Ga naar inhoud
Borsten Forum

Soofjetunie

Premium Member
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Leuk om je ervaring te lezen, maar zeker lastige keuze met die ccs nu. Ik ben blij voor je om te lezen dat je je keus qua chirurg al hebt kunnen maken. Maar je bent nog niet klaar! Succes ermee meid en ik ga je zeker nog gezellig volgen.
 2. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Klinkt goed! Ik ga binnenkort ook maar is ermee aan de slag. Super spannend! Ik kijk uit naar je eind beslissing.
 3. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  @Kelly_E En en ennnn? Vandaag was de dag toch?
 4. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  En en en enn??? Was vandaag niet de dag!!
 5. Soofjetunie

  Hoeveel verschillende PC

  Hee Dames Mijn vraag is eigenlijk uit nieuwsgierigheid: Hoeveel verschillende pcs / consulten hebben jullie gedaan voordat je je besluit hebt gemaakt? Ik zelf heb er namelijk 3 op het oog. Maar ik weet niet of dat een beetje te veel van het goede is.
 6. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Ik wil ook graag bij straten en verdonck valt bij mij ook in de smaak. Ja ik wil zeker de tijd hebben, dan kan ik het ondertussen vergeten tot het ineens operatie dag is hahahah. Ik ben erg benieuwd naar je ervaring van je consulten. Ik zou het leuk vinden als je tegen die tijd wilt laten weten hoe je ervaring was.
 7. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  We zijn boobsoulmates. Welke chirurgen heb je op t oog? Ik wil ook binnenkort een consult, maar ik wil echt pas in januari of februari geopereerd worden. Duurt nog even haha
 8. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Wow best wel goed voor mij om dit verhaal te lezen. Ik zie het namelijk wel als een groot obstakel, omdat ik dacht dat het lastig zal worden om het te verbergen. Maar jou verhaal laat mij zeker weer anders inzien. Hoe deed je dat met je herstel periode? Was dat niet lastig om de pijn te verbergen?
 9. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Dus mensen snappen mij in mn omgeving ook niet. Iedereen zegt, maar je hebt toch mooie borsten. En dan denk ik bij mijzelf, ja met bh wel. Maar ik heb niet zoiets van, zal ik mn bh even voor je uittrekken? dan snap je het misschien beter. En dat zou ik ook niet bij mijn ouders doen, dus daarom denk ik gewoon dat heel veel mensen het dus niet zullen begrijpen.
 10. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Mijn borst situatie is met een bh aan best prima, een b en dan staat t allemaal mooi in vorm. Maar zonder bh vind ik er niets aan, de boven kant is zeer plat en leeg.
 11. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Ik ben er nog niet over uit, maar ik neig meer naar, het niet vertellen.
 12. Soofjetunie

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Wauw wij zitten echt in hetzelfde schuitje. Ergens ben ik blij om te horen dat ik niet de enige ben die dit verborgen wil houden. Ik heb er zelfs al over nagedacht om een geruime tijd van te voren misschien een pushup bh te kopen, dat als ze t opvalt ik altijd kan zeggen dat ik maar zulke dingen ben gaan dragen. En dat als ik dan mijn bv heb laten doen, het dus niet opvalt qua grootte. Ik voel mij echt precies zoals jou verhaal. Wel natuurlijk vervelend dat jij dit ook ervaart. Ik denk er precies het zelfde over, ik doe ze liever geen pijn ermee, dus houd ik het stil. Ik wil ook alleen opvullen en niet 3 cup maten groter of iets. Het blijft lastig! Heb jij al een datum?
 13. Soofjetunie

  Buikslaper

  Oh wauw wat een ding is dat zeg. Maar ik snap iets er niet aan.. Als je dan zo scheef met dat kussen ligt dan komt er toch alsnog druk op je borst enzo?
 14. Soofjetunie

  Buikslaper

  Ik ga nu een zwangerschapskussen googlen, Ik heb zo'n ding nog nooit gezien hahaha
 15. Soofjetunie

  Buikslaper

  @Vonnepon maar je kan toch wel weer ooit op je buik slapen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×