Es1234567

Silver Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Es1234567

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @oopsnewboobs Ik vind ze heel mooi! Als ik zoiets zie dan denk ik... Ja! Ik kan niet wachten! ๐Ÿ˜† Werkelijkheid is dat ik nu 3 verschillende consulten heb gehad, Straten (heyendael) van Engeland (Bergman) en Zaal (Velthuis). Alle drie verschillende adviezen ook... Hier laat ik het ook bij en laat alles even bezinken wat ik nu graag wil! Wat was jouw voor situatie en hoeveel cc + wat voor type prothese heb je laten plaatsen? Ik vind het je heel mooi staan iig! Hij levert zeker vakwerk af :))
 2. Hoi hoi! Zou ik jou ook mogen volgen? Ik zit midden in traject voor keuze PC waaronder straten. Ben heel benieuwd naar jouw ontwikkeling! Succes!
 3. Hoi @nkm, @Sarabii en @Suus31084 Zou ik misschien ook mee mogen kijken? ๐Ÿ™‚ ik heb onlangs een consult bij straten gehad en ben nu alles op een rijtje aan het zetten wat ik wil! Advies bij mij was 325 of 340 cc dual plane memory Xtra high profile Blijft overigens gek om te vragen of je mag kijken maar ik doe het maar wel gewoon ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
 4. @Marlies1984 veel succes! Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring straks! ๐Ÿ™‚ En fijn dat het goed is gegaan @Jellie veel succes met herstel!
 5. Hoi @Jellie, wat spannend! Is alles goed gegaan? Van welke voor situatie kwam je af? ๐Ÿ™‚ En waar hoopte jij op uit te komen (ook al worden cupmaten niet gegarandeerd, wat was jouw beeld daarbij)? Ik kom nu van een a cupje en wil graag op een mooie volle c uitkomen (voor het zicht)! @Marlies84, ik ben afgelopen week geweest bij Bergman en zal de update hieronder even zetten! Het gesprek met de PC van Engeland was echt super fijn, ze gaf een hele duidelijke uitleg en ik voelde me direct prettig bij haar. Het advies daar schrok ik wel een beetje van. Vooraf aangegeven dat ik graag op een mooie c wil uitkomen. Eerste passessie vond ik te klein, daarna zag het er goed uit. Toen zijn we verder gegaan met de 3d scan en hoorde ik dat ik een 250 cc had gepast! Ik snapte er helemaal niks van omdat dit zoveel kleiner klinkt dan 325 of 340 cc. Daarnaast heeft ze de high profile niet genoemd, het ging om de zachte ronde variant van Mentor. Ik weet het type helaas niet, ga ik nog wel even opvragen. Uiteindelijk met de 3d scan heb ik wel doorgevraagd en heeft ze op mijn verzoek de maten 350 cc mentor rond zachte variant ingevoerd en omdat ik er naar vroeg een 300 cc mentor rond high profile. Eerlijk gezegd vind ik de verschillen heel moeilijk te zien op de 3d scan. Ik heb er wel even 2 dagen heel erg over gepiekerd. Niet wetende hoe nu verder omdat het advies zo uit elkaar lag (voor mijn gevoel). Ook zelfs wel even slecht van geslapen die eerste avond, was helemaal van slag ๐Ÿ˜† Bij Heyendaal hoorde ik overigens dat 160cc 1 cupmaat is dus obv daarvan heb ik inmiddels wel bedacht dat ik er minimaal 320 cc in wil. Dan wordt de vraag dus 325 of 340 cc obv advies Heyendaal. En ik ben er ook over uit dat het rond en dual plane gezet gaat worden. Het enige waar ik nog over twijfel is nu de memory gel xtra high profile of toch een zachtere variant (juist omdat Bergman daar niks over zei). Dus ben heel benieuwd naar dames die hier wel of niet bewust een keuze voor hebben gemaakt en waarom! ๐Ÿ™‚ Kortom, Bergman heel fijn consult gehad! Schrok alleen dus wel van het aantal lage cc's en vraag me daarom af of deze PC misschien wat conservatiever is? Alhoewel ik het verschil op de 3d scan dus weer nauwelijks zie wat het dan weer lastig maakt. Want misschien is het verschil ook maar minimaal! Daarom ook de hulp gekregen van Best_Boobie die me wat meer informatie geeft via een prive bericht (super fijn). Maar ik denk dat ik voor nu uit ga van de stelregel 160 cc is 1 cupmaat en ik wil er iig 2 omhoog (mijn voorsituatie is ook niet bijster veel te noemen dus daar kan het ook niet aan liggen). Ik weet niet of je hier wat aan hebt, maar dit is mijn ervaring zo ver!
