Raven

Silver Member
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Raven last won the day on August 19

Raven had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

6 Followers

About Raven

Recent Profile Visitors

949 profile views
 1. Jaaa dat is een van de leukste momenten hé! Ik ga je toevoegen! Ja ik heb 3 bh’s met beugel gekocht. 1 voorgevormde en 2 zonder iets van padding. Maar heb voor de avonden wel Vd sporttopjes hoor. Vond hele dag weer beugel dragen wel weer pittig vandaag.
 2. @petra84 jaaaa ging zo enorm blij de winkel uit. Was er beetje zonder gevoel heen gegaan omdat je ook wel eens leest dat t niet meteen wil lukken. Maar erg goed geslaagd. bobbels zijn idd helaas nog niet weg. Heb er gelukkig geen last van, maar hou t wel in de gaten. vond vooral die laatste 3 weken moeilijk. Dan voel je je wel weer redelijk oké maar heb je nog wel die lelijk bh aan haha. Maar gaat gelukkig best snel!
 3. Vandaag 6 weken post op! Eindelijk nieuwe bh’s! Ik ben naar een wat grotere Hunkemöller gegaan en zo goed geholpen ondanks dat ze niet konden meten vanwege Corona. Eerst zelf allemaal D75 meegenomen de paskamer in maar zag al snel dat dat te klein was. Uiteindelijk 2 bh’s en 1 bh + string gekocht. Het was 3e bh gratis dus dat scheelde weer! Ik zit nu op een 75E cup en de voorgevormde bh zelfs op 75F 😱 Had ik niet verwacht van te voren, maar ben zo enorm blij! Ik heb een nieuwe foto aan mijn album toegevoegd.
 4. Nee ik hoefde niet rustiger aan te doen ofzo. Bobbels zitten helaas nog steeds. Maar heb gelukkig nergens last van.
 5. @lauralaura de bobbels zitten er nog steeds en zijn nog niet minder geworden. Misschien deze week toch maar ff langs de huisarts vd zekerheid
 6. @Blijemama ik lees nu net pas je topic inderdaad. Wat super vervelend. Ik had vooral sochtends en in de avond steken. Maar niet zo extreem denk ik zoals jij het hebt als ik t zo lees. Het word na de eerste 2 weken wel echt rap beter hoor! Dus hopelijk helpt dat een beetje. Zag dat je ook 380cc hebt gekregen, ik ook! Ik zal je even toevoegen aan mijn album. Heb jij ook een album?
 7. Kreeg van Boerhaave idd te horen dat de arts zich geen zorgen maakte. Waarschijnlijk idd kliertjes. Moet het goed in de gaten houden. @Blijemama ik ben 11 augustus geopereerd. Ben aankomende dinsdag 6 weken p.o Hoe voel jij je? Vond de eerste week erg pittig
 8. Ja het zijn idd echt twee balletjes (beetje klein knikkerformaat) die heel los zitten idd. Ik heb Boerhaave maar even gebeld en die bellen vanmiddag terug na overleg. Vind t toch wel eng.
 9. Oké, lichtelijke paniek hier. Ik voel op mijn werk ineens een bobbel van een centimeter ongeveer onder mijn oksel zitten. En nog klein bobbeltje er onder. Echt precies waar mijn prothese begint zeg maar. Doet geen pijn maar heb wel echt zo iets van wat is het? iemand een idee?
 10. Oké, lichtelijke paniek hier. Ik voel op mijn werk ineens een bobbel van een centimeter ongeveer onder mijn oksel zitten. Echt precies waar mijn prothese begint zeg maar. Doet geen pijn maar heb wel echt zo iets van wat is het? iemand een idee?
 11. @Lisa1981 Fijn dat het aan één kant alweer helemaal normaal voelt! Mijn rechterkant is beter als links maar ik voel aan beiden kanten mijn tepels nog helemaal niet. Onderkant tepel naar litteken niks en bij links zo’n 4cm helemaal rondom tepel niet. Rechts is dat iets minder maar ben er nog lang niet. het voelt daarom nog steeds heel erg alsof ik een maximizer bh aan heb. Mijn tepels reageren trouwens wel op aanraking (als in dat ze hard worden) maar ik voel t niet. Kou echter weer totaal niet. Als ik over mijn hele lijf kippenvel heb doen mijn tepels niet mee haha.
 12. @lauralaura ja bij mij zijn de littekens ook gaan vervellen. Beetje t zelfde idee als wanneer je verbrand bent. En mijn huid in mijn decolleté was ook erg droog. Na een scrubbeurt was dat wel weg. Ik slaap inmiddels wel weer plat gelukkig want kreeg zo’n last van mijn rug van dat rechtop slapen. Maar dus nog wel vooral op mijn rug. @Lisa1981 ja dat heb ik inderdaad ook. Ben aankomende dinsdag 6 weken en kijk er zo naar uit dat t niet meer gevoelig is...het gevoel terug is in mijn huid en het eigen voelt. Door de gevoelloze huid voelt t nog niet echt eigen. Dat vind ik wel lastog. Ik ga je toevoegen aan mijn album!