Special-Me

Silver Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Special-Me

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgium
 • Interests
  Boobies 😜

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Special-Me

  Corona

  Woehoew!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Super goed nieuws 😘 ik heb nog veel aan jullie gedacht, maar was even verder aan het studeren voor mijn opleiding. Herhalen, herhalen en nog meer herhalen... Benieuwd wanneer mijn lessen weer doorgaan.
 2. Ik kreeg als advies: je past alles. Dan een aantal pasbeurten, en na enige tijd zei ik: dit is het! Ik kwam uit op 750cc, ik dacht β€œOmg zo groot!!!” maar uiteindelijk valt het best wel mee op de foto’s met het shirt aan. Ik zit nu tussen een 75a en 75b de ene is te klein en de andere veel te los. Nu eindelijk na 18j zwijmelen krijg ik eindelijk borsten! πŸ€— Tijdens mijn laatste zwangerschap had ik een 75 d en daarna nog een e, je wil niet weten hoe trots ik toen was... En nu weer een hoopje ellende, want zo voelt het voor mij. Ik ben 173cm en schommel tussen de 60kg en 65kg, het hangt af van de periode in de maand.
 3. Special-Me

  Corona

  Oh jee... 😞 En ik maar zeuren over tieten. πŸ™„ sterkte daar, veel beterschap! 😘
 4. Normaal was het in februari consult en in juli mijn operatie (Nio, parkkliniek Rotterdam) maar ik kreeg telefoon dat ik op 24-3 mag gaan. (Voorlopig nog...)
 5. Special-Me

  Corona

  Nieuwe maatregelen in BelgiΓ«, over een aantal minuten is het een persconferentie. Geen idee wat ze gaan doen, ze willen alles sluiten, maar noemen het geen lockdown. πŸ€”πŸ˜ž Nu ben ik echt aan het overwegen om in Rotterdam een hotel te boeken, en me op te sluiten met de kinderen tot mijn operatie. Benieuwd of we grens nog over mogen... kl*tevirus!!!!
 6. Special-Me

  Corona

  Ik duim mee dat het niets ernstig is! πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» Mijn man zijn collega is vandaag naar huis gegaan, dit weekend was die persoon blijkbaar bij mensen die het virus hebben... Zij voelde zich goed, en vernam dit pas om 10u, ze moest om 5u45 beginnen. Hier tot nu toe geen lockdown! πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
 7. Special-Me

  Corona

  Oh balen! Waar en wanneer zou je normaal geopereerd worden? Hopelijk lukt het op 14 april wel! Ik duim alvast. 😘
 8. Special-Me

  Corona

  Ik kreeg net een mail van Park kliniek. Voorlopig gaan de geplande operaties door, maar ze staan allemaal ter beschikking om bij te springen moest het plots nodig zijn. (Wat uiteraard begrijpelijk is!) Dus afwachten en het zal een last-minute beslissing zijn voor iedereen.
 9. Special-Me

  Corona

  Ik ben benieuwd of mijn operatie door zal gaan... 24 maart in Rotterdam bij Nio. πŸ™πŸ»πŸ€žπŸ» Onze vakantie moeten we ten laatste morgen omboeken naar een andere datum, het reisbureau gaat me straks terug bellen om dit te regelen. Maar die reis is nu even het minste van mijn zorgen. Kinderen bezig houden, en mezelf bezig houden is nu even aan de orde. Ramen wassen doen we vandaag, de rest een van de dagen.
 10. Wat een leuk verslag en gelukkig ging alles heel vlot! Herstel maar vlug, en nog even geduld voor je de tweeling kan ontmoeten. Nu kan je weer aftellen tot die dag. πŸ€—
 11. Wat een top verslag! πŸ˜ƒπŸ˜Š Nu vooral rusten en op tijd je medicatie nemen. En hopelijk kan je rustig en vlot herstellen!
 12. Vandaag β€œboobie-cupcakes” besteld voor na de operatie. Mijn schoonmama gaat dit geweldig vinden!!!! 🀣🀣🀣 Zelf kan ze mij niet helpen, want ze is zelf ziek (chemo en andere zooi dat ze binnen krijgt) maar haar verpleegster die aan huis komt, die komt mij ook verzorgen. 😊 Ze was twee jaar geleden ook al overtuigd dat ik deze operatie moest laten doen, ze steunt me ook met alles! Een topvrouw!!! ❀️ Uiteraard steunt mijn man me ook door dik en dun, hij neemt speciaal vakantie voor mij de dagen na mijn operatie.
 13. Ik mag op 24-3 naar dhr. Nio. 😊 Hij zal 750cc dual plane plaatsen.