Es1234567

Silver Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Es1234567

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi @Ibabsx, fijn dat het qua pijn wel te doen is! Hopelijk wordt je snel weer wat fitter! En slim van de kapper zeg hoe ervaar je de BV nu?! Lijkt me echt zo onwerkelijk! @Kim1979 volgens mij heb ik bij jou ook gelezen dat je de eerste dagen een erg opgeblazen gevoel had en niet makkelijk naar het toilet kon?? Sorry als ik het verkeerd heb onthouden en je hier dus onterecht aan koppel πŸ˜†πŸ™ˆ maar als het klopt dan heb jij misschien wel wat tips voor ibabsx?! πŸ˜ƒ
 2. Inderdaad! Dat spookt ook een beetje door mijn hoofd. Wat ik hier ook regelmatig lees is dat sommigen achteraf toch iets groter hadden gewild! Wat ik wel heel lastig vind is dat ik wat verschillende adviezen heb gehad. Ik heb 3 consulten gehad waarbij advies varieert van 250 cc (bergman), 295 cc moderate plus tmpx (velthuis), 325 of 340 cc (heyendael). En alleen bij heyendael dan de Xtra high profile (thpx type). Volgens mij is dat dezelfde als die jij hebt?! En stiekem neig ik dan dus naar het grootste advies nu. Maar daarvan denk ik dan ook wel weer.. Wordt het niet te groot! En zeker omdat het de Xtra high profile is?! Dus heb heel blij dat ik even met jou kan meekijken! Ben er wel zeker van dat ik rond wil en dual plane geplaatst. Ik ben zelf 163, weeg 58 kilo. Omtrek is 75 cm. En borst breedte zat dacht ik rond 11,5 maar dat weet ik niet meer zeker. Ik heb nu maar een klein a cupje en zou graag op een mooie volle c willen uitkomen πŸ™‚
 3. Succes!! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden! Zelf neig ik namelijk ook naar de 325 of 340 cc mentor memorygel high profile (advies van heyendael). Maar dit zal waarschijnlijk pas maart volgend jaar worden.. Dus ben super benieuwd naar jouw resultaat! Ik ga je dus zeker even volgen Veel succes morgen!
 4. Jeetje ze zijn echt prachtig!! 🀩🀩 grote kans dat ik ook voor heyendael ga kiezen, zeker als ik dit zo zie! Staat echt heel mooi! πŸ€—
 5. Hoi @Marlies84 Bedankt voor je berichtje! Fijn dat ik er iig niet alleen in sta! En wat super om te horen dat jij dat euforische gevoel later wel kreeg waar heb je uiteindelijk precies hoor gekozen? (Xx, type en anatomisch dus?) super spannend dat je er nu naar toe kan leven! Nou ik ben inmiddels wel wat verder gekomen maar er nog niet helemaal over uit.... Nu moet ik zeggen dat ik waarschijnlijk pas eind februari geopereerd wil worden dus dat zorgt ervoor dat ik nog geen druk voel om een keuze te maken.. Of dat nu perse goed of slecht is weet ik niet πŸ˜† Mijn adviezen zover zet ik even hieronder : Straten, Heyendael : 325 of 340 cc, mentor memory gel Xtra high profile, rond Van Engeland, Bergman : 250 cc, mentor moderate plus, rond Zaal, Velthuis : 295 cc, mentor moderate plus profile Xtra, rond (zij noemde eerst anatomisch maar ivm mijn voorkeur voor rond toch dat besproken) Kortom, het gaat alle kanten op! 😡 waar ik inmiddels wel overuit ben is dat ik ze dual plane geplaatst wil hebben! En rond, niet anatomisch. Maar vind het heel moeilijk in te schatten waar ik voor moet kiezen mbt Xtra high profile of moderate. Daar zit nogal een verschil in projectie in! Ik laat bergman iig afvallen omdat ik denk dat dat advies te voorzichtig is. Ook al was het gesprek met van Engeland wel echt heel prettig! To be continued iig en zal jouw ontwikkeling wel even volgen! Leuk!!
