Anca23

Gold Member
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

3 Followers

About Anca23

 • Birthday 04/05/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sorry dames, het heeft veels te lang geduurd en ik heb eventjes door Corona niet meer omgekeken naar dit forum.... was even niet bezig met mijn borsten. Komende week even goed bij lezen wat er allemaal gebeurd is.... Voor mezelf heb ik besloten om mijn operatie uit te stellen naar half december dit jaar als het gaat. Hier baal ik echt vreselijk van maar ik kan niet anders. Door de uitbraak van Corona heb ik 7 weken niet kunnen werken en geen werk = geen inkomen en de kosten lopen door. Ik kan het me gewoon niet permitteren om nog eens 3 tot 4 weken vrij te nemen voor herstel.
 2. Heel herkenbaar, dat eerst sigaretje... oh... ik moet er niet teveel aan denken ben al jaren gestopt... maar het blijft toch in je zitten. Maar wat een heerlijk verslag!! Zou ik bij je mogen spieken in je album?
 3. Hey @Charlie1, een borstlift is eigenlijk altijd met anker litteken... ik moet hier zelf ook aan gaan geloven.. maar het is niet anders, het schijnt te vervagen over de jaren heen. Zelf heb ik iets grotere borsten, maar bij mij is het advies om 75 cc weg te halen per borst en dan een prothese (Motiva Full) van 450 / 500 / 550... dit laatste is nog even een onderwerp van discussie waar ik nog een extra pas sessie voor ga inplannen bij Blooming - Dr. van der Pot. In andere woorden, we ontlopen elkaar niet zo gek veel. Het is wel echt super belangrijk dat je je goed voelt bij je PC. Er zijn echt zat goede PC's dus laat je niet gek maken en vraag rustig een extra second opinion aan bij een andere kliniek. Ik ben zelf bij 4 PC's geweest en dit heeft mij uiteindelijk heel goed geholpen in het vraagstuk, wat wil ik...
 4. @Parle Zit net je verslag te lezen in een onbewaakt ogenblik, zou ik ook mee mogen kijken ben nu super benieuwd wat de Dr. Nio gemaakt heeft.
 5. @denishaawh ben natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou albums... zou ik ook bij jou mogen spieken?
 6. Oh.. en voor ik het vergeet en je gewoon door laat gaan wat ik zeker zou doen! Succes straks!! ?
 7. Maak ik me zorgen? nee! Ik heb een kleine man thuis en mijn echtgenoot reist voor zijn werk door half Europa, vorige week zat hij nog in Duitsland en Tsjechie, 2 weken daarvoor Zwitserland en Frankrijk... Ik zelf werk in de tandheelkunde en iedere zoveel minuten loopt er een patiënt naar binnen en naar buiten... handen geven doen we al een paar dagen niet meer en het gebruik van mondkapjes is verplicht. (Voorraad technisch moeten we nu iets meer er op letten). Het artsen team dat je behandeld zal voor de operatie hun handen wassen zoals je ziet in de films. Als iemand in het team "verkouden" is dan mag hij/zij al niet eens meer opereren. Alles wordt netjes ontsmet/schoongemaakt voor ze beginnen en de operatie kamer is steriel. Ik zou me daar dus totaal niet druk over maken. Voor je herstel dat je thuis ligt, tja... daar zal je net even wat meer voorbereidingen kunnen treffen dat je wat minder interactie hebt met mensen buiten de deur. Denk aan de boodschappen, haal wat extra WC papier, koffie, thee, nu al gaan koken en het eten invriezen, voldoende water flesjes zodat je minder hoeft te lopen naar de ijskast. Een beetje dat je de eerste 2 weken goed door kan komen... en het andere is wat minder "ziekenbezoek". Vervelend, maar als het kan alleen directe fam. geen handen geven... iedereen handen goed wassen en ben je ook maar een beetje ziek dan liever niet komen. Zelf zit ik met smart op een datum te wachten van Blooming / Dr. van der Pot en mochten zij straks met een datum komen, dan ga ik er gewoon voor. Just my 2 cents.
 8. Succes zo... ga voor je duimen dat het niks ernstigs is en dat je nu gewoon een paar dagen rust moet nemen.
 9. @denishaawh ik heb je toegevoegd aan mijn inspiratie album. Ik heb bewust de foto's niet gedeeld omdat je altijd weer zit met copy-write en dat soort ellende. Zelf maak ik me niet te druk om de grote "nepperds" aan het begin.. waar ik me het meest druk om maak is of ik niet te klein of te groot ga.. echt super moeilijk. Of ik het operatie proces ga delen, pfoe... daar vraag je wat. Ongetwijfeld zal mijn man foto's maken, dus er zal zat materiaal zijn.. maar of ik het deel... tja... ... zoals ik me nu voel denk ik het wel. ... maar heel erg afhankelijk hoe het herstel verloopt en hoe ik me dan voel.
 10. Ik had het gelezen... dus volg je nu ook zodat ik niks hoef te missen... Ben je er al klaar voor? of toch nog erg zenuwachtig?
 11. @Happy100 Zou ik ook mogen spieken in je album? Ben heel benieuwd naar hoe 550 zou zijn... zelf heb ik met Best_Boobie contact gehad en zij raad mij niet minder dan 500 aan... dus ben echt heel benieuwd naar de maat groter.
 12. Hey Denise, welkom op het forum hier! Ik kan me helemaal vinden in het maken van afspraken met verschillende PC's. Het is echt niet makkelijk om iemand te vinden waar je een goed gevoel bij hebt. Het is ook geen makkelijke beslissing om iemand te laten snijden in een gezond lichaam. Wat betreft grote is dit het grootste dilemma wat iedereen hier heeft... nou misschien de uitzondering daar gelaten.. maar niemand wil "te grote" borsten hebben... maar je leest wel in het "borst prothese wissel" topic dat er dames vaker voor een grotere maat kiezen. Het is dus super moeilijk en het moet bij je lichaam passen. Wat betreft "Droom Boobs", ik heb een besloten album gemaakt (dus alleen op uitnodiging) met daarin mijn "Droom boobs". Maar als je wil kan ik je toegang geven. Ook heb ik mijn huidige situatie in een besloten album gezet.... ik ben er zelf emotioneel nog niet aan toe om dit te delen... misschien na de operatie dat ik dit durf te doen. Op dit moment heb ik beide albums alleen nog maar gedeeld met de Forum Beheerder @Best_Boobie. Zij raade mij ook aan om voor de grotere maat te gaan omdat dit het meeste in de buurt gaat komen van mijn "droom boobies". Dus wil je het nog niet delen met iedereen is @best_boobie en hele goeie om vragen aan te stellen. Zelf ben ik (nog) niet aan de beurt, zit met smart te wachten op een datum van de arts / kliniek. Maar ook ik zal gaan voor de Motiva inplantaten. Was een eis van mijn man, dat als ik ergens voor kies dat het FDA Approval zou hebben of in ieder geval bezig met de approval. Dan kan je namelijk waar dan ook ter wereld geholpen worden mocht er iets zijn.