Ibabsx

Bronze Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Ibabsx

 • Birthday 09/09/1998

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hahaha omg ja erg hè! Vind het zo met gewoon kleding aan ook reuze meevallen maar die bh’s...!!! 🙈🙈 Heb jij niet nog leuke websites of winkels waar ze bh’s die in de grote cups + smalle omtrek verkopen en niet te duur zijn?
 2. 4 weken PO🎉 Ik sliep na 2,5 week weer voorzichtig op mij zij en heb eigenlijk vrijwel nergens meer last van. Ik kan alles weer doen; maar let wel op dat ik geen te zware handelingen boven mijn schouders verricht of te zwaar til e.d. Heb van het weekend eens een bezoekje gebracht bij een duurdere lingeriezaak en bij de Hunkemöller. Qua omtrek heb ik een 65 nodig en cup maat een F/G. Nou blijkt dat ze bij de Hunkemöller geen 65 hebben dus moet ik het daar met een 70F doen. Vind het allemaal enorm groot klinken want zo enorm vind ik ze er niet uit zien. Ik moest wel wennen aan die enorme Bh’s met vooral die enorme beugels.. alsof ik heel veel steun nodig heb 😅😅😅 kan natuurlijk ook dat ik veel te snel gewend ben geraakt aan die comfortabele sport bh... Dat moment wanneer de verkoopster zegt “nee we moeten toch nog een cupmaat groter nemen” is iets wat ik nog nooit had gehoord 😂 Wel een leuk momentje
 3. wauw mooi hoor! Ik ben nu bijna 4 weken PO en ben eergisteren en gister ook bh’s wezen passen. Als eerst ben ik naar een wat duurdere lingeriezaak gegaan waar ik ook echt heel erg goed geholpen ben. Hier kwam ik uiteindelijk op een 65F uit. Gister ben ik ook naar de Hunkemöller gegaan en daar hebben ze überhaupt niks in 65F. Hier heb ik een 70E geprobeerd voorgevormde cups; deze was te krap. Toen ben ik naar 70F gegaan, hier pastte alleen een bh met niet voorgevormde cups. Wat mij opviel is dat er dus echt weinig keuze is voor grote cups - smalle omtrek. Was eigenlijk niet van plan om steeds €70 euro voor een bh uit te geven in de dure lingeriezaken als ik de “steun” niet eens echt nodig heb. Bij H&M kocht ik voorheen ook altijd leuke setjes. Zag gister dat ze maar tot cup D gaan....
 4. Heee! Hoeveel dagen ben je PO? Mag ik mee spieken in je album? ik ben nu 15 dagen PO met mentor Xtra 340cc!
 5. Vandaag mijn 14-dagen PO controle gehad. De pleisters zijn verwijderd. Aan één kant was het knoopje van de hechting zelfs al opgelost en alles zag er heel goed en rustig uit. Gelukkig! Tevens was ik bang dat ik een borstband moest dragen; dit heb ik bij meerdere dames op het forum gelezen. Gelukkig hoefde dit niet haha! Hoor er alleen maar negatieve verhalen over dat het geen pretje is... Morgen begin ik weer met werken! Autorijden ging oké vandaag, enkel met schakelen naar de 1 en 2 een onprettig gevoel 😅 Het formaat borsten went zooooooo snel pffff... Moet mezelf steeds aan mijn voorsituatie herinneren om te weten waar ik vanaf kom 🙈
 6. Heyy! Ik ben 4 november geopereerd en ben voor 340cc gegaan. Mij werd verteld dat de aantal cc onder de 100 niet heel veel verschil zal maken. Wel kan ik je vertellen dat het heel gauw went. Ik was eerst bang dat 340cc te groot zou zijn maar nu denk ik nouuuu groter had ook nog wel gemogen. Ben er heel erg blij mee! Je kan in mijn album kijken. Ik wens je heel veel succes voor morgen en laat maar weten hoe het is gegaan! En wat betreft het nuchter blijven... heel herkenbaar... ik moest me om 13.30u melden, maar toen ik om 16.00u uit narcose kwam had ik absoluut geen honger.
