Soofjetunie

Soofjetunie : 16 januari 2019 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hee allemaal!

Ik heb vandaag dan eindelijk voor t eerst een controle gehad,  deze vond plaats in het heyendael kliniek bij dr frans straten. 

 

Ik zal eerst even kort wat over mijzelf vertellen,  ik ben 25 jaar en heb een drukke baan in de horeca. Ik denk al jaren na over een borst vergroting. Ik heb geen kinderen verder. Mijn gewicht is 79 kilo en ik ben 1,69m lang. Mijn cup is op dit moment een B.

 

Gemixt gevoel vandaag, ik kwam er met lichte zenuwen binnen. Niet wetend wat er stond te wachten. De vrouw die mij heeft geholpen was duidelijk en erg aardig. Ze heeft voor foto's gemaakt en veel besproken. Toen kwam de pas bh. De maat waar we op uit kwamen was mentor 400cc voor links en 425cc voor rechts. Het is mij eigenlijk zelf nooit opgevallen dat mijn borsten verschillend waren. Het gaat ook maar over een hele kleine hoeveelheid. 

Verder twijfel ik niet over de maat, 1 maat kleiner was niet mooi  en een maat groter ook niet.  Ik ben erg blij dat ik niet zit te twijfelen, zoals meesten dat wel doen. 

De snelste operatie optie was 4 december of 16 januari. 

 

Het enige waar ik over twijfel is om nog naar een andere chirurg te gaan. Vaak omdat vergelijken gewoon het beste is voor je gevoel. Aan de ene kant ben ik super tevreden met mijn gevoel bij van straten, maar zal ik toch wat anders bezoeken? 

Ik ben ook erg geïnteresseerd in de motiva proteses en deze bied hij niet aan. Wel bieden ze een goede nazorg service die mij heel erg aanspreekt. 

Mijn 2e keus is dan de breast belgian clinic. Zij bieden wel motiva aan. het enige wat aan mij vreet is   ... dit is 2.5uur voor mij rijden. Dat betekend dat je niet zomaar even daar langs gaat als er iets na de operatie niet lekker voelt. En dat vind ik geen prettig gevoel.  

Wat denken jullie? 

Hebben jullie zelf 1 of meerdere bezocht? 

En wie heeft er ook zo kort op elkaar gelijk al de operatie gepland?

Ik ben benieuwd naar de reacties!

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoii! Met vogeltje (20) Onze situaties komen half/half overheen.

 

Ik ben 176 lang en weeg 60kilo slappe 70/75B, en ben nu 7dagen po met 450/500cc euro rond hp. Bij mij zat wel minimaal een halve cupmaat tot bijna een volle cup verschil per nature borst! Ene keer had ik een A toen weer B en niks paste mooi.

 

Geholpen dr Nio in ParkKliniek en heb alleen bij hem consult gehad. Consult gehad in OLVG adam, operatie Parkkliniek(waar ik 10min naast woon). Had geluk dat ik doorgestuurd werd, door OK personeel tekort in amsterdam kon hij daar niet opereren. (ik ging daar op consult omdat het me dan €3300 ipv €4200 zou kosten en wist dit via iemand op dit forum al, vandaar de moeilijke omweg)

 

Ik wist van te voren dat ik geen vloeibare siliconen wilde, een lek en je bent plat. Wel zijn ze natuurlijker en zachter, maar ik houd van hoog, groot, rond en vol (zeker geen porno ronde borsten). Net ietsjes groter dan in verhouding zeg maar.

 

Ik raad je dr Nio echt zeker aan! Hij heeft mijn ongelijke borsten die bijna 1 cupmaat verschilden echt identiek aan elkaar gemaakt vorige week! Ik wist door alle ervaringen van omgeving + forum dat ik bij hem wilde. Eventjes gedacht aan Straten, maar dat is zo verweg voor mij. Je moet na 1 week op controle, en sws nog een paar keer langskomen, dus dan zou je idd wel die afstand moeten afleggen! En geloof me als je net uit de operatie komt is autorijden geen pretje. Je kan misselijk zijn door narcose of juist heel veel pijn... daar moet je dan wel ff doorheen haha. Die 10min voor mij was al *** zat.

 

Ik zou dat alleen doen als je er 10000% zeker van bent dat je alleen bij hem wilt, want 2,5u is niet niks! Maar dat ligt persoonlijk. Er zijn zat meiden die dat wel gedaan hebben!

 

Bij interesse heb ik een uitgebreid topic gemaakt met mijn ervaring!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

 

Ik heb zelf 2 chirurgen bezocht. Ik ben eerst naar dr. Winters geweest bij het Jan van Goyen. Daar had ik wel een goed gevoel over maar was nog niet helemaal overtuigd. Daarna nog bij dr. Cromheecke van Zipper Clinic bezocht. Bij die chirurg en kliniek had ik echt een goed gevoel.

 

Zelf heb ik voor motiva ergonomix implantaten gekozen omdat die een mooi natuurlijk resultaat geven en ook erg zacht aanvoelen. Bij Zipper werken ze nu ook alleen nog meer met deze implantaten.

 

Ik raad je wel aan om meerdere chirurgen te bezoeken, gewoon om wat zekerheid te creëren voor jezelf.

