Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Rosanna123

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  78
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

566 profielweergaven
 1. Hoi manueeltje, Je bent bij Van Selms in goede handen. Ik ben ook door hem geholpen 11 jaar terug aan een littekencorrectie en wissel. Mijn littekens zijn heel mooi geworden, terwijl ze er bij mijn eerste bv dramatisch uitzagen (na 2 jaar nog steeds vuurrood en dik). Hoop voor jou dat het helemaal goed komt. Veel succes!!
 2. Haha nou dat had ik al toen ik belde voor een tweede consult, alsof ik iets heel moeilijks vroeg. Aan de andere kant, je kan het ook positief zien. Als je naar de bakker gaat en de rij staat tot aan de andere kant van de straat, dan zal die wel iets goed doen Ik heb nog geen definitieve keuze gemaakt, maar denk dat ik toch ga kiezen voor een andere arts. Heb inmiddels van 3 artsen gehoord dat de ruimte tussen mijn borsten in verkleinen in mijn geval echt onverstandig is. Mijn huid is te dun, waardoor ik een groter risico heb op rimpeling tussen mijn borsten in. Dat risico vind ik te groot, dus kies dan denk ik toch voor een andere arts. 310cc mini zie je niet vaak, kwam toevallig laatst een foto tegen van de mini in precies dit aantal cc. Heb hem even voor je bijgevoegd. Kan me voorstellen dat het in jouw geval mooi wordt, gezien je al een mooie basis van jezelf hebt. Heel veel succes in ieder geval met je datum en de operatie!
 3. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Nou gisteren consult nummer zoveel gehad, en eindelijk eindelijk eindelijk een arts (dr. Cromheecke van Zipper Clinics) die echt de tijd voor me nam en advies gaf waar ik wat mee kan. Wat een verademing! Zijn eerste advies was eigenlijk heel simpel: niets doen. Hij vond mijn borsten mooi zoals ze zijn en vroeg zich af of motiva nu zoveel zachter gaat zijn. Hij vond ze al zacht en soepel, en vervangen is bij deze generatie implantaten overbodig volgens hem. Hij zei dat hij bij mij nooit aan de tussenruimte zou komen. Het idee van Wouter van der Pot om onder mijn dunne huid een grote prothese van 425cc te stoppen, vond hij vragen om problemen. Hij liet me ook voelen hoe dun de huid is tussen mijn borsten in. Zelfs met Motiva zou dit rimpeling geven. De enige manier om iets aan de tussenruimte te doen, is met lipofilling zei hij maar dat vind ik voor nu te duur en zou ook niet weten waar ik het vet vandaan moet halen met mijn 52 kg. Als ik er toch op stond om iets doen, zou hij de 340cc of de 360cc demi adviseren. Tijdens de operatie zou hij dan meten wat het beste past. 400cc full vond hij voor mijn lichaam te groot, en een kleinere full prothese plaatsen is geen optie omdat de prothese dan te smal wordt voor mijn borst. Ik vond het zo fijn dat hij het me zo goed en duidelijk onderbouwd uitlegde. Zou 360cc demi ook wel aandurven. Het zou wel betekenen dat ik er voor het zicht betreft niet op vooruit ga, alleen wat betreft hoe ze aanvoelen. Maar goed, dat was eigenlijk ook de enige reden dat ik er niet blij mee was. Ik bedoel de afstand tussen mijn borsten is niet echt mooi, maar ik kan daar wel mee leven. Wel jammer dat ik geen foto's kan vinden van borsten die door dr. Cromheecke gedaan zijn. @best_boobie heb jij misschien wel eens wat werk gezien van deze arts? Op kliniekervaringen lees ik lovende reviews, en hij kwam erg kundig over. Op het forum hier kon ik maar een paar ervaringen vinden, maar zonder foto's helaas. Vraag is dan alleen nog of ik naar hem ga of naar Selms, want het wordt dan zo'n eenvoudige operatie dat ik er geen 5000 euro meer voor neer hoef te leggen en ook snel geholpen zou kunnen worden
 4. Hi Steenbok, je was bij Wouter van der Pot geweest toch? Goed dat je een beslissing hebt kunnen maken! Wat gaat het uiteindelijk worden? Ik moet zeggen dat ik wel een beetje ben afgeknapt op Bloemingdael, en voor een deel vanwege de wachttijden. Zelf wilde ik ook graag een tweede consult met Wouter. Eind januari gebeld en wat denk je? 13 april kan ik terecht! Toegegeven, ik ben een bijzonder ongeduldig persoon, maar meer dan 2,5 maand wachten op een consult gaat toch wel ver! De telefoniste vertelde mij verder dat het vervolgens zeker 6 weken duurt voordat je geopereerd kan worden. Wanneer de eerst mogelijke datum is, kunnen ze alleen niet zeggen want de planning gaat via het ziekenhuis. Wanneer zou jij graag geholpen willen worden? Ik hoop voor je dat je snel bericht krijgt en terecht kan!
