3timesaround

Silver Member
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About 3timesaround

Recent Profile Visitors

190 profile views
 1. o echt he!!! ik ben nu al van de waps en moet nog tot vrijdag voordat ik geopereerd wordt. Je hebt me al lang toegevoegd🤣 Ziet er kei mooi uit!
 2. hey Polemommy, je hebt ze! nu lekker rust nemen he. mag ik ook een kijkje nemen in je album?
 3. @best_boobie, Fijn! bedankt, alweer🤣. Ik hoop niet dat je met iedereen zoveel werk hebt als met mij😅
 4. Kijk, bij mij was de reden destijds waarschijnlijk dat er gewoon niet meer in ging. Was ook echt heel smal van mezelf. En de protheses waren ook goed zichtbaar al was het dan "maar" 200cc low profile. Maar ben nu 18 jaar en 3 zwangerschappen verder, dus ook mijn borsten zijn veranderd. En ook meer opgerekt natuurlijk. Ook weeg ik nu bijna 10kg meer dan toen. (64 nu tegen 54 toen). Mijn 1ste bv is trouwens in '95/'96 geweest. 180cc trilucent, maar deze moesten verwijderd worden ivm soja vulling die, indien ze zouden gaan lekken, schadelijk kunnen zijn. Worden overigens niet meer gemaakt/gebruikt.
 5. Een tip, in mill zelf valt weinig tot niets te beleven. Zou zeker lekker mijn dag volmaken in nijmegen!
 6. Nee eigenlijk niet. Eigen keuze, ik vind het prettig om een nacht te blijven en dat kan daar. Ben ook nergens anders op consult geweest, had meteen een fijn gevoel en vertrouwen in mijn arts.
 7. Bij city resort? , ik weet niet of je ervan houdt, maar je hebt daar ook de welness boot. Ja, ben bekend in de buurt😂