Danh

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Danh

Recent Profile Visitors

40 profile views
 1. Ik ben heel benieuwd! Ik ga je ook volgen! Wat goed dat je die stap nu durft te zetten. Ik ben ook bij dr. Zaal geweest en heb een operatie gepland in september bij haar.
 2. hi @Daphne123456!! ik ben wel benieuwd naar jouw resultaat, ik ga wss in september ook bij velthuis. Zou ik mogen kijken in jouw album? Gaat het al wat beter met je? Vervelend dat je zo ziek bent geworden 😞
 3. @Sabine- mentor anatomisch wordt het dan trouwens!
 4. Hi @Sabine-, mijn voor situatie is 75A. Mijn lengte is 1,79 en gewicht 62. Zij heeft mij minimaal 280 cc medium geadviseerd. 330 kon ook zei ze. Dr. Smits bij Velthuis is overigens ook een fijne arts, ik ben ook bij haar geweest en toen kwamen we op 230 cc high. Beide artsen adviseren dus net iets anders. Ben benieuwd hoe jouw ervaring volgende week gaat zijn bij je eerste consult!
 5. Ik vind dr. Zaal van Velthuis heel fijn. Ze geeft een eerlijk advies en legt duidelijk uit waarom ze ergens voor kiest. Ik denk dat ik mijn borstvergroting door haar laat doen.
 6. Hi! Ik ben nieuw op het forum. Wel al veel gelezen hier! Ik ben 1,79 en 62 kilo en heb nu een 75A. Iemand hier dezelfde lichaamsbouw en ook van plan is om een borstvergroting te doen of heeft gedaan? Ik ben wel benieuwd. Ik ben op consult geweest bij dr. Smits van Velthuis Kliniek. We kwamen uit op 230cc anatomisch. Ik wil het graag bescheiden en natuurlijk houden. Heeft iemand ervaring met Velthuis en deze pc? 🙂 ik zie overigens ook dat dr. Zaal mooie natuurlijke resultaten geeft. Groetjes