Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Zuster89

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  422
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

74 Excellent
 1. Ben er zeker blij mee. Ook links steeds. Minder vaak het trillende/schuurende gevoel wat ik wel eens had na inspanning. Zijn wel wat zachter maar van mij mocht het nog wat meer. Weet niet of dit het maximale is of dat ze nog zachter worden
 2. Ik had er een bij bergman gekregen en heb siliconen pleisters van hansaplast paar weken gebruikt. Moet zeggen dat ik na 5 maanden de natuur zijn werk laat doen. Trekken wit weg. Mocht ik niet tevreden zijn kunnen die siliconen pleisters achteraf ook nog wat verbeteren aan een litteken.
 3. Hoihoi, ja gaat goed hoor! Litteken crème heb ik eerste tijd gebruikt en silicone pleisters maar nu al lang niet meer. Beginnen nu wit weg te vervagen. Luister naar je lijf en advies van je chirurg. Liever keer extra bellen en navragen dan een keer te weinig. Mbt advies van bh dragen is het ook per arts verschillend. Ik draag soms iets een dagje zonder bh en thuis altijd bh loos. Maar net zoals natuurlijke borsten ka. Het gaan hangen zonder ondersteuning door de tijd heen Succes!
 4. Hoihoi, 6 april van dit jaar heb ik mijn eerste protheses gekregen. Ging eigenlijk als appeltje eitje allemaal. Ik vind nu nog steeds dat de protheses best hard aanvoelen. Heb ze ook wel dual plane en links hebben ze veel werk gehad met borst in het midden krijgen en is mijn spier erg strak. Heb dit met herstel gemerkt en heb er nu met zwaar tillen meer last van dan rechts (licht spierpijn). Ook merk ik een randje/bobbel bij aanhechting van spier/onder mijn oksel links, rechts voelt dit minder erg. Verder geen last van. Laten jullie ooit controle doen op of je protheses niet kapot zijn of andere dingen? En hoe frequent? Denk wel dat als ze zo harder blijven dan ik verwachtte en dat randje onder mijn oksel een controle wil na jaar po of eerder als ik last krijg maar weet niet of dat gewoonlijk is: zo nu en dan controle. Vroeg ik me af :)!
 5. Ja en dat ze snel koud aanvoelen is minder en nog wat hard maar qua uiterlijk heel tevreden dus klaag ik niet te veel over!
 6. Hoihoi, Spier had ik afgelopen week weer last van, 4 drukke werk en privéweken gehad en op werk voor 2 gewerkt omdat we met minder mensen stonden. Toen wel weer spierpijn. Zo nu en dan wat last van door overbrlasten maar voel ik alleen met kracht zetten, rekkende beweging of op buik liggen. Dof gevoel blijft nog wel onder en net rondom de tepel dus of ik ooit volledig gevoel terug krijg...? Denk het niet maar maakt ook niet uit, was een van de risico's en de rest is vlekkeloos gegaan. Kan niet alles hebben haha
 7. Vandaag 25 weken po! Links blijft vreemd met liggen op buik (harde spier) en met armen boven mijn hoofd voel ik het onder mijn oksel trekken aan die kant. Och kleinigheidje.. Dat heb je met zo'n strakke spier. Vorige week zware hooibalen gesjouwd en dag erna beetje spierpijn. Voor de rest weinig last. Heel soms nog kleine steekjes. Gevoel is iets meer terug maar blijft dof rondom de tepels Ben erg tevreden over hoe het eruit ziet. Littekens zijn wit aan het worden. Het mindere vind ik dat je borsten vaak koud aanvoelen en ik ze nog hard vind. Pc gaf aan dat dit in jaar nog veel kan veranderen. Denk ook dat ze zo aanvoelen omdat ze ook nog eens onder strakke spieren zitten maar.... Ik klaag verder niet! Heb geen spijt van de ingreep!
 8. Nee, ik heb maar 1 advies van chirurg gehad. Wel 2 consulten ivm twijfel maat
 9. Hoi Jules, ik ben ff niet meer online geweest (over anderhalve week alweer 25 weken po) ik heb de natrelle style410 anatomisch en dual plane geplaatst (mx290cc cc qua projectie en volume)
 10. Vandaag 19 weken po. Van vorm zijn ze wat natuurlijker geworden en de roodheid van littekens wordt minder. Soms links nog een scheurend gevoel. Wel minder frequent maar denk omdat spier daar zo strak was ik altijd wel iets blijf voelen. Liggen op buik voelt soms aan die kant even hard net boven de tepel maar verliggen helpt wel. Niet echt pijn maar voelt ongemakkelijk. Lig immers dan weer helaas meer op links dan rechts als ik op mijn buik/zij lig. Verder eigenlijk geen bijzonderheden als dat ik erg blij ben de in graag te hebben gedaan. Ik vind ze wel nog hard maar chirurg zei dat ik dat echt de tijd moest geven. En ja ze voelen kouder aan nu met inplantaten..gevoel in en rondom tepels is er wel maar nog dof. Mrja het aanzien is dan wel super! Eindelijk kloppen de verhoudingen nu en kan ik leuke shirtjes en lingerie aan zonder dat het gaapt of geen decolleté heeft!
 11. Dankjewel! Jawel komt allemaal wel goed. Geduld...!
 12. Stuwing, trekken. Beurs gevoel. Geborrel etc hoort er bij, ook hechting kan je voelen
 13. Haha maakt niet uit, voor een aa/a75 en nu een d75
 14. Gaat goed alleen Links nog spierpijn en ooit trillend gevoel, denk dat dat de spier is. Vergeten te vragen en nog geen antwoord op mail. Spier was daar ook erg strak
 15. Ik ben 13,5 week geleden geholpen in bilthoven door Drs. Van Engeland: ook zij is een duidelijke arts die een reëel beeld schetst en aangeeft wat kan en niet maar dat is bij Bergman sowieso. Daar werken ze maar met een bepaald aantal Max. cc's om te zetten omdat ze het anders niet verantwoord en reconstructief vinden dus wil je 600cc bijwijze van zullen ze dat niet doen. Ik ben erg tevreden over het resultaat en zo ook de pc. Ze was vorige week op controle erg tevreden en zei ook eerlijk dat ze tijdens operatie dacht dat misschien te groot ging worden tav mijn strakke spier maar dat het goed is uitgepakt (zie album als je nieuwsgierig bent) kan bergman en deze chirurg aanraden
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×