Nina_a

Gold Member
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

4 Followers

About Nina_a

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht
 • Interests
  Sporten, familie, uiteten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Update dec-2019: Begin juli-'19 ben ik geopereerd om het knobbeltje uit mijn borst te halen. Ik vond het toch een hele ingreep, onder volledige narcose, zwelling & blauw en advies sport BH achteraf (soort van boobjob maar dan totaal niet 🙂). Het litteken is zo'n 2 cm, maar wel mooi gehecht. De arts zei dat hij dit met extra aandacht had gedaan ivm mijn wens voor een borstvergroting. Advies was om minimaal 6 maanden te wachten voor een volgende operatie. Ook al is het litteken aan de buitenkant dicht, blijkbaar kan deze inwendig nog niet helemaal geheeld zijn wat bij oprekken problemen kan geven. De uitslag was het weefsel was gelukkig goed, het bleek om een fibroadenoom te gaan. Ook al was dat de verwachting, om die uitslag te krijgen was een hele opluchting!! Na een tijdje deze website vermeden te hebben merkte ik dat de wens echt even sterk is, ondanks dat ik me er bewuster van ben dat er altijd complicaties kunnen komen en ik nu 'gezond' ben. Dus afgelopen week weer op consult geweest (nog altijd bij Velthuis kliniek in Eindhoven). De arts wilde zelf ook graag het litteken & eerder gegeven advies beoordelen. Tot nu toe vind ik ze ontzettend meedenkend en klantgericht, heel prettig. Ik heb een nieuwe datum @best_boobie:3 februari 2020 bij Dr Mesters Velthuis kliniek. Ik heb gekozen voor 295 anatomisch van Mentor dual plane geplaatst (ik ben 1.69 en 55 kg). De komende weken vliegen vast voorbij en dan is het al zover :-).
 2. Hi @MissyJoy Nog super bedankt voor je berichtje. Dit deed me heel goed om te lezen :-). Ik heb een tijdje deze website vermeden, maar heb afgelopen week een consult gehad en in februari krijg ik de operatie!!
 3. Door omstandigheden is mijn operatie uitgesteld tot na de zomer, maar was ik geopereerd dan was het 295 cc (11,5 cm breed) geworden. Een maat kleiner is 255 cc (11 cm breed). Begin nu weer te twijfelen 🤣🤣, dus blijf meelezen en foto’s kijken. Ik ben 1.69 lang en nu 54 kg, dus bijna gelijk. Mijn borstbreedte is 12 cm. Weet jij hoe breed jouw borst is? Groetjes Linda
 4. Hi Mjcls, Ga je een album bijhouden. Ik ben ook erg benieuwd naar je ervaring mbt de maat. Gr Linda
 5. @Mtvo @Kimmmm@best_boobie@Miracle79 Ik had afgelopen week echt een baalweek door dit alles, dus thanks voor jullie advies en lieve woorden! Ik heb afgelopen week de uitslag gekregen. Ik vond het uiteindelijk toch nog best spannend. In ieder geval zeker geen kankercellen in de biopten, dus dat is heel goed nieuws!! In 1 borst konden ze met zekerheid vaststellen dat het een fibroadenoom betreft. In de andere borst, het grotere bobbeltje waarmee ik ook naar de huisarts was gegaan, gaf het biopt geen duidelijkheid. Het is een tumor (zo noemen ze blijkbaar alles wat er groeit en er niet hoort), maar ze kunnen niet zeggen welk type het is. En daarmee dus ook niet of deze kwaad kan in mijn lijf. Blijkbaar heb je goede tumors, slechte tumors, en goede die slecht kunnen worden. Ze willen daarom deze eruit halen zodat deze uit mijn lijf is en ze het volledig kunnen analyseren. Dus goed nieuws, en toch voelt het dubbel. Het eruit halen is middels een dagbehandeling onder volledige narcose, het litteken zal waarschijnlijk 2 cm zijn. Ik heb al een datum, zal in de 2e week in juli zijn. Ik denk dat de operatie wel meevalt, maar de wond moet natuurlijk wel goed genezen zijn voordat een volgende operatie kan plaatsvinden. Oftewel, de komende maanden geen bv voor voor mij :-(. Ik verwacht op zijn vroegst september.
