bijtje-m

Silver Member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About bijtje-m

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hahaha ik zie nu pas dat dit topic uit 2014 komt 🤣 even beter opletten. Maar goed idee om hem omhoog te plaatsen aardbeitje.
 2. Ik heb dat ook inderdaad. Niet alles staat even mooi (soms juist mooier nu) dus je zal wel nieuwe dingen gaan shoppen 😄
 3. Als je op mijn plaatje naast m’n naam klikt dan kom je op mijn pagina. Op de telefoon zie je dan een soort plaatje van een krantje en daar klik je op. Dan op inhoudstype (met die 3 streepjes) en dan op album. Daar zie je mijn album. op het forum (op de beginpagina) staat ook een topic hoe je een album aan moet maken. Is heel makkelijk. Foto’s die je tussen de opmerkingen plaats kan je namelijk ook op Google zien las ik laatst. Dus pas daarmee op ☺️
 4. Ik voeg je toe aan mijn album. Mag ik bij jou spieken? Ik vind je foto in je sport bh super mooi!
 5. Ik ben 16 juli bij Laura Zaal geweest. Ben 1.75 en weeg 67 kilo. Heb 500 cc rond high profile voor de spier en kwam van een lege hangende vreselijke boobs dus heel blij nu 😍 M’n post-op bh is 80E. Heb nu een bh maat 70F gekocht. Het wisselt per merk, maar 75E,70F is het nu. Geen idee of dat nog verandert.
 6. Heerlijk een schoonmaakster 😄 ik heb af en toe m’n schoonmoeder die helpt dat scheelt ook al een eind. vond de eerste keer masseren heel spannend maar nu voelt het wel goed. Maar het open plekje laat ik maar even met rust. Al komt er nog maar een minuscuul druppeltje uit, open is open.
 7. O en mag jij al je litteken masseren of moet je daar ook mee wachten tot het helemaal dicht is?
 8. Ik kreeg bij de kliniek te horen dat ik gelijk mocht gaan smeren met crème. Maar vandaag nog steeds een beetje vocht uit 1 wondje dus dacht bel toch maar even. Advies: gelijk stoppen met smeren en alleen nog maar spoelen met water. Blij dat ik toch even gebeld heb... mag jij al weer stofzuigen? Ik wel, maar vraag me nu dus af of dat ook wel een goed advies is geweest..
 9. Meer dan de vaatwasser in en uit ruimen en de tafel afruimen komen ze niet hier 😂 maar (heel erg ik weet t) hiervoor deden ze niks. Die van 10 heeft 1 keer gestofzuigd. Wil m vanaf nu wel gaan leren z’n eigen kamer te doen. Mag wel eens tijd worden 😉 6 jaar is daar wel jong voor. ik heb een schoonmoeder die af en toe helpt. Dat is wel heel fijn. Maar je huis kan t vaak best aan als er een aantal weken weinig tot niks gebeurt. Ogen dicht houden en gewoon even accepteren. Beetje opruimen lukt wel snel hoor, maar stofzuigen, strijken of ramen lappen moet je gewoon niet doen ☺️
 10. Kwam trouwens met allerlei foto’s aan op mijn consult wat ik graag wilde. Toen zei ze al gelijk dat ze niet veel aan de foto’s heeft. Ieder lichaam is anders dus cc’s vergelijken heeft geen zin. Daarom kijk waar jij die glinstering van in je ogen krijgt bij het passen. Dan weet je dat je goed zit ☺️
 11. O en heb 400, 450 en 500 cc gepast. Ze adviseerde bij twijfel kies de grootste. Het went snel. Ik wist al meteen dat ik de grootste wilde ☺️ Maar laat je niet gek maken. Je ziet zelf waar je je goed bij voelt. Ik voelde me gelijk goed bij 500cc.
 12. Ik ben 1.75m en heb wat bredere schouders, kreeg zelf voor de spier Mentor 500cc high profile aangeraden. Staan nu 7 dagen po nog recht vooruit 😄 ben benieuwd hoe het eruit komt te zien. Ik heb niet gekozen voor deze plaatsing, dit werd me aangeraden door de pc. Advies voelde goed en duidelijk, dus daar ben ik voor gegaan. Had genoeg borstweefsel, maar hele lege borsten aan de bovenkant. Vandaar dus ronde prothesen. Wilde wel natuurlijk resultaat, dus ben benieuwd. Draag nu bh maat 80 E, maar krijg alleen maar reacties dat het echt bij m’n lichaam past en dat het niet groot oogt. Dus de maat zegt niet zoveel. Herstel valt mij ook alles mee (tot nu toe dan). Eerste dagen kreeg ik last van m’n borstbeen. Dat stukje huid was helemaal gezwollen. Voor de rest geen pijn, alleen gespannen gevoel op de borst. Net als met eerste keer borstvoeding. Dat is nu stuk minder. Kan heel veel al weer zelf. Heb zelf wel de naproxen de eerste dagen ingenomen en de paracetamol. Dacht ik krijg t dus gebruik t maar. Nu niks meer. Heb zelf 2 kids en die begrijpen heel goed dat ik even wat minder mobiel ben. Helpen zelfs mee in t huishouden (als ik er heel lief om vraag, of ze juist even dwing 🤣) Vind het zelf super fijn dat ik nu vakantie heb. Lekker de tijd om te rusten. Werk in het onderwijs dus ben echt wel lang vrij 😬 Ervaring met werken na bv heb ik dus niet.