Ga naar inhoud
Borsten Forum

rtx

Premium Member
 • Aantal items

  128
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

rtx won de laatste dag op 1 augustus

rtx had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

17 Good

4 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

414 profielweergaven
 1. Heee @Jailey Ik kwam je topic toevallig tegen en zag dat je inmiddels geopereerd bent! Hoe gaat het met je? Ben je blij met het voorlopige resultaat? Liefs rtx
 2. Update dag 12 PO Nou ook ik heb de kraamtranen inmiddels gehad. Afgelopen twee dagen voelde ik me echt verschrikkelijk. Kon alleen maar huilen of chagrijnige rotopmerkingen maken en zat er even helemaal doorheen. Ik vind mijn borsten naakt echt nog te groot en nep en ja ik weet dat dat gewoon tijd kost, maar dit weekend had ik echt even spijt. Gelukkig voel ik me vandaag alweer stukken beter! Lichamelijk gaat het heel goed! Overdag bijna geen last meer van mijn borsten, wel snel een vermoeide bovenrug. Ik heb inmiddels weer een stukje autogereden, ging best goed. Had alleen twee handen nodig om hem in zijn achteruit te krijgen haha. Ik krijg niet meer direct pijn als ik even een stukje wandel en heb net zelfs een sprintje naar de tram getrokken. Niet heel slim, ik weet het, maar ik had echt geen zin om 10 minuten te wachten in de regen. Ik krijg het buiten ook steeds echt koud en als ik eenmaal begin te rillen gaan mijn borstspieren helemaal los. Nooit geweten dat die zich zo erg aanspannen als je rilt... 's Nachts gaat het ook steeds beter! Heb de afgelopen twee nachten plat geslapen en kon gelukkig ook nog zelfstandig overeind komen. Wel word ik 's nachts nog 2-3 keer wakker van de pijn, maar goed als dat alles is. Vanaf woensdag mag ik mijn littekens in gaan smeren. Hebben jullie suggesties voor wat ik het beste kan kopen?
 3. Ik heb uiteindelijk 350 cc gekregen. Hoeveel krijg jij? Zo je bent echt een van de eerste die ik hier spreek met ongeveer dezelfde lengte als ik.. Wat goed dat je je nu gewoon niks meer aantrekt van wat iedereen denkt. Heb ik nog steeds wel wat moeite mee hoor (draag komende tijd bewust even truien als ik naar mensen toe ga die het niet weten), maar ben in ieder geval blij dat ik me niet meer heb laten tegenhouden door de angst voor de reacties
 4. @Adnil ja ik droeg altijd 70b maar die waren eigenlijk wel wat te groot achteraf, denk dat ik eerder een 70a had. Haha meid je wilt niet weten hoeveel borsten ik heb gekeken voordat ik mijn beslissing maakte, ik deed op het gegeven niks anders meer joh. Ik ben wel 180m lang, wat ook verschil schijnt te maken met hoe het valt. Wat je nog kan doen is via bergman een online 3d maken, dat vond ik handig om het verschil tussen m'n opties te zien. Veel succes met je beslissing in ieder geval!
 5. Ik voeg je toe! Leuk dat je ook door dr Straten wordt geopereerd. Wat krijg jij?
 6. Lieve @Atiz, wat ontzettend rot dat je je zo voelt. Ik hoop dat je je snel beter voelt en dat je vanaf nu gewoon kan rekenen op steun van je vriend en andere vrienden/familie. Ik merk dat het mij in ieder geval wel heel erg helpt als ik het ook gewoon met mijn naasten kan bespreken. Een oppepper in het echte leven is toch ook wel fijn, naast de oppeppers op het forum. Ik kan me niet herinneren of jij vervelende reacties hebt gekregen toen je mensen vertelde over je borstvergroting, maar mocht dat niet zo zijn, dan zou ik echt steun proberen te zoeken bij degene waar je je prettig bij voelt. Ik merk in ieder geval dat ze een stuk begripvolle zijn dan ik van te voren had gedacht. Kop op meissie. Het komt allemaal goed! xxx
 7. Ja het gaat goed met me, op vandaag na dan. Ik heb even een baaldag, maar mag eigenlijk niet klagen. In kleding ben ik heel blij met het formaat, maar naakt moet ik wel echt nog wennen. Ik denk dat dat ook vooral komt door hoe de vorm nu is vanaf de zijkant en doordat ze nog helemaal niet bewegen en dergelijke. Ik denk dat ik er uiteindelijk wel blij mee ga zijn, maar op dit moment heb ik zoiets van 50cc minder had ook wel gemogen. Ik voeg je sowieso toe aan mijn album. Het blijft uiteindelijk lastig, dat kiezen van die cc's. Ik vertrouwde wel op mijn arts, dus had zoiets van als hij zegt dat het mooi wordt en natuurlijk oogt dan is het prima, maar zou als ik jou was gewoon goed bedenken of je eerder bang bent dat het te groot wordt of te klein. Veel meiden hier zijn juist bang dat ze het achteraf te klein vinden, terwijl ik er eigenlijk juist meer andersom in stond en nu soms wel echt twijfel van heb ik niet voor te groot gekozen.. Het verschilt trouwens wel ook welk profiel je neemt he en ik weet niet of je rond of anatomisch neemt? Als je het merk en type prothese weet kun je op internet zo'n maattabel vinden en dan precies de afmetingen van het implantaat zien. Misschien dat dat nog helpt. En anders deze week nog een keer passen als dat kan?
