Jump to content

Special-Me

Members
 • Content Count

  926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Special-Me last won the day on October 24 2020

Special-Me had the most liked content!

Community Reputation

103 Excellent

12 Followers

About Special-Me

 • Birthday December 7

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgium
 • Interests
  Boobies ?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uiteindelijk valt het reuze mee in kleding. 😊 Naakt is het wel enorm, maar je went aan de grootte. Gelukkig wandel ik niet naakt over straat. 😜
 2. Na twee weken zou ik dit echt niet doen... Zelfs vier weken is heel nipt qua tijd om te herstellen. Misschien kan @best_boobieje hier een passend antwoord op geven.
 3. Ik ben ook door Nio geopereerd. Vorig jaar mei en juni (door complicaties) en ik kreeg 750cc dual plane. Ik ben 173cm en schommel tussen de 62 en 65 kilo. De eerste weken dacht ik echt β€œwow! Dit is enorm!” Maar ondertussen denk ik ”wow, eigenlijk heb ik wel lekkere boobies!” πŸ˜‰ En mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost. Ik kwam van een gapend b cupje, en draag nu een F of G cup. 😊 Ik kan je wel wat foto’s bezorgen als je wil. En ik kan alleen maar zeggen, blij dat ik voor Nio heb gekozen. Moest ik nog willen veranderen dan sta ik weer bij hem!
 4. Ik heb het gewoon verteld. Zelf aan vrienden en familie, en de kinderen in de klas. De juf vroeg of het waar was, en ik ga daar niet over liegen. Ik moet me mooi voelen, en wat een ander er van denkt is niet mijn zorg. Desnoods kijken ze maar de andere kant op.
 5. Wij rijden via Roosendaal en dan richting Rotterdam. Ideaal qua afstand, en dr Nio weet wat hij doet. Ik ben HEEL tevreden van de vergroting en de nazorg.
 6. Klopt dr Nio, maar ook bij hem moet je geduld hebben. Ik kreeg 750cc van hem. 😊
 7. Zoals je aangeeft morgen bellen naar de kliniek en/of je huisarts. Maar ik denk dat het misschien een ontstoken klier kan zijn. Pijn bij het aanraken en bewegen lijken de symptomen wel. Succes met je herstel, en ik duim voor je dat het allemaal meevalt.
 8. Ja, mijn cup zat plots ook veel strakker. dus als je mag shoppen niet te veel bh’s tegelijk kopen. Ze veranderen nog veel na de zes weken.
 9. Yes! In mijn topic (laatste pagina’s) daar staat mijn drop&fluff. Dat is echt wel een groot verschil, je ziet de borst ontspannen. Een verschil van 2 weken.
 10. Dat is een beslissing die jij alleen kan nemen... Maar die twijfels heeft elk van ons al gehad. Ik ben zelf als bijna 38j en heb ze nu een paar maanden. Ondertussen heel blij met mijn boobies! πŸ˜ŠπŸ˜ƒ Maar ik was ook aan het twijfelen, zelfs na de betaling. Onze dochters (11j en 10j) hebben het proces ook gezien en meegemaakt, en ik zei dat ik nieuwe borsten heb gekocht omdat ik niet tevreden was. En ze verkondigen het ook doodleuk aan iedereen die het wil horen. πŸ˜‚ Gelukkig lig ik daar niet wakker van. Mooie tieten kan je kopen, vuile woorden of geroddel afleren is m
 11. Ik stuur je even een priveberichtje met mijn voor en na. 😘 Ik kwam van een gapend b cupje...
 12. Welkom op het forum! Ik ben in mei geopereerd door de. Nio, en heel tevreden van het resultaat. Maar bij Nio moet je geduld hebben qua wachttijd. πŸ˜‰ Ik kreeg eurosilicone 100% gevuld. Op lange termijn heb ik nog geen ervaring, maar ik ga er vanuit dat er om de 10j een wissel moet gebeuren. Dus dat houd ik ook in mijn achterhoofd. succes met kiezen!
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.