 6. @oopsnewboobs Ik vind ze heel mooi! Als ik zoiets zie dan denk ik... Ja! Ik kan niet wachten! πŸ˜† Werkelijkheid is dat ik nu 3 verschillende consulten heb gehad, Straten (heyendael) van Engeland (Bergman) en Zaal (Velthuis). Alle drie verschillende adviezen ook... Hier laat ik het ook bij en laat alles even bezinken wat ik nu graag wil! Wat was jouw voor situatie en hoeveel cc + wat voor type prothese heb je laten plaatsen? Ik vind het je heel mooi staan iig! Hij levert zeker vakwerk af :))
 7. Hoi hoi! Zou ik jou ook mogen volgen? Ik zit midden in traject voor keuze PC waaronder straten. Ben heel benieuwd naar jouw ontwikkeling! Succes!
 8. Hoi @nkm, @Sarabii en @Suus31084 Zou ik misschien ook mee mogen kijken? πŸ™‚ ik heb onlangs een consult bij straten gehad en ben nu alles op een rijtje aan het zetten wat ik wil! Advies bij mij was 325 of 340 cc dual plane memory Xtra high profile Blijft overigens gek om te vragen of je mag kijken maar ik doe het maar wel gewoon πŸ˜†πŸ˜†
 9. @Marlies1984 veel succes! Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring straks! πŸ™‚ En fijn dat het goed is gegaan @Jellie veel succes met herstel!
 10. Hoi @Jellie, wat spannend! Is alles goed gegaan? Van welke voor situatie kwam je af? πŸ™‚ En waar hoopte jij op uit te komen (ook al worden cupmaten niet gegarandeerd, wat was jouw beeld daarbij)? Ik kom nu van een a cupje en wil graag op een mooie volle c uitkomen (voor het zicht)! @Marlies84, ik ben afgelopen week geweest bij Bergman en zal de update hieronder even zetten! Het gesprek met de PC van Engeland was echt super fijn, ze gaf een hele duidelijke uitleg en ik voelde me direct prettig bij haar. Het advies daar schrok ik wel een beetje van. Vooraf aangegeven dat ik graag op een mooie c wil uitkomen. Eerste passessie vond ik te klein, daarna zag het er goed uit. Toen zijn we verder gegaan met de 3d scan en hoorde ik dat ik een 250 cc had gepast! Ik snapte er helemaal niks van omdat dit zoveel kleiner klinkt dan 325 of 340 cc. Daarnaast heeft ze de high profile niet genoemd, het ging om de zachte ronde variant van Mentor. Ik weet het type helaas niet, ga ik nog wel even opvragen. Uiteindelijk met de 3d scan heb ik wel doorgevraagd en heeft ze op mijn verzoek de maten 350 cc mentor rond zachte variant ingevoerd en omdat ik er naar vroeg een 300 cc mentor rond high profile. Eerlijk gezegd vind ik de verschillen heel moeilijk te zien op de 3d scan. Ik heb er wel even 2 dagen heel erg over gepiekerd. Niet wetende hoe nu verder omdat het advies zo uit elkaar lag (voor mijn gevoel). Ook zelfs wel even slecht van geslapen die eerste avond, was helemaal van slag πŸ˜† Bij Heyendaal hoorde ik overigens dat 160cc 1 cupmaat is dus obv daarvan heb ik inmiddels wel bedacht dat ik er minimaal 320 cc in wil. Dan wordt de vraag dus 325 of 340 cc obv advies Heyendaal. En ik ben er ook over uit dat het rond en dual plane gezet gaat worden. Het enige waar ik nog over twijfel is nu de memory gel xtra high profile of toch een zachtere variant (juist omdat Bergman daar niks over zei). Dus ben heel benieuwd naar dames die hier wel of niet bewust een keuze voor hebben gemaakt en waarom! πŸ™‚ Kortom, Bergman heel fijn consult gehad! Schrok alleen dus wel van het aantal lage cc's en vraag me daarom af of deze PC misschien wat conservatiever is? Alhoewel ik het verschil op de 3d scan dus weer nauwelijks zie wat het dan weer lastig maakt. Want misschien is het verschil ook maar minimaal! Daarom ook de hulp gekregen van Best_Boobie die me wat meer informatie geeft via een prive bericht (super fijn). Maar ik denk dat ik voor nu uit ga van de stelregel 160 cc is 1 cupmaat en ik wil er iig 2 omhoog (mijn voorsituatie is ook niet bijster veel te noemen dus daar kan het ook niet aan liggen). Ik weet niet of je hier wat aan hebt, maar dit is mijn ervaring zo ver!
