog deed of bukte er een punt verscheen) daarbij had ik ook de McGhane implantaten dus wilde die eruit hebben. Ik wil je toevoegen maar denk niet dat je mij als voorbeeld moet nemen 🙈 helaas loopt het helemaal niet zoals gehoopt.
 8. Hi Meis, zie inderdaad dat je dit ook al voor je operatie had, vind het verschil eigelijk nu juist minder dan het eerst was. Maar zou het zeker bespreken met je pc. Ik voeg je toe aan mijn album, ook ik had een verschil voor mijn operatie wat ik wel echt jammer vind is dat de artsen je vooraf hier niet op wijzen. Voor het mooie had ik eigelijk een lift nodig gehad aan één kant. Maar misschien dat deze nog gaat komen dit jaar.
 9. Hi Meis, snap je helemaal zit ongeveer in en gelijke situatie, alleen in mijn verschil veel groter nog. Maar zie inderdaad dat je op de foto linker borst meer naar buiten staat. En je plooi want lager is Ben je al op controle geweest? Heb je ook foto’s van je voorsituatie?
 10. Ohh bah dat is een naar gevoel! Anders even een microlax halen, zodat het weer een beetje op gang kan komen. Fijn dat je beter geslapen hebt!
 11. Ahh balen meid dat je zo klote geslapen hebt! Hopelijk gaat het vannacht beter! Raar hè eerste verafschuw je de band maar als hij dan af is voelt het heel onwennig. Geeft echt steun. Hoop ook echt dat je wat rust krijgt, het is zo raar je kijkt zo lang uit naar je operatie en dan word het overschaduwd door zoiets naars, hier was het ook zo mijn opa is kort na mijn wissel overleden dus hem door de operatie niet meer echt een knuffel kunnen geven. Hoop dat je ondanks alle maatregels toch wat steun van de mensen om je heen kan ontvangen 😘😘