Nina_a

Gold Member
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nina_a last won the day on April 17

Nina_a had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

5 Followers

About Nina_a

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht
 • Interests
  Sporten, familie, uiteten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gecondoleerd. En ondanks de pijn toch afscheid kunnen nemen. Wat een lieve zoon heb je! Sterkte.
 2. Ik ben ook echt benieuwd. Oh, ik zou zo’n gesprek waarschijnlijk al helemaal in mijn hoofd plannen. Je kunt soms zo overrompeld worden in een gesprek met professionals. Succes alvast!
 3. Oh he toch, wat verdrietig. Rustig aan doen, jezelf proberen wat rust te gunnen. Je kunt nooit teveel kussens hebben! Hopelijk kun je snel je draai vinden.
 4. Spannend, ben benieuwd wat ze gaan zeggen, fingers crossed!! Heb je eigenlijk een vergroot risico nu op complicaties? Of is dat gelijk aan normaal risico? Kan me voorstellen dat je zeker de eerste weken wel in de buurt (NL) wil blijven.
 5. Gefeliciteerd, het zit er al op en je hebt ze! De eerste paar dagen zijn doorbijten inderdaad, maar daarna gaat het met sprongen vooruit en vliegt de tijd. Ik kan me je teleurstelling voorstellen, maar hij zal vast het beste voor jouw lijf gedaan hebben. Ik heb even gespiekt, en ziet er prima uit. Je ziet ook dat het erg op spanning staat. Er gaat nog veel veranderen, gaat goed komen.
 6. Hi, wat spannend dat je deze stap neemt! Op het werk heb ik niets verteld, ik heb gewoon 2 weken vrij genomen. Ik heb geen ervaring met deze PC, je kunt eens via de zoekbalk zoeken naar ervaringen. Weet je al of je voor rond of anatomisch wilt gaan? Ik ben wel even groot/zwaar en heb 295 anatomisch. Ik ben er super happy mee maar was echt graag een maatje groter gegaan. Ik heb wel al 2 kindjes en ben zo’n 15 jaar ouder, dus mijn lichaam is niet meer zo strak als toen ik 20 was 🙈🙈🙈 (al heb ik niets te klagen hoor😀). Toch vind ik dat echt wel verschil uitmaken wanneer ik resultaten voorbij zie komen. Bij jongere dames ziet het er vaak net wat voller uit vind ik. Ik heb je toegevoegd aan mijn album, kun je eens kijken hoe het eruit ziet.
 7. Hi! Gefeliciteerd! Klopt, je borsten staan in het nog zooo onder spanning en het eindresultaat kan nog ver te zoeken zijn. Je borsten zullen de eerste dagen/weken enorm veranderen, helemaal bij dual-plane. Gaat zeker heel mooi worden! Ik heb je aan mijn album toegevoegd, kun je eens zien hoe het veranderd 😀. Als je bestboobie tagt met je datum & door wie en waar geopereerd dan wordt je post verplaatst naar de operatie topics. Dan is het ook wat zichtbaarder voor anderen om te reageren.
 8. Denk echt dat die te klein is hoor! Het normale opmeten is niet helemaal accuraat bij een bv 😀. Een opgeblazen buik had ik ook veel last van. Best even geduurd voordat het weer normaal voelde.
 9. @Robijntje02 leuke partytrick 🤣. Nee, even serieus, liefste heb je dit natuurlijk niet of minimaal. Maar ergens ook logisch dat het mee beweegt met de spier. Bij sterke borstspieren wordt dit geloof ik zichtbaarder, die maar minder trainen dan?!
 10. Haha, @Lindan @bent001 @Nog even wachten ik zie het bij mij ook, valt gelukkig niet super op. Bekend dingetje toch bij dp. Beetje zoals dit maar dan tegelijk en borst erover heen 🤣🤣🤣
 11. Wauw, dat gaat dan een ander resultaat worden. Heb je een idee welke cup je van ‘jezelf’ hebt? Wel gewoon ook stoer dat je nu deze keuze maakt.
 12. @Nog even wachten @TinyAAPrecies, aangezien ik voor anatomische ging en mijn pc met Mentor werkt werd het automatisch cohlll. Echt stom die rimpelingen ja 😞. Gelukkig wordt de pijn in mijn rechter borst wel minder. Draag nu ook soms een bh (heb er pas 1 🙈), dus meestal een sportbh. Ik heb echt alles retour gestuurd, zat gewoon niet lekker. Oh, en ik heb al zitten shinen in mijn bikini!!! Hoe relaxed was dat. Mijn familie zegt dat het lijkt alsof het nooit anders is geweest, maat lijkt precies of die van mij is. En vandaar denk ik ook die boob-greed, want welke vrouw wil er nu niet net iets grotere borsten 🤣🤣. En daarna gewoon shirtje over bikini heen en dan nog steeds boobs hebben, echt zooo blij mee.
 13. Dat eeuwige geduld hè. Maar echt, in het begin veranderd er super veel. Mijn PC had mij vooraf ook op een aantal eigenschappen gewezen (verschil hoogte en breed tussenstuk). Enerzijds fijn want daardoor verwachte ik niet een perfect resultaat, maar daardoor focuste ik mij er wel op. Buiten mijzelf bestudeerd niemand mij borsten zo intensief 🤣🤣! Mag ik meekijken in je album?
 14. Gefeliciteerd! Denk dat het voor de kliniek ook weer fijn is dat ze weer ‘mogen’, en leuk dat je dan de eerste was🎉! Heb je al een kussen onder je knieën geprobeerd bij het slapen? Dat maakte voor mij echt het verschil tussen wel en geen rugpijn. Mag ik meekijken in je album?