 11. Hoi Anon! Ok, ik zal woensdag bij mijn 2e consult nog even goed vragen wat ze daar adviseren met mijn voor situatie en postuur! Ik hoef niet perse groter, mijn wens zit eigenlijk op een mooie c cup en ik kom van een a cup. Met meer geadviseerd bedoelde ik op mij als persoon, ik kreeg nu juist veel informatie en ligt vervolgens de keuze echt bij mij, wat ik ook wel snap. Maar ergens had ik gehoopt dat ze zouden zeggen... We adviseren deze maat en deze prothese! En aangezien ik zo'n grote twijfel kont ben twijfel ik of ik wel het juiste heb gekozen πŸ™‚ Yes heb een berichtje gestuurd naar BB! thnx :))
 12. Bedankt voor jullie reacties! Merk dat ik dit een heel fijn forum vind, het gevoel dat je niet alleen staat! @Nog even wachten vooral dat zelf overal controle over hebben herken ik heel erg πŸ˜† @best_boobie Ik heb een privΓ© bericht gestuurd!
 13. Hallo dames! Ik ben op zoek naar wat ervaringen mbt dual plane plaatsen of voor de spier. Ik ben op consult geweest bij van straten via heyendaal omdat ik daar zoveel positieve verhalen over lees! Volgens mij een zeer kundige arts. Tijdens het consult werd mij duidelijk dat zijn voorkeur gaat naar dual plane plaatsen. Dat is in eerste instantie ook mijn voorkeur geweest omdat ik dacht dat dat het meest natuurlijk is (niet feitelijk onderbouwd, ben redelijk nieuw in informatie opzoeken over een borstvergroting). Dus dat kwam mooi overeen met mijn wens. Nu zat ik gister verder te lezen op dit forum en kwam ik ook informatie tegen dat sommige pc juist een voorkeur hebben voor het plaatsen vΓ³Γ³r de spier. Zoals bijvoorbeeld vd Weij bij Boerhaave. Nu komt het dus.. Ik als grote twijfelaar die nu ineens een keuze moet maken begin ik te twijfelen wat nu het mooist is! En natuurlijk is elke borst weer anders.. Maar ik ben gewoon heel benieuwd naar jullie ervaring hiermee! Advies wat ik bij heyendaal heb gekregen is 320 of 340 cc mentor memorygel Xtra high profile. 365 kon ook maar zou net iets breder worden? Zelf heb ik nu een kleine a cup, ben 163 lang en weeg 58 a 59 kilo. Volgende week heb ik sowieso nog een consult bij bergman, maar ergens neig ik er ook nog naar een consult in te plannen bij en pc die voorkeur heeft voor het plaatsen vΓ³Γ³r de spier. Twijfel komt overigens omdat ik gister niet gelijk het halleluja gevoel had bij het passen. Weet niet zo goed waar dit in zit. Ik had ergens het gevoel dat ik meer geadviseerd zou worden en kreeg nu het beeld dat de keuze echt van mij moet afhangen zoals de maat (320, 340 of 360, rond of anatomisch) terwijl ik eigenlijk niet zo goed weet wat nu het mooist bij mij zou staan.. en dit snap ik ergens ook wel omdat het mijn borsten worden maar hierdoor heb ik nu nog veel vraagtekens of dit nu de juiste keuze bij mij zou zijn. Help!
 14. Spannend @Kim1979! Heel veel succes! Advies was vandaag bij mij 320, 340 of 365 mentor memorygel Xtra high profile. Waarbij hij wel dacht dat 365 iets te breed zou zijn. Ik denk dat ik daarom voor de 340 ga! Nu eerst volgende week nog consult bij bergman πŸ™‚ kijken wat die gaan zeggen! Ok ik ga even uitvogelen hoe ik je foto's kan zien en volgen! Leuk!