Jump to content

Sisssi

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Sisssi

 • Birthday 01/04/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben 21 haha ! Leuk om iemand met de zelfde leeftijd hier te vinden
 2. Haha ja precies bij mij zag t in een shirtje ook altijd goed uit en snapte ze t ook allemaal niet, maar goed als die bh eenmaal uit was.. naja.. Dan bleef er niet veel over Jaaa verheug je er maar op Hoe oud ben je eigenlijk als ik vragen mag..
 3. Oke ja ik ben ook pas 4,5 week po dus kan natuurlijk na zakken nog groter uitvallen, ja dat kan je doen haha:p Ben zo blij dat ik die lelijke maxi's heb kunnen weggooien , wat wij vrouwen ons toch aan doen he haha
 4. Ik had als voorsituatie ook een 75b en na 375cc heb ik nu 75D. MaaR dat kan natuurlijk nog veranderen en kan bij ieder anders uitvallen.. ik zou maatje 38 in het topje bestellen.. Kan je het Achter zelf dicht Knopen of is het een sluiting ?
 5. Ik heb 375 cc Rond door Frans Straten in de Heyendeal Kliniek
 6. @Kimely Het gaat echt onwijs goed . Ik zou het liefste gewoon weer alles doen , maar dat kan natuurlijk niet haha .. maar heb geen pijn meer en ben ook al weg geweest . Ik pas wel nog op dat ik niks zwaar til en mn armen niet te hoog doe .. Donderdag heb ik Kontrolle ben zo benieuwd
 7. @mml Ik heb 375cc ronde high Profile.. Ben blij dat ik niet minder genomen heb want het klopt echt dat je er snel aan went..
 8. Hi ! Ik snap je onzekerheid over wat anderen er van denken , denk dat het ook een beetje aan de leeftijd ligt.. ik ben zelf 21 en heb er ook lang over nagedacht.. En aan het eind moet je maar zo denken .. jij moet je happy voelen met je lichaam, niet anderen En daarom heb ik ook op 14.2.17 mijn boobs laten doen bij Frans Straten in de Heyendeal Kliniek! en ben echt super tevreden .. ze zijn zo vriendelijk daar ! Xx
 9. Hi ! Dankjewel ! Ja sind gister gaat het opeens een heel Stuk beter . Het ontspannen onder de douche heeft wonderen gedaan ! Liefs xx
 10. Ohje.. wat een naar verhaal.. Ik wens je alle geluk toe !!
 11. Hi ! Ik ben Siënna en ben 21 jaar jong en woon in Duitsland Ik ben 14.02.2017 geopereerd door Frans v Straten in de Heyendeal Kliniek. Ronde mentor protese high Profile 375cc. Achter de spier .. Ik ben nu op dag 4 na de operatie en het gaat langzaam Berg op .. Mijn linker borst geneesd vrij snel, mijn rechter borst doet een beetje Meer pijn .. Hier heb ik vaak aan de zijkant, zeg maar onder mijn oksel, een stekende pijn .. wat echt heel vervelend is.. Lieve Groetjes!
 12. Hi ! Ik ben 14.2 geopereerd door frans v. Straten en ben echt tevreden. Had eerst een afspraak bij Diana Gabriels maar had er geen goed gevoel bij .. vind het een beetje raar dat je Consult en na Controlle niet bij de Chirurg zelf is ..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.