Special-Me

Platinum Member
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Special-Me last won the day on July 5

Special-Me had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

8 Followers

About Special-Me

 • Birthday December 7

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgium
 • Interests
  Boobies ?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zie niets πŸ™ˆ πŸ˜‰ Of ik moet mijn bril poetsen, dat is ook een optie. πŸ€”πŸ˜‚
 2. Zou ik bij jou ook toegang mogen? Ik ben zo benieuwd naar het resultaat na x aantal tijd.
 3. Ik zou dan je bh uit doen voor je wasjes aan de wasbak. Even tussen je borsten verfrissen kan zo fijn zijn! ❀️ Maar bel of mail even naar de kliniek of arts, die weet het exacte antwoord. Voor elke patiënt is de raad anders.
 4. Ik deed een shirtje aan en de band er over, dan schuurde het minder. πŸ™ŒπŸ» En zoals omschreven achteraan goed laag doen.
 5. Anders even een mailtje sturen maar de kliniek of je de bh een uurtje per dag uit mag doen? Dan even relaxen op de bank en lucht aan je borsten. Ik moest geen bh, dus hier was het dikwijls topje uit en luchten. Zoooooooo fijn!
 6. Nier rennen, bukken en rare dingen doen. Dan kan je bh wel een uurtje uit.
 7. Het eerste uur mag je overal nog 130 km/u rijden! Daarna maar 100 km/u..
 8. Dit bericht suckt wel hoor! πŸ˜”πŸ˜’ Ik had nu echt de indruk dat het beter ging! maar wie weet waar zit die ontsteking, iedereen heeft er het raden naar. Maar ik moet wel zeggen, als het moet je herstel gaat veel vlotter. Hier heeft hij toen wel een mini stukje opengesneden zonder verdoving. (Voelde daar gelukkig toch amper iets) En toen zag hij dat ik onder het mes moest, dus het kan zijn dat je naar boven moet en hij daar met een assistent gaat kijken. Uiteraard hoop ik dat het met enkel antibiotica lukt! 🀞🏻🀞🏻🀞🏻
 9. Inderdaad 750cc, ik ben ZO benieuwd. Vandaag exact 4 weken po. Maar ik heb geduld... πŸ™„πŸ€£ Nog twee weken en ik kan al eens gaan kijken en wie weet een bh kopen.
 10. Toch een paar uurtjes slaap gehad, ik ben blij dit te lezen! πŸ₯³ Even rot als ze moeten werken... De misselijkheid zal ook wel stoppen, maar mag je een maagbeschermend nemen van je huisarts? Dat helpt misschien ook tegen de misselijkheid!
 11. Bin mij zei hij ook een F... Ik ben benieuwd eens ik opgemeten ben.
 12. Even naar je arts bellen, die kan vast andere (zware) medicatie voorschrijven waar je niet misselijk van bent, tramadol is echt **** Ik had daar ook veel last van.
 13. Even janken en weer door. πŸ’ͺ🏻 Je bent een voorbeeld voor vele! 😘 Maar zoals je zegt, de eerste dag zie je elk ergste scenario als eerste, ik had dat ook. Maar eens je alles laat bezinken bekijk je het weer langs een andere (positieve) kant. En inderdaad Nio is een TOPPER qua werk en nazorg. We mogen beide handjes kussen met hem als arts. Stink maar lekker verder en laat hem een poepie (lees: zweetluchtje) ruiken. 🀣πŸ₯³