Jump to content

Robijntje02

Members
 • Content Count

  858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Robijntje02 last won the day on March 29

Robijntje02 had the most liked content!

Community Reputation

133 Excellent

About Robijntje02

Profile Information

 • Location
  Noord-Brabant

Recent Profile Visitors

4,015 profile views
 1. Bedankt voor je update en voor deze info @Rosanna123! Het valt mij echter op dat op dit forum weinig/geen vrouwen met dual plane plaatsing hierover klagen, dat de borsten er raar uitzien als ze hun borstspieren aanspannen... ? Ikzelf heb voor de spier..
 2. Wat is die man goed he!! Hij weet precies wat vrouwen willen weten /zien en laat dat heel duidelijk zien met zn filmpjes op Insta! Top!!
 3. @Nog even wachten ik herkende je borsten vandaag op de Instagram van Wouter van der Pot! Zien er super uit he!!! 🤩😍 Gaat alles goed met je, en met je borsten? Heb je nog steeds een beetje last van striae, door het oprekken van je huid, of is dit na verloop van tijd toch weer iets afgenomen? Veel liefs! 😘
 4. @bent001 wat fijn dat je er toch samen met Nio uit gekomen bent, en nóg belangrijker dat je er een goed gevoel bij hebt! Nog even geduld hebben dus, maar voor je het weet is het maart en ga je eindelijk de mooie borsten krijgen waar je al zoooooo lang op zit te wachten! Het aftellen is begonnen!!
 5. Aangezien Nio t bij jou verkeerd heeft ingeschat (een lift was bij jou niet nodig volgens hem, en nu is hij daar dus op teruggekomen..), zou t wel zo fair zijn dat hij, cq de kliniek, de kosten van een hersteloperatie op zich gaat nemen, toch? Wens je heel veel succes toe a.s. woensdag @bent001!!
 6. Lieve @Minci, Heb er geen woorden voor... Wat een ellende... Heeeeeeel veel sterkte meis..
 7. Ik heb ook de Carefix Bonnie (meer een vestje), maar ik vind de Triumph Triaction Lite (meer een bh; minder stof) fijner; de stof is dikker (tepels niet zichtbaar daardoor) en ik heb het gevoel dat ie beter ondersteunt dan de Bonnie, het 'voelt' iig steviger aan, en heeft een achtersluiting, ipv een voorsluiting met tig haakjes. Tis maar net wat je zelf prettig vindt..
 8. Hoi @me82 nog beter dan een voedingskussen is een zwangerschapskussen, vond ik dan. Deze is veel langer; daar lig je echt lekker in, niet alleen met je hoofd, maar ook met je lichaam. Kun je online aanschaffen. Ik had er een sjaal omheen geknoopt, zodat de zijkanten niet verder naar buiten kunnen gaan. En dan 1 of 2 hoofdkussens erin voor je hoofd. Sterkte met slapen; de eerste dagen zijn het ergst; daarna wen je er langzaam aan..
 9. En als je kiest voor Motiva, wordt t dan Mini, Demi, Full of Corsé? Succes met je keuze!
 10. Weet je welke implantaten er bij je worden geplaatst @Arlandria? (merk, aantal cc, profiel, manier van plaatsen)
 11. Hey Randa, ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn littekens maar heel even, een week of 2 ofzo, met littekencreme gesmeerd heb... Toen was ik het al beu.... 20 jaar geleden, toen ik een bvk had ondergaan, heb ik helemaal niks gesmeerd, nog geen dag, en die littekens zijn ook mooi genezen en vervaagd, vandaar dat ik er heel nonchalant mee om ben gegaan. In het begin keek ik bijna dagelijks naar de littekens met een spiegeltje, daarna wekelijks, maar op een gegeven moment ook niet meer. Laatst dacht ik, laat ik maar weer eens kijken, en toen viel het me op dat mn littekens al net zo
 12. Bedankt voor het toevoegen @Mvd123! Ik zie mooie volle borsten. De rimpeltjes zullen er wel zijn zoals jij zegt, maar op de foto's zie ik ze zelf niet. Hopelijk verdwijnen de rimpeltjes na verloop van tijd, als de implantaten goed zijn ingedaald. Zou dus idd nog even geduld hebben, zoals Hupkens zei.
 13. Goedemorgen @Mvd123, Wat vreemd en vervelend dat je nog steeds last hebt van rimpelvorming... Zou je niet verwachten nu er een groter volume is geplaatst.. Door wie ben je geopereerd en heb je nog een controle afspraak binnenkort? Dan kun je t laten zien aan de arts.. Ik heb zelf jouw oude maat, 70F, en jouw postuur, en heb 255 cc Motiva Full Round, voor de spier. Voorheen had ik ook last van rimpeltjes (op m'n natuurlijke borsten, mn de linkerborst die wat leger/ kleiner was dan mn rechter), dat kwam door huidoverschot. Maar door de mn implantaten ben ik hier nu van
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.