quieroboobs

Silver Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About quieroboobs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als het goed is heb je je boobies nu!! Gefeliciteerd! 🎊🎊🎉🎉 Hoe gaat het met je?
 2. Wat vervelend voor je! Ik ben doktersassistente... En als je via de huisarts een mri wilt zou je beste gewoon op spreekuur kunnen komen en klacht uitleggen. En zodoende verder te gaan. Huisartsen verwijzen meestal niet zonder de patiënt eerst gezien te hebben. Ik denk namelijk dat dit via je verzekering gaat (zit je wel met je eigen risico natuurlijk) , dus dat is opzich beter dan dat je alles zelf zou moeten bekostigen. Succes!
 3. Wat spannend, nog 2 daagjes!! Zou ik ook een kijkje mogen nemen in je album? Alvast veel succes!🎉
 4. Ik ga naar prof Dr van der Lei. Bij bergman clinics. Ahzo snap ik! Ach denk het wel, mooi ventilator erbij hahah.
 5. Heb even je verhaal gelezen, wat fijn dat je een datum hebt!! Een dag voordat ik mag haha. Ik ben vorig jaar ook bij hem op consult geweest ! Bij mij werd er toen ook eigenlijk niks opgemeten, maar vond het een hele fijne arts. Maar was best een heel eind rijden en hier in de buurt ook een hele fijne arts tegengekomen waar ik erg fijn gevoel bij heb. Aftellen duss! 🎉🎉 Hopelijk is het te doen straks in de zomer met de warmte haha.
 6. Dankjewel! Wat leuk! Ik vond het een heel fijn consult. Hij nam echt de tijd voor je. Ben heel benieuwd hoe je het gaan vinden!
 7. Zow dat is best een aantal CC, erg gaaf! haha handig dat ze je mooi kunnen helpen! Lekker jezelf laten verwennen .
 8. Leuk om je verhaal te lezen! Zou ik ook in je album mogen kijken?
 9. Wat spannend!!! Nog even en je hebt je boobies! Knap! Ik twijfel nog... Aangezien ik net deze baan heb, überhaupt m'n eerste baan na de opleiding haha. Ik hoef maar 1 week vrij, aangezien de bouwvak erna begint. Dus dat is erg fijn. Kan ik 4 weken bijkomen. Maar ik heb verteld dat ik afwezig ben ivm een operatie... Dus ik denk dat ik wel moet gaan zeggen wat voorn operatie. Ik wil namelijk ook niet iets anders verzinnen.
 10. Bedankt voor alle reacties! Ben vandaag op consult geweest en heb echt een erg goed gevoel bij deze arts! Hij heeft me 330cc geadviseerd. nagor ronde implantaten en dan double plane. Hij vertelde hierbij dat als ik toch groter zou gaan ik meer kans heb op een double bubble. (door de aantal cm van de tepel tot aan de borstplooi). Ik vond dit erg interessant aangezien ik hier verder nooit iets over gehoord had bij vorige consulten. Nu aftellen tot 21 juli🤪😍
 11. Hallo allemaal! Ik kijk al een hele tijd rond op dit fijne forum. Veel informatie opgedaan. Ik zal even zo kort mogelijk mijn situatie uitleggen. Ik ben 20 jaar en mijn borsten zijn nooit verder gegroeid dan een kleine A cup. Wat mij ook vooral onzeker maakt is de afstand en vorm van mijn borsten. Vorig jaar ben ik op conuslt geweest bij Dr van Selms en dr Nio. Ik had namelijk interesse in de Monobloc hydrogels. Bij van Selms had ik een erg goed gevoel, maar omdat die implantaten niet meer geleverd konden worden heb ik het daar geannuleerd, aangezien het voor mij erg ver rijden was ben ik het wat dichter bij huis gaan zoeken. Na goed nadenken heb ik besloten om toch voor de normale implantaten te kiezen. Ik heb al een telefonisch consult gehad met Prof dr van der Lei. 11 mei heb ik een fysiek consult staan. Ook mocht ik alvast een operatiedatum plannen omdat het anders lastig word met werk etc. mocht mijn gevoel goed zijn word het 21 JULI ! Ik ben 1,70 lang en 65 kg. Ik ben heel benieuwd welke CCs hij zal adviseren. Bij van Slems kwamen we op 320. Ik heb er zoveel zin in, maar ben ook zo zenuwachtig. Ik heb namelijk niemand over mijn onzekerheid verteld op mijn moeder, vriend en beste vriendin na. Ik zie er vreselijk tegen op om het mijn familie te moeten vertellen en op mijn werk. Hoe zijn jullie hier mee omgegaan? Mochten jullie ervaring hebben met de PC hoor ik het graag! Liefsss
 12. Ik heb gisteren al gesprek gehad met de anesthesie. Dus nu alleen nog de operatie datum... Pff wachten duurt lang?
 13. Welke fb groep is dat als ik vragen mag? Hoe meer info hoe beter haha... Doe ik, hoop echt dat we snel een telefoontje krijgen.
 14. Ik had een afspraak voor 11dec. Ook in het Jan van Goyen, maar dan bij dr Selms. Hoop dat ik in januari dan nog terecht kan... Wil niet meer wachten haha??
 15. Heey, gaat joun operatie door? Ik kan helaas niet in december geholpen worden ivm een leveringsprobleem van de Monobloc...