Liss27

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Liss27

 • Birthday 08/27/1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Limburg

Recent Profile Visitors

442 profile views
 1. Dankjewel! Ik ben er nog wat onzeker over.. Stom he.. heb je eindelijk en BV ben ij alsnog een beetje onzeker of het echt mooi is..
 2. Dit is de meest recente foto. Ik kan deze niet uploaden in het album. 400cc en 450cc rond dual plane High Profile. Ik ben a.s woensdag 3 weken PO.
 3. Ik ben 7 november geopereerd door Frans Straten Kliniek Heyendael. Had geen andere kliniek bezocht, hij was mijn 1e keus en ben daar bij gebleven. Super tevreden. Ik moest 2 uurtjes rijden. Volg je gevoel
 4. Ik had al niet de kleinste tepels van mezelf. Ze zijn iets groter geworden helaas. Van nature stonden mijn tepels naar buiten. Dat is nu wel een stukje minder gelukkig . Ben 'pas' 2.5 week PO.. Ze zijn nu wel heél gevoelig..
 5. Dankjewel, lief Spannend! Enn.. 16 januari is het zo! Ik had een vrij lege C/D cup door zwangerschap. Van onder nogwel volume maar van boven plat. Ik vind mijn borsten ook wel mooi. Al had het volume van boven stuk meer gemogen maargoed.. het is en blijft toch een vergroting van je natuurlijke borst.
 6. Aah dan schelen we ons 1 dagje haha! Ja 1e week was best pijnlijk vond ik.. nu kan ik ook bijna alles weer. Moet wel zeggen dat als ik perongeluk "te veel" druk zet, voel ik soms mijn prothese of spier omhoog schieten.. En ik durf nog niet op mijn zij te slapen. Welke sport bh heb je? Ik heb nu de carefix ava, die zit erg fijn maar wil er nog 1 bij. De Triumph van de kliniek is 3x niks.
 7. Hee Ik ben nu ruim 2 weken geleden geopereerd. Heb een Triumph van de kliniek maar die vind ik niet fijn, krijg hem zelf niet eens aan. Ik heb de carefix ava in maat M - DEF cup, vind die veel prettiger zitten. Ik had een lege c/d en ik heb 400cc en 450cc gekregen rond dual plane high profile. Ben je al geopereerd?
 8. Hee! Ik ben door Frans Straten geopereerd ben nu ruim 2 weken po. Ik vind ze nu kleiner ogen dan net ná de operatie haha. Ik heb 400cc en 450cc gekregen dual plane rond highprofile.
 9. Geen probleem, je hebt alleen nog wit? Ik zal je een PB sturen gaat wat makkelijker.
 10. Leuk! Top team, goede keus Ik voel me... mwah hahaha heb nog steeds erg last van steken/erge spierpijn bij elke beweging die ik maak. Hoop dat dat vanaf nu elke dag stukje beter gaat. Ik had door mijn zwangerschap een vrij lege C/D cup. Nu 400cc en 450cc rond HP dual plane. Had van nature al een verschil in mijn borsten. Ben er blij mee, maar wel nog erg wennen en ik ben benieuwd hoe mijn borsten zich gaan herstellen/ontwikkelen
 11. Ja zeker, onze dochter word 3 januari 4 jaar. Mijn vriend heeft zich 2 weken vrij kunnen pakken. En ik moet zeggen dat ik daar echt heel heél erg blij mee ben. Hij doet alle dingen die ik niet mag, en dat is nogal wat.. Ook de verzorging van onze dochter. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu ook nog niet kan.. kleine bewegingen maken doen bij mij al echt zeer (4 dagen po ) Ik kan je dan ook aanraden om zeker hulp in te schakelen wanneer het zover is. Dat zou mijn raad zijn. Er zijn natuurlijk ook vrouwen die bijna geen last hadden na de operatie en die gewoon weg geen hulp hadden en alles wel alleen moesten doen met hun kind(eren). Succes met je keuze!