Nina_a

Gold Member
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

4 Followers

About Nina_a

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht
 • Interests
  Sporten, familie, uiteten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeetje wat een verhaal. Hoe moeilijk kan communicatie zijn hè, ik kom het hier zo vaak tegen. Maar ja, we zijn in onze positie toch afhankelijk van hen. Ik ga voor je duimen meis dat het goedkomt!!!
 2. Goede vraag, ik ben ook wel benieuwd eigenlijk. Ik ben vaker tegen gekomen dat dames na 2 weken een strakke sportbh mochten dragen van bijvoorbeeld van de Hema. Ik meen dat ik bij mijn eerste kliniek consult bij Velthuis die vraag ook stelde ivm aankoop 2e PO bh en ook dat antwoord kreeg. Is alleen al een jaar geleden dus weet het niet meer zeker.
 3. Ik mocht 2 weken niet autorijden. Na 2 weken weer direct auto gereden en dat viel nog best tegen; schakelen en de handrem kost veel kracht. Je kunt het misschien het beste je PC vragen wat die adviseert.
 4. Wat fijn dat het goed is gegaan! En nu herstellen. Wat lief dat je ouders je zo steunen.
 5. Wat fijn dat je er zo blij mee bent en het goed gaat! Ik kijk ook graag mee 😀.
 6. Wat naar zeg..., en frustrerend omdat je niets anders kunt doen dan afwachten. Daar mag je best verdrietig om zijn. Hopen op positief bericht straks, sterkte.
 7. He, tegenvaller. Maar goed dat je zo allert hebt geweest, hopelijk gaat het nu snel beter met de pijn en de wond.
 8. Ik heb gewoon vakantie opgenomen en niets verteld, ik vind het ook privé en het gaat ze niets aan. Ik weet niet of bij jou het resultaat ‘zichtbaar’ gaat zijn, want dan kun je er niet omheen natuurlijk.
 9. Ik kan je niet helpen met informatie over de motiva ergonomic, er zijn wel wat dames die dat hebben (type het maar eens in de zoekbalk). De voorsituatie heeft natuurlijk invloed op het resultaat, maar ze kunnen vaak wel wat dingetjes (proberen) te corrigeren. Ik heb 3 feb de Mentor Anatomisch 295 cc gekregen dual plane, dus het is nog wat vroeg mbt resultaten. Maar vooralsnog hangen ze echt niet. Mijn tepels zaten wat laag, dus bij mij is de borstplooi iets verlaagd om een mooier resultaat te krijgen. Ik zal je toevoegen aan mijn album.
 10. @Mieke2 Te weinig doen is ook niet wenselijk is mij verteld. Ik werd geadviseerd om vanaf dag 1 elk uur een klein rondje door het huis te lopen, en vanaf 3 dagen PO ben ik elke dag even een klein blokje om geweest, elke dag iets verder. Dat opgeblazen gevoel in je hele lijf heb ik ook. Het wordt minder, maar is nu 2 weken PO nog niet weg. Ik heb veel brandnetel en Matcha thee gedronken. Geen idee of het geholpen heeft. Mijn bloeduitstortingen en flinke blauwe plekken zijn in ieder geval heel snel weggetrokken, ook veel sneller dan normaal.
 11. @polemommy dat gevoel van dat je hele borsten als blauwe plekken aanvoelen herken ik volledig, daarbij bij mij ook supergevoelig. Is het verwijderen van de knoopjes goed gegaan, of deden ze dat niet?
 12. Dit is ook zo lastig, want wanneer hoort het bij het helingsproces en wanneer is er iets aan de hand. Bij mij gaat het tot nu toe goed, maar ben me er zeer bewust van dat dit ook zomaar kan omslaan. En gewoon echt aan de bel trekken hoor, een stukje nazorg hoort erbij!