Jump to content

Anca23

Gold Member
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Anca23 last won the day on October 5 2020

Anca23 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

8 Followers

About Anca23

 • Birthday 04/05/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

783 profile views
 1. Dankjewel! Ik ben echt super blij met de herstel periode. Deze is super goed verlopen. Ik heb wel extra vitamines en mineralen geslikt. Ik zal zo een foto van gisteren plaatsen, 5 weken po. Ik ben vanaf dag 2 gaan wandelen, dag 1 was ik in de kliniek inclusief een overnachting. Dat is gebruikelijk bij Blooming. Heel veel succes donderdag! 😘
 2. Dankjewel, ik ben nu 5 weken po en slaap nu pas heel even op mijn zij. Het wordt vanuit de kliniek afgeraden de eerste 6 weken.
 3. Dankjewel, ik ben nu 5 weken po en slaap nu pas heel even op mijn zij. Het wordt vanuit de kliniek afgeraden de eerste 6 weken.
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe boobies @MiaMae fijn om te lezen dat het zo goed is gegaan. Ik zou de pijnstillers op gepaste tijden blijven slikken. Zo houd je een spiegel en zorgt voor een rustiger herstel. De rugpijn herken ik ook, ik wijd het vooral aan de hele nacht op de rug liggen. Je krijgt een soort drukplekken zeg maar. Waarschijnlijk helpt het dragen van de bh ook niet mee. Die zal ook voor spanning op de schouderbladen zorgen. Wandelen helpt en het elektrisch bed ander hoek zetten, heet douchen. Ik heb je foto bekeken, dit gaat fantastisch worden! Dat kan bijna niet and
 5. Ik heb vandaag mijn eerste werkdag gehad. Mijn werk is best fysiek, ik ben nu 3 weken po. Het is goed gegaan, voornamelijk last van spierpijn, stramme borst en later vermoeidheid. Ik heb nieuwe foto's toegevoegd, kijk bij borstlift 😄 zien jullie veel verschil?
 6. Mijn controle afspraak was vandaag. Dr van der Pot vindt het er fantastisch uitzien. De littekens helen goed. Diverse foto's zijn er weer gemaakt. Ik mag weer het ea gaan oppakken. Over 3 maanden moet ik weer terugkomen. Ik heb Staudt littekencreme meegekregen! 😄 Ik voel mijzelf ook erg goed. Ik heb geen pijn. Mijn rug voel ik wel maar is gelukkig al minder stijf. Het resultaat vind ik ook erg mooi. Ze moeten nog wel wat zakken natuurlijk. Het is vandaag16 dagen po. Ik zal snel weer nieuwe foto's posten. Welke dames slapen al op hun zij? Hoeveel dagen po?
 7. Hi, ik hoop dat je snel wordt gebeld. Dat zou natuurlijk fantastisch uitkomen. Wij hebben ongeveer dezelfde lengte en gewicht. Wordt jij ook gelift? Weet jij wat je borst breedte is? Dat maakt erg uit hoeveel cc er nodig is. Ik ben 14 december geopereerd. Ik had een volle D/E cup. Gelift en 500 cc motiva ergonomic full geplaatst. Mijn foto's zijn openbaar. Ik ben heel blij met het resultaat en het mooiste moet nog komen
 8. @GlitterMermaidklinkt heel goed voorbereid. Hoe slaap je dan nu met voedingskussen? Daar ben ik wel benieuwd naar. Ik vermaak mij prima. De dag vliegt voorbij. Mijn zoontje van 2.5 houdt mij bezig. Gelukkig gaat hij ook naar oma en de noodopvang. Mijn man kon dat extra goed voor mij zorgen. De eerste dagen douchen koste veel tijd, verder lezen, Netflix én wandelen. Buitenlucht en goede bloedsomloop is zo belangrijk. Dit heb ik al vanaf dag 1 gedaan.
 9. Mijn herstel gaat gelukkig ook goed. De pijnstillers neem ik alleen als ik iets voel. Ik heb meer "last " van stijve stramme borst. Spierpijn van de operatie en het anders beweging de laatste dagen. De wonden helen goed. Ik probeer echt dagelijks te wandelen dat is ook erg goed voor de bloedsomloop en het herstel. 31 december heb ik mijn controle afspraak. Mijn beroep is best fysiek, ook heb vrij gepland tot 4 januari.
 10. Mijn herstel gaat goed. Iets meer kast van spierpijn in armen en borst. Alleen op de rug in één positie slapen valt een beetje tegen. Mijn nachten zijn nog steeds redelijk goed, ik word alleen een paar keer wakker. Ik ben nu 1 week po. Ik ga zo nieuwe foto's toevoegen. Ik vind het er erg mooi uitzien. Ze zakken al een beetje waardoor er meer decolleté gevormd wordt. Ik ben ook begonnen met vitamine e crème op de borst te smeren. Nog niet op de wonden natuurlijk. Mijn man zag de post van @Nog even wachtenwachten en heeft de crème gekocht. Ik heb ook bio oil in huis. Later wil ik ook
 11. Mijn buikspieren zijn redelijk sterk. Ik ben zeker niet afgetraind, hulp om overeind te komen heb ik niet nodig gehad. Ik slaap echter in een elektrisch bed. Niet helemaal plat gaan liggen. Is überhaupt niet goed. De chirurg is echt top! Vriendelijk en hij levert echt mooi werk.
 12. @GlitterMermaid mijn man is echt mijn rots in de branding! Slapen valt een beetje tegen nu ik slapen op mijn rug niet kan afwisselen met zijslapen. Ik maak even goed redelijke nachten. Ben jij er klaar voor? Druk met kleine voorbereidingen?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.