Mommy84

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

5 Followers

About Mommy84

Recent Profile Visitors

1,335 profile views
 1. Je maakt denk ik een goede keuze, wordt vast heel mooi! Nu nog afwachten tot het eindelijk zover is!
 2. Hoi! Spannend allemaal he. En die twijfels herken ik. Ik kwam van helemaal plat na 2 zwangerschappen, nog geen 70AA. Ik heb 245cc dual plane, en met passen vond ik dat groot (genoeg). 1.73m en 53kg, vergelijkbaar dus, ook smal gebouwd. Ik ben inmiddels 5 weken geleden geopereerd en ik kan beamen wat je overal hoort: kies bij twijfel voor de wat grotere. Ik zou nu makkelijk 300cc gekozen hebben terwijl met passessie ik meteen zei: nee te groot. Het resultaat is mooi en heel natuurlijk, maar lijkt wel kleiner dan passessie en 3D. Het kan nog wat veranderen natuurlijk, ben nog maar 5 wk po. Maar in kleding die je nauwelijks verschil. Dat was ook mijn doel - maar het went echt snel en zou achteraf groter hebben gekozen. Maat is nu 70d, oogt als een b denk ik.
 3. Een late reactie... sorry. Ik ben in een prive kliniek geweest. Had al consult gehad en toen pas in eventuele vergoeding verdiept omdat ik erover las op dit forum. Toen via de huisarts echo in ziekenhuis laten maken vlak voor de operatie (had ik al gepland), omdat ik toch dacht grote kans te hebben onder de 1cm te zitten. Ik heb achteraf via kliniek ingediend en toegewezen gekregen. Weet jij intussen al meer?
 4. Spannend! Ik onlangs geopereerd en 2 kids van 4,5 en 2,5. Mij is het erg meegevallen. Ik kon al redelijk snel weer dingen. Niet in het huishouden, wel was ophangen bijv maar geen zware dingen tillen. Het enige was dat ik nu de kinderen met de auto naar school breng (na 2 weken). Ze kunnen zelf in en uit de autostoel klimmen. Verschonen op de grond of bank, je wordt creatief ;-) Fietsen kan wel, maar niet met 2 omdat de jongste nog niet zelf op de fiets kan klimmen. Als je je erop instelt komt het vast goed!
 5. Hoi Paula, fijn dat je de keuze hebt gemaakt. Ik heb 4 weken geleden 245cc anatomisch gekregen en had eigenlijk nog geen aa. Ook smalle bouw, wat langer en zwaarder. 1.73m en 53kg. Een beetje vergelijkbaar. Ik ben nu uitgekomen op een 70d maar ze ogen niet als een 'd'. Ik ben heel tevreden, zou achteraf wel net iets groter hebben gekozen maar daar ben ik niet de enige mee geloof ik. Ik heb een paar foto's in privealbum, ik voeg je wel toe. Succes alvast!
 6. Ik krijg net bericht dat mijn operatie vergoed wordt! Zo blij! Zelfs achteraf kan het dus - wel met vooraf echo (max 0,7mm gemeten) en verwijzing huisarts uiteraard. Wat ben ik blij dat ik die nog heb laten maken een paar dagen voor de operatie. Ik herken overigens wel dat het nog onbekend is, huisarts wist nog niet van die aanpassing en in het ziekenhuis de echoscopist ook niet.
 7. Dat had ik ook inderdaad :-) het is me erg meegevallen. Eerste dagen wat pijn met bepaalde bewegingen en wat trekkend gevoel bij litteken, al vond ik dat ook verwaarloosbaar. Dag 3 kon ik zelf uit bed en doe al weer heel veel. Uiteraard geen kinderen tillen etc. Nu ruim 2 weken po, dus nog 4 weken rustig aan. Deze week weer aan het werk (kantoorbaan) gaat ook prima. Hoop voor jou ook op een voorspoedig herstel!
