Anca23

Gold Member
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About Anca23

 • Birthday 04/05/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @pambbg jeetje dat is lastig dan kiezen als je niet van te voren kan passen! Het is natuurlijk ook hoe de rest van je postuur is. Ik ben wel heel benieuwd naar je huidige situatie want te hoog is niet iets dat ik hier ben tegengekomen, heb je een album waar ik in mag spieken?
 2. Herstel is echt het aller belangrijste voor een mooi eind resultaat, goed herstellen en wat ik lees (ben zelf nog niet geopereerd, wacht op een datum) dan ben je echt niet na een week klaar. Ik houd zelf rekening met 3 weken absolute rust. Ondanks dat ik nog geen datum heb, zal mijn man een week thuis blijven, mijn moeder komt een week logeren en mijn schoonmoeder woont 10 minuten rijden... alles voor het eindresultaat. HIER kan je mijn hele relaas vinden over mijn zoektocht naar de juiste PC... heel kort samengevat hieronder..: Ik ben zelf bij 4 artsen geweest. Dr. Kazem, onder andere bekend van Bobby Eden. Uitstekend consult, helaas budget technisch te zwaar omdat ik in twee keer geopereerd zou worden. Dr. Nio, aardige man ongetwijfeld zeer geschikt, maar wilde Dual Plane plaatsen en veel eigen borstweefsel weg halen. Dr. Koopman, eigenlijk te behouden en had geen echte klik met de beste man. Als laatste Dr. van der Pot... en daar was ik super blij mee... klein beetje fan van de beste man... maakt zulke mooie dingen. Je kan zijn Instagram gaan volgen, echt heel gaaf. Wat ik wilde doen is een inspiratie mapje maken met wat ik graag zou willen, foto's van het internet afplukken en dan bij elkaar een soort van "Mood bord" maken waarbij je per foto schrijft wat je mooi vind. Helaas door drukte is dat er niet van gekomen, maar dat kan wel helpen als je het laat zien aan de PC.
 3. Zo dat is alweer snel!! Dinsdag goede vooruitzichten!! Ach.. een beetje gezonde spanning hoort er toch bij? De corsé zie je inderdaad erg weinig hier op het forum, maar gezien dat je op 15 breed zit heb je toch weinig keuze? of heb ik de motiva kaart verkeerd gelezen?
 4. @pambbg lees net je topic door leuk om te lezen en een feest der herkenning. Ook ik ga me laten opereren bij Dr. van der Pot sta op de wachtlijst en ik hoop nog in Juni aan de beurt te komen. Konden ze jouw een indicatie geven of je voor of na de vakantie van Dr. van der Pot aan de beurt bent? Ook ik heb moeite met de keuze tussen de Full 450 (5.1 projectie en 12.5 cm breedte) en de Full 500 (5.3 projectie en 13 cm breedte). Bij mij gaan ze voor de spier en ik heb een borst lift nodig. Heb je eigenlijk foto's gemaakt van tijdens de pas sessie?
 5. Hi Lily-Rose, Welkom hier! Vervelend dat je wat ellende hebt gehad... gelukkig de rust gevonden en dan is het nu tijd voor jezelf!! Goed bezig!! Ben benieuwd wat wil je aan je borsten laten doen? Er kan zoveel!! Zo moet ik gelift worden en wil ik verstevigen en meer vulling bovenin. Wat betreft de tips & tricks zijn het eigenlijk vooral de tips en trucs voor het herstel, er is helaas geen echt magische tip voor het uitzoeken van een PC. Ik ben bij vier PC's geweest en kies uiteindelijk voor Dr. van der Pot bij Blooming in Haarlem. Waarom? Het aller belangrijkste, het vertrouwen en de persoonlijke klik, zijn instagram foto's met resultaten spelen wel mee, maar je moet het volle vertrouwen hebben in degene die in je gaat snijden.
