Spring naar bijdragen
Borsten Forum

L**

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

113 profielweergaven
 1. Hallo, Wanneer word je gebeld dat je operatie wordt ingepland bij Faceland? Sta nu op de wachtlijst voor december.
 2. Hoi meisje30, Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Maak jij een album met foto's? Mag ik het dan zien? Ga in dec. Bij dr. Fresow de demi laten plaatsen dual plane. Ben benieuwd naar het resultaat. Een goed herstel gewenst!
 3. Hoi, Ik twijfel, omdat de nazorg net iets anders gaat bij Faceland. Je krijgt oplosbare hechtingen en hebt pas na 6 weken een consult met de consulente van Faceland. Bij Bauland krijg je na 2 weken een consult met de arts en na 6 weken. Dat is eigenlijk het verschil. Het scheelt wel enorm veel geld. Vanmiddag ga ik nog naar kliniek Heyendael en dan ga ik mijn keuze maken........
 4. Hoi Maaike, Ik ben gisteren bij dr. Fresow geweest bij de Bauland kliniek. Het voelde erg goed bij hem. Ik heb nu 75A en krijg de Motiva rond 265cc dual plane. Vorige week ben ik bij Faceland geweest en ook daar kun je bij dr. Fresow geopeerd worden. Ik ben enorm aan het twijfelen of ik het bij Faceland of bij de Bauland kliniek ga doen. Wil je laten weten hoe jouw consulten zijn gelopen en welke keuze je gaat maken en vooral waarom? Succes!
 5. L**

  20 september naar Kliniek Heyendael

  Hoi Juffie, Goed dat je de stap zet! Zelf ga ik volgende week donderdag naar dr. Straten. Hoe ga jij het 'ziekteverlof ' op jouw werk regelen? En vertel je iets tegen jouw collega's? Ik wil anderhalve week voor de kerstvakantie geopereerd worden en dan vrije dagen opnemen, zodat ik nog een beetje vakantie heb en kan herstellen. Ben ook zeer benieuwd wat de reacties van de kids bij mij zijn aangezien ik ook voor de klas sta .
 6. L**

  Doorgeven aan je werk

  Ik werk ook in het onderwijs en ga over 2 weken in gesprek met de directeur. Ik wil anderhalve week voor de kerstvakantie 4 dagen verlof nemen (werk part-time). Dan heb ik vakantie en hoop ik daarna hersteld te zijn. Anders meld ik me ziek. Weet alleen nog niet of ik ga vertellen dat ik een bv laat uitvoeren. Vind het wel privé. Aan de andere kant hoop ik toch wel dat het zichtbaar is!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×