Vogeltje

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

4 Followers

About Vogeltje

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoii! Ik ben vorig jaar geopereerd mer 450 en 500cc eurosilicone door dr Nio! Afkomstig van een +-70b (ik had verschil in mn borsten). Zelf wil ik nog een keer te gaan omdat ik spijt heb van de grootte, van mij mochten ze wel iets groter maar ik hou ook wel van groot geef ik toe. Nio is echt een hele fijne en goede arts. Nio is wel een arts die snel naar groot neigt dan klein, hij wou mij 700cc laten passen toen ik mn fotos liet zien maar schrok daarvan, achteraf wel spijt gehad maar dat was mijn eigen fout.
 2. Ter aanvulling ook!: Ik heb tot 6 maanden wel steken of gevoeligheden gehad rondom en op mijn litteken. Deze maand ben ik 1 jaar PO, bijna dus. Ik voel in mn borsten zelf nog wel heeeeel soms lichte steekjes, maar het litteken is niks meer mee
 3. Ik zie ook niet gauw iets van een ontsteking. Na 2 weken mochten bij mij mn pleisters eraf en vanaf dat moment moest mijn huid weer ademen door de zuurstof die erbij kwam. Misschien dat je huid daarop reageert en je dat voelt. Jeuk betekend genezing en branderig gevoel vaak wel ontsteking, maar je voelt steken/prikjes. Het is pas 3 weken geleden dus het geneest nog. Ik zie ook dat je korstjes hebt. Probeer sowieso niks erop te smeren om irritatie te voorkomen. Als je geen korstjes meer hebt (meestal na 5 tot 8 weken, ligt er maar echt aan) kan je wel smeren met littekencreme of bio oil om je huid soepel te houden. Kijk het ff'tjes aan. Als het echt gaat branden en het word echt vuurrood, zal ik ff je arts of huisarts inlichten. Is je operatie goed gegaan? Wat heb je gekregen? Liefs x
 4. Hallo! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met Nio, dat ben ik ook, alleen had ik ze toch iets groter gewild en wat hoger en bij elkaar, dus vandaar. Ik ben ban dat 700/800cc me te zwaar gaat zijn op mn rug dus ik denk nu aan 600cc. Ik ben niet afgevallen, juist 5 kilo aangekomen. Nio vertelde mij dat hij ze per operatie kan verplaatsen zonder garantie. Ik heb hem persoonlijk benaderd waardoor ik niet lang in de wachtrij hoef te staan, vanavond ga ik met hem een consult inplannen voor de mogelijkheden. Ik heb helaas geen foto's openbaar staan, vind ik risicovol.
 5. Hallo allemaal! Sommige kennen mij misschien nog. Vorig jaar 15 november 2018 ben ik geopereerd door dr. Nio in het Parkkliniek. Top arts ik ben zeer tevreden met hem. 450 en 500cc hp dp laten plaatsen dual plane. Ik had ongelijke borsten dus vandaar de 2 cc’s. Echter nu bijna 1 jaar verder ben ik iets minder blij ermee, ze staan wat uit elkaar en volume is flink afgenomen, lijken wel zakjes, wel zijn ze nu even groot wat ik eerst niet had. Ik heb al contact gehad met dr Nio en ik kan een wissel krijgen voor grotere protheses en dat hij ze dan wat hoger en dichter bij elkaar plaatst. Nu twijfel ik om naar mentor of ander soort siliconen te gaan ipv eurosilicone. Ik weet niet of dit veel verschil gaat hebben want ik wil ze juist wat strakker hebben en dat ze meer gaan staan. Ik zit te denken aan rond de 700/800 cc. Echter ben ik 175 lang en weeg ik (inmiddels) 64 kilo. Gaat dit geen rugpijn bezorgen voor op langere termijn? Ook heb ik zo mijn twijfels hoe ik dit thuis ga vertellen. Mijn vriend was vorig jaar niet blij ermee dat ik dit ging doen. Gister heb ik hem verteld dat ik aan het nadenken ben om nog een keer te gaan door “reden...”. Hij vond het onzin en twijfelt om het uit te maken als ik het nog een keer ga doen. Dit maakt mij best angstig, ook heb ik mijn familie nog niks verteld. Hoe kan ik hiermee omgaan? Groetjes
 6. Oktober 2018 geopereerd door hem! Heel blij met het eindresultaat, een man die passie heeft voor zijn werk en tijd maakt voor zn patienten, geen complicaties of gekke dingen meegemaakt. Ik had veel verschil in mn natuurlijke borsten waardoor ik graag symmetrie wilde, dmv 2 verschillende maten zijn ze nu eindelijk gelijk aan elkaar. Kleine littekens, geen grote schrammen. Ook was hij heel eerlijk naar mij toe geen dure sportbh aan te schaffen van de kliniek, maar juist een van de hema kopen voor 20euro, die was even goed. In het olvg op consult geweest, uiteindelijk geopereerd in het parkkliniek rdam.