 7. Hoi meiden, Vandaag 1 week PO. Ik zal vandaag nog even een fotootje schieten😛. Ik merk echt dat de zwelling is verminderd en dat de borstspier meer opgerekt is. Het is al een stuk zachter geworden en heb ook minder pijn aan de bovenkant van de borst waar ik vooral de eerste dagen veel last had. Aan het einde van de week leek de pijn zich te verplaatsen naar de onderkant van mijn borst en bij de hechtingen. Gister kreeg ik ineens een enorme pijnscheut in mijn rechterborst en die is vervolgens heel de dag roodgloeiend geweest. Daar ga ik vandaag toch even voor bellen. Ik rust veel maar merk dat ik bij sommige dingen al te koppig ben en toch zelf mijn jas, sokken en schoenen aan wil doen etc. Ook kan ik niet wachten om eindelijk weer op mijn zij te slapen... dat rugslapen is echt helemaal verschrikkelijk en ben helemaal uitgelegen pfffff Kan m’n draai (geen draai dus) niet meer vinden haha
 8. Wauuwwwww wat een prachtige borsten heb je!!😍😍😍 We hebben inderdaad een vergelijkbaar postuur, dezelfde voorsituatie en dezelfde protheses haha! Wel zie ik bij jou dat ze mooi dicht bij elkaar staan; dat kon bij mij niet omdat ik best een breed borstbeen had. Helaas, niks aan te doen haha, ben er alsnog super blij mee. Voor mij voelt het ook alsof ik mijn dikke harde pushup bh aan heb en dan nog een beetje dikker zegmaar (in kleding dan). Geniet van je mooie boobiesss!
 9. Ohhhhh nou spannend hoor! Ben benieuwd wat je er van gaat vinden! En hè bah lijkt me inderdaad wel vervelend zo’n jeukend verband. Bij mij zeiden ze dat de bh als een verband diende. Volgens mij staat mijn album op openbaar dus zou je mee kunnen kijken!
 10. Jeetje zit jij nog helemaal in het verband? En je hebt dus ook nog niet kunnen spieken? 🙈
 11. 3 dagen PO, Ik heb zojuist even wat foto’s gemaakt en deze in mijn album gezet. Ik ben al redelijk blij met het resultaat, ondanks dat de nog hard en gezwollen zijn en te hoog zitten haha. Vannacht heb ik ook al platter geslapen, nog op nog maar 1 kussen + voedingskussen. Vandaag voel ik me al wat beter, minder pijn en fitter. Nog steeds veel rusten, slapen en netflixen!
 12. @tiffsklein ohhhhh gelukkig dan ben ik niet de enige haha! Heb hier ook al laxeertabletten liggen maar wil er nog even mee wachten. Hoe gaat het nu met je?
 13. @Imker normaal eten?? Kon je dat direct niet na de operatie? Ik eet wel gewoon wat ik normaal ook zou eten, wel iets gezonder en veel vezels natuurlijk. Ik wil na morgen af gaan bouwen met de pijnstilling, dus kan ik hopelijk weer gewoon normaal naar de wc ja haha. hoe gaat het zo met jou?
 14. Heeee! Tja hoe ervaar ik het..? Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik gewoon borsten heb! Ik betrap mezelf er ook op dat ik ze af en toe even vast pak haha! Ze zijn natuurlijk nog hard, maar goed ik droeg voorheen altijd van die harde push up bh’s; dus hiermee vergeleken voelt dit nu al zachter en warmer en lekkerder natuurlijk haha! Qua pijn valt het me niet tegen. Ik had me gewoon ingesteld op de ergste pijn ever en dan valt het misschien zelfs wel mee? Ik zit natuurlijk wel gewoon met de pijnstillers en schroom niet om die gewoon in te nemen. Vanaf morgen ga ik afbouwen. So far ben ik al super blij en zeker met het feit dat ik weet dat het vanaf nu elke dag nog mooier gaat worden!
 15. Hoi hoi! Inmiddels 2 volle dagen PO. Ik ben veel aan het rusten en ben ook erg moe. Vandaag heb ik voor het eerst een wandeling buiten gemaakt. Hierna ook meteen als een blok in slaap gevallen haha! Qua pijn is het wel te doen, zolang je maar niet te veel doet. Straks mag de grote pleister van de hechting af en mag ik ook weer douchen. Zaterdag ga ik naar de kapper zodat daar mijn haren gewassen kunnen worden. Ik heb veel problemen met naar de wc gaan door de medicatie. Hebben meerdere hier last van (gehad)?