Ga naar inhoud

Fje1981

Leden
  • Aantal items

    685
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Berichten die geplaatst zijn door Fje1981

  1. Dag @Robijntje02 ik ga volgende week voor mijn 3-maandelijkse controle naar dr. Hajder. Gisteren weer wat foto’s gemaakt en de borst lijkt ietwat hij te trekken. Soms denk ik weleens dat het bijna weg is maar als ik dan een normale beha heb aangehad voel ik toch een kleine afvlakking. Ben dus benieuwd wat hijzelf erover gaat zeggen.

     

    @Chantal1972 wat leuk dat je ook door dr. Hajder wordt geopereerd. Welke protheses krijg je en hoe worden ze geplaatst? Is het je eerste x? Zal je aan mijn album toevoegen. 

  2. 2 uur geleden, Raven zei:

    @LettyBoob haha echt hoor. Vanochtend voor eerste keer zonder hulp overeind gekomen sinds dinsdag 🤣🤣🤣

     

    Nee heb gisteren ook echt weer even rustig aan gedaan. Vandaag voor het eerst er weer even op uit richting Ikea. Eens kijken hoe dat gaat.

     

    Hoe gaat het verder met jou?

    Zo dat klinkt goed als je een bezoekje aan de Ikea al aandurft! Veel plezier zo :)

  3. 3 uur geleden, Raven zei:

    @Anca23 ik heb je toegevoegd! Rug en spierpijn is gelukkig stukken beter. Schouders zijn nog wel erg hard maar ergste rugpijn is weg. 
     

    gaaf dat blue bij dr van der pot gaat. Denk een hele goede pc. Was beetje boven mijn budget helaas anders was ik zeker daar ook op consult gegaan. 
     

    @AMST ik ga je toevoegen! We hebben gelukkig airco op onze slaapkamer dus wat dat betreft niet enorm last gehad vd warmte.

    Dag @Raven

     

    Het zit erop fijn dat je de massage van je man heeft geholpen met je rugpijn. Dat wil je er nu niet ook bij hebben natuurlijk.

    Ben erg benieuwd naar het resultaat, mag ik kijken?

     

     

  4. 5 uur geleden, Raven zei:

    Ow tof! Ik vind het goed te doen en was echt een flinke ontbijter altijd. Was echt slapjes voorheen als ik niet ontbeten had.

     

    Ik doe van 20.00 tot 12.00. Al eet ik meestal eigenlijk niet meer na het avondeten (tussen 18 en 19) dus eigenlijk nog iets langer.

     

    Hebbin t begin wel regelmatig hoofdpijn gehad maar las dat dat soort ontgiftingsreactie kan zijn. En wat ik wel lastig vond was dan om 12 uur niet mezelf vol te proppen omdat ik flink honger had.

    Inmiddels heb ik dit niet meer. Door flink water en thee te drinken in de ochtend haal je ook een stuk van je honger gevoel weg. 
     

     

    Als het goed is lig je nu onder het mes of ben je wellicht al klaar? Je zal wel opgelucht zijn dat het erop zit. Hoop dat het je is meegevallen?!

     

    Dank voor het reageren op vasten. Stuur je over praat daagjes wel een pb hierover als je dat goed vindt?!!☺️

  5. 3 uur geleden, Raven zei:

    Ah tof! Ben ook heel benieuwd hoe t bij jou word! 
     

    ja is idd pittig, scheelt dat ik normaal ook aan intermittent fasting doe en dus pas vh eerst eet om 12 uur. Dus ben t wel beetje gewend.

    nee mocht echt gisteren om 24 uur vh laatst eten. Mag vandaag dus wel water en heldere dranken (ook appelsap of limonade). Kan ik ook m’n suikerspiegel beetje omhoog houden. 
     

     

    Grappig ik ga na mijn vakantie ook beginnen aan Intermetting vasten en wil dan ook van 10 tot 6 of van 12 tot 8 uur eten. Honger in de ochtend wordt wel een dingetje maar dat is hopelijk een kwestie van wennen. Redelijk gezond en koolhydraat beperkt at ik sowieso al maar na knieblessure en borstoperatie te weinig kunnen bewegen. Dat is helaas nu wel aan mijn lijf te zien😩Mocht je bij zijn gekomen van je operatie hoor ik graag of je wellicht nog tips and tricks hebt. Voor nu nogmaals succes!  ☺️

  6. Dag @miss marieke,

     

    Wat vervelend om te lezen dat je nog niet gerustgesteld bent?

    Mijn eerste ingeving zou echt zijn om die 3 maanden af te wachten maar als een prof er ook al naar heeft gekeken en je gevoel bevestigd dan begin ook ik te twijfelen.

    Denk dat het verder dragen van een borstband sowieso verstandig is.

    Zou ik ook in je album mogen kijken?

     

    Succes met wachten!

  7. Dag @Forensica,

     

    Ik ben onlangs voor prothesewissel gegaan en heb de prothesen voor de spier. In beide gevallen zakken ze naar de zijkant als ik op mijn rug lig en kan ik ze bewegen.

    Ik denk dat als je als je bv in bed ligt en op je zij ligt en echt je prothese voelt verschuiven je pocket wellicht te groot is.

