Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Krullenbolletje22

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over Krullenbolletje22

 • Verjaardag 07-03-1995

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Groningen, Nederland

Recente profielbezoeken

283 profielweergaven
 1. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Sorry, ik heb het even heel druk gehad en niet meer online geweest. Heb je al een definitieve keus gemaakt? Ik heb een afspraak gemaakt voor een consult bij dokter Winters in het Jan van Goyen eind juni. Nu begint het toch wel echt aan te voelen. Best eng maar wel heel leuk.
 2. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Is de complicatie weer opgelost? Fijn dat je tevreden bent. Ik zal je operatieverslag eens doorlezen!
 3. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Dank voor de uitleg! Heb jij bij faceland/bauland een operatie gehad? Prijs is voor mij gelukkig geen probleem.
 4. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Ik zal er wat meer onderzoek naar doen. Ik heb de foto’s gezien en het ziet er inderdaad wel mooi uit
 5. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Ik had er wel over gehoord maar ik las vaak dat die snel rimpelen en wat nepper aanvoelen. Ik heb volgens mij een vrij dunne huid dus ik ben bang dat dat gaat opvallen. Ik heb wel wat over dr. Nio gelezen maar ik zag dat hij vooral veel grote borsten maakt en ik wil niet al te groot gaan.
 6. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Ik dacht juist dat alleen de ultima ergonomix was maar dan zal ik het verkeerd begrepen hebben. Ik ga daar zeker achteraan bellen want ik hoor veel goede verhalen over Faceland.
 7. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Zipper clinics ken ik nog niet dus daar ga ik ook even naar kijken. Bauland kliniek is toch een beetje hetzelfde als Faceland? Want ik lees daar wel veel goede verhalen over maar ik dacht dat ze alleen de ronde hadden. Dan ga ik daar ook zeker op consult.
 8. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Dank voor je reactie. Ik ga in juni denk ik een consult inplannen bij het Jan van goyen want dan ben ik al in amsterdam. Ik weet alleen nog niet of ik bij dr. Winters of dr. Van Selms wil. Ik had ook naar faceland gekeken maar op de site stond dat ze werken met de progressive gel plus en niet de ultima, maar wel een filmpje met de ergonomix. Ik kon ook geen verslag vinden van mensen die daar de ergonomix hadden gekozen, alleen de ronde. Ik zal ook nog een keer naar olvg en parkkliniek kijken en uitzoeken of zij ook met de ergonomix werken.
 9. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Dank je! Ik zal daar eens naar kijken en jou volgen:)
 10. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Ja ik weet nu bijna zeker dat ik het ga doen. Het is nooit te laat om een bv te doen natuurlijk, maar ik snap wel dat je dan achteraf denkt: had ik het maar eerder gedaan. Gelukkig ben je nu al blij met je nieuwe borsten. Ik kan niet wachten tot ik die van mij heb. Veel succes met je herstel!
 11. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Weet iemand ook een kliniek/pc in Nederland die met motiva ergonomix werkt? Ik kan alleen klinieken in België vinden en dat is mij te ver weg
 12. Neuscorrectie Decoopman

  Ik ben op consult geweest bij dr. Nolst Trenite van Jan van Goyen. Ik had hier wel een goed gevoel bij. Operatie nog niet gehad.
 13. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Klinkt wel als een mooie maat maar ik ken je figuur natuurlijk niet. Maar volgens mij is een 70C/70D niet zo groot als dat het klinkt.
 14. Twijfelaar (bv) komt voorstellen

  Fijn dat je omgeving over het algemeen goed reageert. Haha ja natuurlijk vind je vriend het wel heel leuk Ik weet of het echt nodig is om aan je schoonouders te moeten vertellen. Dat zou ik alleen doen als je je daar echt goed en vertrouwd bij voelt. Zelf heb ik momenteel geen vriend, heb het superdruk dus geen tijd om echt te daten. Komt wel weer Heb je al een idee welke cupmaat je achteraf ongeveer krijgt? Ik vind dat zo moeilijk in te schatten met de cc's.
 15. Je verslag is echt fijn om te lezen. Heel uitgebreid en heel veel informatie. Ik ga je zeker volgen en ben erg benieuwd hoe je herstel verloopt!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×