Fje1981

Silver Member
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fje1981 last won the day on May 23

Fje1981 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Fje1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @renaate01 toevoegen lukt even niet maar ga morgen verder met proberen
 2. @Robijntje02 dank dat komt wel goed! Ben megamoe en een abrupte beweging wordt meteen afgestraft 🙃 @renaate01 ik voeg je toe!
 3. Ik heb alvast de eerste foto’s geüpload in mijn album! Ben nu al erg tevreden met het resultaat. De afstand tussen mijn borsten is tamelijk breed maar dat is nou eenmaal mijn bouw. Met de 525 cc van Ergonomix Demi is dit een veel bredere prothese. Als ze gaan zakken dan zullen ze alleenmaar mooier en natuurlijker ogen. Ga nu plat Ben super moe en mijn hoofd voelt alsof ik een hele avond heb lopen feesten 😂
 4. Vroeg net aan dr of ik echt op mijn rug moest slapen en hij gaf aan dat dit niet perse hoeft. Zijslapen mag ook. Heb net op MP lichaamskussen gekocht wellicht dat ik hierdoor niet zo snel naar mijn zij rol. Ben namelijk echt een zijslaper!
 5. Ja net broodje jam en thee op. Was eraan toe werd pas laat geholpen 11.55 uur dus was gezet uitgestorven! Wordt over halfuur opgehaald
 6. Kapselvorming was extreem! Ik had gevraagd of ik de prothesen kon zien. Dr had gezegd dat als hij ze in zijn geheel kon verwijderen hij ze zou bewaren en anders zou hij foto’s maken. Dat laatste heeft hij gedaan want om de prothesen te kunnen verwijderen heeft hij erin moeten knippen want kapsel was knoerthard door verkalking. Blij dat ze eruit zijn. Wel fijn dat de prothesen niet konden lekken zelfs niet hij knippen want ze hadden een vaste vorm. Weet nog dat dit leek op een winegum.
 7. Ben wakker dames. Operatie is prima gegaan. Net al snelle blik geworpen en zover ik kan zien zijn borsten ongeveer hetzelfde qua grootte. Kon alleen liggend een foto maken en ben ook nog niet super helder maar er zag zo snel geen extreem verschil zien qua maat. Ben benieuwd hoe ze eruitzien als ik sta!
 8. Hahaha heel treffend @Spookbewoning12 hoef mij pas om 11.55 uur te melden dus kan dat morgenochtend allemaal doen😜 @Veerveertje @Nog even wachten @Lindan @Robijntje02 @Bridgett Dank allemaal☺️
 9. @Shanmil welkom! Deze site is ideaal om advies te krijgen. Een bezoek aan Boerhaave betekent in ieder geval dat je voor kwaliteit gaat. Heb daar zelf mijn eerste borstvergroting gehad 20 jaar geleden. Ga nu morgen voor een wissel bij de Jan van Goyenkliniek. De borsten van @Lindan zijn prachtig! Toevallig krijg ik hetzelfde type prothese als haat alleen had ik van mezelf een kleine B-cup. Zo te horen heb je zelf ook een flinke boezem dus dat gaat sowieso een mooi en vol resultaat geven! Het maken van een album is altijd handig om uit te leggen wat je huidige situatie is.
 10. Ja hè, maargoed ben vaker gestopt dus zeg niet nooit. Maar voorlopig zeker niet tis zoeen gore gewoonte🙈 Zelfs mijn dochter van 5 word er niet blij van!
 11. Thanks en 3 dagen geen wijntje red ik wel☺️ Sigaretten heb ik ook voorlopig afgezworen wellicht wel voorgoed