Fje1981

Silver Member
 • Content Count

  673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Fje1981 last won the day on July 22

Fje1981 had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

5 Followers

About Fje1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

923 profile views
 1. Dag @Forensica, Ik ben onlangs voor prothesewissel gegaan en heb de prothesen voor de spier. In beide gevallen zakken ze naar de zijkant als ik op mijn rug lig en kan ik ze bewegen. Ik denk dat als je als je bv in bed ligt en op je zij ligt en echt je prothese voelt verschuiven je pocket wellicht te groot is. Zijn die 2 punten je enige reden om te denken dat ze te groot zijn? @Janou haar 1ste borstvergroting had ze Volgensmij een pocket die te groot was en waar kapselvorming ontstond binnen 7 jaar. Succes hoop dat je de antwoorden krijgt waar je naar op zoek bent!
 2. @MMelody goed te horen dat de pijn te doen is. Had je ze dual plane of voor de spier? Geen zorgen hoor je borsten worden vanzelf zacht en je hebt Motiva’s die staan daar ook om bekend! Mag ik ook toegang tot je album?
 3. 😂das wel heel grappig na een borstvergroting vragen of ze er wel echt in zitten! Doe maar rustig aan en laat je door je vriend verwennen
 4. @Ld1234 Jezus niet sporten en alsnog een killerbodt het leven is echt niet eerlijk😂
 5. Hi ja staat er een beetje gek ik ben nu dus niet meer in mijn po weken want zit op week 8 en er staan 6 weken voor ‘kan je het nog volgen’🙈 Ik ben ook aan mijn ribben gehecht zit mij net te bedenken dat het ook zo kan zijn dat ik die deuk nu voel omdat het gevoel terug ah komen is en ik dagelijks mijn littekens insmeer? Bij jou was die deuk er dus in je eerste weken. Ik heb ze overigens ook voor de spier! Mag bij dr. Hajder op 3-maanden consult dus zie hem sowieso eind Augustus. Hoe snel ben jij trouwens begonnen met sporten?
 6. Dag allemaal! Ben inmiddels 2 weken po af en mag dus zo goed als alles weer doen. Ben dus weer ah sporten maar probeer daarbij geen borstoefeningen te doen. Littekens worden 2 x ingesmeerd met Bapscar crème. Heb af en toe nog steeds last van jeukende huid dus smeer die dan extra in met verkoelende bodylotion van Ylonn. Vanmorgen merkte ik echter iets bijzonders. Het goede nieuws is dat ik weer gevoel begin te krijgen aan onderkant maar het mindere is dat er een klein deukje aan de rechter onderkant zit. Als ik heel goed kijk is dat ook met het blote oog te zien. @Ld1234 ik moest meteen aan jou denken had jij niet zoiets bij je laatste wissel? Ik vind het zo gek want mijn borsten lijken vanaf 2 weken niet echt meer te veranderen maar dit is iets nieuws want het was mij nog niet ongevallen. Het deukje voelt zacht en mijn borsten zijn niet helemaal symmetrisch. De kant waar het deukje zit is de wat kleiner borst.
 7. Hoi, Je reageert nu in andermans topic en met een laatste post op 14 april is dit topic niet een actief. Ik raad je aan om een eigen topic aan te maken met je vragen. Maar je kan aangezien je de datum weet van je operatie ook een topic aanmaken bij borstvergrotingen zodat je daar later je operatieverslag kan plaatsen. Je zal gegarandeerd zo meer response krijgen. Spannend vooruitzicht hè? En dan ook nog 720 cc!
 8. Heel veel succes morgen @MMelody maar je bent in goede handen. Personeel van Jan van Goyen is ook superlief!
 9. Oooh echt ik hoor mijzelf!😩 Ik ben ongeveer 20 mei gestopt en het gaat steeds beter. Ben er ook wel klaar mee máár feit is nu ik een wijntje op heb ik het gewoon mis😩Klote sigaretten! Durf ook echt niet nooit meer te zeggen. Maar weet na meerdere stoppogingen van mijzelf wel dat ik niet op zwak moment even een trekje moet nemen want dan ga ik echt voor de bijl ‘vaak zo weer begonnen’