Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kelly_E

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  177
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Kelly_E last won the day on Augustus 11

Kelly_E had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

30 Excellent

6 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Kelly_E

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Peanut82 Klopt, alles aan de bovenkant is weg bij mij... het blijft in mijn hoofd spoken dat je de randen zal kunnen zien. Maar hopelijk geen nachtmerries vannacht en morgen fris en wakker voor de eerste consultatie Mijn lijstje heb ik al in mijn gsm opgeslagen. Ik vuur ze morgen op hem af
 2. @Shawin Geen probleem! Ik was er ook toevallig op gekomen omdat ik er info over wou dus als we dat dan kunnen delen dan is dat heel graag gedaan Door wie ben je geopereerd als ik vragen mag?
 3. Kelly_E

  Tall, flat and new!

  @Marg23 het aftellen kan beginnen
 4. Kelly_E

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Peanut82 dus jij zou ook twijfelen moest je in mijn voorsituatie hebben? Morgen is het zover! Morgen langs bij Straten, vrijdag bij Van der Weij het voelt een beetje alsof ik ga kiezen wat de kerstman dit jaar onder de kerstboom mag komen leggen
 5. Kelly_E

  Tall, flat and new!

  @Simplyflat ik ken alles van perfectionisme en ben ook alles in de puntjes aan het uitzoeken maar op de duur moet je toch echt gewoon op je gevoel afgaan denk ik. Er is geen echt foute of juiste keuze gewoon verschillende opties en de ene optie zal misschien iets beter passen bij wat je als resultaat voor ogen hebt dan de andere maar een feit is dat je het pas zeker weet als je het resultaat in levende lijve kan zien.
 6. Kelly_E

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Peanut82 heb je toegevoegd meid!
 7. Kelly_E

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Simplyflat haha je emoticon! Ik kijk even mee
 8. Kelly_E

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Simplyflat heb je toegevoegd aan mijn voorsituatie. Ben je ook zo mager vanboven? Bij mij zie je heel uitgesproken mijn borstbeen en ribben.
 9. Kelly_E

  Tall, flat and new!

  @Simplyflat bedankt voor de duidelijke uitleg! Had al eens gezocht maar was verward met die ergonomix omdat die inderdaad als de ultima eruit zagen maar dan niet ultima genoemd werden en omgekeerd. Maar jouw uitleg doet alle puzzelstukjes in elkaar passen.
 10. Kelly_E

  Tall, flat and new!

  @Marg23 dat is niet zo lang meer! Spannend he! Bij wie laat je je opereren?
 11. Kelly_E

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  Ik ben nu ook super geïntrigeerd door de Motiva implantaten maar denk dat de ergonomix niet voor mij gaan zijn omdat ik vanboven echt plat ben (als je wil zien kan ik je aan mijn album "voorsituatie" toevoegen en bang ben dat ik dan inderdaad niets van vulling bovenaan ga hebben en daar heb ik juist wat extra nodig (maar wil het wel naturel houden). Daarom dacht ik voor anatomische te gaan maar nu heeft mom1980 me hier verteld over de Motiva progressieve plus en deze vallen ook wel wat als een druppel maar wel met iets meer vulling bovenaan dus dat heeft in mijn opinie wel het beste van twee werelden: een natuurlijk resultaat omdat het toch wat als een druppel valt, maar toch wat volume vanboven en daarbovenop kan het niet kwaad moesten ze draaien (waar bij anatomische een hele kleine kans bij bestaat). Dus ben er helemaal niet meer uit nu.. ik ga goed luisteren wat de chirurgen me te vertellen hebben. En denk toch nog consult in te plannen bij chirurg die Motiva gebruikt. Heb al goeie dingen gehoord van Verdonck maar hier en daar toch ook dat sommige dames verschillende borsten hadden bij hem... dus dat doet me wel wat twijfelen.
 12. Kelly_E

  Tall, flat and new!

  @Marg23 je kent er ook wat van maar inderdaad je zou verdwaald geraken in de verschillende soorten implantaten! jammer dat Straten ook niet met motiva werkt maar zag wel mooie resultaten met mentor ook. Misschien nog eens een consult inplannen met een chirurg die dit merk wel heeft.. Heb jij er zelf ook van Motiva of heb je van een ander merk?
 13. Kelly_E

  Tall, flat and new!

  @Mom1980 mijn informatiebron van de Motivas ! dus die van jou vallen dan wel onder gewone Motiva als ik het goed begrijp omdat jij gewoon gel plus hebt?
 14. Kelly_E

  Tall, flat and new!

  @Simplyflat ben eens evenjes gaan kijken naar die motiva impantaten, zijn die ergonomix dezelfde als progressieve gel plus en Ultima? Of is dit toch nog een andere lijn? Morgen heb ik mijn afspraak met dr. straten en vrijdag met dr. Van der Weij. Dus mijn operatie zelf ligt nog niet vast maar wil het wel in november laten uitvoeren. Jij gaat bij Belgian Breast Clinic zie ik? Is dit dan bij dr. Verdonck? En wat ik me ook nog afvraag, hoeveel betaal je voor die ergonomix?
 15. Met andere woorden, je borsten zullen wel nog wat veranderen (indalen, ontzwellen,..) maar de afstand is normaal gezien direct bepaald door je anatomie.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×