 6. Waarschijnlijk niet... 😆 Aan de andere kant, om nu een afspraak te maken en dat erachter te komen dat ik pas in oktober aan de beurt ben vind ik ook niks. Dan weet ik na de zomer echt niet meer wat ik gekozen heb... Baal gewoon heel erg dat ik niet weet wanneer ik aan de beurt ben... dan kan ik mijn patienten omboeken. Kan ik een pas sessie doen met Dr. van der Pot, mijn arbeidsongeschiktheids verzekering aanspreken, mijn man kan vrij nemen... allemaal dingen die dan gedaan kunnen worden.... maar nu even niet... tot Blooming belt met het hopelijke goede nieuws.
 7. @Bila90 Oh... lekker de zon!!! Ik mis het nu al verschrikkelijk! Net een weekje wintersport met veel zon gehad in Val Thorens, nu valt het Nederlandse weer me toch weer zwaar. Geniet ervan!! Heb je al nieuwe bikini's gekocht? @Nog even wachten ja, het zou super zijn als ik gebeld wordt dat ik eerder zou kunnen, maar ik moet mijn eigen cliënten dan gaan verplaatsen en dat gaat nog wel even een ding worden. Toen ik ook vroeg van hoe ver van te voren je een datum kreeg kwam ik al gelijk in de knoei... 2 maanden... tja.. mijn agenda staat voor 6 maanden vooruit al bijna vol! Dus ik zal altijd mensen moeten teleurstellen. Maar hoe eerder Blooming belt met een datum hoe beter. Dan kan ik mijn clienten naar vooren halen en degene die naar achter willen/kunnen daar neerzetten. Makkelijke gezegd, ik snap Dr. van der Pot helemaal met de planning... zit er zelf ook middenin... neemt niet weg dat begin/half juni top zou zijn. Wat jullie ook schrijven over mailen met Blooming / Dr. van der Pot natuurlijk kan ik dit doen. Maar ik vind het zo moeilijk uitleggen waar het mis gaat. Zeker omdat ik een lift moet. Mijn man denkt dat we het beste kunnen wachten op het telefoontje van een datum. Dan kan ik gelijk nog een pas sessie doen met Dr. van der Pot, de foto's laten zien wat het gewenste eind resultaat is (uiteraard naar mijn situatie) prothesen kunnen besteld worden en dan aftellen.
 8. Super spannend!! Volgens mij ben je wel een koele kikker en heb je nu alles geregeld wat er te regelen is en dan volgende week nieuwe boobies!! Zo benieuwd naar hoe het je vergaat. Succes met de zenuwen de laatste dagen.
 9. @Ld1234 Het is niet eens zo zeer de 50cc, het is meer een stukje projectie, decolleté, ik wil graag weer mijn grote borsten terug maar het moet niet duidelijk zijn in mijn werkkleding.... maar ik vind dan weer wel leuk als ik straks weer bikini's & BH's mag uitzoeken net weer dat maatje groter zoals ik vroeger had, alleen nu steviger... *zucht* @Nog even wachten Ik had het inderdaad in je verslag gelezen dat je voor de 550 gaat. Ben je echt niet bang dat ze "net" te klein zijn voor wat je voor ogen had? ik vind het zo moeilijk!! Nog 6 dagen! Jeetje hoe is het met de zenuwen? Ja, het is goed balen dat hij er tussenuit gaat! Ik snap dat hij het doet... blijft alleen erg zuur als ik straks mijn beste maanden moet gaan missen, vanwege herstel. Mijn man had al bedacht dat als ik in juni geopereerd wordt, dan kan ik tijdens de zomer (mindere maanden voor mijn werk) rustig aan doen. Rustig wennen aan mijn nieuwe boobs. Nog in Nederland voor Sail 2020 (onze boot ligt in Amsterdam en dat willen we niet missen) Dan zouden we in september nog op vakantie kunnen en dan de eindejaars sprint. Het is nu gewoon duimen dat er een gaatje is voor me bij Blooming en dat Dr. van der Pot tijd voor me heeft.
