Ga naar inhoud
Borsten Forum

Robijntje02

Premium Member
 • Aantal items

  240
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Robijntje02 won de laatste dag op 25 oktober

Robijntje02 had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

32 Excellent

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Robijntje02

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Ja, heb ik dus ook, @Boobmom; als ik sta zijn ze best mooi; maar als ik op mn zij lig dan zijn t lege zakjes, en als ik voorover buig langwerpige uiers en als ik op mijn rug lig helemaal plat... Heeel herkenbaar!
 2. Robijntje02

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Uuuhm... @Boobmom, ..... ik ben een beetje een moeilijk geval... Ik heb wel al 3 consulten gehad maar twijfel nog veel te veel; weet nog niet wat ik wil (anatomisch / rond / voor de spier / dual plane / opvullen met grotere implantaten / lift met kleinere implantaten...) en of ik uberhaupt wel implantaten wil... Ben echt een eeuwige twijfelaar.... Ik dacht dat ik een slappe/lege 80B had, maar na opmeting blijkt dat ik een slappe 70D heb... Ben bijna 44... Als je een bv wil, moet je er 100% achter staan en dat heb ik op dit moment nog niet... Ik merkte dat ik er te veel door in beslag werd genomen, en er stress door kreeg, wat zich o.a. uitte in rosacea aanvallen (rode branderige ontsteking vd gezichtshuid) en heb toen besloten om m'n komende consulten te annuleren. Nadat ik deze consulten had geannuleerd, voelde ik me zo opgelucht; er viel echt een zware last van mn schouders af.... Ik wil me eerst nog meer inlezen op dit forum en de ervaringen van andere vrouwen lezen en foto's bekijken. Op dit moment even geen consulten voor mij dus; misschien later wel hoor, ...misschien ook niet, ....de tijd zal t leren... Ik heb geen haast en wil geen overhaaste dingen doen waar ik misschien later spijt van krijg; dus voorlopig lees, leer en kijk ik alleen gezellig mee op dit forum en leef ik mee met alle dames die al wel de stap durfden/durven te zetten, zoals jij dus!
 3. Robijntje02

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Dankjewel @Boobmom! Net als jij mis ik ook volume bovenin.. Ik ga je volgen!
 4. Robijntje02

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Hoi @Boobmom zou ik ook misschien de foto van jouw voorsituatie mogen bekijken om te kijken of ze met mijn borsten overeenkomen?
 5. Robijntje02

  Schaamlipcorrectie faceland 485 euro

  Komt goed @Sjaan93, de eerste 2 dagen zijn t ergst; daarna neemt t branderige gevoel af.. Fijn dat je nieuwe lipjes er al mooi uitzien! Ja, bij mij is er maar aan 1 kant gesneden en bij jou aan 2 kanten; logisch dat je dan ook 2x zoveel pijn hebt... Heel veel sterkte meis; nog even doorbijten!
 6. O, @Sjaan93wat vervelend voor je; daar had ik helemaal geen last van.. Ik zal even in jouw eigen topic nog verder reageren. Sterkte meid!!
 7. Oooo fijn dat je zo blij bent met je nieuwe boobs @Jailey!! Mag ik vragen waarom ze nu dual plane zijn geplaatst en niet voor de spier zoals destijds bij jou is gedaan? En zien / voelen ze (er) nu anders (uit) dan 12 jaar geleden toen ze nog voor de spier zaten? En nog sterkte met t herstel!
 8. Robijntje02

