Ga naar inhoud
Borsten Forum

Krullenbolletje22

Premium Member
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Over Krullenbolletje22

 • Verjaardag 07-03-1995

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Groningen, Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

566 profielweergaven
 1. Ik heb eindelijk de keus kunnen maken! 2 januari wordt ik geopereerd door dr. Michel Cromheecke via Zipper clinics. @best_boobie Wil je mijn verslag verplaatsen naar operatieverslagen?
 2. Afgelopen week op consult geweest bij de Zipper clinic. Ik vond dit consult echt heel fijn en voelde mij ook erg op mijn gemak bij deze pc. Ik moet nu nog even wachten op de 3D scan maar die zouden ergens deze week naar mij worden gemaild. Ik denk dat als ik doorga met de operatie ik dan wel bij Zipper ga en niet bij JvG. Ik wacht nog even de 3D scan af en als ik daarna besluit dat ik echt de borstvergroting wil doen, plan ik de operatie datum in. Ik ben er vrijwel zeker van dat ik de operatie wil doen, maar toch nog klein beetje twijfels (vandaar dat ik de scan afwacht). Ik heb wel alvast een tweede consult ingepland met pas sessie.
 3. Ik heb half oktober een consult ingepland bij de Zipper clinic met 3D scan. Ik merk dat ik toch wat ben gaan twijfelen over de maat en ik hoop dat dit meer duidelijkheid geeft. Misschien bevalt deze kliniek mij ook wel. Het is voor mij dichterbij dan de Jan van Goyen kliniek.
 4. Gister het consult gehad met dr. Winters. Ik vond hem heel professioneel overkomen. Ik vond het wel een beetje gek dat het consult begon met het opmeten en passen en daarna pas het gesprek. Bij het passen vond ik de 320 en 340 cc demi profile van motiva ergonomix het mooiste staan. Volgens mij werkt hij ook alleen nog maar met motiva ergonomix. Operatie moet nog even op zich laten wachten. Ik heb deze week eerst nog een andere operatie die eerst moet en tussen de operaties moet 3 maanden zitten. Vind ik eigenlijk ook niet zo heel erg. Ik ben de laatste tijd wat aangekomen door stress van het afstuderen. Kan ik eerst weer afvallen en dan denk ik rond de kerst de operatie doen. Ik ben wel heel tevreden met het consult.
 5. Maandag heb ik eindelijk het consult. Ik ben nu al zenuwachtig. Iemand nog een tip over wat ik echt niet moet vergeten te vragen, meenemen etc?
 6. Je bent natuurlijk ook niemand verantwoording schuldig en wat fijn dat je vriend toch aan het idee heeft kunnen wennen en dat jullie er veel over hebben kunnen praten! Ik denk ook wel dat er mannen zijn die het juist wel leuk vinden en dat als de operatie goed gaat het misschien helemaal niet opvalt. Ik moet mij gewoon niet zoveel zorgen maken maar ik denk altijd over alles veel te veel na haha. Soms toch wel een slechte eigenschap.
 7. Bedankt voor je bericht. Wat goed dat je de keuze hebt gemaakt en dat je de operatie achter de rug hebt! Hopelijk herstel je snel en kan je genieten van je nieuwe borsten! Wat fijn dat je omgeving er zo goed mee omgaat. Ik merk zelf in mijn omgeving dat er al veel vooroordelen zijn over plastische chirurgie en dat ik mij daarom soms zorgen maak over de reactie van anderen. Wat als het ze wel opvalt want ook met push up bh is het eigenlijk niks en zal het verschil in kleding wel te zien zijn. Maar ik heb besloten dat wat anderen erover denken niet zoveel uit maakt. Ik moet uiteindelijk met mijn lichaam leven. Misschien een gekke vraag maar heb je een relatie? Ik heb zelf namelijk geen relatie en zit mij nu al af te vragen over hoe ik dit het best aan kan gaan pakken als ik een relatie met iemand krijg. Hoe vertel je zoiets? Haha beetje voorbarig natuurlijk maar ik vroeg mij af hoe anderen daarmee omgaan.
 8. Weer naar de kliniek gebeld. Ik ga nu op 23 juli op consult bij dr. Winters. Gelukkig niet al te lang wachten. Ik heb er zin in.
 9. Slecht nieuws voor mij Mijn thesis begeleider wilde graag last minute nog een extra meeting met de groep en heeft deze ingepland op dezelfde dag waarop ik mijn consult had ingepland. Nu heb ik niet genoeg tijd om helemaal naar Amsterdam te kunnen reizen en heb ik het consult moeten annuleren. Ik baal hier zo van. Ik had mij al helemaal voorbereid op het consult en keek er ook heel erg naar uit. Morgen moet ik terug bellen om een nieuwe afspraak te maken voor een consult. Hopelijk hoef ik niet zo lang te wachten, maar ben bang dat het in de zomer heel druk is en er een lange wachtlijst is. Sorry moest even mijn frustratie kwijt.
 10. @Linaxxx en @Seen87 Fijn dat jullie operaties goed zijn verlopen! Maar zouden jullie je gesprek willen voeren in een privé gesprek of je eigen topic? Dan heb ik mijn eigen topic terug.
 11. Wat fijn dat je herstelt zo voorspoedig verloopt! Hopelijk is het net zo mooi als wat je verwacht had. Ben je uiteindelijk bij Zipper clinics geopereerd? Ook fijn dat je zelf je haren kan wassen. Dat is wel iets waar ik mij zorgen over maak. Ik heb krullen die tot mijn taille komen en die hebben best veel verzorging nodig. Ja, ik heb ik juni mijn eerste consult. Ik ben druk bezig met afstuderen en heb eigenlijk niet zoveel tijd om nu op consult te gaan. Ik wilde toch voor de zomer in ieder geval 1 consult achter de rug hebben. Volgend jaar neem ik een tussen jaar dus hopelijk kan ik dan na de zomervakantie geopereerd worden.
 12. Sorry, ik heb het even heel druk gehad en niet meer online geweest. Heb je al een definitieve keus gemaakt? Ik heb een afspraak gemaakt voor een consult bij dokter Winters in het Jan van Goyen eind juni. Nu begint het toch wel echt aan te voelen. Best eng maar wel heel leuk.
 13. Is de complicatie weer opgelost? Fijn dat je tevreden bent. Ik zal je operatieverslag eens doorlezen!
 14. Dank voor de uitleg! Heb jij bij faceland/bauland een operatie gehad? Prijs is voor mij gelukkig geen probleem.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×