Mjcls

Gold Member
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

6 Followers

About Mjcls

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik snap het helemaal. Maar je gaat nog jaaaaaaren kunnen genieten van je herstelde borsten. Ze moeten alleen nog... herstellen. En dat vraagt tijd. Komt goed, beloofd 👍🏻
 2. Heel herkenbaar, dat gevoel. Als ik terugdenk aan de weken na mijn operatie, had ik exact dezelfde zorgen. Ik vond het zo groot en hoopte dat het nog kleiner zou worden. Nu, 4 maanden later, is de shock al veel minder. Klein was zijn ze niet geworden, maar ze zitten wel een pak natuurlijker. In het begin leken het wel opgeplakte tennisballen, vreselijk vond ik dat. Nu bewegen ze al wat mee en “vallen” ze meer. Dat scheelt, en dat mag gerust nog wat meer. Ik ben tevreden met de maat, al kan ik het in een strak shirtje wel weer even schrikken vinden. Gelukkig dat ik dat niet zo vaak draag. Veel succes ermee!
 3. Sorry voor het late antwoord. Na 5 maanden ben ik mijn borsten (gelukkig) al wat gewoon en niet meer elke dag op het forum. Bij mij is het zeker niet kleiner uitgevallen, eerder groter. Mocht ik het opnieuw doen, zou ik voor 255cc gaan ipv 270. Probeer eens zakjes water te vullen en in je bh te steken, met een strak topje erover. Dat gaf achteraf bekeken een heel accuraat beeld van het resultaat met kleren aan. De 3D foto’s vond ik ook heel goed, maar moeilijk om op basis daarvan te kiezen tussen 30cc verschil.
 4. Strak om alles op z’n plaats te houden, dat wel. Maar ze mogen niet omhoog geduwd worden, want ze moeten nog wat kunnen zakken de eerste weken.
 5. Dat zal wel lukken. Ik ging na 1 week weer aan het werk, en dat was goed te doen. Bureauwerk, maar ik loop ook best wel veel rond. Komt goed!
 6. De eerste 6 weken moet je BH steun geven en kies je best een met verstelbare bandjes, die je dan zo lang mogelijk maakt. Zo vermijd je dat de prothesen naar boven geduwd worden. Daarna mocht ik van mijn PC alles. Ik kies zelf voor bralettes zonder beugels, dat zit geweldig.
 7. Mijn familie en beste vrienden heb ik op voorhand ingelicht. Zij kennen me goed en zouden het toch opmerken. Ze waren er voor mij tijdens de weken PO, wat ook gewoon tof is om te kunnen delen. Mensen die wat verder staan, zoals collega’s weten het niet. Ik denk zelfs niet dat iemand het echt gemerkt heeft. 1 collega wist het wel omdat we samen yoga deden en ik na 5 lessen moest stoppen omwille van de operatie. Ik heb me de moeite van excuses zoeken bespaard en het gewoon verteld in de kleedkamer na de laatste yoga-les. Hoe normaler je er zelf mee omgaat, hoe normaler je omgeving reageert. Enkel mijn moeder was de eerste keer verrast en keurde het zelfs een beetje af, maar ze is wel op mijn kinderen komen passen en is nu zeer geïnteresseerd in de vorderingen. 😆 Ik neem me voor om er altijd eerlijk over te zijn, mocht het ooit ter sprake komen. Ik schaam me niet, ik heb dit voor mijzelf gedaan en voor niemand anders. Ook mijn kinderen mogen het weten als ze wat groter zijn. Heeft geen zin om het te verzwijgen, en mijn dochter zal zich sowieso vragen gaan stellen als ze op een AA blijft steken 😉
 8. Succes ermee!! Wat leuk dat dat in NL terugbetaald wordt. Ik denk dat ik ook wel in aanmerking zou gekomen zijn 😏 Mijn kindjes zijn 1, 3 en 5. Ik heb ze niks verteld, maar ze keken wel met grote ogen mee als de thuisverpleging langskwam. “Mama heeft pijn aan haar borsten” “Komt de verpleger jou weer verzorgen?” Die zaken kwamen er wel uit, maar nu 6 weken verder zijn ze het volgens mij al vergeten. De 2 oudsten hebben de borstvoeding van de jongste ook met interesse gevolgd, dus ik denk dat ze er niet raar van opkijken als mijn borsten de ene dag groot zijn, dan weer klein en plots weer groot 😆 Als de tijd er rijp voor is, mogen ze het wel weten... Veel succes morgen! En geef het zeker 6 weken om te wennen. Ik ben nu 6 weken PO en had er toch wel wat tijd voor nodig.
 9. Ja allemaal zeer herkenbaar!! Ik heb ook (meer in mijn rechterborst) minder gevoel. Zelfs mijn tepel. Ik heb het gevoel dat dat aan het beteren is, maar het kan best dat het niet 100% terugkomt. De tijd zal het uitwijzen...