Jump to content

Loesje3 : 29 januari 2020 : Dr. Franssen : Kliniek Veldhoven


Recommended Posts

Goedemorgen dames,

 

Graag stel ik me aan jullie voor, ik ben al wat langer als lezer actief maar nog niets gepost. Dank voor jullie openheid op dit forum, dat helpt om zaken beter in te kunnen schatten.

 

Ik ben 33 jaar, heb al vanaf mijn 16e de wens voor een BV.  Angst voor de operatie en complicaties heeft mij tot nu toe tegengehouden maar nu staat ie dan gepland, op 29 januari bij Dr Franssen. Langzaamaan begint de nieuwsgierigheid en enthousiasme het te winnen van de angsten, mede dankzij jullie. Alvast bedankt daarvoor ?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Loesje, wat spannend allemaal! Welkom ? Ik herken het ook volledig met angst voor ingreep etc. Het is toch niet niks! Ik heb zelf net begin van deze week de knoop doorgehakt na een aantal maanden op onderzoek uitgeweest te zijn... Met heel veel dank aan dit forum! En nu dus een afspraak voor de operatie gemaakt! Ik moet alleen nog iets langer wachten! Ik mag pas op 8 april bij heyendael.

 

Kun je vertellen waar je voor kiest? Welk type implantaat, hoeveel cc en wat je voor situatie is? ?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ik heb nu een 75a maar aan de kleine kant en advies van de PC is rond, 325 of 340 cc Xtra high profile memory gel (thpx type). 365 is ook nog even genoemd maar hij dacht dat dat te breed zou worden. Ik denk daarom dat het 340 cc wordt ? en dual plane geplaatst! Spannend!! 

 

Heel veel succes in ieder geval ?

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi, 

 

hier hetzelfde verhaal ook lang getwijfeld maar nu ook de knoop doorgehakt ? gisteren een consult gehad bij de Boerhaave bij Dr. van der Weij.

en als ik wil zou ik 31 dec al geopereerd kunnen worden ? maar dat gaat me net iets te snel.. ? de volgende optie is 10 januari en ik denk dat ik dat ga doen!

 

ik zit kwa gewicht en lengte een beetje hetzelfde als jou.. 1.69 m en 68 kg

ik wilde graag een natuurlijk resultaat en dat is ook wat vdw meestal adviseert hij zal eerder kleiner dan groter doen. 
desondanks heeft hij me toch 425 cc anatomische voor de spier geadviseerd.

ik zit nu zelf op een lege 80b. Maar heb een vrij brede borst van mezelf. 
 

ik ben nu ook steeds aan het twijfelen of dit niet veel te groot wordt, maar zoals ik hier steeds lees zouden de meesten ze nog wel groter willen.. 

 

nou ik wens je veel succes, en hopelijk doet een 2e pas afspraak goed en geeft dat meer duidelijkheid!

 

liefs

 

Link to comment
Share on other sites

Hoi littlegirllinda89,

 

Ik ben een beetje met jullie mee aan het lezen . 
Ik zie dat jij volgende week aan de beurt bent. Dus ik ben heel erg benieuwd hoe jij het straks ervaart en of je tevreden bent.

Ik ben namelijk 25-1 aan de beurt.
Ik heb ongelijke borsten. 
Ik krijg in de ene borst 425cc en de andere 475cc. Dus qua maat een beetje hetzelfde.

Ik vroeg me alleen af , bij mij plaatsen hem dual plane. Ik lees dat jij het voor je spier krijgt. Weet jij waarom bij de 1 voor en de andere achter spier word geadviseerd?

Gr. Linda

 

Link to comment
Share on other sites

@Lindan

 

hoi hoi,

 

lees je berichtje nu pas.. dus vandaar ook geen reactie ?

 

klopt helemaal ik krijg 425 cc anatomische voor de spier, ik kan het voor de spier krijgen omdat ik genoeg borstweefsel heb, wanneer dit niet het geval is worden ze meestal achter de spier geplaatst of deels achter de spier. 
 

dus ik weet niet wat jou bouw is.. 

 

het valt me ook op dat de ene chirurg ze vaker dual plane plaatsen en de andere meeren deels voor de spier.. en wat daar de reden van is geen idee..

 

hoor over het algemeen dat het herstel voor de spier een stuk aangenamer is.

 

welke kliniek ga je naar toe? 
 

groetjes 

Link to comment
Share on other sites

@Littlegirllinda89

Ik word geopereerd in park medisch centrum. Ik krijg de Motiva ergonomix , en jij ?

Spannend hoor vrijdag ben jij aan de beurt. 

