quieroboobs

Silver Member
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

1 Follower

About quieroboobs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oeps dit heb ik gelogen haha! Ik heb de lengte verkeerd gelezen, sorry!
 2. Ik heb precies de zelfde lengte / gewicht. Heb 400CC gekregen.
 3. Gaat goed! Ik heb in de ochtend ook opeens minder pijn/drukkend gevoel.... Misschien toeval? Klopt daar zijn ze voor! Maar toch twijfelde ik erg om contact op te nemen haha, bang om toch over te komen als een zeur.. Gelukkig wel gewoon gedaan. Personeel is erg helpvol! Benadrukken ook echt dat ik in alle tijden contact mag/moet opnemen haha ๐Ÿ˜Š Pfff en die 'enge verhalen' ben ik idd maar mee gestopt ๐Ÿ˜‚ Ja dat zeker! ๐Ÿ˜Š
 4. heel moooi!! Ik las dat je ze te ver uit elkaar vond staan, en ze staan nu al mooi dichter bij elkaar!
 5. Zou ik mee mogen kijken? Beteft de spiegel, @Desert-Rose weet daar meer van ๐Ÿ˜Š
 6. Bedankt!! Haha die liggen nu toevallig bij de dieren๐Ÿ˜‚ die hebben het ook hard nodig. Opzich vind ik koelpacks wel goed te doen. Ik hoop ook dat het meevalt. Dr vd Lei vind de littekens er verder gelukkig wel goed uit zien. Duimen
 7. Bedankt! Dat koelen kan wel een goed idee zijn. Qua warmte verder heb ik weinig last. Ben hele dag binnen (op even 15min vitamine D na๐Ÿ˜‚) en tis lekker koel in huis. Ik moest foto's sturen. En daarop zag ik toch wat roodheid.... En de Dr ook. Dus hij heeft toch een AB kuur voorgeschreven. Had ik niet verwacht, maar ben erg positief over het personeel en de snelheid van hulp bij Bergman! Ik weet dat een AB kuur niet geldt van, baad het niet schaad het niet... Maar als er toch wat zit, zijn we er denk ik wel optijd bij.
 8. Heb contact gehad. M'n temp was vanochtend 37,3 dus weer gezakt. Ze gaan het even voorleggen bij Dr vd Lei. Maar verwachten niks acuuts op het moment, gezien er geen zwelling / roodheid is en de temp niet alleen maar oploopt. Wel moet ik het in de gaten houden. Pff iets geruster, maar blijft spannend... Ben al het hele forum doorgelezen over ontstekingen... Had ik niet moeten doen haha
 9. Heyy allemaal, Ik maak toch maar even een topic aan voor deze vraag.. 21 juli heb ik een bvg gehad. Temp is sinds dien wel wat hoger geweest als normaal, maar minimaal. Normaal heb ik een temp van +-36.7 en na de bv 37.2. Dus opzich gewoon normaal. Maar sinds enkele dagen schommelt het toch steeds rond de 37.5 / 37, 8. Met af en toe ook wel weer een normale temp ertussen. Ik zocht er eerst niet teveel achter, want heb verder nergens last van, en bij 38+ moest ik de kliniek bellen, en dat heb ik dus niet. Maar sinds 2 dagen begint mijn rechter borst wat meer zeer te doen en ook lijkt het pijn te doen bij de oksel/lymfeklieren(?). En ben dus nu wel wat bezorgd. Verder vind ik de borst niet aanzienlijk warmer of rood.. Wat is wijsheid? Ik denk ook ivm het weekend dat ik toch nog even ga bellen naar Bergman, dan heb ik het iedergeval even gemeld... En zou het nuttig kunnen zijn om bij de huisarts een CRP vingerprik te vragen? Aangezien je daarmee ontstekingswaardes kan meten? Liefs!