 10. @Nog even wachten goede vakantie gehad? voor jou is het bijna zover!! Voor mij gaat het spannend worden met een datum, ik sta op de wachtlijst, maar Dr. van der Pot gaat voor een paar maanden op vakantie en is vanaf eind juni tot eind september niet aan het werk!! En omdat hij ziek is geweest moest hij nog wat inhalen, het Ziekenhuis moet operatie ruimte hebben... al bij al... ik hoop nog in juni en anders zal het pas in oktober worden. 😭 dit laatste komt mij als zelfstandige al helemaal slecht uit... Q4 is altijd goed voor de cijfers. Wat betreft het aantal CC's.. eigenlijk gaat het me niet om de volume, het gaat om het eind resultaat. Voor nu kan ik bar weinig tot Blooming mij belt en laat weten wanneer ik zou kunnen, dan ga ik een paar weken ervoor waarschijnlijk nog een consult plannen met Dr. van der Pot zelf. Sleep ik mijn man weer mee en de laptop met de plaatjes en hopelijk kunnen we dan een knoop doorhakken. Want wat @Ld1234 ook schreef in haar eigen topic, te klein daar blijf je ook spijt van houden...
 11. Dank je wel voor het toevoegen! Maar wat staat dit jouw goed zeg en wat een mooi resultaat!! Zo mooi, je zal een prachtig decolleté hebben in een zomers jurkje maar niet dat het ordinair wordt... heerlijke mooie bikini's... echt heel erg mooi!!! Enige is, je hebt de keuze er nu niet makkelijker op gemaakt met 450 of 500 bij mij.... 😪 Enhe... wat doe je om zo lekker slank te blijven? Ik zou er echt een moord voor willen doen. Mijn man heeft nu bedacht dat we het "Fajah Laurens" dieet gaan proberen om soort van slank te worden voor de zomer.
 12. @Ld1234 dank je wel voor je lieve berichtje in mijn voorstel topic. Zit nu even snel door jouw topic heen te lezen, maar ik ben nu heel nieuwsgierig naar het eindresultaat, mag ik in je album spieken?
 13. Lieve dames, 24 februari, een update waar ik al meer dan een week mee bezig ben (kwam ook een wintersport vakantie tussendoor). Het volgende is het geval, ik ben bij Dr. van der Pot geweest en heb daar een super goed gevoel aan over gehouden. Dus de arts, daar is geen twijfel meer over. Alle papieren zijn ingevuld en ik sta op de wachtlijst. Maar mijn probleem zit met de maat borsten, zoals iedereen is de vraag ga je niet voor te kleine borsten, maar te groot is ook niks. Tijdens de pas sessie met Dr. van der Pot heb ik de Motiva Full 450 (basis van 12,5) en de 500 cc (basis van 13) geprobeerd. Dit was verder een prima pas sessie en ging eigenlijk vooral om het gesprek met Dr. van der Pot en niet zozeer voor mij om de grote van de borsten, die kan je namelijk nog 4 weken voor de operatie veranderen, groter of kleiner. Nee, de eerste afspraak ging echt om wie is Dr. van der Pot en heb ik voldoende vertrouwen om hem te laten snijden in mijn gezonde lichaam en kan hij het resultaat bereiken wat ik voor ogen heb. De dag na de afspraak met Dr. van der Pot heb ik een nieuwe afspraak ingepland voor die vrijdag voor nog een pas sessie. Puur en alleen passen, lekker de tijd ervoor nemen nu alles wat Dr. van der Pot heeft gezegd nog vers in het geheugen zit. Dus mijn man en ik zijn naar Haarlem afgereden en zijn daar door de assistente van Dr. van der Pot geholpen met de pas sessie. Maar nu komt het probleem... tenminste.. probleem is een groot woord. Tijdens de pas sessie doe ik de pas stukjes in de BH eerst de 500 cc om eerlijk te zijn, met mijn huidige borsten erachter voelen ze gelijk al te groot aan. Ik doe mijn werk kleding aan en