LettyBoob

Silver Member
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About LettyBoob

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

248 profile views
 1. Oh qua postuur komen we best overeen πŸ˜€ heb je misschien een album gemaakt? Ben wel benieuwd hoe het eruit jou. En ja, ik ga wel vragen of het weer achter de spier kan, want dan hoeft ie alleen de pockets iets te vergroten, misschien wel prettiger. Ik heb nu alleen wel dat als ik mijn borstspieren aanspan ze heel erg naar de zijkant gaan, dat vind ik echt lelijk. Ik ga wel even goed advies vragen zaterdag over de plaatsing.
 2. Hey, ja ik heb ze nu 9 jaar, en toentertijd was het of erachter of ervoor. Dat dualplane was nog helemaal niet. Wel snel dat je na 4 jaar al zoveel kapselvorming hebt, hopelijk kan je nu wel langer mee! Snap wel dat je toch wel wat pijn hebt door het kapselverwijderen, is niet niks natuurlijk. Met dr. Hupkens heb ik een afspraak, volgens de meid van de intake maakt hij precies wat ik graag hebben wil, ik had foto's meegenomen en hem ook al in gedachten na het zien van foto's op internet. Vorige keer was bij Bergman, allemaal goed gedaan hoor, maar achteraf gezien is er te weinig naar me geluisterd wbt de grootte. Ik weet nog dat ik ze belde omdat ik bang was dat 300cc te weinig zou zijn. Ja dit kon allemaal op de dag van de operatie besproken worden. Nou niet dus, het bleef mooi bij die 300cc. Al 9 jaar vind ik ze te klein. Nu twee kinderen verder, en tijd voor verandering πŸ€— Wat is jouw postuur? Ik ben lang 1.84 en weeg 80 kg. Daarom denk ik dat 600 of 700 helemaal niet zou misstaan.
 3. Hoi! Wat goed om te lezen dat alles goed is gegaan bij je wissel, je hebt er een mooi verhaal van gemaakt πŸ™‚ Hoe lang geleden was je eerste keer door dr. Hupkens? Ik heb toevallig zaterdag een afspraak met hem om ook een wissel te doen. Van hoeveel cc kwam je? Ik heb nu 300cc en wil graag naar groter, vandaar dat ik benieuwd ben naar jouw verhaal. Heb je meer of minder pijn dan na de eerste keer? Of zijn ze nu misschien anders geplaatst? Ik heb ze nu achter de spier, maar begreep bij de intake dat ze nu vooral dual plane gezet worden, lijkt me wel pijnlijker. Sorry voor al mijn vragen hoor, maar ben sinds ik de knoop heb doorgehakt met niks anders bezig dan tieten haha. Groetjes!
 4. Hoi Raven, dank je ja ik vind ze ook niet heel erg lelijk, maar ik zou zo graag een mooi decolleté hebben 😊 Ik moet nog wel even geduld hebben, 7 augustus ben ik pas aan de beurt ivm al geplande vakantiedagen. 27 juni heb ik een afspraak bij dr. Hupkens (Diana Gabriels) en ben héél benieuwd hoe dat gaat verlopen. Weet je al waar en wanneer je je eerste consult gaat hebben?
 5. @Raven je mag in mijn album kijken hoor Ik ben inmiddels op consult geweest en heb de eerste passessie gehad, we kwamen uit op 650cc (!) Het zag er geeneens megagroot uit en misschien dat er zelfs nog wel meer bij kan zei ze. Het was qua grootte een beetje zoals het er nu uit ziet met een push-up bh. En daar wil ik wel naartoe. Als je zo lang bent dan kan je makkelijk meer cc hebben zonder dat het gelijk Pamela's worden. Zeker als je een wat bredere omvang hebt. Neem niet te klein zou ik je adviseren. Als je mijn foto's bekijkt, het is wel na 9 jaar en twee keer borstvoeding verder hè, ze zijn wel mooier geweest aan het begin.
 6. Hoi Page, ik heb je toegevoegd aan mijn album. Mijn voorsituatie was bijna plat, ik was wel een stuk dunner dan nu. Toen 1.84 en max 70 kg. Cup 80AA denk ik. Nu ben ik 10 kilo zwaarder. Als je twijfelt tussen 300 en 350, zou ik voor de grotere gaan. Je went snel hoor! De protheses zijn bij mij achter de spier geplaatst, toen was het nog erachter of ervoor. Niet ertussen... Ik hoop eigenlijk dat ze er straks ook weer achter kunnen, misschien minder pijnlijk dan nieuwe pockets maken? Succes bij het maken van je keuze!
 7. hey! Gefeliciteerd met je boobs! Zou ik je foto's ook mogen bekijken? Over twee maanden ga ik voor een wissel en ben benieuwd naar jouw 600cc Ben je toevallig ook lang van postuur? Succes met je herstel!
 8. Is zeker waar, maar dat komt straks vanzelf wel weer 😁
 9. @Fje1981 nou ze zijn wat gaan hangen, vooral op de foto van de zijkant zie je goed dat ze wat hangen. En aan de bovenkant kan ik makkelijk wat huid pakken en omhoog trekken. Vroeger was dat allemaal strak natuurlijk.
 10. @Fje1981 Thnx voor de tip, ik ga eens zoeken of ik een size chart kan vinden πŸ‘ @Lindan ik vind ze er supermooi uitzien! Ik kom echt van een totaal andere voorsituatie, namelijk niks πŸ™ˆ @Bridt ik zal je toevoegen, kan je zien wat de tijd ermee gedaan heeft 😁
 11. @Fje1981 Thnx voor de tip, ik ga eens zoeken of ik een size chart kan vinden πŸ‘
 12. Dank je! Ik vind ze erg mooi! Zo zou ik ze ook wel willen πŸ˜ƒ
 13. @Lindan mag ik misschien bij jou ook kijken? Ben wel benieuwd hoe breed ze dan zijn. Ik denk dat ik wel 500 of 600cc kan hebben, ben benieuwd wat ze gaan zeggen. @Ld1234 ik zal je toevoegen, mag ik bij jou ook kijken?