 10. Haha heel begrijpelijk hoor. Had ik ook. - Ik heb geen drains gehad. Ik had wel het pech van een kleine bloeding in mijn linkerkant, maar dit is tijdens operatie gewoon opgelost. - pfoe ik denk echt maar een uurtje, of anderhalf... Eerlijk gezegd niet op de klok gekeken. - ik moest 4uur op je eigen privekamer blijven, dan krijg je eten, drinken en tijd om rustig bij te komen. (ik heb nog een dutje gedaan). Dat ze dit doen vond ik ook een fijn gevoel.
 11. Klopt... Het is best wat geld, maar voor wat je er voor krijgt vind ik het wel waard idd.. Liever 500euro meer en goede nazorg etc. Ik had veel last van mijn PO bh, erg strak. En kreeg gewoon gratis een nieuwe opgestuurd. Dus dat vind ik erg positief. Ooh was dat ook een borstoperatie? Qua herstel mag ik denk ik niet klagen! Natuurlijk waren de eerste dagen erg pijnlijk, maar te doen. Mijn moeder heeft mij de eerste week vooral verzorgd haha. Over algemeen prima geslapen snachts. Na de 4e dag begon de pijn echt af te nemen. Toen gestopt met naproxen. Na een week PCM ook gestopt. Ik heb nu nogsteeds wel eens pijn, maar dit is dan bij bepaalde bewegingen... Dus ik luister erg goed naar m'n lichaam wat kan en niet. Eigenlijk doe ik erg weinig nog op een dag. Heb namelijk nog vakantie tot 17 augustus. Geen kids of andere verplichtingen dus ik neem alle rust haha. Maar de normale dagelijkse taken kan ik zelf. Ochtend klaarmaken aankleden, brood smeren etc. Kan niet wachten tot de andere 4 weken ook voorbij zijn en ik kan BH shoppen haha! Wat betreft het merk dat hij je aanraad... Ik denk dat hij gewoon goed kijkt welk merk het best bij de patiรซnt past... Ik ben tot nu toe blij dat ik de Nagor gekozen heb. Wat ik begrijp is dat de Motiva ergonomix wat druppelvormig vallen. Ik zou persoonlijk niet nog meer Bolling bovenop gemist willen hebben. Ooeh 13 oktober! Spannend. Gaat sneller dan je denkt haha. Succes met aftellen!
 12. Heeyy! Klopt! Ben vandaag precies 2 weken PO alweer! Ik ben erg blij dat ik Bergman gekozen heb, ik had en heb nogal eens wat vraagjes, en ze helpen/reageren erg snel, wat ik erg fijn vind. Klopt... Als ik naar mijn voorsituatie kijk en nu, staan ze zeker wat dichter bij elkaar. En als ze zachter etc zijn, kan ik altijd nog doormiddel van BH ze wat naar elkaar pushen ๐Ÿ˜Š Dankjewel! Ik zelf ook haha. Maar na 2 weken ben ik al best blij! Welke implantaten krijg je? Welk merk? Ik twijfelde namelijk best tussen de Nagor die hij aanraadde of de motiva ergonomix waarover je veel goed leest haha. Dus ben wel benieuwd wat hij jou adviseerde ๐Ÿ˜Š Heb je al een datum?
 13. Wat fijn dat alles zo goed gaat! Wow dat meen je! Dus je hoeft geen 6 weken te wachten?! Ga je het doen? Lijkt me namelijk best spannend haha.
 14. Heyy Dames, 12 dagen PO alweer. Ik heb mijn album even openbaar gezet.. Ik zit met een paar dingetjes. Ik hoop dat ze nog mooier gaan zakken, vooral in de onderpool, maar ik vraag me dan af of ik wel genoeg bovenin houd? Ik heb extra high , ronde implantaten, maar vind het totaal niet zo lijken... Ik baal ook wel van de ruimte tussen de borsten, maar dat had ik natuurlijk voor die tijd ook al wel. Ook is mijn linkerborst groter.... Pfff al die onzekerheid haha. En als laatst, wanneer worden ze wat zachter? Ze zijn zo hard haha...