Ga naar inhoud

Boobilana : 2 mei 2017 : Dr. Schiettecatte : Kliniek Amstelveen


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal!

 

Wat een fijn forum is dit :-). Ik ben 30 jaar en heb twee kinderen. Ik heb nooit grote borsten gehad, maar na mijn twee zwangerschappen zijn ze bijna helemaal verdwenen. Volgens mij heb ik een A of een AA....Ik draag een bh omdat het dan lijkt alsof ik borsten heb, maar eigenlijk hoef ik helemaal geen bh te dragen..snik..
Ik heb al vaker nagedacht over een borstvergroting. Ik ben echt jaloers op vrouwen met mooie borsten. Wat me tot nu toe tegenhield:

- Ik heb een dochter en wil haar eigenlijk meegeven dat ze tevreden moet zijn met wat ze wel heeft... (niet echt geloofwaardig als ik nepborsten heb).

- Snijden in een gezond lichaam vind ik ook een gekke gedachte.

- Bang voor complicaties of dat het resultaat tegenvalt.

 

Toch heb ik ergens de wens om wel ooit (mooie) borsten te krijgen en dan denk ik weer..je leeft maar één keer. Vandaar dat ik op dit forum ben beland.

Ik ben nu zo ver dat ik misschien wel een intakegesprek wil plannen. Ik ben nu aan het oriënteren op klinieken en artsen. Wat een keuzes!! Ik kijk ook wel naar de prijs en of het een beetje in de buurt van mijn woonplaats is. Zo ben ik uitgekomen op Praktijk Gabriels. Ik lees wel wisselende berichten over deze praktijk. De meeste negatieve reacties gaan over het voortraject. Volgens mij zijn de meesten wel heel positief over de artsen en het resultaat.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervaring is met praktijk Gabriels en welke arts jullie mij aanraden.

 

Ik verder nog niet nagedacht over hoeveel cc, welke soort siliconen etc.. Ik hoop dat ze mij daarover advies kunnen geven tijdens een intakegesprek?



Ik hoop van jullie te horen. Alvast bedankt!
 

Lieve groetjes

Boobilana

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 139
  • Created
  • Laatste Reactie

Hoi, welkom :-) Ik ben ook pas sinds een tijdje actief en zit een beetje in hetzelfde schuitje. 33, en na 2 zwangerschappen en prachtige kinderen is er van mijn 'borsten' niks over. Ik had al niet zoveel, maar dat vond ik niet erg. Nu is het plat en daar zit ik erg mee. Net zoals jij ook aanheeft heb ik ook twijfels. Snijden in een gezond lichaam, ook een dochter, kans op complicaties..maar als ik dan in de spiegel kijk of een bh wil kopen zakt de moed me in de schoenen. Als zelfs zus en moeder schrikken als ik het laat zien.. Zo jong en totaal niet vrouwelijk voelen. Ik heb vorige week een eerste consult gehad (Bergman) en goed gevoel bij. Ik ga het nu doorzetten. Heb ook van de huisarts een verwijzing voor een echo om te onderzoeken of een vergoeding mogelijk is. Maar hoe dan ook ga ik het doen. Spannend allemaal! Doe het puur voor mezelf. 

Nu veel kijken op het forum (niet echt actief meeschrijvend), en nadenken over aantal cc. 

Bij mij gaf de plastisch chirurg daar advies over maar wist/weet ook dat ik niet te groot wil. 

Ik ben benieuwd hoe het bij jou verloopt! Geen ervaring dus bij praktijk Gabriels ;-) succes!

 

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi @Mommy84,

Wat leuk dat ik zo snel een reactie krijg van je! Bedankt. Toch fijn om te lezen dat nog veel meer vrouwen in hetzelfde schuitje zitten.. Het totaal niet vrouwelijk voelen, is ook waar ik het meeste last van heb. Ik voel me ook totaal niet sexy. Mijn man zegt dan dat hij toch meer een billenman is.. haha (schattig). Toch vond hij mijn boobies wel erg interessant toen ik zwanger was en ze opeens heel groot waren hahaha.
Wat stoer van je dat je besloten hebt om door te zetten. Ik blijf je volgen! ;-) Bergman kliniek spreekt mij ook wel aan, maar die is wel een stuk duurder geloof ik, toch? Wanneer is een vergoeding mogelijk? 
Weet je al wanneer je het wil laten doen? En welke siliconen je wilt? Er zijn zoveel mogelijkheden.. En ik ben al zo'n twijfelaar... 