 6. Update! De operatie heeft niet door kunnen gaan 😢. Wel heb ik op diezelfde dag een biopt gekregen bij het ziekenhuis, uit beide borsten zijn 3 hapjes genomen. Ik ben nu heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik wil graag de zekerheid dat ik gezond ben (want daar ga ik vanuit). Ook goed om nu te weten dat ik gevoelig ben voor fibroadenomen en dat ik het straks niet aan de implantaten / inkapselen ga toewijzen. Was nog best een serieuze behandeling, had ik niet helemaal zien aankomen. Dus zit nu met hechtpleisters en beurse borsten. Volgens het formulier gedurende 24 uur: niet sporten, zware inspanning, sportbh dragen, koelen en paracetamol. Dus toch nog minioperatie gehad 🤣 @Kimmmmmm @Miracle79. Ik was trouwens wel echt SUPER teleurgesteld, maar ben er overheen. Nu de uitslag afwachten, deze krijg ik volgende week, en dan nieuwe datum plannen.
 7. Hopelijk een goede uitslag inderdaad en kan ik gaan plannen. Wat fijn dat het nu al zo goed gaat! Heb je een album?
 8. Ohh, dus toch een borstband. Wat gek hoe dat zo verschilt overal. Voor hoeveel CC ben je uiteindelijk gegaan? Ga je een album bijhouden? Liefs Linda
 9. Wat fijn dat de start goed was. Dus toch 340, staat vast heel mooi. Helaas voor mij morgen geen operatie, ik moet nog wat langer geduld hebben maar komt goed. Hoe voel je je nu? Liefs Linda
 10. Succes morgen!! Helaas voor mij morgen geen operatie, ik moet nog wat langer geduld hebben maar komt goed. Liefs Linda
 11. Thanks. Ik zie een half jaar onzekerheid in ieder geval niet zitten, dus dan blijft een biopt over. En voor zover ik nu kan inschatten betekent dat dat de bg niet door kan gaan volgende week. Ik ben benieuwd ook naar de mening van de PC. Met name of een fibroadenoom een operatie in de weg zit (over een paar weken), lijkt mij van niet.
 12. Pfff, hier loopt alles anders dan verwacht @Miracle79 @Kimmmmmm. Vandaag na lang twijfelen toch nog naar huisarts geweest om even een plekje/bobbeltje op de borst te laten zien. Ik vond het eigenlijk onzin om te gaan, maar dacht dat het toch verstandig zou zijn en dan misschien ook tips zou krijgen waar op te letten om betere beoordeling te doen. Tegen mijn verwachting in gaf de HA aan dat het inderdaad niet zo hoort te voelen. Vanmiddag kon ik gelukkig al terecht bij het ziekenhuis voor een mammografie (uitdaging met kleine borsten) en echo. De radioloog kwam zelf ook nog met mij spreken omdat ik had aangegeven komende maandag een operatie te krijgen. Hij gaf aan dat er duidelijk iets afwijkends zit, waarschijnlijk een fibroadenoom, een goedaardig gezwel. Echter, enige manier om dit vast te stellen is middels een biopt. Een biopt duurt aantal dagen voor de uitslag en klein wondje op de borst. Dus dan kan BV maandag niet doorgaan. Alternatief is om over 6 maanden een nieuwe echo te maken en te vergelijken. Waarschijnlijk dus niets kwaadaardigs, maar ben er toch van geschrokken. Als ik geen operatie in de planning had zou ik hier ook niet mee naar de HA zijn gegaan, je voelt zo vaak iets in je borst en ik piep niet zo snel. Was ik maar eerder gegaan voor een check, dan was er nu geen probleem 😕. Zojuist (20.00) nog gebeld door de consulente vanuit thuis, wat een service bij Velthuis. Ze gaat het morgen aan de artsen voorleggen en dan wordt ik terug gebeld of ze wel of niet wil opereren en wat eventuele alternatieven zijn. Ik ga zelf ook goed over nadenken wat ik wil. Oh, trouwens ook heel weinig vet te zien op de röntgen (bijna alleen klieren), maar dat wist ik al met mijn kleine boobies 🤣. Iemand hier ervaring mee of goed advies? @best_boobie
 13. Hi! Hopelijk is alles goed verlopen! Ik ben 13 mei aan de beurt, nig maar een paar daagjes. Mijn kindjes zijn 4 en bijna 2. Die oudste is al vrij zelfstandig, de jongste is heel nieuwsgierig en actief dus ga ik vooral veel zelf laten doen. Ben vooral bang dat ze te enthousiast willen knuffelen. Ben benieuwd Nasr jouw ervaringen hiermee.
 14. Ziet er netjes uit, welke maat heb je uiteindelijk gekozen en hoe is het geplaatst? Ik ben over 5 dagen aan de beurt! Ibuprofen heb ik niet in huis, maar is dus ook handig om te kopen begrijp ik uit jouw post?
 15. Ik vind al die verschillende adviezen heel verwarrend. Ik ga zoals geadviseerd volledig mijn eigen PC volgen, maar blijft raar. Zo ga ik geen borstband krijgen terwijl ik dat wel had verwacht. Mijn oudste is net 4 en mijn jongste bijna 2. Ze weten van niets en ik ga straks zeggen dat ik mijn schouder en arm bezeerd heb. @Miracle79 hoe oud zijn jouw kindjes. Niet bang dat ze zich verspreken?