 5. Hoi Jessie, fijn dat je zo snel herstelt! Dr Fresow doet iets goed geloof ik, want iedereen die door hem geholpen is lijkt zo weer op de been! Zou ik ook in je album mogen kijken? Ik twijfel mezelf nog steeds gek of 400cc niet te groot gaat zijn. Wat vind jij tot nu van de maat?
 6. @Hoera Gefeliciteerd met je nieuwe borsten! Wat fijn dat het al achter de rug is. Hoe gaat het nu met je? Ik kan me voorstellen dat het even wennen is. Anatomische protheses geven vaak een mooi en natuurlijk resultaat, dus het komt vast goed. Ik heb je in ieder geval toegevoegd aan mijn album. Als je naar mijn profiel gaat, kan je daar albums selecteren en dan kom je er vanzelf. Heel veel sterkte met je herstel!
 7. Lastige beslissing! Ik heb vrijwel dezelfde lengte (1.70) en gewicht (nu 52) als jij en heb 345cc. Vind de maat wel mooi! Krijg wel vaak te horen dat ik grote borsten heb voor mijn lichaam, maar het is nog net geloofwaardig. Laat maar weten als je in mijn album wil kijken, dan voeg ik je toe.
 8. Wat naar dat je deze ervaring hebt gehad, Anouk. Er zijn veel vrouwen die nergens last van hebben, maar elk lichaam reageert anders dus vooraf is het nooit te voorspellen helaas. Zelf heb ik gelukkig geen lichamelijke klachten, en heb al vanaf mijn 18de siliconen (ik ben nu 30). Het enige wat opvallend was is dat ik altijd een loepzuivere huid had, nooit een puistje, zelfs in de puberteit niet. Een jaar na mijn bv kreeg ik ineens last van acne en ook best heftig, terwijl ik toen al 19 was. Mbv een goede huidtherapeut heb ik het nu onder controle, maar dat heeft jaren geduurd! Ik heb dit altijd wel vreemd gevonden en er vaak over nagedacht of dit verband zou kunnen hebben met het uitzweten van siliconen, maar ja dat weet je nooit... Aangezien ik verder geen klachten heb, heb ik het maar losgelaten.
 9. @Jessie1995 Succes!! Ik ben ook aan het oriënteren op een wissel bij de Bauland kliniek dus heel benieuwd naar je ervaring. Hoop dat je operatie vandaag voorspoedig verloopt.
 10. Hey Steffie85, weet niet of je hier nog weleens komt, maar las je verhaal en jeetje wat rot zeg! Ik ben heel benieuwd hoe het nu met je gaat?
 11. Ik lees idd wel dat vrouwen na een bv geen gevoel meer hebben in hun tepel of dat het juist supergevoelig is. Hoorde laatst in een filmpje van een vrouw die hier last van had en daardoor altijd stijve tepels had. Ik heb dit gelukkig zelf niet en ben al 2x geopereerd. Ook kan ik gewoon op mijn buik slapen. Nadelen vind ik: - Je voelt dat er iets in je borst zit wat niet van jezelf is. Hoewel protheses niet keihard zijn, is het toch anders dan je eigen vetweefsel. Ik heb het altijd wel moeilijk gevonden om dit te accepteren. - Je zal het altijd zien, want hoe mooi een bv ook is gedaan, het is en blijft een operatie en elke operatie laat een litteken achter. Mijn littekens zijn na mijn tweede operatie mooi genezen, maar toch ben ik me hier altijd van bewust als ik bijvoorbeeld naar de sauna ga. - Siliconen borsten zijn vaak iets kouder dan de rest van je lichaam. Dit probleem schijn je met Monobloc Hydrogel dan weer niet te hebben, omdat die de temperatuur van je lichaam aannemen. - Het oordeel van anderen. Nu ik wat ouder ben, boeit het me niet zoveel meer maar toen ik 19 was en net mijn boobies had, vond ik het heel kwetsend hoe er door sommige mensen over borstvergrotingen word gesproken (dat je dan nep bent, een aandachtstrekker etc. etc.). - Je weet nooit 100% zeker of je implantaten veilig zijn. Er zijn heel veel vrouwen die siliconen hebben en nergens last van hebben, maar er zijn ook vrouwen die na een bv allerlei vage klachten krijgen (zie meldpunt siliconen). - Hoewel de nieuwste protheses in principe alleen vervangen hoeven te worden bij complicaties (zie site van de NVPC: https://www.nvpc.nl/nieuws_detail.php?nieuws_id=132) gaf mijn arts aan dat de kans op scheuren na 10 jaar wel toeneemt. Een wissel is voor je lichaam een belasting, maar ook voor je portemonnee.