Ik hoop voor je dat je het vergoed krijgt. Dat zou lekker zijn zeg!

 

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Boobilana welkom bij de club, zit ook in jouw schuitje. Mama van drie, 33 jaar en ook heel m'n leven al niks. Tot inderdaad net na de zwangerschappen, maar dat duurde steeds 3 dagen en nu is het echt niks meer. Mijn knoop is nu ook doorgehakt en inderdaad je leeft maar een keer. Dan beter maar in een mooi vrouwelijk lichaam. Ik heb volgende week een intake in de Berne Kliniek, daar wordt ook onderzocht of ik het vergoed krijg. De vereisten hiervoor zijn dat je geen borstplooi mag hebben en je klierweefsel in je borst mag maximaal 1 cm dik zijn. Dit kan aan de hand van een echo worden bepaald. Maar hoe dan ook, ik ga het sowieso doen. Hoeft niet overdreven groot te worden, maar het liefst wel een grote B. Heb ook nog intakes gepland staan in Kliniek Heyendael en Boerhaave. Succes met je zoektocht naar een goeie chirurg! Heb daar zelf dus nog geen ervaring mee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Boobilana en andere dames. Bijzonder hoe jullie verhalen op elkaar lijken en ook ik herken mij in jullie situatie. Mama van 2 kids en daarna was er helemaal niks meer over van mijn borsten. Borsten zijn zo klein dat mijn bh afdruk onder mijn tepel zit. Hij schuift gewoon omhoog, omdat er niks zit.. :(

Super goed van jullie om erover na te denken. Je doet het omdat je het zelf wil inderdaad. En dat maakt het ook weer lastig.. Maar verder leven met mooie vrouwelijke borsten klinkt toch geweldig. Lief van je man,  zegt de mijne ook maar snap ze heel goed dat het wel interessant is als ze voller zijn ^_^

Ik heb 2 maart bij Dr. van Selms in het OLVG in Amsterdam de operatie. Is al bijna dus, spannend!! Kosten zijn 3500,- met de monobloc hydrogel protheses. Met de silliconen is het daar 3100,-. Maat weet ik nog niet zeker maar niet te groot en graag natuurlijk. Na veel verhalen te hebben gelezen hier op het forum,  kan Dr. van Selms dat wel dus heb er vertrouwen in.

Goed dat jullie meerdere afspraken hebben gemaakt! Dan kan je vergelijken wat je gevoel was bij iemand en wat zij denken dat mogelijk is. Qua maat, soort prothese en jou wensen enz.

@Vicky83 en @Mommy84 hopelijk krijgen jullie het vergoed, is toch mooi mee genomen. Ook al gaan jullie het sowieso doen! Top! 

Verder heb ik geen info over andere klinieken/chirurgen. Veel succes met orienteren! Groetjes

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedemorgen! Ik ben ook gaan orienteren bij diana gabriels .. voortraject hoor ik ook dat dat kansloos is omdat diana geen medische achtergrond heeft en de pc  vaak wat anders aanraad dan zij zegt. Dus wat ik heb gedaan is research gedaan naar chirurgen die bij haar "werken" zo ben ik bij kliniek amstelveen uitgekomen. Dr. koeijers die gespecialiseerd is in anatomische prothesen.. heb ze gewoon rechtsstreeks opgebeld en afspraak gemaakd die had ik afgelopen woensdag. Ben helemaal overtuigd en ga 18 mei onder het mes. Ik ben 28 jaar , 1,64 en 49 kilo. Ik krijg 250 a 300 cc . Rechts is wat kleiner dus daar zou iets meer in moeten .. hij schijnt daar ook goed in te zijn om symmetrische borsten te maken. Ik zou dan van aa naar cup C gaan.. heel misschien kleine D. Ze worden dual plane geplaats met high profile.  

