Vicky83

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Vicky83

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeetje ik wist dit dus niet. Ben nu 9 dgn po en heb al sinds dag 2 po heerlijk liggen zonnen buiten in een hemdje. Durf nu dus niet meer naar buiten.
 2. Nou daar ben ik weer, sorry dat het zo lang duurde. Gaat nu eindelijk weer wat beter, heb de afgelopen dagen echt weinig zin gehad om iets te doen. Vooral veel series gekeken Hierbij mijn verslagje. Ik was dinsdag al vroeg aan de beurt. Bijna meteen na het ok-klaarmaken kon ik door naar de ok. Daar stond de pc klaar om me af te tekenen. Voor mijn gevoel lag ik 10 min later onder narcose, dat ging eigenlijk bijzonder soepel. Een fractie later werd ik wakker (ik denk ongeveer 45 min in werkelijke tijd). Op dat moment voelde ik me prima, daarom mocht ik meteen terug naar mijn kamer. Als ik zelf naar de wc kon mocht ik naar huis. Dat viel tegen, ik kon niet eens zelf overeind komen. Met wat hulp toch gelukt dus ik kon gaan. Tegen de middag was ik alweer thuis. Toen meteen weer naar bed. De eerste dagen heb ik veel pijnstillers op en slecht geslapen. Pas na twee dagen kon ik een beetje uit bed komen. Heb nu alleen nog paracetamol maar nog wel telkens pijn als ik rechtop ga zitten of lopen. Ben ook heel snel moe. De spierpijn is via mijn nek weggetrokken dus dat gaat nu beter. Ben wel heel blij met het resultaat! Het zag er eigenlijk vanaf dag 1 al mooi uit, heeft hij echt heel knap gemaakt. Het valt ook helemaal niet zo op dat het is gebeurd, heb nu alleen geen vulling meer nodig. Al met al heel blij dat ik het heb gedaan
 3. Vicky83

  Boobday!

  Thanxx! Ik ga me zo klaar maken voor vertrek, om acht uur is het zover
 4. Vicky83

  Boobday!

  Dank je! Hoop dat ik kan slapen, en morgen vroeg eruit...
 5. Vicky83

  Boobday!

  Vandaag mag ik dan eindelijk mijn C cup in ontvangst gaan nemen
 6. @Zuster89 Fijn dat het goed met je gaat! Ga gauw je verslag bijlezen. Je foto's zag ik inderdaad voorbij komen, supermooi! Ben jaloers
 7. @Indigo spannend! Jeetje dat je een mammografie hebt moeten laten doen, was ook wel schrikken of niet? Hoop dat je het vergoed krijgt. Heeft de arts Aplasie doorgegeven? Dat schijnt te schelen, en je mag geen borstplooi hebben.
 8. @Zuster89 Hoe gaat het nu met je? Aanstaande dinsdag mag ik ook, moet zeggen dat het nu toch wel spannend begint te worden. Heb ook ontzettende nesteldrang inmiddels. Huis is lang niet zo schoon geweest
 9. Inderdaad precies waar ik bang voor ben. Mijn operatie is dinsdag als de oudste twee naar school zijn en de jongste naar het kdv. Zij zullen er weinig van meekrijgen dat ik in het ziekenhuis ben. Wel zullen ze me met pijn in bed zien liggen. Ik denk dat ik op dat moment maar ga zeggen dat ik veel last van mijn rug heb iod? Dat verklaard dan ook het verband om me heen. Denk dat hij dat wel geloofd. Kan het natuurlijk ook 's ochtends al zeggen dat ik naar het ziekenhuis moet voor m'n rug als ik al vroeg in de ochtend zou moeten. Dan schrikt hij misschien wat minder erg als hij thuiskomt?
 10. Nu mijn operatiedatum nadert zit ik eigenlijk te twijfelen of en wat ik mijn kinderen moet vertellen. Mijn oudste is 6 jaar en ik ben bang dat hij het op school tegen iedereen gaat vertellen als ik eerlijk zeg wat er gaat gebeuren. Van de andere kant vind ik niets tegen hen zeggen ook niet fair. Mama ligt toch een aantal dagen flink ziek te zijn. Heeft er iemand goede tips hiervoor?
 11. @Zuster89 goed om te weten dat de pijn meevalt :-) ben erg benieuwd! Heb even bij je foto's gespiekt, mooi geworden zeg! Mag hopen dat het er bij mij ook zo mooi uit komt te zien. Anatomisch is ook mooi he, mijn arts werkt daar alleen liever niet mee ivm mogelijk draaien van de prothese. Maar na het zien van jouw foto's twijfel ik wel of rond de juiste keuze is. Neem wel aan dat de arts mij correct adviseert...
 12. @Zuster89 hoe gaat het nu met je, veel pijn gehad? Ik heb uiteindelijk gekozen voor dr. Keulers van de Berne Kliniek. Het wordt 300cc Dual plane. Op 16 mei is het zover!
 13. 6mm is gunstig! Helaas kun je met vergoeding niet bij Straten terecht. Zij kunnen de vergoeding niet declareren bij je zorgverzekeraar. Heb dit ook gevraagd, maar kon niet via hun.
 14. @Roadster Fijn dat je weer kunt sporten, daar zie ik wel tegenop dat dat even niet kan straks. Had jij dat verschil vooraf ook? Bij mijn 3D lijkt namelijk mijn ene borst ook kleiner als er 300cc in zit. De pc zegt dat dat in het echt ook kan gebeuren. @Joy1980 Bij jou is het ook echt heel mooi geworden! Heb jij anatomische? Ik krijg ronde. Ik zal je toevoegen aan mijn album.