TinyAA

Gold Member
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TinyAA last won the day on May 9

TinyAA had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

8 Followers

About TinyAA

 • Birthday 08/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2 nieuwe foto’s staan in mijn album voor iedereen die het leuk vindt om te zien hoe ze bij 8 weken eruit zien
 2. Ik heb vaker van luchtbellen gehoord, maar heb het zelf niet. Heb je Boerhaave gebeld? En is het zichtbaar?
 3. @Juni ahh spannend! Heel veel succes morgen. Ze zijn super aardig en professioneel bij Boerhaave, dus je wordt goed verzorgd daar. En je gaat morgen de beste slaap van je leven hebben! Haha en daarna wakker worden met nieuwe borsten.
 4. Ik heb je net toegang gegeven ze zij nog ‘vers’ en iets meer dan een maand oud. Zullen komende tijd alleen maar natuurlijker ogen.
 5. Hey! Ik ben 1,53m en weeg 47kg. Ik heb 305cc anatomische protheses gekregen. Volgens mij heb je al toegang tot mijn album. Ik ben echt petite, super smalle schouders en draag maar xs of 34. Ik had echt niet kleiner dan 305cc Will hebben. 350cc had ook wel gepast, maar die was niet in de verhoudingen voor anatomische protheses, dan had ik ronde moeten nemen. Motiva vallen volgens mij anatomisch, dus het is vergelijkbaar. Ik was net als jij super bang dat mensen kunnen zien dat ik iets heb laten doen, maar niemand heeft het opgemerkt 🤣 je borsten vallen weg wanneer je kleding aan hebt. Het is wel iets meer zichtbaar in bikini’s, maar dan lijkt het alsof ik van mezelf borsten heb en niet dat het een boob job is. Ik hoor vaker van dames die achteraf spijt hebben dat ze te klein zijn gegaan dan te groot. En 350cc is niet veel. Als je tevreden bent met 265cc, dan moet je het zeker doen. Maar houd er ook rekening mee dat je heel snel aan je nieuwe borsten gaat wennen en wellicht echt spijt gaat krijgen omdat ze niet groot genoeg zijn. Allemaal dingen om rekening mee te houden btw...20cc is 4 theelepeltjes, dat is echt niks 😅 bij twijfel altijd groter gaan.
 6. dankjewel 🥰 lief van je! Je voorsituatie speelt inderdaad een belangrijke rol in hoe je uiteindelijke resultaat gaat zijn. Ik heb echt geluk dat ze redelijk gelijk waren. Miste alleen wat volume haha
 7. Voor de spier is fijn he! Ben ook erg blij dat het bij mij kon. Je ziet idd heel snel resultaat!
 8. Dankjewel! Mijn borsten begonnen vanaf de 2e week echt vorm te krijgen. Denk het voordeel van voor de spier hoe gaat het met jou? Je hebt een wissel gehad toch?
 9. Dankjewel!! Ja spannend he. Je leeft er zo lang naar toe en dan ineens lig je op die operatietafel. Ik vond het een onwijs leuk proces! Je gaat heel blij zijn als het zover is
 10. Dankjewel 🤗 ben er zelf ook erg blij mee! Wanneer ben jij aan de beurt?
 11. @Ld1234 dankjewel meid 🤗 @Snn89 tuurlijk! Heb je toegevoegd