 

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.maar via diana zou ik niet gaan is zonde van je tijd het eerste consult met haar. Neem gewoon gelijk contact op met de kliniek die aangesloten zijn bij haar. Prijzen zijn ook het zelfde dan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi @Boobilana en de andere dames,

 
Ook ik ben een moeder van 2 kinderen, 34 jaar met behoorlijk lege borsten. Krijg ze nog wel in een B75, maar heb dan altijd nog een beetje ruimte over en het is gewoon slap.
 
Stoer dat je de stap hebt gemaakt om toch eens rond te gaan kijken. Herken ontzettend in wat jij zegt, kinderen, wat je aan hen overbrengt, snijden in gezond vlees, en het herstel/resultaat. Vanmorgen ineens enorm zitten huilen, omdat ik het zo ontzettend spannend vind. Ik word vrijdag geopereerd en het komt nu ineens toch wel heel dichtbij.
 
In mijn zoektocht ben ik bij Diana Gabriels, Bergman en de Belgian Breast Clinic geweest. Bij Diana Gabriels ben ik geholpen door een consulent (ikzelf heb Diana nooit gezien) en heb daar de chirurg Dr. Hupkens gesproken. Allemaal vriendelijk mensen (chirurg is erg pragmatisch, maar professioneel) Heb erg lang, bijna 2 uur, moeten wachten totdat ik aan de beurt was bij de chirurg, ondanks een afspraak. Het loopt daar altijd uit. Op een of andere manier had ik een onderbuik gevoel. Soort tietenfabriek gevoel. Maar dat is persoonlijk. Je kunt er ook niet zomaar even een twee drie een chirurg spreken, alles gaat via de consulent.
Bergmankliniek was redelijk kort maar krachtig. Aardig man, wel okee, maar geen gevoel bij. Ook zijn advies voor vloeibare silicone vond ik niet heel prettig.
Toen de Belgian Breast Clinic, fantastisch! Ik ben fan! Ook omdat dr. Verdock het merk Motiva heeft. Toen viel alles op zijn plek en wist ik het zeker. Vriendelijk, nam alle tijd, deze protheses voldoen aan wat mijn wensen zijn, dus alles wat ik wilde.
 
Als ik jou was, gewoon overal een kijkje nemen waar je kunt. Echt de moeite waard. Je wordt er steeds wijzer van. Veel lezen, rondkijken en vragen stellen. Succes en veel plezier met je zoektocht.
Ik kan je vanaf vrijdag na de operatie laten weten hoe de rest is bevallen. :-) Voor mij anderhalf uur rijden, maar echt de moeite waard.
 
PS: ben 1.72m weeg ongeveer 66kg en ga waarschijnlijk voor 400cc Motiva Full Ergonomix. Kom ik uit op een volle D, zoals tijdens de zwangerschappen. :-)
 
 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt allemaal voor jullie lieve berichtjes. Ik heb mijn eerste consult gepland staan op maandag 10 april bij Dokter Koeijers in kliniek Veldhoven. Ik vind het zo ontzettend spannend. Ik twijfel nog steeds wel heer erg hoor. Maar als ik de foto's op dit forum zit te bekijken dan weet ik het weer zeker..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt allemaal voor jullie lieve berichtjes. Ik heb mijn eerste consult gepland staan op maandag 10 april bij Dokter Koeijers in kliniek Veldhoven. Ik vind het zo ontzettend spannend. Ik twijfel nog steeds wel heer erg hoor. Maar als ik de foto's op dit forum zit te bekijken dan weet ik het weer zeker.. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de meeste borsten die ik zie voor mij veel te groot vind. Ik heb nu geen borsten en wil gewoon borsten. Geen grote, opvallende borsten en die zie ik er wel veel hier. 