het ziet er ook niet uit... sorry... het is echt vreselijk. Dus ik 500 cc eruit gehaald en de 450 cc erin gedaan en opeens voelt het meer zoals het hoort, de kleding zit beter en ik heb gelijk iets van ja, dit is wat ik wil. Mijn man maakt nog wat foto's en we bedanken de assistente voor de tijd en hebben het nog even over wanneer er geopereerd kan worden. Op de weg naar huis zegt mijn man tegen me, dat het dan de 500 CC versie gaat worden, waarop ik hem verschrikt aan kijk en vraag of hij nu helemaal betoeterd is?! Waarbij we aan het praten raken en hij zegt, dat Dr. van de Pot gaat 75 CC weg halen van je eigen borst weefsel. Dan houd je 425CC aan implantaat over wat je ongeveer wilde hebben. Mijn man zei ook dat die pas stukjes niet mooi de bovenkant van de BH vullen, en misschien komt daar wel eigen weefsel maar ja.. ook een beetje implantaat. Ik had juist het idee dat als ik iets pas, dat juist dit het resultaat gaat worden. In andere woorden, ik weet het nu even niet meer... Hoe hebben jullie dit gedaan? Die pas stukjes die vullen mooi de onderkant van de pas BH maar de bovenkant toch wat minder en zeker gezien dat ik een lift krijg is het helemaal moeilijk om er iets van te vinden.
 14. Vandaag was dan PC nummer 4, Dr. van der Pot. Ik heb er nu genoeg gezien.... 4 Chrirurgen, 4 aparte behandelingen. Mijn man had mij opgehaald van mijn werk en zijn we richting het Haarlemse gereden. Voor ons lekker dichtbij, want we werken in Amsterdam. We komen natuurlijk veels te vroeg aan en dan krijgen we keurig netjes een kopje thee/koffie aangeboden. De locatie laat zien dat er geld verdient wordt, maar het is zeker niet over de top. Mijn man was een beetje bang dat het zoals "Strandtent Bloomingdale" een soort van hippe locatie zou zijn, maar dat viel hem aller sinds mee. Keurig netjes worden we door de assistente van Dr. van der Pot opgehaald en naar zijn kamer gebracht. Daar zit dan "De" dokter waar velen hier door zijn behandeld en waar eigenlijk geen slecht woord over te vinden is op het internet. Na een korte introductie gaan we naar het ritueel van foto's en film maken en dan wat willen wij, wat zijn de mogelijkheden? Mijn man laat nog de plaatjes zien die ik als inspiratie heb verzameld. Nou gezien de huidige staat van mijn borsten zijn er niet veel mogelijkheden, er moet een lift plaatsvinden en er moet een beetje eigen weefsel weg gehaald worden. Dr. van der Pot denkt ongeveer 75 tot 100cc aan eigen weefsel en (Dat is een heel stuk minder dan de 250cc van Dr. Nio) als Prothese de Motiva Round Full 450 of 500cc. Als klapper op de vuurpijl, volgens Dr. van der Pot is het mogelijk om voor de spier te plaatsen. Dit verkort natuurlijk het herstel wat ik als zelfstandige natuurlijk fantastisch vindt. 🤩 Ik was er uit! Het gaat Dr. van der Pot worden. Nu alleen een datum, want we hebben een volle agenda en hij heeft natuurlijk de nodige klanten... Nou daar binnenkort meer over.... heb me gelijk ingeschreven bij het Spaarne, zodat de planner aan de slag kan. Aankomende vrijdag nog net even voor de wintersport ga ik terug voor nog een pas sessie 450 of 500cc... even wat werkkleding mee, jurkje en een paar truitjes.... oh... dit is zo fijn... maar waarom duurt het nog zo lang!!! Snelle kantekening, De Motiva inplantaten hebben op dit moment nog geen FDA Approval, maar ze zijn al 2 jaar bezig met dit proces, verdelde Dr. van der Pot. Dit was voor mijn man genoeg om te zeggen dat hij ermee kan leven.