Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Liss27

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

1 Volger

Over Liss27

 • Verjaardag 27-08-1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Limburg

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik krijg ronde.. en kon kiezen tussen 3 of 5 jaar
 2. Ik kon ook kiezen tussen 3 of 5 jaar. Vandaag gebeld door Tanne, word 3 jaar nazorg en (voorlopige) operatie datum 7 November. Ik denk niet dat het me lukt om volledig te stoppen met roken heel eerlijk.. Dus ik ben wel bang voor Frans zijn reactie...
 3. Oké thankx meiden! Trouwens.. ik ben een roker.. en Frans heeft me gezegd dat als ik niet gestopt ben.. hij mij ook niet opereerd..
 4. Jaa daar zit ik ook aan te denken, ben je ook bij Heyendeal kliniek geopereerd?
 5. Hee! Even een vraag.. voor hoeveel jaar nazorg hebben jullie gekozen? Ik kan namelijk kiezen tussen 3 of 5 jaar nazorg. Ik denk zelf aan 3 jaar.. Ik zou voor 3 jaar nazorg €3375-' betalen en voor 5 jaar nazorg €3775-' Best wel een verschil, vind ik. Graag jullie meningen
 6. Hee Syl! Ook al zoveel bijgekomen in de zwangerschap?! Dat doet veel met een lichaam hé.. Vooral de borsten lijden daarvan. Wat spannend je hebt al een operatie datum! Ja, ik begrijp je twijfel.. ik wilde ook de volume bovenin terug en daar mag gerust een mooie bolling ontstaan, dit heb ik ook aangegeven dat ik graag mooie volle borsten wil. En PC Straten raadde ronde aan. Hoeveel cc krijg je? En krijg je ook dualplane? .
 7. Ik vind de grootte op je pasfoto erg mooi bij je staan! Mij is ook 400cc aangeraden. Al ben ik nog steeds een beetje onzeker.. dat ik van een 'kleine hang naar een grote hang ga' Succes vanmiddag!
 8. Ik herken het helemaal! Wat hebben ze jou geadviseerd
 9. Hee! Nee nog geen officiële datum bekend. Moet nog verlof zien te regelen op het werk. Ik twijfel ook nog of ik toch niet groter moet gaan.. maar ik ben zowieso al een twijfelaar hahaha. En de voorbeelden zijn allemaal zo verschillend, bij de een oogt 400cc niet zo groot terwijl de ander flinke borsten krijgt met 400cc. Spannend hé! Succes met je keuze!
 10. Hee Mona! Spannend hé succes! Ik ben benieuwd welk resultaat haalbaar is met het aantal cc's wat mij geadviseerd is. Ben voornamelijk een beetje onzeker of ik ipv kleine 'hang' naar grote 'hang' ga.. Volgens Frans Straten hoef ik mij daar geen zorgen om te maken.. maar het spookt wel door mijn hoofd.
 11. Dankjewel! Wat hebben ze jou geadviseerd Spannend, nu kun je gaan aftellen! Hopen op mooie volle borsten
 12. Wat ik mij trouwens wel afvraag en vergeten te vragen ben.. Als iemand bijvoorbeeld met een b cup 400cc krijgt.. En iemand met een d cup 400 cc. Is het dan zo dat het bij de gene met een d cup dan uiteindelijk groter word? Ik zelf heb nu namelijk een d cup. Tjaa het zit er wel alleen niet meer mooi verdeeld haha. Vraag me echt af hoe dat eruit ziet als daar 400cc bij komt..
 13. Hee! Vandaag het consult gehad. Met een goed gevoel de kliniek verlaten. Ze namen echt de tijd voor me, veel informatie gekregen en daarna ook foto's gemaakt en natuurlijk gepast. Volgens Frans Straten heb ik geen borstlift nodig, alleen is het volume bovenop ver te zoeken Ik zal een foto van het passen plaatsen.. zijn advies is : Rond, Duelplane, links 425 cc en rechts 400 cc COH || Hij zei wel dat mijn tepels een beetje naar buiten wijzen en dus niet prominent in het midden zitten van nature, dus dit zal bij de vergroting het zelfde zijn. Maar goed dat nemen we dan maar voor lief. Wel twijfel ik nog over het aantal cc. Vind ik het misschien toch te klein.. Terwijl we groter gepast hebben maar daar zeiden Frans, mijn vriend en ik eigelijk vrij snel van dat dat té groot zou zijn. Ik zelf ben 1.72 en 69k...
 14. Ik heb ook geen idee wanneer een borstlift nodig is..
 15. Hee! Ik heb 20 augustus mijn 1e consult.. Mijn borsten zijn door veel afvallen en een zwangerschap ook best wel gaan hangen.. Ben benieuwd wat mijn pc aanraadt. Wil liever geen borstlift..
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×