LettyBoob

Silver Member
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LettyBoob last won the day on August 10

LettyBoob had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

4 Followers

About LettyBoob

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

880 profile views
 1. Wat een slecht nieuws zeg. Al had ik al het vermoeden dat het niet vooruit gegaan was Ik vind het maar een raar verhaal hoor, dat ze niet te hoog zijn geplaatst. En is er van te voren helemaal niks gezegd over een lift? Had ze dit niet kunnen voorzien dan. Ben benieuwd naar de mening van de arts bij de tweede second opinion. Heeft je arts nog iets voorgesteld om het mooier te maken? En ja ik slaap weer volop op mijn zij vannacht werd ik zelfs even wakker op mijn buik. Gaat prima.
 2. Hoi @miss marieke Hoe gaat het nu met je?
 3. Hoi iedereen, even een kleine 5 weken update. Het gaat heel erg goed, ik kan eigenlijk bijna alles weer. Ze voelen al best zacht en eigen aan. Merk wel dat als ik teveel doe mijn borstspieren wat protesteren door een soort van te verkrampen. Dan doe ik even een stapje terug. De littekens zien er op zich aardig uit maar er zitten een paar kleine plekjes die nog steeds wat rood blijven. Ik denk dat het ook minder mooi geneest omdat het een wissel betreft. Er wordt toch een oud litteken opengemaakt. Ik wacht daarom nog maar even met smeren. Wat ook zo gek voelt, en dat begon met 4 weken, zijn de hechtingen aan de binnenkant. Alsof ze tijdens het oplossen uit elkaar vallen en dan gaan zitten prikken ofzo. Gelukkig is dat al een stuk minder inmiddels. Ik ben zรณ benieuwd naar mijn bh maat maar ik hou me nog even in om te shoppen. Ik heb een nieuwe foto toegevoegd aan mijn album.
 4. Ja het gaat heel goed. Merk het wel als ik teveel doe, vrij fysiek intensieve baan, maar gaat elke dag steeds beter. Soms worden de borstspieren stijf ofzo? Maar dan heb ik teveel zitten tillen en doen denk ik. Zit nu op 5 weken, zal morgen even mijn album updaten thanx voor het toevoegen, gaat mooi worden hoor!
 5. @FemkeB gefeliciteerd! ๐Ÿค— Wat balen dat je zo misselijk bent geweest achteraf, maar gelukkig gaat het nu stukken beter. Doe wel rustig aan hoor! Het lijkt misschien wel alsof je de wereld aankan, maar de vermoeidheid gaat een dezer dagen vast wel toeslaan. Dat roseetje kan over een paar weekjes ook wel ๐Ÿ˜‰ Even alles uit handen geven en een serie bingewatchen is denk ik beter voor je herstel haha.
 6. @Mar1986 Wow wat een onderneming, met heel de familie naar een B&B ๐Ÿ˜ƒ gelukkig is dat allemaal helemaal goed gekomen, wel handig dat je dan al lekker in de buurt bent alvast. Wel grappig om te lezen dat je hoopt dat ze wat kleiner ogen als ze gaan zakken. De meesten hopen juist het tegenovergestelde, ik ook haha. Maar zelfs als dat niet zo zou zijn, je bent snel aan je nieuwe maat boobs gewend hoor, dan ben je blij dat je niet kleiner hebt genomen. Goed van je dat je je kilo's nog even voor de operatie kwijt bent geraakt en ik hoop voor je dat je als het vocht weg is weer terug op het oude bent. Bij mij is dat mislukt, niet sporten en werken heeft de kilo's er weer doen aanvliegen ๐Ÿ™ˆ Als het je lukt om een album aan te maken kijk ik graag met je mee!
 7. Succes vandaag! Of misschien lig je op dit moment wel onder het mes. Ben wel benieuwd hoeveel cc het nou geworden is. 300 of 340? Graag kijk ik straks met je album mee! ๐Ÿ˜ƒ
 8. Gefeliciteerd met je boobs! ๐Ÿฅณ ben je de dag een beetje doorgekomen? Ik kan je album nog niet in hoor, misschien verkeerd gespeld?
 9. Hoi! Wat balen dat je niet tevreden bent, maar zou je niet nog even wachten en geduld hebben? Je bent pas een paar weken PO. Je lijkt me klein van postuur op je foto, dan zou 525cc toch wel wat moeten gaan toch? Heb je een album waar ik mag kijken? Ben dan toch wel benieuwd naar je resultaat tot nu toe. Volgens mij wachten ze het liefst een jaar voor je opnieuw geopereerd wordt. Maar goed, dat kan per pc natuurlijk verschillend zijn.
 10. Succes morgen! Enne, even uit nieuwsgierigheid, is het nog gelukt de babykilo's kwijt te raken? Ik had hetzelfde, wilde nog wat kilo's kwijt voor de operatie. Wel gelukt, maar nu 4,5 week PO zitten ze er weer aan ๐Ÿ™ˆ straks maar flink aan de bak weer. Groetjes!
 11. Goed haha, en anders even wat dingen met links doen? Om rechts goed rust te geven. Probeer ik zelf ook. Vooral na autorijden (oude auto, schakelen gaat niet heel soepel) is rechts wat harder en eigenlijk de rest van de dag voel ik dat nog op werk.
 12. Net je foto bekeken, maar wow wel supermooi zeg! Rechts is idd wel groter, was dat misschien voor de bv ook al?
 13. Nee helaas, je blijft bezig en ongemerkt toch wel dingen doen die misschien niet helemaal goed zijn nog. Soms kan het even niet anders hรจ. Zeker met kinderen. Ik zit nooit achter de computer maar wilde na 2 weken PO een vakantiealbum aanmaken. Dit vond ik echt niet prettg aanvoelen aan de rechterkant. Zeker ook omdat de tafel te hoog was naar mijn idee. Had toch het gevoel dat de borstspier lichtjes aangespannen was continue. Misschien is dit bij jou ook zo? Het lijkt misschien niet zwaar, maar steeds dezelfde houding en beweging is misschien niet zo goed?