Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Marg23

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

69 profielweergaven
 1. Marg23

  Tall, flat and new!

  @Simplyflat Klinkt goed! Spannend! En wat snel al, die operatie. Ik ga zelf ook voor de Motiva ergonomix om de door jou genoemde redenen. Als we toch al veel geld kwijt zijn, kan t maar beter ook zo perfect mogelijk, dacht ik ;p En wat je zegt over dat maatje meer heb ik ook vaak gelezen inderdaad, en mijn PC en consulente zeiden dat ook. Dat het mogelijk is dat je later spijt krijgt dat het toch net niet groot genoeg is. Maar ze zeiden ook dat de verschillen minimaal zijn. Zelf is mijn grootste nachtmerrie dat het te groot wordt, dus heb ze liever iets te klein dan iets te groot straks (heb nu zelf ook echt helemaal niets dus ieder beetje tiet is mooi meegenomen haha). Ik ga uiteindelijk voor 285cc demi maar kon maximaal 345 hebben. Ik heb ook 300 en 315 gepast maar dat vond ik echt helemaal niks. Maaaaar dat is natuurlijk super persoonlijk allemaal Het relativeert alleen een beetje de 'bij twijfel altijd groter' opmerking, denk ik. Dat MOET dus niet per sé. Succes bij je echo morgen!
 2. Mij ook? Ben ook erg benieuwd. Ik krijg ook bijna ergonomix. Nog 6 weken
 3. Marg23

  Tall, flat and new!

  @Simplyflat Klopt, ze zijn allebei veilig en goed. Motiva net wat nieuwer en innovatiever (en duurder inderdaad), mentor ouder, minder innovatief maar zeer uitgebreid getest en iets goedkoper. Hoe was je intake verder? :)
 4. @Rebexterke Hoe is het nu met je klachten? Wat zeiden ze bij de kliniek? @rtx Graag gedaan! Weet je al wanneer je mag?
 5. Marg23

  Hai Ik ben nieuw.

  Hoi Arenda, Ik ben zelf niet bij Diana geweest maar over het algemeen hoor ik goede verhalen. Ik weet natuurlijk niet waar je woont, want dat speelt natuurlijk een grote rol in waar je behandeld wil worden, maar ik ben zelf bij de Bauland kliniek gewest en bij kliniek Heyendael. Ik was vooral mega tevreden over Bauland, dus daar heb ik voor gekozen. Heyendael vond ik prima maar had geen klik met de arts en het geheel was wat rommeliger vond ik, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening Verder is op dit forum iedereen altijd erg tevreden over Belgian Breast Clinic. Maar er zijn er zo mega veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik zou zeggen, sowieso meer dan 1 kliniek bezoeken voor vergelijken waren onderzoek, en als het goed voelt is het goed! Succes met de keuze.
 6. Marg23

  Anatomische of ronde???

  @Mar95 Ik heb zelf ook geen ervaring bij Diana, maar wat hierboven staat klopt inderdaad. Ik weet niet wat je voorsituatie is, maar zeker bij dames die zelf echt weinig borsten hebben kan anatomisch ervoor zorgen dat er juist aan de onderkant 'te' veel volume komt. En met dual plane duwt inderdaad de spier het bovenste gedeelte van de prothese al wat platter, waardoor er als het ware ook een druppelvorm ontstaat En bijkomend voordeel: als een ronde prothese draait maakt dat niet uit (want rond..) maar als een anatomische prothese draait heb je een groot probleem (misvormde borst) en moet je opnieuw geopereerd worden. Mij werden in ieder geval ook ronde aangeraden, en mijn doel is ook zo natuurlijk mogelijk! Hopelijk helpt dit je bij je beslissing. Groetjes
 7. Marg23

  Boobies van dr Bauland :D

  Na jarenlange onzekerheid en twijfel is het dan toch zo ver! Vandaag word ik geopereerd door dr. Bauland > Motiva ergonomix 285cc Demi Dual Plane. WISH ME LUCK
 8. Spannend! ik ga je volgen want ik krijg eind oktober Motiva ergonomix 285cc demi. ben benieuwd naar je ervaringen en resultaat
 9. @Rebexterke Veel succes! Ben benieuwd wat ze voor je kunnen doen!
 10. Hee AnSofieC, Ik vind het resultaat echt heel mooi geworden, en dat na 6 weken al! Ik heb je topic een beetje door zitten bladeren omdat ik eigenlijk ongeveer in hetzelfde schuitje zit als jij (nouja, voor je BV dan). Ik ga 30 oktober geopereerd worden bij dr Bauland, motiva ergonomix 285cc. Ik vroeg me af welk profiel jij gekozen hebt? Demi of Full? En ik vroeg me ook af: op wat voor bh-maat zit jij nu (mss heb je dat al ergens gezegd en heb ik er overheen gelezen). Alvast dank (:
 11. Oké Maargoed: over twee maandjes is het dus zo ver! Spannend! Het is uiteindelijk Motiva ergonomix 285 cc Demi geworden. Iemand nog tips qua voorbereiding? Dingen in huis halen? Dingen regelen? Alle tips zijn welkom ^^
 12. Oh, thanks! Wist niet dat dat moest haha
 13. Marg23

  groentje met vragen!

  Hee Nog gefeliciteed met de geboorte van je zoontje!! Volgens mij willen chirurgen pas opereren ten minste 6 maanden na de bevalling. En ook als je borstvoeding geeft opereren ze niet. Dat is dus een goede om rekening mee te houden. Maar: je kan natuurlijk wel vast op consult gaan. Wat betreft je voorkeur voor vóór de spier: Als je zelf niet heel veel borstweefsel hebt geven chirurgen vaak de voorkeur voor de dual-plane techniek omdat je anders de prothese super goed kan zien zitten en dat is (vaak) niet echt de bedoeling. Zeker met de nieuwere prothests kun je ook met dual-plane een heel natuurlijk meebewegende borst krijgen (er staan genoeg filmpjes op instagram enzo #breastaugmentation). Ik ben zelf geen mama, dus verder geen ervaringsverhaal Hoop dat je hier wat aan hebt, succes alvast in ieder geval!!
 14. Pfoe, lastig te zeggen omdat ik je natuurlijk niet kan onderzoeken of zien.. Wat ik wel gehoord heb is dat er een soort oedeem (vochtophoping) kan optreden in je arm als gevolg van verminderde afvoer van vocht (want dat wordt geblokkeerd door de zwelling in je borst). Dat gaat vanzelf weer weg maar duurt wel ff helaas. Verder kan ik me voorstellen dat het een soort spierpijn is vanuit je borstspier die doortrekt naar je arm: als je dual plane hebt gedaan heeft die spier een flinke tik gehad en daar kun je ook best nog eventjes last van hebben. Kun je je arm wel normaal bewegen en is het gevoel in je vingers normaal? Verder kan ik je alleen het advies geven om goed naar je eigen lichaam te luisteren: als jij het niet vertrouwt, neem dan gewoon contact op met een arts (je PC of je huisarts). Beter een keer te vaak dan een keer te weinig!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×