@Mia '82 @Mirri @Biancaatje wat spannend!!! Stoer ook. Ik ga jullie zeker volgen. Veel succes alvast. Ben benieuwd naar jullie verhaal. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Grappige vent is koeijers, ik heb het gesprek opgenomen..misschien een tip om dat ook te doen want ik was de helft vergeten uit enthousiasme haha! Ik wacht nog op de 3d simulatie die zal ik hier ook posten als ik ze heb.. en 18 mei ga ik onder het mes misschien ben jij dan al eerder aan de beurt kan ik jou resultaat nog bekijken 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Biancaatje Ik ga echt niet eerder onder het mes dan jij hoor! Ik ben nog zo aan het twijfelen. Als ik eruit ben dan moet ik ook iets op mn werk regelen. Ik wil namelijk niet dat iemand het weet. Ik heb in juni een weekje vakantie staan. We gaan dan met ons gezin 5 dagen naar CenterParcs. Ik zou er een week aan vast kunnen plakken natuurlijk.. ;-)
Bedankt voor de tip trouwens om het gesprek op te nemen. Daar zou ik nou nooit opkomen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

9 minuten geleden zei Boobilana:

@Biancaatje Ik ga echt niet eerder onder het mes dan jij hoor! Ik ben nog zo aan het twijfelen. Als ik eruit ben dan moet ik ook iets op mn werk regelen. Ik wil namelijk niet dat iemand het weet. Ik heb in juni een weekje vakantie staan. We gaan dan met ons gezin 5 dagen naar CenterParcs. Ik zou er een week aan vast kunnen plakken natuurlijk.. ;-)
Bedankt voor de tip trouwens om het gesprek op te nemen. Daar zou ik nou nooit opkomen. 

Oh ik vind het al vreselijk dat ik zolang moet wachten maar ik twijfel ook niet meer. Zien ze het niet op werk dan? Ik denk dat ik 2 cupmaten groter ga dat valt wel op. Maar dan zou juni wel een goede optie zijn ja alleen wil je in centerparcs met je wonden zitten en pijn? Lijkt me ook niet prettig! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Boobilana Wat goed dat je je eerste consult gepland hebt! Ik herken wat je zegt. Veel foto's op het forum vind ik voor mij te groot. Ik ben nu zeg maar plat, 1.73m en 53kilo. Heel smalgebouwd, dus ik wil iets dat past. Van geen borsten naar borsten. Wel lastig die keuze... om van een 3D beeld uit te gaan. En bij het passen vond het al snel groot genoeg maar vraag me af hoe dat achter de spier uitvalt etc. Heb nu 215 anatomisch in 3D (daar ziet het er heel mooi uit) maar dat klinkt minimaal als ik dat vergelijk met wat ik hier allemaal zie en lees. Lastig! Ik ben benieuwd naar jouw verdere proces. Veel vrouwen in hetzelfde schuitje als ik het zo lees. Spannend, en die twijfels herken ik. Succes! Ik ga je volgen :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Boobilana

 

hi ik ben maandag geopereerd bij Bergman kliniek. Ik moest half 8 aanwezig zijn en werd gelijk geholpen en binnen 45 min lag ik onder narcose. Je hebt een eigen kamertje en iedereen is super lief en verzorgt je heel goed. Kan Bergman voor je aanraden hoor! Mijn boobs zijn super mooi geworden en nauwelijks pijn gehad. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat het goed is gegaan! Ik ben 6 april aan de beurt bij bij bergman drs. Van Engeland in Bilthoven. 7-3 nog een keer passen; heb 215 en 245 anatomisch gepast eerste consult maar wil ook kijken hoe 280 is. Anders gaat het de 245 worden. Heb nu aa/a en zal dan een C worden (1.75m 61kg 36/s/m)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 24-2-2017 om 20:11 zei Zuster89:

Fijn dat het goed is gegaan! Ik ben 6 april aan de beurt bij bij bergman drs. Van Engeland in Bilthoven. 7-3 nog een keer passen; heb 215 en 245 anatomisch gepast eerste consult maar wil ook kijken hoe 280 is. Anders gaat het de 245 worden. Heb nu aa/a en zal dan een C worden (1.75m 61kg 36/s/m)

 

