Robijntje02

Silver Member
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Robijntje02 last won the day on February 14

Robijntje02 had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

10 Followers

About Robijntje02

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh lees nu in de chat dat je al in maart geopereerd wordt, dus dat t dan geen zin meer heeft om naar Nio te gaan..
 2. @ProjectX Ik had een 70D, ook leeg aan de bovenkant. Ik ben geopereerd door Dr Nio. Itt tot (de meeste) andere pc's die mij dual plane + lift met bv aanraadden, raadde hij mij voor de spier aan, zonder lift. Hij werkt met verschillende merken implantaten en adviseerde bij mij juist de Motiva en niet Mentor omdat Motiva het zachtst zijn en de minste kans op rimpelvorming hebben. Ik ben heel blij met mn bv en ben blij dat ik mijn borsten niet heb laten liften. Want waarom laten liften als t niet nodig is? Ben je nog bij Nio op consult geweest? En waarom raadt dr. Bodde Motiva af, als ik vragen mag? Of werkt zij alleen met Mentor? Pc's die maar met 1 bepaald merk werken raden vaak de andere merken af... Als je een album hebt aangemaakt, zou ik dan ook toegang mogen krijgen?
 3. Haha! Wat een goeie!! Nee, echt; ik vind het echt heel vindingrijk! πŸ‘
 4. Hey @polemommy 6 uur in de trein? Wow; da's wel heel lang.. πŸ˜• Ik heb een beetje een trekkerig gevoel aan de zijkant / buitenkant van mijn borsten; maar valt niet echt onder de noemer 'pijn'... Wat vervelend dat jij nu opeens wel pijn ervaart, want daarvoor had je nergens last van toch?... Of dit gewoon bij het herstel hoort, of dat je toch wat te veel hebt gedaan de eerste week / je borsten/spieren hebt overbelast, dat weet ik niet... Heb eerlijk gezegd wel een beetje het idee, dat je een beetje iets te enthousiast / iets te onvoorzichtig bent geweest in de eerste week meis (meteen autorijden enzo..; ik schrok een beetje van wat jij al allemaal deed), maar dat wil niet zeggen dat je daarom nu pijn hebt; maar ja..., misschien ook wel... Gewoon morgen even vragen dan toch? Wat heb jij trouwens snel je controle afspraak al zeg, na 1 week PO (of is dat van mij juist laat?..) Ikzelf heb mijn controle nl. pas over een week (met 2 weken PO), niet door Nio zelf helaas, maar door een cosmetisch arts (mevr. Van der Putten) en overweeg daarom om het gewoon bij mijn eigen huisarts te laten doen, als ik klachtenvrij blijf... (even afkloppen)... Maar... als ik in jouw schoenen stond, zou ik zeker wel naar de controleafspraak gaan. Word jij wel door je eigen plastisch chirurg geholpen morgen? Heel veel succes morgen en hopelijk valt het mee 😘
 5. Yeaaaahhhhh!!!!! Het aftellen kan gaan beginnen, @Imke1991!!!! Ik heb ook 255 cc full voor de spier, maar dan round ipv ergonomix. Ben er erg blij mee en dat ga jij ook worden op 6 april!!
 6. Oh ik dacht dat dat bakstenengevoel alleen bij dual plane was; maar is niet zo dus; weer wat geleerd 😊 Ik probeer er zoveel mogelijk op te letten om niet mn ellebogen boven mn schouders te tillen, maar soms gebeurt t wel eens (jas vd kapstok, douchekop uit douchestang; staartje in haar; bovenkleding over je hoofd aantrekke); maar dit voelt totaal niet ongemakkelijk / vreemd zoals jij wel had @bent001... Wat voel je dan precies?... Een soort weerstand ofzo? En ms dat dit wel te maken heeft met de manier van plaatsen? Jij ergens last van @polemommy als je je armen omhoog doet?
 7. @Loesje3 Ik heb dat gevoel van opgeplakte bakstenen / keiharde ballen helemaal niet, maar is waarschijnlijk ook omdat mn implantaten voor de spier geplaatst zijn. Ben nu 5 dagen PO. Na 2 dagen ook gestopt met medicatie - slikte alleen pcm ; herstel verloopt tot nu toe prima ( even afkloppen πŸ™‚) Bij jou zijn de implantaten zeker niet voir de spier maar dual plane geplaatst?..
 8. Ik heb even gekeken @Nina_a en ik vind je borsten sΓΊpermooi; alsof ze van jezelf zijn; zo mooi natuurlijk! En jee, wat een verschil met je voorsituatie; toen was je echt heel plat.. Geniet er maar van hoor; ze zien er fantastisch uit en passen perfect bij je ranke figuur
 9. Bij welke zaak heb je de Anita Extreme Control bh gekocht @polemommy? Hoe duur was deze bh en welke kleur? Ik ben nl. ook nog op zoek naar een goede sportbh..
 10. Ja, dat suffe herken ik ook.. Van mn borsten heb ik geen last/ pijn, maar voel me nog wel steeds erg moe en futloos. En idd mn buik is ook meer opgezwollen; maar dat is gewoon vocht door de operatie, heb expres de weegschaal even weggezet.. Ze zien er prima uit @Lady.D! Is heel normaal dat hoge en strakke bij dual plane. Je zult zien dat ze elke dag/ week mooier worden; kwestie van beesel geduld hebben 😊