Special-Me

Platinum Member
 • Content Count

  869
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Special-Me last won the day on July 5

Special-Me had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

11 Followers

About Special-Me

 • Birthday December 7

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgium
 • Interests
  Boobies ?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Update: Sinds vorige week zijn mijn borsten echt soepel aan het worden. En sinds deze week durf ik weer op mijn zij slapen, dat is echt wel heel fijn. Dit weekend stuur ik nog eens foto’s naar Nio, rechts zie ik een verschil met links. Maar ik maak me nog geen zorgen, de borsten zullen nog veranderen de komende maanden. Benieuwd of ze nog veel veranderen de komende tijd. Momenteel vind ik ze heel natuurlijk ogen, geen “opgeplakte” ballen. Exact zoals ik het in mijn gedachten had.
 2. Probeer eerst te achterhalen waarom je plots zo onzeker bent. En werk daar dan met de tijd aan, alles stap voor stap. Ik heb het luidkeels geroepen dat ik EINDELIJK nieuwe borsten kreeg! En iedereen was even enthousiast als ik zelf. Ik heb gelukkig nog geen negatieve reacties gekregen. En als ze die wel hebben, dan heb ik wel een antwoord klaar. Als ik weer wat slanker ben zullen ze misschien meer opvallen, maar IK draag ze, en IK ben er blij mee. Wat andere er van denken is hun probleem. Ik stuur je wel even een pb. 😘
 3. Ik ben in februari op consult geweest en had een operatie staan op 7-7 maat omdat er iemand niet kwam verschoven maar maart. Dan kwam corona en ben ik in mei kunnen gaan. 😊 Eens je afspraak staat kan het alsnog eerder zijn.
 4. Zou ik wel doen. 😉 Maar hij is het wachten waard! 🥰
 5. Ik kreeg 750cc (ik wou groot!) dual plane. Bel maar voor de zekerheid, Nio heeft het echt heel druk. 750cc lijkt heel groot, maar het valt echt goed mee.
 6. Ik heb enkel een vergroting bij Nio laten doen. Zoals je misschien gelezen hebt een drukke chirurg, en ik heb geen idee of de planning voor volgend jaar er al is. Maar ik ben HEEL tevreden van mijn vergroting!
 7. Zeker weten! Ik heb complicaties gehad, douchen mocht na twee dagen. Blijkbaar heb ik een hele moeilijke huid en was dat douchen geen goed plan... Dus een infectie gekregen, en dan via whatsapp meteen foto’s gestuurd. Antibiotica opgestart, maar dat was niet de oplossing.... Op consult geweest en twee dagen later nog eens onder het mes geweest om alles te spoelen en om te kijken of de protheses teruggeplaatst konden worden. (Wat gelukkig wel kon!) Wel een nachtje moeten blijven ter observatie en met de drains, maar echt hele lieve verpleegsters, en Dr. Nio die het beste voor heeft met zijn patiënten. Dus deze blije kip is heel tevreden met de nazorg van de kliniek. 😊
 8. Ik kreeg mijn eerste vergroting, meteen 750cc er in. 😉😊 Mijn voorsituatie was een gapend b cupje, nu heb ik een mooie F of G cup (173cm en tussen de 60 en 63 kg.)
 9. Ik had mijn afspraak voor februari vastgelegd in oktober. Toen moest ik al veel geduld hebben voor een consult. Daarna ging het als een sneltrein vooruit.
 10. Als je geduld kan hebben dan zou ik echt voor Nio kiezen! Ik ben in februari op consult geweest, en had een afspraak staan voor juli. Dan was er iemand tussenuit gevallen en kon ik op 24-3 geopereerd worden. Toen kwam mevrouw Corona gluren en is het uitgesteld naar 18 mei. Maar ik ben echt blij dat ik geduld heb gehad! Ik heb nu voor mijn gevoel de perfecte borsten. Mooie littekens, mooie borsten, en een heel kundige arts met een TOP nazorg.
 11. Ik heb een F of G maar het lijkt eerder een D of E volgens mijn omgeving. Ze schrikken als ik de cupmaat zeg. 😉
 12. De formule 150cc is 1 cupmaat kopt bij mij. Ik ben van een lege b naar een G gegaan met 750cc
 13. Ik heb me laten opmeten bij Marlies Dekkers, heel tevreden van hun service! En bij de MD winkel krijg je 9 maanden garantie op je bh’s 😉
 14. Ik kreeg “maar” 750cc en kwam van een gapend b cupje. Ik zit nu op een F, maar door de drop&fluff op een G. Dat is voor mij persoonlijk echt wel voldoende, ik heb geen ervaring met een wissel. maaaaaaaaar..... Heel tevreden van Nio! Succes met beslissen. 😘