Spannend! Ja goed kijken welke maat je wilt! Ik wilde eerst 290 cc maar heb toch gekozen voor 310 cc 

 

ik heb ook veel foto's van anderen bekeken en hun lichaam en cup maat vergeleken met mijn lichaam! Succes bij Bergman 

 

ik ben 1,64 cm en 55 kg en ik had een 75B! X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weer een update van mij. Helaas kon ik geen oppas krijgen op 10 april, waardoor ik de afspraak moest annuleren. Ik heb nu een afspraak op 18 april met pc Schiettecatte in kliniek Amstelveen. Weer iets heel anders haha.. Heb er nu al zin in!! Ik denk dat ik in mei al geopereerd wil worden. Kom maar op met de zomer!!:-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weeks later...

Het wordt allemaal steeds concreter. Dinsdag heb ik mijn consult in Amstelveen met pc Schiettecatte en 2 mei staat als optie gepland om geopereerd te worden. Ik denk dat ik 275cc rond dual plane wil. Ik heb nog geen idee wat voor soort/merk implantaat. Daar laat ik me maar in adviseren. Ik hoor zoveel verschillende merken/soorten voorbij komen, dat ik zelf niet kan bepalen wat nou precies de beste zijn. Ik heb inmiddels een lijst met vragen gemaakt en foto's van bv die ik mooi vind en foto's van bv die ik niet mooi vind. Volgens mij ben ik helemaal klaar voor het consult. Ik heb er helemaal zin in. Wel spannend ook. Ik kijk ook een beetje op tegen de tijd na de operatie. Mijn man kan max 2 weken vrijnemen maar daarna sta ik er toch echt alleen voor met 2 kids. En dan zal ik mijn dochter van 1 jaar toch echt af en toe moeten tillen (wij wonen in een drive in woning...). Maar goed ik ga dit allemaal voorleggen aan de pc, dus ik ga het horen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

14 uur geleden zei Boobilana:

Het wordt allemaal steeds concreter. Dinsdag heb ik mijn consult in Amstelveen met pc Schiettecatte en 2 mei staat als optie gepland om geopereerd te worden. Ik denk dat ik 275cc rond dual plane wil. Ik heb nog geen idee wat voor soort/merk implantaat. Daar laat ik me maar in adviseren. Ik hoor zoveel verschillende merken/soorten voorbij komen, dat ik zelf niet kan bepalen wat nou precies de beste zijn. Ik heb inmiddels een lijst met vragen gemaakt en foto's van bv die ik mooi vind en foto's van bv die ik niet mooi vind. Volgens mij ben ik helemaal klaar voor het consult. Ik heb er helemaal zin in. Wel spannend ook. Ik kijk ook een beetje op tegen de tijd na de operatie. Mijn man kan max 2 weken vrijnemen maar daarna sta ik er toch echt alleen voor met 2 kids. En dan zal ik mijn dochter van 1 jaar toch echt af en toe moeten tillen (wij wonen in een drive in woning...). Maar goed ik ga dit allemaal voorleggen aan de pc, dus ik ga het horen. 

Ik moet dinsdag ook in Amstelveen zijn bij dr schiettecatte. Ik heb totaal nog geen idee wat voor maat ik zou willen ik laat me gewoon goed adviseren in welke soort en hoeveel cc  er bij mij past ik ben nogal klein en dun dus zal wel niet veel in kunnen ik laat me verrassen. Ik ben wel erg zenuwachtig. Ik wens jou veel succes en laat me ff weten wat het word.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat toevallig @Joly ! Hoe laat moet jij? Ik om 14u, misschien kom ik je nog wel tegen ;-) Ik heb gisteren een filmpje van de operatie gekeken.. brrrr... is toch echt wel heel spannend hoor. Ik ben ook best zenuwachtig. Ik weet dat ik het wil, maar ik kijk heel erg op tegen de herstelperiode. En ik ben bang voor complicaties. Is dit ook jouw eerste consult? Veel succes alvast in ieder geval. Enne vanaf nu blijf ik je volgen ;-) Ik ben benieuwd wat je gaat doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.