 8. Ah dankjewel!! Jaaa ik ga dus van de winter een paar maanden naar Azië dus kan dan ik ze zelfs al showen in bikini. Ik kan niet wachten. Probeer niet te bang te zijn voor het herstel. Ik maakte me daar zelf eerst ook echt druk om, maar door de stress kreeg ik heel veel last van mijn rug en nek (spanning gaat altijd in die spieren zitten bij mij), waardoor ik eigenlijk voor de operatie nog meer last had dan erna haha. Een paar dagen voor de operatie heb ik dat losgelaten en bedacht van joh ik laat het lekker op me afkomen en dat was eigenlijk veel fijner. Gewoon goed voorbereiden met dingen die je in huis moet halen en hulp regelen enzo, dan komt het allemaal wel goed! En slim van het betalen haha, had ik ook beter gewoon direct kunnen doen. Jij nog veel plezier/succes met de voorbereidingen!!
 9. Ja geen probleem, je moet het pas toen als je je er zelf prettig bij voelt! Rechtsboven zie je "+ nieuw item" en als je dan op galerij afbeelding klikt is het best makkelijk, maar in je welkomstbericht staat ook een uitleg. Gaat bij mij steeds beter! Zelf douchen en aankleden lukt inmiddels, eten maken lukt ook (alhoewel ik tot nu toe nog niet zelf heb hoeven koken) en eigenlijk red ik me inmiddels weer prima. Autorijden heb ik nog niet gedaan, dat mag vanaf woensdag weer! Ik denk alleen dat ik het voorlopig nog niet ga doen, ik ben een typische student die eigenlijk alles op de fiets doet haha. Daar ga ik vanaf woensdag (2 weken PO) ook weer mee proberen te beginnen. Hoe voel jij je?
 10. @Liss27 ik ga je toevoegen! Ik moet zelf ook nog heel erg wennen haha. In kleding ben ik al helemaal happy, naakt is nog erg wennen. Mocht jij een album maken, wil je mij dan ook toevoegen?
 11. @Kelly_E oe spannend voor jou! Goed dat jij op tijd bent mrt overmaken haha, ik was het zelf helemaal vergeten doordat ik in het buitenland was. Toen dacht ik tien dagen voor de operatie opeens shiiiit ik heb nog niet betaald. Direct de kliniek gebeld natuurlijk en gelukkig vonden ze het niet erg. Ik ga je toevoegen aan mijn album. Jij alvast heel veel succes! Ik ga jouw topic ook even volgen voor tegen die tijd
 12. Even korte update Vandaag 8 dagen PO en net mijn controle gehad bij de kliniek. Eerst anderhalf uur in de auto, wat gelukkig heel goed ging. Bij de kliniek heeft de consulente mijn pleisters eraf gehaald, hechtingen losgeknipt, even gekeken en gevoeld en ze vond het er allemaal heel goed uitzien en zei dat ik zelfs voor loop op het herstel. Super fijn om te horen natuurlijk! Aan het eind de borstband om gekregen en weer in de auto gestapt. Nu in de auto merk ik wel echt dat ik die borstband om heb, doet wel pijn aan de bovenkant van 'm.n. mijn linkerborst. Zal vast gewoon even wennen zijn. Ik probeer straks ook nog even nieuwe foto's te plaatsen!
 13. @Liss27 haha ja ik hield de eerste dagen ook super veel vocht vast, was 5kg zwaarder dan normaal dus bij mij zag je de randen er ook heeel erg in staan. Ja heb ook rond dp, maar dan 350cc!
 14. Fijn dat het goed is gegaan! Ik had hetzelfde ja, niet bang voor de operatie of narcose, meer voor de pijn na de operatie. Ik ben zelf precies 1 week voor jou geopereerd door dr. Straten. Bij mij voelde het de eerste twee dagen ook als hele erge spierpijn, die zelfs bij diep ademhalen en dergelijke pijn deed. Vanaf de derde dag werd dat bij mij wat minder, meer een stijf gevoel dan echt pijn. Ik kreeg toen wel echt last van de bovenkant van mijn borsten, waarschijnlijk door het vocht. Voelde enorme druk, steken en brandend gevoel, met name 's nachts. Overdag nu bijna geen last meer, 's nachts nog wel dat brandende/stekende maar dan neem ik gewoon 2 paracetamol. Bij mij waren de eerste 4 dagen echt het ergst, daarna werd het beter. Wat bij mij nog goed hielp was koelen. Met ice packs of maandverband natmaken en dan in de vriezer leggen. Die kan je dan op of in je bh doen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×