 6. Hoi Anon! Ok, ik zal woensdag bij mijn 2e consult nog even goed vragen wat ze daar adviseren met mijn voor situatie en postuur! Ik hoef niet perse groter, mijn wens zit eigenlijk op een mooie c cup en ik kom van een a cup. Met meer geadviseerd bedoelde ik op mij als persoon, ik kreeg nu juist veel informatie en ligt vervolgens de keuze echt bij mij, wat ik ook wel snap. Maar ergens had ik gehoopt dat ze zouden zeggen... We adviseren deze maat en deze prothese! En aangezien ik zo'n grote twijfel kont ben twijfel ik of ik wel het juiste heb gekozen ๐Ÿ™‚ Yes heb een berichtje gestuurd naar BB! thnx :))
 7. Bedankt voor jullie reacties! Merk dat ik dit een heel fijn forum vind, het gevoel dat je niet alleen staat! @Nog even wachten vooral dat zelf overal controle over hebben herken ik heel erg ๐Ÿ˜† @best_boobie Ik heb een privรฉ bericht gestuurd!
 8. Hallo dames! Ik ben op zoek naar wat ervaringen mbt dual plane plaatsen of voor de spier. Ik ben op consult geweest bij van straten via heyendaal omdat ik daar zoveel positieve verhalen over lees! Volgens mij een zeer kundige arts. Tijdens het consult werd mij duidelijk dat zijn voorkeur gaat naar dual plane plaatsen. Dat is in eerste instantie ook mijn voorkeur geweest omdat ik dacht dat dat het meest natuurlijk is (niet feitelijk onderbouwd, ben redelijk nieuw in informatie opzoeken over een borstvergroting). Dus dat kwam mooi overeen met mijn wens. Nu zat ik gister verder te lezen op dit forum en kwam ik ook informatie tegen dat sommige pc juist een voorkeur hebben voor het plaatsen vรณรณr de spier. Zoals bijvoorbeeld vd Weij bij Boerhaave. Nu komt het dus.. Ik als grote twijfelaar die nu ineens een keuze moet maken begin ik te twijfelen wat nu het mooist is! En natuurlijk is elke borst weer anders.. Maar ik ben gewoon heel benieuwd naar jullie ervaring hiermee! Advies wat ik bij heyendaal heb gekregen is 320 of 340 cc mentor memorygel Xtra high profile. 365 kon ook maar zou net iets breder worden? Zelf heb ik nu een kleine a cup, ben 163 lang en weeg 58 a 59 kilo. Volgende week heb ik sowieso nog een consult bij bergman, maar ergens neig ik er ook nog naar een consult in te plannen bij en pc die voorkeur heeft voor het plaatsen vรณรณr de spier. Twijfel komt overigens omdat ik gister niet gelijk het halleluja gevoel had bij het passen. Weet niet zo goed waar dit in zit. Ik had ergens het gevoel dat ik meer geadviseerd zou worden en kreeg nu het beeld dat de keuze echt van mij moet afhangen zoals de maat (320, 340 of 360, rond of anatomisch) terwijl ik eigenlijk niet zo goed weet wat nu het mooist bij mij zou staan.. en dit snap ik ergens ook wel omdat het mijn borsten worden maar hierdoor heb ik nu nog veel vraagtekens of dit nu de juiste keuze bij mij zou zijn. Help!
