Sylver

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About Sylver

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

509 profile views
 1. Hi nkm, Fijn hè borsten? ? Je kan in mijn album. xx
 2. Hoi Luana, Ik zie hier enkele overeenkomsten hoor! Na drie zwangerschappen en borstvoedingen te hebben gegeven was er bij mij niets meer over dan een hele lege kleine b cup. Altijd al onzeker geweest over mijn kleine borsten maar durfde nooit de stap te zetten tot een borstvergroting. In mei ben ik geopereerd - mentor xtra, 325cc, dual plane- en het is de beste beslissing ooit geweest! Voel me vrouwelijker, meer zelfverzekerd, kleding staat mooier. Nooit gedacht dat ik zo gelukkig zou worden van het hebben van borsten. Als ik de voor en na foto’s bekijk is het niet meer voor te stellen dat ik een paar weken geleden door het leven ging met een lege paar borsten. De ‘nieuwe’ vind ik prachtig en past helemaal bij mijn lichaam. Ben 1.71 en 63 kilo en heb nu cupmaat 75C. Het zijn dan geen motiva implantaten en ik ben door een andere arts geopereerd dan jouw voorkeuren maar wellicht ben je geïnteresseerd in mijn voor en na situatie die ik in mijn album heb staan. Als je de foto’s wilt zien dan voeg ik je graag toe! succes met het maken van je keuze! liefs Sylver
 3. Hoi Deemmii, Het zou best wel eens kunnen dat je met deze hoeveelheid cc’s cupmaat D kan behalen. Volgens mij heeft het ook met projectie van de prothese te maken die het volume bepaalt, dus cupmaat. Ikzelf ben met 325cc van a naar in ieder geval een grote c gegaan ( weet mijn exacte cupmaat nog niet want ben 4 weken geleden geopereerd ) Heb ronde mentor xtra die naar mijn weten iets minder projectie heeft dan anatomische. Bij mij was 325cc het maximale en ben volledig uitgegaan van de expertise van de chirurg. Hij zei dat de prothese goed moet passen en dat de huid ook nog dicht moet worden gemaakt. Ze zijn goed daar bij Velthuis, zal echt goedkomen ?
 4. Wat fijn voor je! Ook dat het vergoedt is in jouw geval. Hopelijk ben je ook zo blij met het hebben van borsten. Gaat het goed met je? Natuurlijk mag je meekijken. Ik voeg je meteen toe. Liefs
 5. Wat fijn voor je! Ook dat het vergoedt is in jouw geval. Hopelijk ben je ook zo blij met het hebben van borsten. Gaat het goed met je? Natuurlijk mag je meekijken. Ik voeg je meteen toe. Liefs
 6. Inderdaad!! Het is natuurlijk niet zomaar iets. Twee kennissen van mij zijn door Verdonck geopereerd en beide helemaal ingepakt. Dacht meteen dat hij dat dan bij iedereen doet.. niet dus hahaha maar fijn juist, kan je ze meteen bekijken. Ik heb mentor xtra, 325cc, dual plane geplaatst. Sinds een aantal dagen echt onwijs blij met het resultaat, het wordt steeds mooier. Zal je toevoegen in mijn album kan je voor en na zien. Vond het doodeng om de dag na operatie te gaan douchen en bh uit te doen. Ik werd niet goed.. Het gewicht aan de voorkant voelde zo onnatuurlijk en was bang dat ze eruit zouden vallen. Beetje gekkig want kan natuurlijk niet. Eerste dagen vond ik het in ieder geval niet fijn, de ondersteuning van de bh vond ik veel prettiger. Bizar dat het na een aantal dagen/weken zoveel anders voelt, nu is het normaal en voelt als mijn eigen lichaam. Hoe gaat het met jouw herstel? En al blij met wat je ziet?
 7. Oh snap het helemaal! Het is ook nogal een lijst waar je mee rekening kan houden om voor jou de ‘perfecte borst’ samen te stellen. Heb je al een keer gepast? En heb je een idee waar je naartoe wil qua cupmaat? Je hebt in ieder nog de tijd om te oriënteren, fijn!
 8. Hi RMMD Mijn eerste consult was ook bij Kliniek Veldhoven. Communicatie verliep daar prima maar stond niet 100% achter het advies van de chirurg bovendien vond ik hem ook heel gehaast, hij heeft misschien nog net 20 minuten bij het gesprek gezeten. Uiteindelijk naar Velthuis in Eindhoven gegaan waar ik een veel beter gevoel had overgehouden en waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde bij dr Schots. Heb ook goede verhalen over Verdonck gehoord waarvan de resultaten mooi zijn. Je was in goede handen! Volgens mij zit je dan wel de komende 2 weken goed ingepakt. Nog even wachten voor het resultaat. Hoe ging de terugreis voor je? Fijn dat je je gevoel hebt gevolgd en niet hebt gekozen voor kortere reistijd! Goed herstel gewenst!
 9. Hi Nmk, Goeie keuze ? Ik ben er ontzettend blij mee! Ooit had ik een 75b en na drie zwangerschappen en twee borstvoedingen was er niets meer over dan een lege 75a. Vulling aan de bovenkant, een subtiele decolleté was mijn wens. Ik voeg je toe aan mijn album dan kan je mijn voorsituatie bekijken en hoe het er nu uitziet. Ik heb 325cc, mentor xtra, dual plane. Waar laat jij je opereren? 10 juli, dat is over drie weekjes al ?
 10. Nou wat een proces hè? Eentje wat best wel lang duurt en waarbij de tijd heel snel voorbij mag gaan ? De eerste twee weken zijn voorbij dus het ergste heb je al achter de rug. Vanaf nu gaat het echt alleen maar mooier worden en worden je borsten vanzelf zachter. Bij mij ook echt knoerthard hoor de eerste twee weken en zoveel spanning op de borsten. Zat blijkbaar ook veel vocht in, kreeg toen de tip om brandnetelthee te drinken. Hielp zowaar! Fijn dat je verlichting kan vinden dmv een coolpack. In de ochtend heb ik trouwens nog wel last van harde borsten, ‘s avonds af en toe als ik overdag teveel heb gedaan. Maar ook dat zal vanzelf minder worden, hoort er even bij ? Je krijgt ze niet voor niks hihi? Ik heb je toegevoegd aan mijn album, dus als het je leuk lijkt kan je een kijkje nemen. Kan je zien dat ze echt gaan zakken en zachter worden ( zover dat te zien is op een foto maar goed gaat om het idee ) Wens je nog een goed herstel toe! liefs
 11. Ja! Een paar dagen geleden realiseerde ik ineens tijdens het lopen dat mijn borsten mee bewogen. Heel subtiel, maar toch ? Vond het harde ook lastig hoor, keek echt uit naar het moment dat de protheses zachter zouden worden. Vanaf 2,5 / 3 weken po zijn ze zachter geworden bij mij.
 12. Mag over 2 weken een normale bh aan. Ik heb alleen nog geen idee wat voor maat ik nu heb - en of dat nog gaat veranderen- dus ik durf nog niks te kopen. Sport bh die ik nu aan heb is 80c. Kan ook niet wachten om bh’s te shoppen hoor, mét borsten hahaha En jij trouwens, ook bv gehad?
 13. Huh bovenstaande reactie deed ik hartstikke verkeerd. @Maria87 die was dus voor jou bedoeld. Sorry ??‍♀️