Aardbeitje

Members
 • Content Count

  2,068
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

8 Followers

About Aardbeitje

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  -

Recent Profile Visitors

22,229 profile views
 1. Here the same Alhoewel ik ben nog zwanger geraakt nu inmiddals 1,5 jaar verder ga ik weer onder het mes. Terug naar 700cc ( denk ik ) En weer een tepelcorrectie. Vind ze zwaar soms steken erin en niet meer mooi
 2. Ja, dat klopt ! Ik heb enkele weken geleden mijn lippen laten opvullen. Het blijft circa 6 maanden zitten daarna breekt het af. Heb er zeer zeker geen spijt van en heb dan ook 2ml. op 20/12 ga ik weer ( Laat altijd botox, en lippen doen ) ( zie foto in album )
 3. IK HEB HET GEDAAN !! In de bovenkant kreeg ik verdoving door middel van twee prikjes en de onderkant met een soort zalfje. Het deed geen pijn Inmiddels al twee keer geweest en ik heb nu 2ml ! ( zie foto in album )
 4. GEFELICITEERD !! Wat een super goed nieuws, ik ben mega blij voor je En ook nog op mijn verjaardag op 4 oktober. Ook een super mega aanbod
 5. Om inderdaad daarachter te komen zal je een consult kunnen plannen. Hier na mijn eerste zwangerschap een bv ondergaan, en nog een wissel en in 2017 zal ik weer onder het mes gaan ( niet groter ! ) Ik ben van mening als men ontevreden is over zijn of haar lichaam actie te ondernemen of het nou via de natuurlijke weg of onnatuurlijke weg is even zwart op wit. En uiteraard zul je je daarna weer zelfverzekerd voelen en beter. Succes !
 6. ja dat is ook zeker, liever in één keer alles goed. Mijn consult had ik al gehad en ik moest er goed over na denken omtrent de cc's zei Dr.Nio. Dus daar ga ik eerst even goed over na denken wat het definitief gaat worden, maar mijn gevoel zegt 700cc.
 7. Hallo Dames ! Ik begin het nu toch wel echt te merken qua ' complicaties '. Als ik mijn armen omhoog doe, is een borst groter en zit er een rare vorm in vanuit de bovenkant. Last van pijn in de borst(en) Meer rimpelvorming Het was al bekend dat ik naar Dr.Nio zal gaan. Ik ga toch eerder dan wat als eerste instantie gepland stond, mijn man had ook nog even er naar gekeken met zijn medisch oog en toch gezegd om eerder te gaan dus ik neem zijn advies aan. Ik overweeg om 700cc te laten plaatsen of 800cc maar dat zal met Nio overlegd moeten worden. Mijn tepels worden dan ook direct gecorrigeerd. Liever in één keer goed dan is dat ook weer achter de rug..
 8. Hou op, hou op, over DG. Ook ik heb mijn eerste consult toen bij haar gehad, ze beloofde letterlijk 700cc, en nog een aantal beloftes. Totdat ik bij de pc zelf kwam die wou niet meer dan 500cc zetten. Ook een hele andere pc dan afgesproken.....
 9. Het word pas in de (lente)periode in 2017 of in de winter na de feestdagen 2016 ( dan kom ik alsnog in begin 2017 uit )
 10. Dat dacht ik ook, maar bij een ligt word de tepel 'omhoog' getrokken waardoor de bovenkant dus oprekt. Volgens Nio had mijn tepel helemaal verplaatst moeten worden ipv 'omhoog' trekken. Dus nu word het een ' tepelhofverkleining ' en het ' verplaatsen ' van de tepels. Maar ik heb er nu wel meer vertrouwen in, het is zonde heel erg zonde.
 11. Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven. Lang zullen ze leven in de gloooooriaaaa, in de glooooooriaaaa, in de gloooooooooriaaaaa. Hiepderdepiep HOERA !
 12. Op de foto zie je het eigenlijk nauwelijks tot niet. Door de tepellift zijn mijn tepels vele malen groter geworden ( duidelijk aangegeven dat niet te willen ), en het litteken is ook duidelijk zichtbaar alsof het circa 5 maanden geleden gebeurd zou zijn. En alsnog zijn ze niet mooi in het midden.