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel voor je reactie.  Ik ga er is goed over nadenken of ik wel een 2e chirurg ga bezoeken. Misschien toch maar beter. Maar ja als t goed voelt voelt t goed.

Ik zal is meer werk gaan bekijken van dr nio! 

Hoe gaat het met je herstel?

Ik zal je andere topic is bekijken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wil inderdaad de motiva ook gewoon in mijn eigen handen beet hebben en is ervaren hoe die zijn. Alleen dat lange rijden, pfff. 

Ik wil inderdaad ook een kort traject ertussen.  Dit omdat ik misschien een baan wissel ga doen. 

Het plan is om in mijn opzeg termijn de operatie te laten plannen, mits mijn werk dit zo kort dag accepteert.

Dan kan ik geheel december herstellen,  en tegen mn nieuwe werk zeg ik dan dat ik zogezegd 2 maanden opzeg termijn heb.  Dan heb ik januari ook nog lekker rustig. 

Accepteert mijn huidige werk t niet zo kort op dag en zal het half januari worden en moet ik mijn nieuwe werk nog langer laten wachten. Ik weet niet of ze daar zo blij mee zullen zijn. En in maart ga ik ook nog eens op vakantie... pff wat een gedoe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik weet niet waar je woont, maar je zou ook kunnen kijken of er een kliniek is die met de motiva implantaten werkt bij jou in de buurt.

Daarnaast zou ik de keuze van chirurg niet te gehaast maken en er wel echt de tijd voor te nemen, ook als dit betekent dat je pas later geopereerd kan worden. Het is een belangrijke keus die veel impact kan hebben op je leven en je moet hier wel echt 100% achter kunnen staan. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is wel aan te raden altijd om op meerdere consulten te gaan inderdaadd! Zou dat zeker aanraden. Morgen eerste controle na een week. Had een moeizame start maar de meeste druk is nu verdwenen en de littekens trekken nu enorm. Op mn topic staat alles mer de dag omschreven!:) Nio maakt hele mooie borsten en staat onder de dames hier hoog aangeschreven hihi

Share this post


Link to post
Share on other sites

in het ParkMedischCentrum (nio) werken ze ook met Motiva, maar zijn voorkeur zal sowieso Eurosiliconen zijn weet ik van hem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Soofjetunie Hii ik reageer ook nog even. Ik zie dat meesten je een tweede consult bij een andere arts aanraden. Ik vind dat echter niet per se nodig. Ik ben zelf wel bij twee artsen geweest, maar meer omdat ik benieuwd was naar de metingen van dr vd  Weij. Mijn keuze lag al grotendeels vast bij dr. Straten. Dit kwam bij mij doordat ik op dit forum heeel veel fotos heb bekeken en een overzichtje heb gemaakt van welke borsten ik het mooiste vond. Daarvan waren de meesten van dr Straten, dus toen wist ik eigenlijk al genoeg. Ook heb ik nog nooit 1 negatief woord over hem gelezen op dit forum, is de kliniek gewoon heel prettig, hebben ze goede nazorg, etc. 

Als jij je dus goed voelde bij hem en de borsten die hij maakt mooi vindt (die hier op het forum zijn mooier dan op zijn site vind ik zelf) dan hoef je je echt niet verplicht te voelen om nog ergens anders op consult te gaan. Er zijn genoeg meiden die voor hun eerste arts kiezen en zo lang je vertrouwen hebt in die arts zou ik niet weten waarom je nog ergens anders moet gaan kijken.

 

Als je andere implantaten wilt dan mentor, dán is het inderdaad wel echt verstandig om ergens anders te gaan kijken. 

 

Succes met je beslissing!

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai @Soofjetunie,

 

Wij hebben niet echt dezelfde voorsituatie (ben 1.65 en 55 kg en heb een kleine A cup) maar heb een paar weken geleden ook mijn eerste consult gehad voor een bv, er gaat waarschijnlijk 250 cc in. 

 

Maar wat betreft chirurgen moet je gewoon op je gevoel afgaan. Een beetje vooronderzoek en je kan ervan uitgaan dat de chirurg waar je heen gaat een diploma heeft.

 

Natuurlijk is het voor iedereen anders maar ik sta er vrij nuchter in: heeft de arts een papiertje, dan zal het wel goedkomen. Ik ben juist bang dat ik ga twijfelen als ik bij meerdere klinieken op bezoek ga en die energie wil ik mezelf besparen. Ik ben dus maar op 1 consult geweest en ik vond het prima, ik was erg nerveus en voelde me ook niet geweldig vertrouwd maar ik verwachtte ook niet anders als 'pure' 19-jarige die een kliniek inloopt voor plastische chirurgie...

 

Maar denk erom: het gaat om jou!

Heel veel succes!

 

Liefs Geri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel voor de 'gerust stellende' woorden. Ik ging gewoon twijfelen omdat ik mijzelf niet iets wilt onthouden.  Maar wat je zegt, het voelt goed en vind alles er goed geregeld  en dat weegt zwaar mee in mijn besluit. 

Ik ga er gewoon voor! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga 16 januari denk ik maar vast leggen. 

En als ze het er niet mee eens zijn dien in mn ontslag wel 1 december in. Ben toch een beetje klaar met mijn werkgever hahaha. Genoeg herstel tijd dan.

Share this post


Link to post
Share on other sites