 9. Spannend @Kim1979! Heel veel succes! Advies was vandaag bij mij 320, 340 of 365 mentor memorygel Xtra high profile. Waarbij hij wel dacht dat 365 iets te breed zou zijn. Ik denk dat ik daarom voor de 340 ga! Nu eerst volgende week nog consult bij bergman ๐Ÿ™‚ kijken wat die gaan zeggen! Ok ik ga even uitvogelen hoe ik je foto's kan zien en volgen! Leuk!
 10. Eerste consult gehad! Dat was wel even wennen hoor. Ik vond het er vooral heel gek uitzien... Eerste pas sessie was iets van 270 dacht ik, die vond ik echt te klein. Toen 300 en 350 gepast. 350 vond ik nog best fors, maar vooral omdat het er zo gek uitzag voor mijn gevoel! Uiteindelijk is het advies Mentor memory gel xtra high profile geworden waarbij ik kan kiezen tussen 325, 340 of 365. Omdat de 350 wat groot voelden en 300 te klein neig ik nu heel erg naar de 340. Is er iemand die ervaring heeft met deze prothesen? Ben benieuwd! En volgende week dan een consult bij bergman kliniek!
 11. Ok duidelijk verhaal! Ik ga vanmiddag op eerste consult bij heyendaal. Ben heel benieuwd naar het advies! ๐Ÿ™‚
 12. Hoi @Kim1979! Zou ik jou ook mogen volgen? Ik heb vanmiddag mijn eerste consult bij van straten! Spannend! Ben heel benieuwd wat ik kan verwachten, heb echt geen idee. Wat voor protheses krijg jij? Veel succes vrijdag!
 13. Bedankt voor je reactie @MenM! Goed om te horen dat je hier een goede ervaring mee hebt! Waar heb je uiteindelijk voor gekozen? Zodra ik weet wat ze mij gaan adviseren (26-09 Heyendaal en 02-10 Bergman) laat ik het weten! Waar ik nog wel even zoekende naar ben is dat ik dacht dat ik eerder voor rond zou gaan, maar als ik op de website van Heyendaal kijk dan vind ik juist de foto's anatomisch mooier. Oh oh! Hier op dit forum vind ik juist weer vooral de ronde mooier die ik tegen kom.... keuzestress ๐Ÿ˜ฎ En heeft iemand misschien ook ervaring met de Mentor Xtra of de Mentor Cohesive I of II ? Wat het verschil hier tussen is? Volgens mij is de Xtra extra rond? Maar wat zegt de II of II dan? En is het verstandig om voor extra nazorg te kiezen, 3 of 5 jaar? Sorry allemaal vragen die in mij opkomen nu ik op onderzoek uit ben! Ik hoop dat iemand hier wat over kan vertellen ๐Ÿ™‚
 14. Hallo dames! Dit topic is al eventjes stil, maar ben het forum goed aan het rond speuren omdat ik volgende week een eerste consult heb bij van straten (heyendaal). Spannend! Ik vroeg mij daarom af of ik een kijkje in jullie album mag nemen omdat jullie zo enthousiast zijn ๐Ÿ™‚ Dit klinkt overigens heel brutaal maar zo bedoel ik het niet! Probeer voornamelijk voorbeelden te zien zodat ik een beetje beeld krijg! Ik wil dit al zo lang maar nooit echt gedurfd.. Nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om deze stap te gaan nemen! @oopsnewboobs @Jasmijn_ @Kimmik @MissM @Lavelle Even wat info over mij. Ik ben 163 en 58 kilo. Heb nu een a cupje... Ben zo benieuwd wat hij mij gaat adviseren!
 15. Bedankt voor jullie reactie! Ik hou het inderdaad eerst maar even op deze 2 klinieken. Alhoewel ik wel wat twijfel over bergman omdat ik daar zo weinig over kan terug vinden! Straten geeft me al wel een goed gevoel met alles wat ik lees. En wat mooi geworden @Patries78! Dat is echt een heel mooi compliment :). Het ziet er heel natuurlijk uit! Ben ook wel benieuwd naar de hersteltijd. Ik lees dames die binnen een week al veel kunnen en dames die echt weken nodig hebben. Is de cupmaat eigenlijk goed te bepalen adhv het aantal cc's wat je krijgt?! Fijne avond!