Nina_a

Gold Member
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nina_a last won the day on April 17

Nina_a had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

5 Followers

About Nina_a

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht
 • Interests
  Sporten, familie, uiteten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat goed om te horen! Het lijkt vaak of er geen weg terug meer is na het plaatsen van protheses, dus goed om te horen dat het kan en dat huid veerkrachtig is. Ik hoop dat je klachten ook snel minder worden.
 2. Dus je gaat het doen, wat een moedig besluit! Het klinkt als een kundige arts die voor een realistisch mooi resultaat gaat. Heel goed dat je voor jezelf kiest! Ik ben heel benieuwd hoe je dit gaat ervaren en hoop dat er updates komen. Heel veel succes alvast en een goed herstel πŸ€.
 3. Jaaa, ze zijn weer compleet, wat fijn voor je!!! En laat je maar weer lekker door je mannen verwennen!
 4. Hi! Is gisteren je controle door gegaan? Een vriendin van mij had hier de eerste dagen ook last van, maar werd toen als snel minder. Hoe gaat het nu met je?
 5. Gecondoleerd. En ondanks de pijn toch afscheid kunnen nemen. Wat een lieve zoon heb je! Sterkte.
 6. Ik ben ook echt benieuwd. Oh, ik zou zo’n gesprek waarschijnlijk al helemaal in mijn hoofd plannen. Je kunt soms zo overrompeld worden in een gesprek met professionals. Succes alvast!
 7. Oh he toch, wat verdrietig. Rustig aan doen, jezelf proberen wat rust te gunnen. Je kunt nooit teveel kussens hebben! Hopelijk kun je snel je draai vinden.
 8. Spannend, ben benieuwd wat ze gaan zeggen, fingers crossed!! Heb je eigenlijk een vergroot risico nu op complicaties? Of is dat gelijk aan normaal risico? Kan me voorstellen dat je zeker de eerste weken wel in de buurt (NL) wil blijven.
 9. Gefeliciteerd, het zit er al op en je hebt ze! De eerste paar dagen zijn doorbijten inderdaad, maar daarna gaat het met sprongen vooruit en vliegt de tijd. Ik kan me je teleurstelling voorstellen, maar hij zal vast het beste voor jouw lijf gedaan hebben. Ik heb even gespiekt, en ziet er prima uit. Je ziet ook dat het erg op spanning staat. Er gaat nog veel veranderen, gaat goed komen.
 10. Hi, wat spannend dat je deze stap neemt! Op het werk heb ik niets verteld, ik heb gewoon 2 weken vrij genomen. Ik heb geen ervaring met deze PC, je kunt eens via de zoekbalk zoeken naar ervaringen. Weet je al of je voor rond of anatomisch wilt gaan? Ik ben wel even groot/zwaar en heb 295 anatomisch. Ik ben er super happy mee maar was echt graag een maatje groter gegaan. Ik heb wel al 2 kindjes en ben zo’n 15 jaar ouder, dus mijn lichaam is niet meer zo strak als toen ik 20 was πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ (al heb ik niets te klagen hoorπŸ˜€). Toch vind ik dat echt wel verschil uitmaken wanneer ik resultaten voorbij zie komen. Bij jongere dames ziet het er vaak net wat voller uit vind ik. Ik heb je toegevoegd aan mijn album, kun je eens kijken hoe het eruit ziet.
 11. Hi! Gefeliciteerd! Klopt, je borsten staan in het nog zooo onder spanning en het eindresultaat kan nog ver te zoeken zijn. Je borsten zullen de eerste dagen/weken enorm veranderen, helemaal bij dual-plane. Gaat zeker heel mooi worden! Ik heb je aan mijn album toegevoegd, kun je eens zien hoe het veranderd πŸ˜€. Als je bestboobie tagt met je datum & door wie en waar geopereerd dan wordt je post verplaatst naar de operatie topics. Dan is het ook wat zichtbaarder voor anderen om te reageren.
 12. Denk echt dat die te klein is hoor! Het normale opmeten is niet helemaal accuraat bij een bv πŸ˜€. Een opgeblazen buik had ik ook veel last van. Best even geduurd voordat het weer normaal voelde.
 13. @Robijntje02 leuke partytrick 🀣. Nee, even serieus, liefste heb je dit natuurlijk niet of minimaal. Maar ergens ook logisch dat het mee beweegt met de spier. Bij sterke borstspieren wordt dit geloof ik zichtbaarder, die maar minder trainen dan?!
 14. Haha, @Lindan @bent001 @Nog even wachten ik zie het bij mij ook, valt gelukkig niet super op. Bekend dingetje toch bij dp. Beetje zoals dit maar dan tegelijk en borst erover heen 🀣🀣🀣