Special-Me

Platinum Member
 • Content Count

  911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Special-Me last won the day on October 24

Special-Me had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

11 Followers

About Special-Me

 • Birthday December 7

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgium
 • Interests
  Boobies ?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb het gewoon verteld. Zelf aan vrienden en familie, en de kinderen in de klas. De juf vroeg of het waar was, en ik ga daar niet over liegen. Ik moet me mooi voelen, en wat een ander er van denkt is niet mijn zorg. Desnoods kijken ze maar de andere kant op.
 2. Wij rijden via Roosendaal en dan richting Rotterdam. Ideaal qua afstand, en dr Nio weet wat hij doet. Ik ben HEEL tevreden van de vergroting en de nazorg.
 3. Klopt dr Nio, maar ook bij hem moet je geduld hebben. Ik kreeg 750cc van hem. ๐Ÿ˜Š
 4. Zoals je aangeeft morgen bellen naar de kliniek en/of je huisarts. Maar ik denk dat het misschien een ontstoken klier kan zijn. Pijn bij het aanraken en bewegen lijken de symptomen wel. Succes met je herstel, en ik duim voor je dat het allemaal meevalt.
 5. Ja, mijn cup zat plots ook veel strakker. dus als je mag shoppen niet te veel bhโ€™s tegelijk kopen. Ze veranderen nog veel na de zes weken.
 6. Yes! In mijn topic (laatste paginaโ€™s) daar staat mijn drop&fluff. Dat is echt wel een groot verschil, je ziet de borst ontspannen. Een verschil van 2 weken.
 7. Dat is een beslissing die jij alleen kan nemen... Maar die twijfels heeft elk van ons al gehad. Ik ben zelf als bijna 38j en heb ze nu een paar maanden. Ondertussen heel blij met mijn boobies! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ƒ Maar ik was ook aan het twijfelen, zelfs na de betaling. Onze dochters (11j en 10j) hebben het proces ook gezien en meegemaakt, en ik zei dat ik nieuwe borsten heb gekocht omdat ik niet tevreden was. En ze verkondigen het ook doodleuk aan iedereen die het wil horen. ๐Ÿ˜‚ Gelukkig lig ik daar niet wakker van. Mooie tieten kan je kopen, vuile woorden of geroddel afleren is moeilijker. ๐Ÿ˜‰
 8. Ik stuur je even een priveberichtje met mijn voor en na. ๐Ÿ˜˜ Ik kwam van een gapend b cupje...
 9. Welkom op het forum! Ik ben in mei geopereerd door de. Nio, en heel tevreden van het resultaat. Maar bij Nio moet je geduld hebben qua wachttijd. ๐Ÿ˜‰ Ik kreeg eurosilicone 100% gevuld. Op lange termijn heb ik nog geen ervaring, maar ik ga er vanuit dat er om de 10j een wissel moet gebeuren. Dus dat houd ik ook in mijn achterhoofd. succes met kiezen!
 10. Ohhhh je hebt ze! Nu RUSTIG herstellen en genieten van je twins. ๐Ÿ˜Š Niet te veel tegelijk willen doen, en dan komt het helemaal goed. ๐Ÿ˜˜
 11. En misschien ook fotoโ€™s laten zien wat jij mooi vindt. Dan kunnen jullie er samen wel uit komen.
 12. Hoi hoi! Welkom op dit forum ๐Ÿ˜˜ Ik ben zelf 173cm en weeg rond de 61-62kg en kwam van een leeg b cupje. Ik wou graag grote borsten en kreeg 750cc van dr. Nio. Heel bewust voor dit aantal cc gekozen, ergens in mijn topic (laatste paginaโ€™s) zie je het resultaat. Voor mijn lengte en bouw (brede schouders) valt het aantal cc goed mee. Maar ik raad je aan om bij twijfel nog eens te passen bij je chirurg. Succes met beslissen, we weten allemaal hoe moeilijk deze keuze is.
 13. Badpakken en bikiniโ€™s! Mijn badpak was afgelopen zomer eindelijk goed gevuld, ik was heel tevreden! ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ Voor de rest maak ik binnenkort weer wat meer tijd, maar alles waar borsten voor nodig zijn zal zo veel mooier passen dan vroeger.