Jump to content

Imke1991

Gold Member
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Imke1991 last won the day on April 9

Imke1991 had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

3 Followers

About Imke1991

Recent Profile Visitors

1,617 profile views
 1. Hmm, ja dat had ik ook dat alles heel strak zat. Je bent een week PO, het kan alleen maar beter gaan. Ik moet wel zeggen, het heeft echt 4-6 maanden geduurd vooraleer de pijn helemaal weg is. Nu kan ik mijn boobs masseren, lichtjes in nijpen etc en ik voel geen pijn meer. Mijn borsten waren eerst ook dood vanonder, gevoel is voor 90% terug gekomen.
 2. Ik had eigenlijk wel redelijk wat pijn... daarnaast waren mijn boobs heel gezwollen... was bang dat ze zo dik gingen blijven 🤣🤣
 3. Heel veel succes! Ik ben zelf geopereerd door dr De Meyere en ik ben super tevreden. Mijn foto’s en verhaal staan openbaar. Groetjes
 4. Hmm; inderdaad heel spijtig... Ik zou proberen om een herstel operatie te krijgen... beter nog een keer onder het mes dan ongelukkig zijn. Maar bon, ik hoop dat de dokter zijn fout toegeeft. Beaamt je omgeving dat de protheses te klein/smal zijn? Het is intussen wel een tijd geleden dat de operatie was, dus nu zou je eigenlijk wel het definitieve resultaat hebben...
 5. Hoi polemommy, las net jouw topic.... ik vind het wel heel spijtig voor je, ik vond jouw boobs super mooi! Ben je zeker dat het echt zo ‘erg’ is? Dan moet de dokter dit toch fixen? Toen ik heel wat slanker was (door sport) zag ik mijn protheses en randen ook een beetje... rimpelvorming heb ik gelukkig (nog) niet gehad. Heel veel succes... hoop dat het snel goedkomt.
 6. Wauw... heb er nogal naast getypt. Ik wou dus typen dat veel vrouwen achteraf spijt hebben dat ze niet groter zijn gegaan. Ik vind de maat echt super bij je. Succes met de zoektocht.
 7. Hoi! Proficiat met het afvallen van zoveel gewicht . Ik vind de maar heel mooi bij jou! Je leest ook vaak dat veel vrouwen toch net iets groter waren gegaan. Ik heb 265cc voor de spier, allee info inclusief foto’s staan openbaar. Persoonlijk vind ik 450 niet zo groot... ik zou zeker niet kleineer gaan!
 8. Hoi Quieroboobs, Ik weet niet of dit een dubbel bubbel is maar er is wel iets mis gelopen... het lijntje is inderdaad zichtbaar en dat lijkt me niet normaal... persoonlijk zou ik dit niet pikken en zou ik teruggaan naar de kliniek. Ik vind het wel heel spijtig voor je... zo zie je maar dat er toxh ook wel dingen kunnen mislopen met een operatie. Ik hoop dat het toch nog wegtrekt of dat het gecorrigeerd wordt door je arts.
 9. Hoi glitter mermaid, hopelijk is alles goed verlopen! Proficiat met je nieuwe boobs 😍 zou ik mss ook eens mogen kijken? Ik ben benieuwd!
 10. Hoi Alexandra, kan je misschien wat meer info geven over hoe groot je bent en gewicht etc. Dan is het makkelijker om in te schatten.
 11. Hoi, eerst en vooral, ik vind dat je mooie borsten hebt! Ze zien er heel natuurlijk uit en toch niet zo klein hoor... maar ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb 265 cc en soms wil ik ze ook groter al lijkt me dat niet zo praktisch. Ik denk dat 400 cc heel goed gaat meevallen hoor... het is maar 170 cc meer... Hopelijk ben je dan wel 100% tevreden. Succes 😘
 12. Heeel veel succes! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, gaat super mooi zijn 😍
 13. Hoi, mijn voorsituatie is vergelijkbaar, 1.69, 59 kg, 75 b/c. Ik heb 265 motiva voor de spier gekregen, ik heb nu een 75 D/E. Hoewel iedereen het eerder als een volle c omschrijft. Mijn foto’s staan openbaar. Voor een EF cup met jouw voorsituatie ga je toch voor meer dan 265 cc moeten gaan. Ik had misschien ook wel groter gewild maar toch ben ik tevreden! Met meer cc zouden ze zeker in de weg hebben ‘gehangen’. Ik vind ze nu soms al onpraktisch... succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.