Jump to content

LettyBoob

Silver Member
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LettyBoob last won the day on August 10 2020

LettyBoob had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

5 Followers

About LettyBoob

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,142 profile views
 1. Hoi! Ik wil je wel toevoegen aan mijn album. Ik ben ook door Hupkens geholpen. Bij mij ging het ook om een wissel, van 300cc naar 550cc.
 2. Hey, ben je al iets wijzer geworden? Ziet er naar uit, maar misschien bloed wat nu pas naar je huidoppervlak is gekomen?
 3. Wat een slecht nieuws zeg. Al had ik al het vermoeden dat het niet vooruit gegaan was Ik vind het maar een raar verhaal hoor, dat ze niet te hoog zijn geplaatst. En is er van te voren helemaal niks gezegd over een lift? Had ze dit niet kunnen voorzien dan. Ben benieuwd naar de mening van de arts bij de tweede second opinion. Heeft je arts nog iets voorgesteld om het mooier te maken? En ja ik slaap weer volop op mijn zij vannacht werd ik zelfs even wakker op mijn buik. Gaat prima.
 4. Hoi @miss marieke Hoe gaat het nu met je?
 5. Das wel fijn zeg, nog even een bak koffie kunnen drinken op deze spannende dag. Idd maar hopen dat het niet uitloopt, al zul je van de zenuwen waarschijnlijk toch niks binnenkrijgen 😁 Nogmaals succes!!
 6. Succes vandaag! 🤗 Heb je een beetje kunnen slapen van de zenuwen? Hoe laat mag je?
 7. Hoi @Lalena Is er nog iets naar voren gekomen bij de echo?
 8. Hoi @Mmelody, ik kan je vast vertellen dat het uit elkaar gaan bij het aanspannen nooit zal veranderen. Ik heb altijd vrij veel gesport en aan krachttraining gedaan en het stoorde me altijd wel. Helaas is dit nou eenmaal zo als ze achter de borstspier zitten of dual plane ze naar buiten gedrukt worden. Je hoeft niet bang te zijn dat ze niet meer naar het midden gaan hoor, zodra je ontspant komen ze weer netjes terug En zoals BB net al zei, wees voorzichtig en bouw het langzaam op. Misschien nog maar even wachten met de borstspieren trainen.
 9. Volgens mij op dag 12 voor het eerst een stukje en op dag 14 drie kwartier naar Barendrecht voor de controle. Het schakelen van 1 naar 2 vind ik het lastigst. De andere versnellingen zijn makkelijker.
 10. Ik vind ze nog niet eens zo heel ver uit elkaar staan hoor, ik vind ze best mooi eigenlijk maar met iets grotere zul je zeker wel een mooier decolleté krijgen. Zoals je misschien gelezen hebt ben ik ook door Hupkens geopereerd en ben meer dan tevreden met hem. Hij heeft er wel een goeie kijk op wat er nodig is voor een mooi decolleté. Heb je al een datum?
 11. Hoi, ja als je 4 cm tussen je borsten hebt is dat best veel idd. Ik had ongeveer hetzelfde denk ik. De protheses die ik had waren 11,5 cm en heb nu 13,5 cm. Jij hebt nu dan 12,4 en als je er 2 cm bij optelt kom je wel op protheses van 14,5 cm en dus idd dat hoge aantal cc's. Ben benieuwd naar je foto nu. Ik heb je toegevoegd aan mijn album, dan kun je ook mijn voorsituatie zien met de 300cc. Weet je al door welke pc je geholpen wilt worden?
 12. Autorijden vond ik ook best spannend aan het begin. Onze nieuwe auto gaat prima, maar als ik de oude pak moet ik nog steeds met twee handen schakelen 😂 we hebben zelfs nog een oudere, een oldtimer, maar die laat ik nog maar even staan. Die heeft geeneens stuurbekrachtiging haha en dan zal inparkeren geen pretje zijn 🙈
 13. Hoi! Heel herkenbaar, af en toe een mindere dag. Gelukkig heb je de eerste anderhalve week achter de rug en waarschijnlijk zal het vanaf nu echt wel elke dag weer een stuk beter gaan. Ik merkte dat vanaf 2 weken de energie weer aardig terugkwam. En tot die tijd; gewoon aan toegeven en je rust nemen als je voelt dat dat beter is 😘
 14. Hoi @Mvd123 ik zie dat nog niemand heeft gereageerd. Kan me voorstellen dat een prothesewissel misschien wel juist is, en snap dat je denkt dat 650cc wel eens heel groot zal zijn. Hoeveel cc iemand kan hebben heeft vooral te maken met de breedte van je borst. Je bent vrij klein, zou je niet een wissel overwegen naar bv 500cc? Je geeft aan geen pornoborsten te willen en die krijg je misschien wel met 650cc. Weet je de breedte van je borsten? De mijne zijn vrij breed, 14/14,5 en heb motiva full 550 cc gekregen. Ik ben een stuk langer dan jij, 1.84. Ik ben heel blij met het resultaat, ze passen m
 15. Hoi iedereen, even een kleine 5 weken update. Het gaat heel erg goed, ik kan eigenlijk bijna alles weer. Ze voelen al best zacht en eigen aan. Merk wel dat als ik teveel doe mijn borstspieren wat protesteren door een soort van te verkrampen. Dan doe ik even een stapje terug. De littekens zien er op zich aardig uit maar er zitten een paar kleine plekjes die nog steeds wat rood blijven. Ik denk dat het ook minder mooi geneest omdat het een wissel betreft. Er wordt toch een oud litteken opengemaakt. Ik wacht daarom nog maar even met smeren. Wat ook zo gek voelt, en dat begon met 4
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.