Minci

Silver Member
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Minci

 • Birthday 04/23/1991

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Hoi , Ik probeer een beetje de dagelijkse dingen op te pakken . Niet te zwaar of te veel vooral ook voor de kinderen want een moeder die alleen maar in bed of bank ligt hebben ze niks aan en ik word er niet gelukkiger op. Ik hoop dat ik me na woensdag als ik de prothese heb gehad voor in de bh veel beter ga voelen . Mijn rechter borst is nu nog erger dan die was voor de vergroting omdat die natuurlijk uitgerekt is . Voor mijn gevoel heb ik mezelf verminkt en voel ik me veel erger dan in de tijd voor de vergroting . Het zal waarschijnlijk allemaal tijd nodig hebben en ik kan niet wachten om een datum te plannen zodat ik iets heb om naar toe te leven . Hoe is het met jou?
 2. Hoi Hoi , Ik mocht vanmiddag naar huis , heb even naar de borsten gekeken maar daar moest ik alleen maar van huilen dus hebben ze snel weer de band omgedaan. Vanaf morgen mag ik weer douchen dus dan zal ik ze toch weer zien helaas . Woensdag heb ik een afspraak in de kliniek om de protheses te passen die in mijn bh kunnen en dan kan ik vanaf dan weer de sport bh aan en over 2,5 week mag ik gewone bh’s dragen . Echt shoppen voor bh’s wil ik niet doen want voor hetzelfde geld kan ik ze straks in juli niet aan . Ik probeer sterk te blijven en wil maandag weer aan het werk (opbouwen buiten de klas ) Ik heb namelijk afleiding nodig.
 3. Hoi Allemaal , 5 uur in de ochtend en ik kan niet slapen , lig namelijk in het ziekenhuis . Gisteren om 17.15 werd ik eindelijk van de kamer gehaald. Tot dat ik het infuus heb gehad ( 3 keer geprikt 😫 )en allemaal controles heb gehad was het 18.00 toen ze me naar de OK hadden gereden. Gelukkig werd ik door mijn eigen arts geopereerd en ze stelde me echt gerust en benadrukte dat de prothese er echt uit moet en het allemaal uiteindelijk goed komt. Ik was snel wakker en goed bij kennis helaas wel pijn en 3 keer extra morfine gehad . Toen ik terug lag op de kamer ging het helaas minder ik was super misselijk en duizelig en trok wit weg . Te zwak om op eigen benen te staan en eten al helemaal niet ook de pijn bleef aanhouden. Daarom is besloten dat ik moest blijven en mijn lieve man die dus de hele dag bij me was is naar huis gereden. Nu heb ik vooral honger omdat het 36 uur geleden is dat ik heb gegeten . Ik probeer nu nog wat te slapen en hopelijk mag ik snel naar huis .
 4. Het is mijn eigen arts gelukkig , maar Pff ik word er inderdaad moedeloos van .
 5. En of ik pech heb , loopt nog meer uit . sta nu voor half 5 op de planning . lig je dan in een bedje , word er niet goed van .
 6. Nou lekker is dat moet lang wachten. Gisteren kreeg ik telefoon je moet je om 11.10 melden bij de anesthesie . prima gedaan en doorgestuurd naar dagopnamen zeggen ze je bent te vroeg je staat pas om 15.15 op de planning. En ze lopen uit 😫 Niks gegeten moest nuchter blijven .
 7. Wij vertrekken zo en heb een hele slechte nacht gehad . Het is op dit moment moeilijk te beseffen omdat het lichamelijk veel en veel beter gaat. Op het wondje na heb ik al dagen geen pijn meer en heeft de kuur goed zijn werk gedaan. Mentaal daar in tegen is een totaal ander verhaal en heeft dit er behoorlijk ingekakt. jullie allemaal bedankt voor de lieve woorden , ik houd jullie op de hoogte 😘
 8. Bedankt allemaal .... Vandaag niet hardop gehuild , tot dat ik net in bed ging liggen en me weer besefte wat morgen gaat gebeuren . Het is niet het einde van de wereld en er zijn ergere dingen in de wereld maar op een of andere manier kan ik me er niet overheen zetten . Hopelijk komt dat snel ! Ik moet me morgen 10.30 melden in Nijmegen in het ziekenhuis.
 9. Dank je wel 😘 Dat hoop ik ook , en vooral dat morgen alles goed verloopt en ik snel weer mezelf ben.
 10. 3 maanden zonder prothese helaas .
 11. Bedankt voor de lieve worden en het meeleven. Ik ben net een klein kind en alleen maar aan het janken . De operatie staat gepland op woensdag krijg morgen de tijd te horen. Ik kan er niks aan doen en het is nu eenmaal zo . Ik zal 3 maanden met 1 tiet moeten leven maar het is niet anders , voor mijn gezondheid is dat het belangrijkste . Ik hoop het een plekje te kunnen geven en hopen dat ik in juni geopereerd mag worden.
 12. Dag dames , Ik heb net gehoord dat mijn prothese er uit moet omdat ik een ontsteking heb zitten . Ben nu 3 weken po en moet deze week al onder het mes . Ik had gehoopt dat ze zou zeggen dat ze het gaan spoelen en terug plaatsen maar volgens mijn arts is het risico te groot en zal dit niet goed gaan. Zijn hier ervaringen van vrouwen die wel gespeld hebben en waarbij de prothese meteen terug is geplaatst ?
 13. Slecht nieuws ... Deze week weer onder het mes en de prothese moet er uit . Kutte is mijn arts zegt dat spoelen en terug plaatsen geen zin heeft het moet er helemaal uit . Ik kan niks anders doen dan janken !!!!
 14. Hoi hoi , Ik heb net te horen gekregen dat mijn prothese er uit moet Door een infectie . Ik wordt deze week geopereerd alleen wil mijn arts niet spoelen ze zegt dat de kans te groot is dat het mis gaat. Ik kwam op jou topic terecht en was benieuwd hoe het nu met jou gaat na het spoelen ?