Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Biancaatje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  227
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

46 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

4158 profielweergaven
 1. Biancaatje

  Tarieven en artsen

  Hoi! Lastig he al die keuzes.. ik ben bij dr. Koeijers geweest en zeer tevreden! Ik heb 3250,- betaald. Per persoon is dit verschillend maar na 3 dagen pijnvrij en maar 1 dag zware medicijnen hoeven slikken.. het viel me allemaal zo mee. Ik heb mentor dual plane anatomische protheses. Voor fotos kan je kijken in mn album. Succes met je beslissing.
 2. (Eronder)Dual plane geplaatst , a kliniek is het nu was eerst kliniek Amstelveen. Bij dr. Koeijers echt een aanrader die man. Ga vrijdag op eindcontrole wordt weer lachen want die man heeft humor haha xx
 3. Aklinieken heeft amstelveen kliniek overgenomen, (ook de administatie van de kliniek) en ze zijn aan het verbouwen in amstelveen maar hebben daar wel spreekuren voor controles. Moest een mailtje sturen voor controle in amstelveen en anders kon ik naar zeist komen. Dus niks aan t handje ze zijn overgenomen. Ik ga wel mailen omdat ik niet zo ver wil rijden. Koeijers is daar idd nog werkzaam.
 4. Net gebeld maar krijg bandje dat er op dit moment even niet opgenomen kan worden, kliniek amstelveen is onderdeel van a klinieken staat op hun facebook, probeer het vanmiddag nog even.
 5. Sorry was te druk op werk geen mogelijkheid gehad te bellen, doe ik morgen!
 6. Amstelveen kliniek is nu a klinieken, ik moet ook nog bellen voor eind controle met koeijers ben benieuwd ga gelijk wel ff bellen. Ik kom zo erop terug!
 7. Biancaatje

  Voorstellen doel: kleine vergroting bij dr. koeijers

  Ik ben zelf bij koeijers geweest! Idd echt aanrader en ben van 70aa naar 70E gegaan met 330cc. Ik vind ze zelf meer op een C cup lijken. Heb uiteraard zoals koeijers vaak aanbeveelt anatomisch mentor high profile, werkt sinds kort ook met sebbin. Profiel staat openbaar dus je kan kijken. Heel veel succes met beslissen van cc. Ik heb het op de operatiedag aan Koeijers over gelaten en ben mega blij met resultaat. (Klinkt zo arrogant maar bedoel ik niet alle credits naar de pc) en ik zeg wel.. je went heel snel aan de maat!
 8. Hoi! Ik ben 28 en ook nog een kinderwens maar wilde niet wachten met een bv. Een collega van me heeft ook bv gehad en erna kinderen en die zijn iets groter geworden voor de rest niet gaan hangen of complicaties. Succes met je beslissing!
 9. Neem aan dat de pc je sowieso de grootste niet aanraad als je t aan de zijkant zou zien, koeijers zei gelijk je hebt smalle implantaten nodig dus moet kijken welke bij je passen om dit niet te krijgen.
 10. Ik ook voor de grootste ik zou 250 a 300 cc krijgen en er zit nu 330cc in anatomisch. Ik ging ook suf piekeren op de cc en uitendelijk gezegd voor de operatie doe er maar zoveel in als kan en wat natuurlijk lijkt. Ben 1,62 en weeg 49 kilo.
 11. Koeijers inderdaad ook niet in de spotlight.. dacht ik ga daar verandering in brengen op dit forum. Alle pc's van kliniek amstelveen zijn goed aangeschreven alleen idd geen fotos bij de reviews etc.
 12. Biancaatje

  Nog steeds niet blij..

  Ik heb ook 2 verschillende prothese erin 330cc en ander 305cc. Maar ik vind de jouwe prachtig en zou er niet weer aan laten sleutelen zoals je zelf al zegt straks heb je t andersom is de ander weer groter ofzo. Ik zou t risico niet nemen wees al blij me dit resultaat zou ik denken. Xx
 13. Zie mijn fotos, niet arrogant bedoelt maar vind hem echt een vakman en maakt mooie borsten!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×