Jump to content

quieroboobs

Silver Member
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

2 Followers

About quieroboobs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik vind het fijn om dit te lezen... Was al bang dat ik me aan het aanstellen was. Ik heb net een mailtje naar de kliniek gestuurd... Erg benieuwd wat ze gaan zeggen!
 2. Nee heb nog niks naar de kliniek gestuurd... Wilde eerst hier wat info opdoen. Bij wie ga jij je laten opereren? Heb jullie beide toegevoegd!
 3. Goedenmiddag dames, Pff ik vind het jammer dat ik onder dit kopje een topic open, graag zou ik jullie advies horen over onderstaand. 21-07-20 was mijn boobday. Helaas direct na de OK niet zo blij mee, maar geduld haha! Kort samengevat heb ik eigenlijk alles wat me tegen stond onder het kopje geduld geschoven en maar gehoopt dat het zou veranderen. Nu goed 5 maand verder is dit helaas niet het geval en denk ik ook niet dat het gaat veranderen. Ze staan voor mij te ver uit elkaar, was ik al wel redelijk op voorbereid gezien mijn voorsituatie, ma
 4. Hallo allemaal! Hierbij even een laatste update! Ik ben de 7 weken gepasseerd en net mijn Controle gehad Bij prof vd Lei. Ten opzichte van mijn voorsituatie ben ik erg blij met het resultaat! Maar wat ik wel erg jammer vind is de 'landingsbaan'. Mja... Was te verwachten gezien mijn voorsituatie. Misschien over 10+ jaar beter haha. Volgens de Hunkemöller ben ik een 70E.... Schrok ik even van, dat lijkt helemaal niet zo vind ik! Borsten worden steeds wat zachter gelukkig, hopelijk word dit nog zachter. Foto's staan in mijn al
 5. Haha inderdaad... Al die keuzes zijn nogal lastig. Van mijn pc mocht ik ook kiezen wat ik liever wilde, ruw, glad, dual plane of voor de spier. Ik heb gekozen voor dual plane en ruw... Achteraf had ik ze misschien ook wel voor de spier gewilt, maarja ze zitten er al 😂. Operatie is me zo meegevallen! Niet misselijk geweest, super lieve verpleegkundigen etc. Pijn was 1e 4 dagen wel heftig, maar icm pijnstilling goed te doen.
 6. Haha zo dacht ik ook! Er is niet echt veel over nagor te vinden verder.... Ik ben nog maar 3 weken PO, dus over de uiteindelijke zachtheid etc kan ik nog weinig vertellen helaas. Maar ben erg benieuwd. Aahzo! Dat wist ik niet, interessant! Ik dacht namelijk dat geruwde protheses minder overmatig kapsel kregen, ofja de kans erop minder is. Maar dit is dus misschien niet zo haha. Ik heb wel de geruwde gekregen. Was ook mijn eigen keuze. Isgoed, voeg ik je toe!
 7. Hallo! Welkom op het forum! Puur uit interesse, waarom heeft een gladde prothese joun voorkeur? Wat zijn de voordelen ten opzichte van geruwde? Ik snap je spanningen heel goed! Dat control freak gevoel heb ik ook gehad. Daarom vond ik een fijn gevoel bij de Pc belangrijk. Mijn pc adviseerde ook nagor, hij werkt graag met deze prothese vertelde hij. Goede ervaringen etc. Hij vertelde dat ze ook erg zacht zijn. Dat vond ik ook belangrijk. Ik heb dus maar gewoon m'n vertouwen op de kundigheid van de pc gezet haha. Ook ik had d
 8. Best goed! Temp lijkt weer standaard wat lager te zijn! En al met al is het ook een stuk geruststelling zo denk ik. Mocht er toch wat hebben gezeten zijn we er mooi optijd bij geweest!
 9. Oeps dit heb ik gelogen haha! Ik heb de lengte verkeerd gelezen, sorry!
 10. Gaat goed! Ik heb in de ochtend ook opeens minder pijn/drukkend gevoel.... Misschien toeval? Klopt daar zijn ze voor! Maar toch twijfelde ik erg om contact op te nemen haha, bang om toch over te komen als een zeur.. Gelukkig wel gewoon gedaan. Personeel is erg helpvol! Benadrukken ook echt dat ik in alle tijden contact mag/moet opnemen haha 😊 Pfff en die 'enge verhalen' ben ik idd maar mee gestopt 😂 Ja dat zeker! 😊
 11. heel moooi!! Ik las dat je ze te ver uit elkaar vond staan, en ze staan nu al mooi dichter bij elkaar!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.