Hoe lang heb je vrij van je werk?

PC gaf aan dat ze meestal dual plane zet. Ze heeft niet gezegd dat ik niet genoeg borstweefsel heb. Denk je dat er een verschil zit qua resultaat voor of achter/ dual plane? 

 

Gr. Linda

 

Link to comment
Share on other sites

@Lindan

 

Oke, ik krijg de Mentor 425 cc anatomische voor de spier en verder heb ik eigelijk geen idee.. ? ja dat is al heel snel.. moet eerlijk zeggen de zenuwen slaan ook wel toe.. ?

 

 Ik weet niet precies hoelang ik vrij ben.. ik mag in de ziektewet en ik werk in de zorg en je mag sowieso 6 weken niet zwaar tillen dus dan kan ik op mijn werk niet veel beginnen. Ik ga natuurlijk wel kijken of ik eerder vervangend werk kan doen.. want 6 weken thuis zitten hoeft van mij ook weer niet ?

 

wat ik vooral lees is dat wanneer je genoeg borstweefsel hebt, het voor de spier natuurlijker lijkt en het herstel een stuk makkelijker is. 
 

maar elke pc zal z’n eigen specialiteiten hebben kwa plaatsten.. wat ik ook heb gelezen is dat het plaatsen voor de spier wel een specialisatie opzich is en niet elke pc dit dus goed kan.

 

gr Linda 

Link to comment
Share on other sites

Haha apart om mijn eigen naam te zien als afzender ? ik maak dat niet vaak mee. 
 

Ik dacht ergens wel te lezen dat als de prothese voor de borst geplaatst worden  snel kan hangen omdat het niet word tegengehouden door de borstspier..? 
misschien in mijn geval wel beter dat het achter word geplaatst . Jaren geleden een borstverkleining vanwege hangende grote borsten. Nu lege gekrompen hangende borsten?

Misschien hangt alles sneller bij mij..!

 

Maar dat is wel erg fijn dat jij wel de optie heb om goed te herstellen.  Ik moet helaas na 2 weken weer aan het werk. Het is kantoorwerk en hopelijk te doen. Echter hoop ik wel te kunnen auto rijden dan ?

 

Ik kan me heel goed voorstellen dat je spannend vind. Bij jou is het wel heel snel gegaan. Ik heb toch wel 6 weken moeten wachten. Heb jij al een album ? 
 

Gr. Lindan

Link to comment
Share on other sites

Ja heel toevallig he.. ik ben ook een Linda haha

 

ja dat zal dan indd de reden zijn en de pc zal vast goed weten wat ie doet ?

 

oké nou wat ik hier lees is dat je na 2 weken wel alweer redelijk wat kunt.. dus hopen dat, dat ook voor jou geld ?


ik zal er na vrijdag achterkomen ?

 

Nee ik heb helaas geen album omdat ik een nogal een bijzonder tattoo boven m’n borst heb.. en ik in de zorg werk. Ik wil graag onbekend blijven?

 

van de ene kant wel jammer, want vind het nu zelf ook fijn om resultaten te zien.. dat kan je toch geruststellen he 

 

groetjes Linda

Link to comment
Share on other sites

@Loesje3 hoi hoi, het is allemaal goed gegaan! Zo lag ik nog te praten met de anesthesist en zo werd ik wakker met een paar nieuwe boobs!?? Hele aparte ervaring! Tot nu toe gaat het allemaal prima.. het voelt allemaal een beetje stram en trekkend en heb beetje last van een stuwend gevoel, maar t is eerder allemaal een vervelend gevoel dan echt pijnlijk! Al, met al kan ik me ook redelijk goed zelf redden.. en dan het resultaat.. opzich ziet het er al prima uit, maar het is nog behoorlijk opgezet en kan er dan ook nog niet zo heel veel van maken, maar gelukkig heb ik op dit forum gezien dat het bij de meesten zo is, en dat het uiteindelijk allemaal goed komt! Ik mag tot nu toe niet klagen, gelukkig! 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
8 minuten geleden, Loesje3 zei:

 @Nog even wachten Yep, het hele pakket (klieven en plooi verlagen) inderdaad.

Ik weet dat ik dus nóg meer geduld moet hebben dan de overgrote rest van de dames hier, gelukkig ben ik zonder geduld geboren dus dat komt helemaal goed 

Nou dan kunnen we elkaar de hand schudden. Ik loop dan een maandje achter bij jou (ik word 2 maart geopereerd). Maar vasthouden aan het idee dat het uiteindelijk goed komt en dat we beseffen dat waar wij we vandaan komen het alleen maar een verbetering kan worden. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.