 7. Ik ben 1,77 lang, woog destijds 60 kilo en had een kleine 70B waar veel verschil in zat. Ik had een a en een c cup komt het op neer. En de ene borst hing lager dan de ander. Er is 450/500cc eurosilicone 85% ingegaan en ze zijn nu identiek aan elkaar! Geen verschil in hoogte of grote meer.
 8. In november ben ik op consult geweest bij dokter nio in het olvg ziekenhuis in amsterdam. Operatie had ik wel in rotterdam. Weet alleen niet of hij nog werkzaam is bij olvg. Ik raad hem zeker aan en ook zn wachttijd is het dik waard!! Man van kennis en heeft echt zoveel plezier in zn vakgebied, het is echt zn passie en neemt de tijd voor je.
 9. Ik doe ook kantoorwerk, ging na 2,5 week werken en dat ging zo moeizaam. Je hebt ook hele gebroken nachten de eerste week sowieso. Ook zon narcose zit een aantal dagen nog in je lijf. ik raad je met kantoor minimaal 1 week echt wel aan... Eigenlijk 2.
 10. Spannend hoor! Fijn dat het vast staat. Nio luistert naar wat jij wil. Hij plaatst 200/300cc natuurlijk ook gewoon! Dat word ook het meeste gedaan in de eerste operatie over het algemeen. Het zou eerder raar zijn als hij dat niet doet! Veel mensen gaan ook naar hem toe wanneer een eerdere borstvergroting mislukt is. Je voelt ook de verschillende inplantaten op je consult. Ik vond het heel spannend, vanwege de complicaties & of het wel natuurlijk zou zijn + voelen. Wilde ook groot en vol op mn slanke lijf. Uberhaupt het feit of geopereerde borsten wel mooi natuurlijk zouden worden zat me ook dwars. Tot de dag vandaag geen moment spijt gehad! Ze zijn heel soepel en zacht, bewegen mee (ronde protheses eurosilicone 85% gevuld waardoor ze niet “staan” wat je wel sneller bij 100% gevulde krijgt. Als je op je rug ligt vallen ze meer naar buiten etc, zoals een natuurlijke borst). Wilde ook volle decollete. Alles wat wel “nep” klinkt, maar ze zijn zeker niet nep! Littekens heel klein en subtiel, geen flinke wonden. Alles wat ik wikde heeft hij gedaan & mooier dan ik durfde te dromen! Als je je goed houd aan de eisen tijdens je herstel, moet alles goed gaan. Complicaties krijgen is een minimale kans, tenzij je laks met het herstel omgaat. Wees niet bang, kies de juiste arts en ga niet zomaar naar het eerste beste “goedkoopste”.
 11. Ik was ook iemand die echt alles uitzocht voor het consult hoor en had voor mijzelf al alles vast staan eerste instantie, hahah. Neem wat fototjes mee van before/afters van dames hier wat je WEL en NIET mooi vind! Nio vond dat heel fijn toen ik daar zelf mee kwam 😊
 12. Ten eerste wat Fijn dat je die stap overwogen hebt om op consult te gaan! Zoals BB aangaf, is 250cc niet meteen perse een C. Dat ligt idd aan de factoren wat zij omschreef. Wel kan je de richtlijn 150cc is “ongeveer” 1 volle cupmaat aanhouden, zodat je een beetje een indicatie hebt. Ga zo nuchter mogelijk dat consult in, en stel een vragenlijstje samen over wat voor jou belangrijk is (op dit forum bestaat ook een topic met enorm veel vragen die je zou kunen stellen!). Bij het consult ga je ook prothese passen in een tshirt, maak hier fototjes van zodat je altijd terug kan kijken als je thuis bent en twijfelt. - Dokter Nio houd wel van volle borsten, dus pas goed de pasprotheses en geef aan dat je niet van die grote borsten wil -. Wanneer ga je op consult?
 13. Geen album helaas. Ik zal je pb’en. Ik ben benieuwd! Denk wel dat je moet wachten, hij heeft ook een wachttijd soms, zo erg is dat in jouw geval dus niet!
 14. Ja voor ieder persoonlijk, ik had 300/325cc in mijn hoofd eerste instantie. Mijn ene borst stond ook lager dan de ander. Had 1,5cup verschil in de borst, droeg een 70b. Hij corrigeert mooi, ook bij een hersteloperatie, ik zal hem zeker aanraden. Ben zelf best kritisch en wilde niemand anders op consult gaan, alleen bij hem . Nouu .... Een tijdje geleden had ik het OLVG gebeld om een consult in te plannen vanwege de goedkopere kosten. (oja consultkosten gingen via eigen risico en bedragen 150eu, via parkkliniek 50eu). ik kreeg toen zijn 06 telefoonummer om hem een whatsappje te sturen, want dat ging makkelijker volgens hun. In het ziekenhuis hadden ze OK personeel te kort dus operaties gingen voor het ziekenhuistarief van vanaf 3300 naar parkkliniek (waar je rechtstreeks vanaf 4020 zou betalen) . Mijn consult en operatie data's zijn gepland op de WhatsApp.