Robijntje02

Silver Member
 • Content Count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Robijntje02 last won the day on May 2

Robijntje02 had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

About Robijntje02

Profile Information

 • Location
  Noord-Brabant

Recent Profile Visitors

2,516 profile views
 1. Supermooi @Snn89! Ik ga je toevoegen
 2. Nou @Snn89 nu ben ik ook wel heel nieuwsgierig geworden; iedereen reageert zo enthousiast op jouw nieuwe borsten! Zou ik ook toegang tot jouw album mogen krijgen? Ik heb nu maat 70F; als je wil voeg ik je ook toe aan mijn album. Succes met je herstel!
 3. 2 bh's over elkaar heen @Parle? Ik draag trouwens ook 24/7 een bh. Overdag een beugelbh of een sportbh als ik vrij ben, en 's nachts een sportbh. Vind de Triumph sportbh die @Lindan destijds adviseerde heerlijk zitten! Ja, Nio weet wel wat hij doet; maar wat betreft inschatten op welke bh-maat je gaat uitkomen kan hij niet zo goed, want een H is toch echt een heel stuk groter dan een F haha!!
 4. Ja, lijkt me geen fijn gevoel naderhand @Ld1234 en @Whisper Waarom is bij jou de borstplooi gecorrigeerd, als ik vragen mag, @Ld1234? En bedoel je met correctie een verlaging van de borstplooi? Want dat snap ik ook niet zo goed, waarom een borstplooi verlaagd moet worden.. ? Is dat om meer ruimte te creëren zodat je er een groter implantaat in kunt stoppen? En ik ben gewoon altijd heul errug nieuwsgierig, vandaar mn vraag.….
 5. Oh, oké, duidelijk @Ld1234; bedankt voor je uitleg! Maar er zijn denk ik ook heel veel meiden die Motiva implantaten hebben, bij wie dit niet gedaan is..? Zal wel met de voorkeur van de chirurg te maken hebben? Of als je misschien te grote pockets hebt gekregen tijdens de 1e bv, en dan bij de wissel dit gedaan moet worden? @best_boobie wordt hechten aan het borstweefsel ook wel eens gedaan bij de 1e bv, dat jij weet?; of alleen bij wissels?
 6. @Ld1234 (krijg je niet getagt lijkt wel....) Even nieuwsgierig: Wat moet ik me daar bij voorstellen ; dat hechten aan het ribweefsel? Wat wordt er dan gehecht? En waarom wordt dat gedaan/ wordt dat nodig geacht? Wat is daar het voordeel van of wat is het nadeel van niet hechten aan het ribweefsel?
 7. Ja, de eerste 2 a 3 nachten zijn het ergst; dan moet je nog even je draai gaan vinden, maar daarna wordt het beter hoor! Ik sliep met het zwangerschapskussen en daarin mijn kussen. Met 2 kussens erin ook geprobeerd, maar dat was te hoog voor mij; kreeg ik rugpijn van; maar is voor iedereen weer anders he... Bedankt voor het toevoegen; ze hebben je goed ingepakt zie ik wel met al dat verband onder je PO-bh; maar ziet er al heel goed uit! Geen A-cupje meer voor jou!
 8. Hoi @Whisper; ik heb net heel je topic gelezen en ik zie dat je Motiva 450 full dual plane hebt gekregen. Wat was jouw voorsituatie; welke bh-maat droeg je eerst? Ik had net als jij een hele lege bovenkant (lege 70D) en heb Motiva 255 full round voor de spier gekregen. Ben inmiddels ruim 5 maanden PO (de tijd vliegt!) en ze voelen al helemaal eigen aan. Draag nu 70F. Heb jij ook de round of de ergonomics? Ik heb voor de spier, en heb nauwelijks pijn gehad na mijn operatie, dat gevoel van betonblokken heb ik nooit gehad, maar bij dual plane is het herstel veel zwaarder dan bij voor de spier.. Een zwangerschapskussen is heel erg fijn om mee te slapen; daar kun je lekker in en tegenaan liggen; dus deze zou ik je zeker aanraden! Kun je via internet bestellen. Wens je een heel erg voorspoedig herstel toe en zou ik ook misschien in jouw album mogen kijken? Veel liefs!
 9. Jazeker @dientje! Ik "voelde" mn protheses ( voor de spier) ook heel erg goed in mn borsten zitten in t begin. Raar gevoel. Nu, ik ben bijna 5 maanden PO, voel ik ze niet meer, en voelen ze als mn 'oude' borsten; kan ze nu ook wilder bewegen / masseren / knijpen zonder dat t ongemakkelijk voelt. Is wel sinds kort; dus heeft bij mij bijna 5 maanden geduurd. Merk nu bijna niet dat ik implantaten heb, zo eigen voelen ze. Dus; komt goed; kwestie van geduld!
 10. Lieve @Rosanna123 bedankt voor je update! Wat fijn dat het allemaal goed is gegaan en dat je heel erg blij bent met het resultaat; zal wel een hele opluchting voor je zijn! Nog even dat compressievest dragen, en daarna kun je eindelijk gaan genieten van je eigen natuurlijke en zachte borsten!!
 11. Ja ik ook; daarom is zo'n pompflesje zo fijn; daar komt precies de goede hoeveelheid uit. Wel die smallere wat hogere pompflesjes van Oil of Olaz dan kopen en niet die dikkere wat kleinere; want daar komt weer te veel uit.