 8. @lena76 Hoi, ik heb 2 weken geleden exact hetzelfde aantal cc's gehad: ook 245mm. Van compleet plat naar 'wat'. Zou ik je album ook mogen zien? Ben benieuwd naar jouw voorsituatie en hoe het na zoveel jaar is :-) @Zuster89 morgen de dag voor jou toch? Succes!! Het wordt vast heel mooi! Ik denk dat je een goede keuze maakt. Ik twijfelde aan de hand van de passessie en 3d erg tussen 215 en 245. 245 gekozen maar weekend voor operatie toch weer twijfels of het niet te klein zou worden. Heb het zo gelaten, maar achteraf had wat groter zeker gekund. Als ik op opnieuw moest kiezen... Maar ik ben er wel echt heel blij mee, dit past mooi bij mijn lichaam. Wat zo'n verandering kan doen met je gevoel. In kleding met sportbh nagenoeg geen verschil met eerst omdat ik maximizers droeg. In bikini wel enorm verschil en daar deed ik het voor. Nogmaals succes en ik ben benieuwd naar het resultaat, je zult er vast heel blij mee zijn! Ik las overal 'kies de grotere versie' maar toch ben je bang dat het te groot wordt. Ik kan me nu alleen maar aansluiten bij wat iedereen zegt: het went heel snel!
 9. @Zuster89 Ik kan nog net vrijdag terecht :-) maar nu plannen ze eerst een mammografie in.. heb jij dat ook gehad? Ik vroeg echo maar ze zei dit doen we eerst en evt daarna vervolg echo. Ik dacht dat een mammografie niet nodig was om het klierweefsel te bepalen? Ik denk dat de kosten ook aanzienlijk hoger zijn dan een echo. Iemand hier ervaring mee?
 10. Dankjewel voor je reactie @Zuster89 . Zeker nog waard een echo te latenmaken, hopelijk lukt dat nog.
 11. Hoi, ik heb jullie verhalen in dit topic gelezen. Weten jullie ook of je achteraf een vergoeding kan krijgen bij verzekering met een uitslag van echo en foto's? Ik heb de operatie gepland staan op 20 maart, wel een verwijsbrief van huisarts maar nog geen echo. De operatie is namelijk sneller gepland dan de bedoeling was. Ook omdat ik -nu ik de knoop heb doorgehakt - het ook graag ruim voor de zomer wil. Zonder heel veel administratief 'gedoe' met verzekeraar dat voor veel vertraging zorgt. De PC dacht dat ik er op of net onder zou zitten. En ik heb wel vaag een borstplooi dus vandaar nog geen echo laten maken. Ook had ik wel gebeld met mijn verzekeraar en die gaf telefonisch op basis van het reglement aan dat ik niet in aanmerking kom voor een vergoeding als het niet medisch is. In de voorwaarden staat echter dat plaatsing van een borstprothese niet wordt vergoed, anders dan aplasie. Met een echo en foto's zou ik dat evt aan kunnen tonen. Nu de operatie dichterbij komt denk ik toch: zal ik nog een echo laten maken? Mijn vraag dus of iemand hier ervaring mee heeft achteraf of dan helemaal moeilijk wordt gedaan.
 12. Ziet er mooi uit op de foto's! Ik zie ook weinig verschil. Herkenbaar ook je twijfels. Ik lees en hoor ook overal dat het snel went en de grotere variant wordt aangeraden. Ik heb vanmiddag 2e passessie gehad en twijfel nu tussen 215 en 245 anatomisch dual plane (1.73m, 52kg). Op de 3d beelden amper verschil. Omdat ik nu niks heb (plat) is de overgang best groot. Nu kiezen, PC raadt 245 aan. Lastig he?!
 13. @Boobilana Wat goed dat je je eerste consult gepland hebt! Ik herken wat je zegt. Veel foto's op het forum vind ik voor mij te groot. Ik ben nu zeg maar plat, 1.73m en 53kilo. Heel smalgebouwd, dus ik wil iets dat past. Van geen borsten naar borsten. Wel lastig die keuze... om van een 3D beeld uit te gaan. En bij het passen vond het al snel groot genoeg maar vraag me af hoe dat achter de spier uitvalt etc. Heb nu 215 anatomisch in 3D (daar ziet het er heel mooi uit) maar dat klinkt minimaal als ik dat vergelijk met wat ik hier allemaal zie en lees. Lastig! Ik ben benieuwd naar jouw verdere proces. Veel vrouwen in hetzelfde schuitje als ik het zo lees. Spannend, en die twijfels herken ik. Succes! Ik ga je volgen :-)