Raven

Silver Member
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About Raven

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. @Sabine- ja dat moet het wel zijn, ik kom van een kleine 75b/75a af. Minder ruimte om te vullen haha
 2. Grappig dat vd Weij bij jou minimaal 380 zei...zelfde breedte hier maar voor mij was t het maximale (terwijl ik 1.83 en 80kg ben) Zal dan toch aan je voor situatie liggen blijkbaar
 3. @Special-Me had heel braaf mijn notitie boekje bij me, maar vond sommige vragen toch wel spannend om te vragen. Ga sommige vragen denk ik aan de consulente vragen, toch wat laagdrempeliger via de telefoon. @Fje1981 oh echt! Moet zeggen dat ik Boerhaave niet echt een hoge drempel vond hebben. Bedoel je dan qua artsen of dat t wat sjieker is ofzo? @Nog even wachten ja precies, dat heb ik overal ook wel gelezen. Ben vanochtend even een sportbh in 80D wezen halen en heb zakjes met 380cc rijst gevuld en zo met een lossere bh en topje vond ik het er al echt 1000% beter uit zien. Dus wat gerust gestelder nu. Ook maar meteen een plekje weg laten halen vanochtend bij de huisarts (vandaar de pleister) zodat de boobies straks helemaal perfect zijn (had ik al gezegd dat ik een perfectionist ben 🤪🤣
 4. Ja thuis beweeg en doe je toch wat vrijer! Ik lig morgen op de deurmat van de Hema en supermarkt voor rijst en een bh haha
 5. Ja klopt idd, 21 juli bij van goyen, 26 juli consult 2 bij vd Weij en nu voorlopige operatie datum van 10 augustus vast gezet. Kijk, dat is alweer goed om te weten! We gaan t even zien, denk dat ik bij 2e consult alweer wat stoerder ben en minder zenuwen heb. Hoop stiekem ook dat mijn man misschien dan alweer mee mag en mee kan beslissen.
 6. Ja precies, Nouja zit nog nergens aan vast natuurlijk. En ga t ook zeker nog een keer aankaarten bij volgende consult als ik denk hmmm...maarja vind het wel lastig om vol te houden groter te willen als een chirurg zegt niet doen! (Als t zo ver komt)
 7. @Special-Me ik had niet meteen een “ja dit is het”. Voelde me wel heel goed bij dr van der Weij maar over maat niet helemaal. Maargoed, wat ik al zei denk dat t deels ook door beetje te strakke bh en shirtje komt. ik heb je even toegevoegd en ook bij jou gespiekt. Prachtig je borsten! Ik denk dat ik dat voor mij een beetje too much zou vinden (no offense trouwens hoor, staat je echt prachtig!). Paar berichten terug heb ik wat voorbeelden gegeven wat ik mooi vind. Het filmpje is van een patiënt van dr vd Weij en ze heeft qua metingen hele vergelijkbare borsten dus hoop dat ik bij haar resultaat in de buurt kom. Had trouwens van te voren wel tussen de 300 en 400cc in mijn hoofd hoor! Vond het er in de opoe bh en pleistershirtje alleen zo kut uitzien 😂😂😂 Maar superlief dat je even mee wilt kijken ☺️
 8. Zo, weer thuis na mijn eerste consult bij Dr van der Weij bij de Boerhaave Kliniek. Goede eerste indruk, vriendelijke man vond ik. Stond opzich vrij snel weer buiten, maar wel alle info gekregen die ik nodig had zo voor een eerste consult. Verwacht kwam vd Weij met anatomisch en voor de spier. Ik had een pinchtest van 4,8 dus dat kon heel goed zei hij. Misschien dat 1 van jullie daar nog iets van kan zeggen (is t hoog, laag, etc?) Hij kwam eerst met 320cc en dat vond ik direct erg klein. Waar ik vaak lees dat meiden zoiets hebben van wow wat groot had ik t tegen over gestelde. Daarna kreeg ik 380 en ook dat vond ik nog best bescheiden eerlijk gezegd. Maar moet zeggen dat die pas bh en shirtje errrrgg strak zaten dus alles beetje platter werd gedrukt zeg maar. Zijn gemaakt voor een meisje van 1,65 denk haha, en niet voor iemand van 1,83 🤪 Denk nu van shit had ik maar even gevraagd om iets grotere bh en mijn eigen tshirt. Maarja denk je dan niet aan met de zenuwen. Zo net dus nog even met de consulente gebeld en voor nieuw consult daarvoor gevraagd en dat was geen probleem. Kan alleen pas 26 juli. Ga morgen dus gewoon even een sportbh kopen en met zakjes rijst aan de gang haha. Al met al wel een goed gevoel maar vraag me dus af of t niet te bescheiden is. Dus wel blij dat ik ook nog een consult bij t Jan van Goyen heb. Benieuwd wat dr van der Selms aan raad. Ik heb wat pas foto’s in mijn album gezet voor die nieuwsgierigen. ow en dit waren m’n metingen (wat ik heb onthouden that is 😂) pinchtest: 4,8 afstand borstbeen tot tepel: 21cm afstand tepel tot borstplooi: 7 cm breedte borsten: 14cm Mocht iemand daar nog iets zinnigs over hebben te zeggen of tips of iets, gillen maar!
 9. Jaaaaa, kan niet wachten om tieten te passen haha
 10. Hahaha hou op! Ik droom nog even verder als ik hoop dat ik volgende week al onder t mes kan 🤣🤣🤣 maandag ga ik bij Boerhaave, dr vd Weij. Die heeft toch wel echt mijn voorkeur maar heb 21 juli ook nog een consult gepland staan bij dr Selms van Jan van Goyen.
 11. Ahhh aan het aftellen tot mijn eerste consult. Nog 2 nachtjes slapen, ik ben hypppeerrrr
 12. @__sanne welkom! Je kan denk ik beter even je eigen topic openen met je vraag gezien je nu in mijn voorsteltopic zit 😁😉 Of misschien kan @best_boobie je vraag verplaatsen?
 13. @__sanne die laatste? Ik weet het niet,dat staat er helaas niet bij
 14. @shanmil volgens mij worden de consultkosten weer weg gescholden als je daadwerkelijk geopereerd word bij die kliniek. Dat is iig wel t geval bij een hoop anderen klinieken.