Minci

Silver Member
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Minci

 • Birthday 04/23/1991

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je moet je ook zeker niet tegen laten houden door mijn verhaal . Er was niemand in het ziekenhuis van de chirurgen die het snapten of konden uitleggen en niemand van hen heeft dit ooit meegemaakt met een hun Patiënten . Morgen gaan ze de drain verwijderen dus hopelijk krijg ik dan weer mijn eigen chirurg te spreken. Ik ben gewoon een grote pech vogel . mijn emoties spelen op dit moment nog een te grote rol en fysiek ben ik er ook niet geweldig aan toe hopelijk gaat het vanaf nu de juiste kant op.
 2. @Nog even wachten Spannend zeg , hopelijk ben je het weekend goed doorgekomen . En de temperaturen worden heel hoog idd .
 3. Helaas het heeft voor mij niet zo Mogen zijn. waardes waren zo ontzettend hoog dat die er meteen uit moest . Heb er voor gekozen om ze er allebei uit te halen .
 4. Ik moest met spoed naar Nijmegen naar het zkh. Wachten nu af naar de resultaten van het bloed maar volgens de chirurg ziet mijn borst er niet goed uit . ik heb besloten dat als de uitslag echt heel slecht is ik ze er beide uit laat halen .
 5. Oké spannend , bij jullie hebben ze gewoon je besmette implantaat gespoeld en terug geplaatst dus ?
 6. Welke kuur heb jij gehad . Ik was echt niet blij met het gesprek met die chirurg hij deed zo neerbuigend . Ik heb augmentin en moet 3 x daags 1 tablet voor 5 dagen maar . Vorige keer had ik iets sterkers volgens mij . maar sorry heb denk ik iets gemist heb jij ook een ontsteking en hoe gaat het met je ?
 7. @Fje1981 zijn reactie was , er is geen beginnen aan het moet er uit . Dus ik barst in tranen uit en smeek om een kuur . heb nu augmentin en extra pijnstillers gehad . Hoop zo dat het aanslaat .
 8. De chirurg heeft gebeld . Het was er een die ik niet ken en het eerste wat die zei was ben bang dat ze er uit moeten. na heel lang aandringen heeft die een kuur voorgeschreven maar dat wilde hij eerst niet . Sorry maar mijn wereld stort in .
 9. Ik heb net gebeld en word terug gebeld door een chirurg. ik weet gewoon zeker dat dit niet goed is. De pijn en de grootte van de borst zijn abnormaal. Maar ben echt zo bang voor herhaling kan alleen maar janken.
 10. Dag dames , HELP . Gisterenavond kreeg ik pijn in mijn borst hele erge pijn alsof die super zwaar is en er elk moment af kon vallen. begon met koude rillingen duurde even tot ik het warm kreeg maar pijn bleef niet te doen. Na een oxycodon ben in slaap gevallen, om 05.00 ben ik wakker geworden om naar de wc te gaan en ik zakte gewoon in begon overmatig te zweten en moest overgeven en de pijn werd alleen erger . ik ben nu echt ten einde raad en zo bang voor herhaling . Maandag staat mijn afspraak maar twijfel of ik moet bellen naar het spoed nummer maja wat kunnen ze nu voor me doen ?
 11. Dag dames , nou mijn boob zit er weer in maar Pff wat een pijn. Het is natuurlijk de 3e keer dag ze op dezelfde plek snijden dus ja dat voel je wel mijn litteken trekt echt heel erg. De pijn is ook best heftig de vorige keer voelde ik niks dus hopelijk zakt het snel weg want kan me geen houding vinden . nu hopen op een goed herstel ! heb geen zin om een heel verslag te typen het liep allemaal weer uit heb een super dikke hand omdat het infuus verkeerd is geprikt maar goed de boob zit er in .’
 12. Goedemorgen allemaal , Vandaag is het WEER zo ver , om 11.30 mag ik me melden en hopelijk ben ik dan snel aan de beurt . Het valt nog mee met de zenuwen het enige nu is dat ik weet wat me te wachten staat en vooral hoe gaat het herstel daarna .
 13. @Loesje3 heee , lief dat je er aan denkt . Maandag is het inderdaad zo ver en mag ik weer voor de 3e keer onder mes . Ik hoop zo dat het goed gaat en ik deze tijd vooral achter me kan laten .
 14. @bent001 klopt , ik zou eigenlijk 11 mei geopereerd worden maar wegens Corona en omdat ik word gezien als “risico” patiënt wilden ze me niet opereren in de maand mei . Ik baalde heel erg maar snap de keus ook wel . Nu word ik eerst 5 juni getest op Corona en 8 juni staat de operatie gepland heb verder geen klachten dus hoop gewoon geopereerd te kunnen worden .
 15. Jeej , dat is goed nieuws zeg ! echt heel blij voor jou , nu kunnen we eindelijk uitkijken naar 2 nieuwe boobs ! hoe is het trouwens met je andere “goede” borst ?