Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Biancaatje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  223
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

45 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

3494 profielweergaven
 1. Tarieven en artsen

  Hoi! Lastig he al die keuzes.. ik ben bij dr. Koeijers geweest en zeer tevreden! Ik heb 3250,- betaald. Per persoon is dit verschillend maar na 3 dagen pijnvrij en maar 1 dag zware medicijnen hoeven slikken.. het viel me allemaal zo mee. Ik heb mentor dual plane anatomische protheses. Voor fotos kan je kijken in mn album. Succes met je beslissing.
 2. (Eronder)Dual plane geplaatst , a kliniek is het nu was eerst kliniek Amstelveen. Bij dr. Koeijers echt een aanrader die man. Ga vrijdag op eindcontrole wordt weer lachen want die man heeft humor haha xx
 3. Aklinieken heeft amstelveen kliniek overgenomen, (ook de administatie van de kliniek) en ze zijn aan het verbouwen in amstelveen maar hebben daar wel spreekuren voor controles. Moest een mailtje sturen voor controle in amstelveen en anders kon ik naar zeist komen. Dus niks aan t handje ze zijn overgenomen. Ik ga wel mailen omdat ik niet zo ver wil rijden. Koeijers is daar idd nog werkzaam.
 4. Net gebeld maar krijg bandje dat er op dit moment even niet opgenomen kan worden, kliniek amstelveen is onderdeel van a klinieken staat op hun facebook, probeer het vanmiddag nog even.
 5. Sorry was te druk op werk geen mogelijkheid gehad te bellen, doe ik morgen!
 6. Amstelveen kliniek is nu a klinieken, ik moet ook nog bellen voor eind controle met koeijers ben benieuwd ga gelijk wel ff bellen. Ik kom zo erop terug!
 7. Voorstellen doel: kleine vergroting bij dr. koeijers

  Ik ben zelf bij koeijers geweest! Idd echt aanrader en ben van 70aa naar 70E gegaan met 330cc. Ik vind ze zelf meer op een C cup lijken. Heb uiteraard zoals koeijers vaak aanbeveelt anatomisch mentor high profile, werkt sinds kort ook met sebbin. Profiel staat openbaar dus je kan kijken. Heel veel succes met beslissen van cc. Ik heb het op de operatiedag aan Koeijers over gelaten en ben mega blij met resultaat. (Klinkt zo arrogant maar bedoel ik niet alle credits naar de pc) en ik zeg wel.. je went heel snel aan de maat!
 8. Hoi! Ik ben 28 en ook nog een kinderwens maar wilde niet wachten met een bv. Een collega van me heeft ook bv gehad en erna kinderen en die zijn iets groter geworden voor de rest niet gaan hangen of complicaties. Succes met je beslissing!
 9. Neem aan dat de pc je sowieso de grootste niet aanraad als je t aan de zijkant zou zien, koeijers zei gelijk je hebt smalle implantaten nodig dus moet kijken welke bij je passen om dit niet te krijgen.
 10. Ik ook voor de grootste ik zou 250 a 300 cc krijgen en er zit nu 330cc in anatomisch. Ik ging ook suf piekeren op de cc en uitendelijk gezegd voor de operatie doe er maar zoveel in als kan en wat natuurlijk lijkt. Ben 1,62 en weeg 49 kilo.
 11. Koeijers inderdaad ook niet in de spotlight.. dacht ik ga daar verandering in brengen op dit forum. Alle pc's van kliniek amstelveen zijn goed aangeschreven alleen idd geen fotos bij de reviews etc.
 12. Nog steeds niet blij..

  Ik heb ook 2 verschillende prothese erin 330cc en ander 305cc. Maar ik vind de jouwe prachtig en zou er niet weer aan laten sleutelen zoals je zelf al zegt straks heb je t andersom is de ander weer groter ofzo. Ik zou t risico niet nemen wees al blij me dit resultaat zou ik denken. Xx
 13. Zie mijn fotos, niet arrogant bedoelt maar vind hem echt een vakman en maakt mooie borsten!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×