Mjcls

Gold Member
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

6 Followers

About Mjcls

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat zal wel lukken. Ik ging na 1 week weer aan het werk, en dat was goed te doen. Bureauwerk, maar ik loop ook best wel veel rond. Komt goed!
 2. De eerste 6 weken moet je BH steun geven en kies je best een met verstelbare bandjes, die je dan zo lang mogelijk maakt. Zo vermijd je dat de prothesen naar boven geduwd worden. Daarna mocht ik van mijn PC alles. Ik kies zelf voor bralettes zonder beugels, dat zit geweldig.
 3. Mijn familie en beste vrienden heb ik op voorhand ingelicht. Zij kennen me goed en zouden het toch opmerken. Ze waren er voor mij tijdens de weken PO, wat ook gewoon tof is om te kunnen delen. Mensen die wat verder staan, zoals collega’s weten het niet. Ik denk zelfs niet dat iemand het echt gemerkt heeft. 1 collega wist het wel omdat we samen yoga deden en ik na 5 lessen moest stoppen omwille van de operatie. Ik heb me de moeite van excuses zoeken bespaard en het gewoon verteld in de kleedkamer na de laatste yoga-les. Hoe normaler je er zelf mee omgaat, hoe normaler je omgeving reageert. Enkel mijn moeder was de eerste keer verrast en keurde het zelfs een beetje af, maar ze is wel op mijn kinderen komen passen en is nu zeer geïnteresseerd in de vorderingen. 😆 Ik neem me voor om er altijd eerlijk over te zijn, mocht het ooit ter sprake komen. Ik schaam me niet, ik heb dit voor mijzelf gedaan en voor niemand anders. Ook mijn kinderen mogen het weten als ze wat groter zijn. Heeft geen zin om het te verzwijgen, en mijn dochter zal zich sowieso vragen gaan stellen als ze op een AA blijft steken 😉
 4. Succes ermee!! Wat leuk dat dat in NL terugbetaald wordt. Ik denk dat ik ook wel in aanmerking zou gekomen zijn 😏 Mijn kindjes zijn 1, 3 en 5. Ik heb ze niks verteld, maar ze keken wel met grote ogen mee als de thuisverpleging langskwam. “Mama heeft pijn aan haar borsten” “Komt de verpleger jou weer verzorgen?” Die zaken kwamen er wel uit, maar nu 6 weken verder zijn ze het volgens mij al vergeten. De 2 oudsten hebben de borstvoeding van de jongste ook met interesse gevolgd, dus ik denk dat ze er niet raar van opkijken als mijn borsten de ene dag groot zijn, dan weer klein en plots weer groot 😆 Als de tijd er rijp voor is, mogen ze het wel weten... Veel succes morgen! En geef het zeker 6 weken om te wennen. Ik ben nu 6 weken PO en had er toch wel wat tijd voor nodig.
 5. Ja allemaal zeer herkenbaar!! Ik heb ook (meer in mijn rechterborst) minder gevoel. Zelfs mijn tepel. Ik heb het gevoel dat dat aan het beteren is, maar het kan best dat het niet 100% terugkomt. De tijd zal het uitwijzen...
 6. Dankjewel! Ik heb je toegang gegeven tot mijn album. Hoe gaat het met jou?
 7. Natuurlijk! Ik kijk het na, maar volgens mij had ik je al toegang gegeven...
 8. 6 WEKEN UPDATE Pijn: niks meer. Maandag (exact 6 weken) ging ik meteen een toertje joggen, en daar had ik helemaal geen last van. Verzorging: elke ochtend en avond smeer ik mijn borsten (vooral het litteken) in met nivea, zoals aangeraden door mijn PC. Soepelheid: Helemaal geen gevangen, opgeblazen gevoel meer. De borsten voelen een pak soepeler aan, maar blijven wel redelijk bewegingsloos. Ik merk wel dat ze een klein beetje gaan hangen als ik op mijn zij lig. Jeeuuujj! Gevoel in tepels: nog steeds heb ik rechts veel minder gevoel dan links. Wel meer dan in het begin (of mss ben ik het al gewoon?). De koude heeft wel een impact op beide tepels, dus ik vertrouw erop dat het stilaan zal beteren. Mijn PC vond dat ook een goed teken. Beha maat: Voorlopig lijkt 75C mijn maat. En dat mag zeker zo blijven! Mentaal begin ik mijn borsten eindelijk te aanvaarden. Ik denk er niet meer van ‘s ochtends tot ‘s avonds aan. 😆 Ik geloof nog steeds dat een maatje kleiner ook goed was geweest, maar in mijn kleren ziet het er echt prachtig uit. Bloot, dat zullen we binnen een paar maanden kunnen beoordelen. Nieuwe foto’s in mijn album. Vraag gerust toegang!
 9. Hahaha ik hoor precies mezelf spreken 😉 Na 1 week had ik ook nog dat trekkerige en ingesnoerde gevoel hoor. Dat is helemaal normaal! Bij mij lag het zeker niet aan mijn vel, want dat was na 3 zwangerschappen al evenveel keer uitgerokken. Pas vorige week heb ik het gevoel dat het beter is. Enkel last bij bepaalde bewegingen of na lang stilliggen. Ik stuur je een berichtje!