Jump to content

Raven

Members
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Raven last won the day on August 19 2020

Raven had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Raven

Recent Profile Visitors

1,279 profile views
 1. @Lilve dat werd tegen mij idd ook gezegd. Heb begin november mijn 3 maanden check en dan ga ik mijn bobbeltjes ook nog even voorleggen.
 2. @Boobcar klopt idd, voor de spier! Weet zeker dat je blij gaat zijn! Ik heb net even wat nieuwe foto’s gemaakt. Eens kijken of ik ze er nog bij krijg in mijn album!
 3. Wat fijn zeg! Krijg je precies dezelfde protheses en maat als ik heb! En we zijn ook redelijk t zelfde qua bouw (ik ben 1,83 en 79 kilo). Ik draag nu bh maat E maar op t oog lijkt het een volle C. Denk dat je niet bang hoeft te zijn dat het op much word, daar is Vd weij helemaal niet van.
 4. @Lilve bij zijn t twee wat grotere bobbels juist bij mijn oksel. Zitten er overigens nog steeds. Denk toch mijn lymfeklieren. Maar altijd even bellen bij onrust hoor!
 5. @Boobcar hi, ik ga je toevoegen! hier gaat het goed! Borsten zijn met bepaalde bewegingen nog wel gevoelig (zoals rennen en springen) en heb nu regelmatig last van steekjes. Ik denk door mijn zenuwen die weer aan het helen zijn. Maar al met al gaat het goed. Ik zal deze week weer even wat nieuwe foto’s toevoegen!
 6. Jaaa dat is een van de leukste momenten hé! Ik ga je toevoegen! Ja ik heb 3 bh’s met beugel gekocht. 1 voorgevormde en 2 zonder iets van padding. Maar heb voor de avonden wel Vd sporttopjes hoor. Vond hele dag weer beugel dragen wel weer pittig vandaag.
 7. @petra84 jaaaa ging zo enorm blij de winkel uit. Was er beetje zonder gevoel heen gegaan omdat je ook wel eens leest dat t niet meteen wil lukken. Maar erg goed geslaagd. bobbels zijn idd helaas nog niet weg. Heb er gelukkig geen last van, maar hou t wel in de gaten. vond vooral die laatste 3 weken moeilijk. Dan voel je je wel weer redelijk oké maar heb je nog wel die lelijk bh aan haha. Maar gaat gelukkig best snel!
 8. Vandaag 6 weken post op! Eindelijk nieuwe bh’s! Ik ben naar een wat grotere Hunkemöller gegaan en zo goed geholpen ondanks dat ze niet konden meten vanwege Corona. Eerst zelf allemaal D75 meegenomen de paskamer in maar zag al snel dat dat te klein was. Uiteindelijk 2 bh’s en 1 bh + string gekocht. Het was 3e bh gratis dus dat scheelde weer! Ik zit nu op een 75E cup en de voorgevormde bh zelfs op 75F 😱 Had ik niet verwacht van te voren, maar ben zo enorm blij! Ik heb een nieuwe foto aan mijn album toegevoegd.
 9. Nee ik hoefde niet rustiger aan te doen ofzo. Bobbels zitten helaas nog steeds. Maar heb gelukkig nergens last van.
 10. @lauralaura de bobbels zitten er nog steeds en zijn nog niet minder geworden. Misschien deze week toch maar ff langs de huisarts vd zekerheid
 11. @Blijemama ik lees nu net pas je topic inderdaad. Wat super vervelend. Ik had vooral sochtends en in de avond steken. Maar niet zo extreem denk ik zoals jij het hebt als ik t zo lees. Het word na de eerste 2 weken wel echt rap beter hoor! Dus hopelijk helpt dat een beetje. Zag dat je ook 380cc hebt gekregen, ik ook! Ik zal je even toevoegen aan mijn album. Heb jij ook een album?
 12. Kreeg van Boerhaave idd te horen dat de arts zich geen zorgen maakte. Waarschijnlijk idd kliertjes. Moet het goed in de gaten houden. @Blijemama ik ben 11 augustus geopereerd. Ben aankomende dinsdag 6 weken p.o Hoe voel jij je? Vond de eerste week erg pittig
 13. Ja het zijn idd echt twee balletjes (beetje klein knikkerformaat) die heel los zitten idd. Ik heb Boerhaave maar even gebeld en die bellen vanmiddag terug na overleg. Vind t toch wel eng.
 14. Oké, lichtelijke paniek hier. Ik voel op mijn werk ineens een bobbel van een centimeter ongeveer onder mijn oksel zitten. En nog klein bobbeltje er onder. Echt precies waar mijn prothese begint zeg maar. Doet geen pijn maar heb wel echt zo iets van wat is het? iemand een idee?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.