• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Krullenbolletje22

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over Krullenbolletje22

 • Verjaardag 07-03-1995

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Groningen, Nederland

Recente profielbezoeken

173 profielweergaven
 1. Twijfel

  Je zou ook nog een consult bij een andere pc kunnen doen. Soms geven ze verschillende adviezen over soort implantaat en grootte.
 2. Haarverlies

  Ik heb er geen ervaring mee, maar ik hoorde dat liquid biotine goed is om in te nemen.
 3. Dank je. Ziet er heel mooi uit!
 4. @Lucy89 Zou ik ook mee mogen kijken?
 5. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Hallo allemaal, Ik een 22 jarige studente. Tijdens mijn pubertijd heb ik altijd gehoopt dat mijn borsten zouden gaan groeien, maar dit is nooit gebeurt. Ik heb nog steeds dezelfde bh maat als toen ik 12 was. Toen ik 15 was, begon ik te denken aan een borstvergroting. Hier heb ik nooit wat meegedaan (was nog erg jong), maar ik heb ook nooit het idee echt van mij af kunnen zetten. Tegenwoordig heb ik meer onderzoek gedaan en vind ik het resultaat bij anderen altijd heel mooi. Ik twijfel veel over of dit een optie voor mij is. Ik heb zelf veel rondingen, behalve bij mijn borsten. Ook al vind ik de grootte van mijn borsten (a cup bij maat 38/40) niet mooi en te klein, weet ik niet goed of ik grotere borsten wel mooi vind bij mij. Ook ben ik bang voor negatieve reacties van anderen (nep, dom, oppervlakkig). Ik ben mij ervan bewust dat 9 van de 10 mensen het toch niet opmerken, maar toch. Ten slotte ben ik tegenwoordig gewend aan de borsten die ik heb en vind de vorm ervan ook mooi, alleen de grootte niet. Juist omdat ik er aan gewend ben twijfel ik over een vergroting In september heeft een kliniek bij mij in de buurt een open dag met een gratis mini consult. Ik heb hiervoor een afspraak gemaakt om meer duidelijkheid te krijgen over wat een borstvergroting voor mij kan betekenen en of het iets is voor mij