Jump to content

Imke1991

Gold Member
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Imke1991 last won the day on October 13 2020

Imke1991 had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

2 Followers

About Imke1991

Recent Profile Visitors

1,337 profile views
 1. Hoi Quieroboobs, Ik weet niet of dit een dubbel bubbel is maar er is wel iets mis gelopen... het lijntje is inderdaad zichtbaar en dat lijkt me niet normaal... persoonlijk zou ik dit niet pikken en zou ik teruggaan naar de kliniek. Ik vind het wel heel spijtig voor je... zo zie je maar dat er toxh ook wel dingen kunnen mislopen met een operatie. Ik hoop dat het toch nog wegtrekt of dat het gecorrigeerd wordt door je arts.
 2. Hoi glitter mermaid, hopelijk is alles goed verlopen! Proficiat met je nieuwe boobs 😍 zou ik mss ook eens mogen kijken? Ik ben benieuwd!
 3. Hoi Alexandra, kan je misschien wat meer info geven over hoe groot je bent en gewicht etc. Dan is het makkelijker om in te schatten.
 4. Hoi, eerst en vooral, ik vind dat je mooie borsten hebt! Ze zien er heel natuurlijk uit en toch niet zo klein hoor... maar ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb 265 cc en soms wil ik ze ook groter al lijkt me dat niet zo praktisch. Ik denk dat 400 cc heel goed gaat meevallen hoor... het is maar 170 cc meer... Hopelijk ben je dan wel 100% tevreden. Succes 😘
 5. Heeel veel succes! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, gaat super mooi zijn 😍
 6. Hoi, mijn voorsituatie is vergelijkbaar, 1.69, 59 kg, 75 b/c. Ik heb 265 motiva voor de spier gekregen, ik heb nu een 75 D/E. Hoewel iedereen het eerder als een volle c omschrijft. Mijn foto’s staan openbaar. Voor een EF cup met jouw voorsituatie ga je toch voor meer dan 265 cc moeten gaan. Ik had misschien ook wel groter gewild maar toch ben ik tevreden! Met meer cc zouden ze zeker in de weg hebben ‘gehangen’. Ik vind ze nu soms al onpraktisch... succes!
 7. Danku. Nee mijn borsten zijn nog een beetje ‘gezakt’ maar verder geen verandering. Eind deze maand ga ik zeker nog eens een foto uploaden.
 8. Hoi hoi, het is niet simpel he, het juiste implantaat kiezen... ik wou graag de motiva full maar tijdens de operatie bleek dat deze niet paste... ik heb toen 265 cc demo voor de spier gekregen. Ik ben er heel blij mee! Mijn foto’s staan openbaar. Succes nog xx
 9. Danku das super lief ik ben bij Dr De Meyere geweest... echt een heel goede dokter, meerdere meisjes van het forum zijn door hem geopereerd.
 10. Hoi, wel ik ben eigenlijk heel blij met mijn boobies! Heel af en toe doet de linker borst nog een beetje pijn... en ik merk wel dat ik altijd een BH moet dragen. Voordien was geen BH dragen helemaal ok, nu is het wel noodzakelijk. Ik heb de 265 cc Demi van motiva, de ronde, niet de ergonomix. Ik ben hier heel tevreden van . Je ziet geen randen... maar ik kan de prothese wel voelen als ik er achter ‘zoek’. Ik ben bovenaan wel redelijk smal/laag vetpercentage. Ik vind het formaat dus ook goed, niet te groot niet te klein. Naakt zie je wel overduidelijk dat het nepperds zijn:)
 11. Hoi, ik heb 265 cc voor de spier. Mijn album staat openbaar, je kans dus eens een kijke nemen.:) dan
 12. Hey, ik heb net even je topic gelezen. Als je iets echt wil, dan moet je ervoor gaan. Ik heb ook jaren getwijfeld . Ik heb zelf 265 xx voor de spier gekregen (dr demeyere) en ik ben heel tevreden. Ik startte wel van een b/c 75 en heb nu een d/e75. Soms had ik wel groter gewild maar dat zou onnatuurlijk zijn + met het sporten is dat niet evident. Ik merk nu ook met het slapen soms dat ze in de weg zitten, voordien had ik dit niet. Goed foto’s laten zien aan je chirurg en je intuïtie volgen:) succes!
 13. Hi girl, wow I just red your stort.... it is terrible what they did to you.... i really feel sorry. I hope you get Some compensation for the bad surgery. I also really hope that your boobs NOw Will look good!
 14. Pfff wauw zo erg voor je meid . Hoop dat je wond snel dicht is en je iets of wat beter voelt.... x
 15. Ik heb 260 demi voor de spier. Had zelf al een c-cup, ik ben zeer tevreden . Mijn foto’s staan openbaar. Succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.