 12. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Dat lijkt mij eigenlijk ook, die tweede foto is meer een 600cc high profile toch?! Na lang afwegen heb ik toch besloten om een afspraak te maken bij de Bauland kliniek. Via Faceland zou ik een consult met de pc kunnen krijgen in Utrecht en zou ik alleen voor de operatie naar Mill moeten. Ook zou het aanzienlijk goedkoper zijn dan bij Bloemingdael (4850 vs 2250), hoewel ik vind dat de prijs in deze beslissing geen hoofdrol moet spelen. Met name over dr. Fresow en dr. Bauland lees ik geweldige reviews. Het is wel jammer dat ik weinig voor en na foto's van hen kan vinden, en dus niet kan bepalen wie ik de meest natuurlijke borsten vind maken. Puur op gevoel zou ik nu naar Dr. Bauland vragen. Heb so wie so maar besloten deze hele keuze op gevoel te gaan maken, want rationeel komt ik er toch niet uit. Weet iemand trouwens of Faceland/ Bauland ook met Ergonomix werkt? Ik heb het gisteren aan de telefoon gevraagd, maar de telefoniste van Faceland wist het zelf ook niet 28 februari heb ik eerst een consult bij de consulente, en dan kunnen we een consult inplannen met de arts zelf. Ik hoop echt dat de volgende arts mij een overtuigend advies gaat geven, want ik word gek van het getwijfel!
 13. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Spannend zeg, nog een maandje wachten! Wel fijn dat je er helemaal uit bent gekomen met je arts. Je zei nog dat het kan gebeuren dat je in de ene borst bijvoorbeeld 270cc krijgt en in de andere 300cc, als ze in de ene borst meer kapsel moeten verwijderen. Is het geen optie om dan beide borsten met het grotere volume te vullen, of wil je dat zelf liever niet? Ik kan me voorstellen dat de operatie niet makkelijk is om te combineren met jouw beroep. Zes weken niet mogen tillen lijkt me als verpleegkundige best een belemmering. Tja, je zou altijd nog kunnen zeggen dat het herstel niet zo voorspoedig verloopt als je aanvankelijk dacht en dat je arts heeft aangeraden om nog niet te gaan werken. Zo heb ik dat ook een keer gedaan toen ik geopereerd was voor iets medisch, en mijn werkgever heeft dat toen gewoon geaccepteerd.
 14. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hoi Nesjebesje, hoe is je consult gegaan? Zijn je vragen over Motiva al beantwoord? Ik geloof dat ik inmiddels begrijp hoe het zit met de maten en types van Motiva, dus laat maar weten als het nog niet duidelijk is na je consult Heb je al een keuze kunnen maken over het aantal cc? Ik kom er zelf echt niet uit! Het is zo lastig omdat elke arts me iets anders aanraadt en ik eigenlijk in geen enkel advies vertrouwen heb. Zowel 400cc full als 425cc demi lijken mij te groot, maar ik kan geen kleinere maat van de full nemen omdat de breedte dan te smal is. En als ik een kleinere maat van de demi neem verlies ik een centimeter projectie, en dat zou ik ook heel jammer vinden. Ik heb 14 maart weer een consult, bij een collega van Wouter van der Pot en dan in april nog eens bij hem zelf. Het duurt zo lang voordat ik bij Bloemingdael terecht kan, dat ik al even ben gaan zoeken naar andere artsen in NL die Motiva gebruiken. Eigenlijk kwam ik naast Bloemingdael, OLVG en Parkkliniek alleen nog uit bij Bauland en Zipper. Allebei een flink stuk reizen voor mij Heb nog bij Boerhaave geïnformeerd of van der Weij hiermee werkt, maar helaas. Weet iemand nog andere goede artsen in Nederland die met Motiva werken? Wel interessant hoe verschillend dezelfde maat bij de een kan uitvallen en bij de ander. Zie hieronder twee foto's van een soortgelijke voorsituatie, beide 425cc Demi Ergonomix. Bij de eerste een prachtig resultaat vind ik en bij de tweede veeeeeel te groot. Bizar toch? Zo'n verschil met exact hetzelfde implantaat
 15. Wow wat een verhaal. Dit is een van mijn grootste angsten als ik denk aan mijn komende prothesewissel. Het is al vaak gezegd, maar ik vind het zo knap hoe je hiermee om bent gegaan. Wat moet dit moeilijk zijn geweest. En nog steeds als je er dan achter komt dat het wéér niet goed is. Je borsten zijn wel echt prachtig! Hopelijk kunnen ze je ook nog helpen met het probleem met het litteken waar je nu mee zit. Hoe is je consult de 9de gegaan? Heel veel sterkte!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×