Bridt

Silver Member
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

4 Followers

About Bridt

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt allen. Ik voeg jullie toe! De meest recente foto is ook alweer een maand oud, maar toen was ik er ook blij mee πŸ™‚
 2. Vandaag heb ik de eindcontrole gehad en goed nieuws, ik mag ze houden 😁. Ze zijn weer netjes in vorm en hij vond ze al heel zacht, dus ik heb blijkbaar de Drop&Fluff al achter de rug 😁. Hij zei dat nu ongeveer 95% wel in vorm was en dat ik over 15 jaar zoiets terug mag komen πŸ™‚ Daarna was wel een beetje vaag. De PC gaf aan dat ik nog even langs een assistente moest. Dus zij op haar beurt vroeg me een evaluatie in te vullen. Ofja, ze vroeg het niet eens echt, ze gaf me een formulier, vroeg of ik thee wilde en zette me in een kamertje. Ik had die drie vragen zo ingevuld en omdat ik thee kreeg, verwachtte ik dat ze wel terug zou komen om misschien nog iets na te bespreken. Maar na zeker 10 minuten zat ik daar nog en zag ik haar door het glas in een andere ruimte ergens anders mee bezig met iemand anders (collega volgens mij). Ik heb toen maar de evaluatie op de balie gelegd en ben naar huis gegaan. Maar dat vond ik wel een gekke afsluiting. Maar goed, ik ben inmiddels wel blij met mij borsten. Schrok wel van de "voor foto" die hij me nog liet zien. Achteraf had ik misschien een maatje minder ook mooi gevonden, maar dit is prima zo .
 3. Het enige wat me echt niet lukte, was mijn oksels scheren. En haren wassen, maar dat ging later die week wel. Het gaat met name om dingen waar je je armen voor omhoog moet doen. Alles waarvoor je je armen omlaag houdt, zoals de op de wc, heb ik geen problemen mee gehad πŸ™‚
 4. Haha ik zou dus voor de 450 cc gaan, maar het is echt net wat je wilt en bij je lijf past. Ik ben ook vrij actief en merkte dat het dan praktischer is als ze net iets kleiner zijn 😁. Het hoeft van mij niet altijd "zo groot mogelijk", maar dat is gewoon heel persoonlijk.
 5. Ik schaam me er niet voor hoor, maar ik ben uiteindelijk ook niet heel lang zo plat geweest 😁. Na de tweede zwangerschap anderhalf jaar borstvoeding gegeven en dus zeker twee jaar blij geweest met cup D. In november zoiets me rot geschrokken wat er over was toen ik stopte met voeden en in december een eerste afspraak gemaakt voor een intake 😊 Ik moet wel zeggen dat ik geen last heb van de "had ik maar groter gekozen" gedachte. Ik ben heel blij met ze en hoe het nu wordt, maar een maatje kleiner was ook goed geweest.
 6. Ik voeg jullie toe, geen probleem. Ben nu weer blij met het resultaat. De "voor foto" vind ik nu het meest schokkend, haha! Maar dat is ook niet gek, anders kies je niet voor een bv
 7. Haha ik ben zo blij dat ik dit allemaal niet van tevoren wist. Ik heb gewoon het advies van de PC gevolgd en niet de schemaatjes erbij bekeken :-). Wel meerdere intakes gedaan hoor, maar alleen aantal cc onthouden en dat kwam overeen.
 8. @Petra84 dank je! En ja, het toverwoord hier is geduld 😎 @Suus88 ik heb je toegevoegd! En ik ben ook benieuwd naar jouw vorderingen.
 9. Dank je @Nog even wachten @Petra84 natuurlijk, ik voeg je toe! Spannend, al aan aftellen dus? Bij mij ging het in begin wel redelijk recht en bij twee maanden ongelijk. Ik heb dat bij iemand anders ook gelezen hier op het forum. Bij een andere intake had de pc op mijn lichaam lijntjes getrokken en daardoor zag je ook dat ik vooraf niet helemaal gelijk was. Hij deed dat om me daarvan bewust te maken. Zeker met een cup A zie je dat niet echt :-). Je zou dat ook eens bij jezelf nu naar kunnen kijken. Want straks wordt een eventueel verschil wat meer uitvergroot. Natuurlijk let de pc daar ook op en bij veel ongelijkheid plaatsen ze volgens mij ook andere implantaten per borst.
 10. Ja, ben ik ook blij mee. Ik heb daarna ook even maar gewoon niet gekeken :-). Anders word je ook gek van jezelf als je steeds in de spiegel staat te meten, had ik tenminste. Begin er nu steeds meer aan te wennen, maar heb er geen last van dat ik ze groter gewild had. Misschien achteraf juist eerder iets kleiner.. al is het ook goed zo
 11. We zijn een maand verder en gelukkig lijkt de ongelijkheid weg te trekken. Ik hoef niet 100% evenwijdig te zijn, maar vorige maand was wel erg scheef. Net weer wat foto's gemaakt en links lijkt nu wat verder gezakt. Op 7 september heb ik de controle.
 12. Ik heb net een foto toegevoegd en je toegang gegeven tot mijn album. Ik ben wel wat smaller gebouwd dan jij overigens. Maar 345 is een mooie maat πŸ™‚
 13. Welkom hier! Ik heb ook 345 cc Mentor geplaatst bij Heyendael. Ik kan je als je wilt toegang geven tot mijn album? Ik kwam ook van Cup A af en ben ook geΓ«indigd met 70D nu. Maar ik ben ook wat smaller gebouwd, dus meer had echt niet gemoeten. Waar neig jij naar?