  Schaamlipcorrectie faceland 485 euro

  O @Sjaan93 wat vervelend dat je onderweg al een branderig gevoel kreeg en thuis die bloeding... Heb ik helemaal niet gehad.. Is dat wel normaal, dat t nog zo flink kan gaan bloeden??? De bloedvaatjes zijn toch dichtgeschroeid? Misschien toch even voor de zekerheid contact opnemen met Faceland morgenochtend of nog vanavond?.. Door wie ben je eigenlijk geholpen? Is bij jou 1 of zijn bij jou beide schaamlippen verkleind? (bij mij alleen de rechter). Goed koelen met een zakje bevroren erwtjes he! Niet direct tegen de huid aan; ik had 2 onderbroeken over elkaar aan en ertussen de erwten. Ik had nauwelijks/geen zwelling en is denk ik te danken aan t goed continu koelen.. He, wat vervelend dat t toch een beetje is tegengevallen terwijl t bij mij juist zo meeviel... Ik hoop echt dat je je morgen beter voelt meid!! Maar stukje rosbief is in ieder geval verleden tijd
 9. Ja dat zei mijn pc ook tijdens het consultgesprek dat ik niet terug hoefde te komen omdat t oplosbare hechtingen zijn. Maar tijdens de ingreep zei ie dat ik wel terug moest komen, om de knoopjes van de hechting te verwijderen; of misschien was ie zelf gewoon heel nieuwsgierig naar t eindresultaat Heel veel succes morgen @Sjaan93!! Ik zal aan je denken!! Laat je nog even weten hoe t is gegaan?
 10. Bedankt @Sjuul! En jaaaaa, alles is weer mooi strak en glad! Af en toe wat kleine steekjes; ik denk vanwege de zenuwbaantjes die zich weer moeten herstellen, maar verder voel me weer helemaal kiplekker!
 11. Robijntje02

  Spijt van borstvergroting

  * door verkalking, niet verpakking, stomme autocorrect
 12. Robijntje02

  Spijt van borstvergroting

  Hoi @Rosanna123 bedankt voor het toevoegen! Heb natuurlijk meteen gekeken. Ik vond jouw borsten voor de wissel er op de foto's prachtig uitzien; heel natuurlijk! Alsof ze echt 'echt' zijn; bv. onderste foto en vooraanzicht voor wissel: niet van echte borsten te onderscheiden. Bij high profile denk je aan wat meer naar voren, maar zie ik echt niet hoor.. Zou denken dat je nu high profile hebt ipv low, maar dat komt ws omdat je nog zo kort po bent en ze dus nog wat opgezwollen zijn. Je 'nieuwe' boobs ( bovenste foto's) zien er overigens weer hartstikke prachtig uit!!!! En dat terwijl je nog maar zo kort po bent. Op de foto's helemaal bovenaan zie ik inderdaad wel dat de afstand tussen je borsten voor de wissel wat groot is en hierdoor ogen je oude borsten iets minder natuurlijk; maar ja, da's ook logisch 12 jaar na de bv. Na verloop van tijd (10 a 15 jaar) worden nepborsten vaak minder mooi van vorm door verpakking werd mij verteld op een consult en kun je besluiten om voor een wissel te gaan. Wat bij jou ook waarschijnlijk t geval was.. Maar nu heb je weer een hele mooie nieuwe set en ze zien er super uit en kun je er weer minimaal 10 of 15 jaar of misschien nog langer mee vooruit!!!! Nog een voorspoedig herstel toegewenst meid!
 13. Ooh wel, wat fijn dat je nu minder pijn hebt, @halootjes Je bent nog zo kort po, dus dat is helemaal normaal dat ze nog niet zo zijn zoals je zou willen; dat kan weken, zelfs maanden tot een jaar duren. Je hebt 2 borsten, en elke borst herstelt op zijn eigen manier; bij de ene kan het sneller of anders gaan dan bij de andere.... Niet dat ik er zelf ervaring mee heb hoor ha ha; heb zelf geen bv ondergaan, maar dat heb ik ondertussen wel opgestoken van dit forum hier; heb al heel wat gelezen. Maar ja, je moet dus wel heel veel geduld hebben; en dat is inderdaad heeeeel moeilijk, lijkt mij... Heb trouwens ook genoeg foto's van dames gezien met zgn. 'monsterboobs' hoor; dus heel hoog / ongelijk / vierkantig / ver uit elkaar; maar dat is dus normaal de eerste weken... Ik wens je een voorspoedig herstel toe meis en dat komt helemaal goed met je andere borst; kwestie van tijd...
 14. Oké... Bedankt voor jullie reacties @Boobmom, @Corry en @Jesssi!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×