Anca23

Gold Member
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

5 Followers

About Anca23

 • Birthday 04/05/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. Iedereen wil een voorspoedig herstel, ik ook. Wat kan jezelf vóór de operatie doen ter bevordering van het herstel. Het belangrijkste voor de huid is doorbloeding en goede stofwisseling . Als je op google gaat zoeken komt "dry skin brushing" naar boven, het spreekt mij wel aan. Iemand ervaring en andere tips?
 2. Hi @AMST ik lees graag mee. Mag ik ook jou album bekijken. Ik krijg in december een lift +bv. 2 oktober tweede passessie Dr vd Pot.
 3. Oh voor het eerst je BH uit doen lijkt mij ook spannend. Hopelijk gaat het herstel voorspoedig. @petra84 ik kan nog geen foto's van jou bekijken, Ben niet de handigste op het forum hihi, kan jij mij toevoegen ajb. Zou leuk zijn.
 4. @Special-Me ik ben ook erg benieuwd. Mag ik in de album kijken? Mijn tweede passessie is 2 oktober.
 5. Klinkt echt héél goed!! Ben nu natuurlijk héél benieuwd naar je PO foto's, heb je een album waar ik in mee mag spieken?
 6. @Whisper zou ik in je album mogen mee kijken ajb? Zit zelf ook in deze hoek met de maat. Alleen ik heb er ook een lift bij nodig. Ben heel benieuwd.
 7. @Janou na het doorlezen van 16 pagina's en mezelf bescheurt te hebben over je verslagen.. wilde ik aan je vragen mag ik in je album mee kijken? Ik heb trouwens na aanleiding van je berichten vandaag de chips/chocolade la opnieuw ingericht en deze op T-Rex arm hoogte ingericht... dan kan man lief er alvast aan wennen ondanks dat ik pas in december aan de beurt ben.
 8. @NHB zou ik ajb in je album mogen spieken... ik zit op dit moment in dubio en jij hebt de Motiva Corsé wat voor mij echt de max zou zijn.. dus ben heel benieuwd naar hoe het eruit ziet bij je.
 9. Zo daar zijn we weer... de zomervakantie overleefd en er zijn nieuwe plannen in werking gezet voor de borst operatie. Voor nu is nog geen operatie datum bekend, maar omdat er zoveel tijd tussen heeft gezeten (geeft een nieuw probleem, kom ik zo op) wilde ik persé nog een nieuwe afspraak maken met Dr. van der Pot voor een nieuwe pas sessie. Na een aantal telefoontjes waarbij ik iedere keer te horen kreeg dat zijn agenda nog niet bekend was ben ik uiteindelijk netjes terug gebeld met een datum voor een pas sessie!! 😎 De datum is vrijdag 2 oktober! Echt heel veel zin in!! Gelijk ook besproken dat ik geopereerd wil worden in de week van 14 - 18 december. Dan heb ik 2 weken vrij met kerst waarbij man lief ook thuis zal zijn en kan ik echt vol op rust houden en mij focussen op herstel. Ze gaan hun best doen dit te realiseren en waarschijnlijk bij de pas sessie kunnen we zaken definitief maken. Ik kan niet wachten... iets meer dan een jaar nadat ik dit traject ben gestart... Nu komt het nieuwe probleem... hoe groot... het grote probleem dat iedereen heeft.. niet te groot, niet te klein, maar mooi... erg lastig. Door het uitstel ben ik meer gaan lezen, foto's bekijken, heb zelfs een heel draaiboek in een klapper gemaakt met plastic mapjes... alles geprint in kleur, deze neem ik straks ook mee naar Dr. van der Pot. en dan lees je hier op het forum ook nog wat mee... Waar ik nu tegen aanloop is het volgende. Ik weet ik heb een basis van 12,5... dat betekend volgens mij dan je niet kleiner kan nemen, want dat ziet er niet uit, maar je wel iets groter kan nemen... max 13,5 anders krijg je waarschijnlijk een hele grote "side boob". Gezien dat ik een lift heb en er altijd gesproken is over een Motiva full round heb ik dan eigenlijk maar 3 keuzes.... 450cc full is 12,5 cm breed met een projectie van 5,1 cm 500cc full is 13,0 cm breed met een projectie van 5,3 cm 550cc full is 13,5 cm breed met een projectie van 5,5 cm Maar dan ga je lezen op het forum... en dan lees je dat zelf leden die hele mooie borsten hebben gekregen toch wel een maatje groter hadden gewild. Dus ja... wat is wijsheid... en dan ga je spieken naar de Corsé protheses. 590cc Corsé is 12,5 cm breed met een projectie van 6,3 cm 650cc Corsé is 13,0 cm breed met een projectie van 6,6 cm Groter dan 650 corsé gaat het echt niet worden..... Nu ben ik helemaal in de war... wat is wijsheid... ik wil het in één keer goed doen en niet straks spijt hebben.
 10. @iloontje148 ik heb net jou verhaal gelezen en wil graag je foto's zien. Ik ga waarschijnlijk voor ongeveer dezelfde maat en type protheses. Heerlijk weer douchen! Hie is het met de pijn?
 11. Hoi hoi Ik zit ongeveer dezelfde situatie! Mijn advies is net als de andere om voor de grotere te gaan. Er treed ook snel gewenning op. Ik heb mijn operatie uitgesteld door corona en mijn werk als zelfstandige. Afgelopen januari consult en passessie gehad bij Blooming, Dr vd Pot. 2 oktober heb ik mij volgende passessie. Mijn keuzes qua merk is motiva, 500,550 full of 590 corse. De kliniek bevalt mij overigens goed. Ik heb wel extra gebeld ivm wachtlijst consult, het helpt wel. Laat van je horen dan krijg je sneller wat je wilt.
 12. @Raven mag ik ook in je album kijken! Hopelijk neemt de pijn af, voelt je rug ook al beter? Ik heb mijn operatie verschoven door Corona. Begin dit jaar op consult geweest bij 4 pc. Dr. Vd Pot gaat het worden. In oktober nog een passie en in december de operatie.
 13. Hi,mag ik ook jou mapje bekijken. Ik ben nog steeds aan het zoeken naar de juiste maat/cc voor mij. Ik word in december geopereerd door Dr. Vd Pot. Momenteel heb ik een D/E cup die wat slap/leeg is door zwangerschap. Ik heb altijd grote borsten gehad en wil die graag weer terug. Er zijn als ik het zo lees veel vrouwen die achteraf toch een maatje groter hadden gewild. Dat wil ik natuurlijk niet, te groot lijkt mij trouwens ook echt niet tof. 2 oktober heb ik opnieuw een passessie.