    Zijn die 2 punten je enige reden om te denken dat ze te groot zijn?

     

    @Janou haar 1ste borstvergroting had ze Volgensmij een pocket die te groot was en waar kapselvorming ontstond binnen 7 jaar.

     

    Succes hoop dat je de antwoorden krijgt waar je naar op zoek bent!

  8. 2 uur geleden, MMelody zei:

    @Bridt bedankt nog!

     

    @Aardbeitje Jaa alles is prima gegaan. Maar man man man wat een ervaring hahaha. Was opzich best snel in narcose. Maar toen ik wakker werd... 

     

    Ik moest dus superhard huilen 😂😂 Geen idee waarom, was ook nog te vaag om het echt door te hebben of het onder controle te houden haha. 

     

    Maar goed toen het wat beter ging mocht ik even spieken en liet de verpleegster ze in de spiegel zien. Alleen was ik nog zo ver heen dat ik ze niet kon zien ofzo 🤣🤣 Ik heb zelfs nog aan de verpleegster gevraagd of het wel was gelukt en of ze er echt in zaten hahahaha.

     

    Nu ben ik lekker opgehaald door mijn vriend en ben inmiddels aangekomen bij mijn huisje ☺️ Het is een studentenkamer met gedeelde keuken, dus hopelijk hebben ze er geen troep van gemaakt 😅

     

    Iedereen bedankt voor de steun 😘

    😂das wel heel grappig na een borstvergroting vragen of ze er wel echt in zitten!

     

    Doe maar rustig aan en laat je door je vriend verwennen 

    • Like 1
  9. 6 minuten geleden, Ld1234 zei:

    Ja ik had een deukje de eerste weken rechts onder (of ja de onderpool was daar nog niet rond). Dit kwam door strak hechten aan ribweefsel en was na 3 weken wel weg (plaatsing voor de spier). Ik zou even je pc vragen hoe hij heeft gehecht. Je borsten kunnen nog wel tot een jaar po veranderen.

     

    Neem aan dat je nu 2 maanden po bent ipv 2 weken😜

    Hi ja staat er een beetje gek ik ben nu dus niet meer in mijn po weken want zit op week 8 en er staan 6 weken voor ‘kan je het nog volgen’🙈

    Ik ben ook aan mijn ribben gehecht zit mij net te bedenken dat het ook zo kan zijn dat ik die deuk nu voel omdat het gevoel terug ah komen is en ik dagelijks mijn littekens insmeer?


    Bij jou was die deuk er dus in je eerste weken. Ik heb ze overigens ook voor de spier! Mag bij dr. Hajder op 3-maanden consult dus zie hem sowieso eind Augustus.

     

    Hoe snel ben jij trouwens begonnen met sporten?

     

  10. Dag allemaal!

     

    Ben inmiddels 2 weken po af en mag dus zo goed als alles weer doen.

    Ben dus weer ah sporten maar probeer daarbij geen borstoefeningen te doen.

     

    Littekens worden 2 x ingesmeerd met Bapscar crème. Heb af en toe nog steeds last van jeukende huid dus smeer die dan extra in met verkoelende bodylotion van Ylonn.

    Vanmorgen merkte ik echter iets bijzonders. Het goede nieuws is dat ik weer gevoel begin te krijgen aan onderkant maar het mindere is dat er een klein deukje aan de rechter onderkant zit. Als ik heel goed kijk is dat ook met het blote oog te zien. @Ld1234 ik moest meteen aan jou denken had jij niet zoiets bij je laatste wissel?

    Ik vind het zo gek want mijn borsten lijken vanaf 2 weken niet echt meer te veranderen maar dit is iets nieuws want het was mij nog niet ongevallen.


    Het deukje voelt zacht en mijn borsten zijn niet helemaal symmetrisch. De kant waar het deukje zit is de wat kleiner borst.

     

     

     

     

  11. 10 uur geleden, me82 zei:

    hallo dames, ik ben nieuw hier dus alles nog een beetje uit aan zoeken. ik wordt in okt geopereerd door dr meesters bij mooi kliniek. ik krijg 720 cc. na 2 kindjes heb ik thee zakjes.....

    de kindjes zijn nog klein ( 1 van 2 jaar en 1 van  7 maanden). wie heeft er ervaring met kleine kindjes thuis. ik krijg wel hulp/ kindjes kunnen vaker naar opa en oma. maar geen 6 weken.... en of ik ze zo lang kan missen....  mijn man werkt ook veel , maar zal ook veel thuis moeten doen.

    is het ECHT niet tillen 6 weken? ik ben nl ook voor een intake bij dr straten geweest, hij had het over 2 weken niet tillen... wat is het nu? hellup... ik hoor veel verschillende dingen om me heen

    hopelijk hebben julie goede tips

     

    dankjewel 

    Hoi,

     

    Je reageert nu in andermans topic en met een laatste post op 14 april is dit topic niet een actief. Ik raad je aan om een eigen topic aan te maken met je vragen. Maar je kan aangezien je de datum weet van je operatie ook een topic aanmaken bij borstvergrotingen zodat je daar later je operatieverslag kan plaatsen. 
    Je zal gegarandeerd zo meer response krijgen.

     

    Spannend vooruitzicht hè? En dan ook nog 720 cc! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.