Mjcls

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

6 Followers

About Mjcls

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo iedereen, ook goed nieuws van mijn kant! Het gevoel is enkele maanden PO weer helemaal teruggekomen in mijn rechterborst. Succes allemaal in quarantaine!
 2. Oh sorry dat ik nu pas een antwoord stuur, ik kom niet heel vaak meer kijken. Benieuwd naar je foto’s! Hoe voel je je?
 3. @Redannie, @Ingo, @vithoufiore Ik heb jullie allemaal toegang gegeven tot mijn album. En ik neem graag een kijkje bij jullie ☺️ Er zijn al een tijd geen nieuwe foto’s bijgekomen, maar heel spectaculair is de verandering niet sinds de laatste foto. Mijn borsten voelen wel soepeler aan, en het gevoel in mijn tepels en borsten komt terug waardoor ook het gevoel bij aanraking weer als voorheen begint te worden. Dat helpt enorm bij het aanvaardingsproces. Ben zelf ook wat onzeker, maar het is al veel beter dan in het begin! Het sporten gaat nu heel goed. Ik merk niks van het extra gewicht, en kan zonder problemen 10km hardlopen en op mijn buik liggen bij yoga. Mijn strakke sporttopjes doe ik voorlopig niet meer aan. Met een vollere boezem vind ik wat losser toch mooier. Veel succes dames!
 4. Ik snap het helemaal. Maar je gaat nog jaaaaaaren kunnen genieten van je herstelde borsten. Ze moeten alleen nog... herstellen. En dat vraagt tijd. Komt goed, beloofd ??
 5. Heel herkenbaar, dat gevoel. Als ik terugdenk aan de weken na mijn operatie, had ik exact dezelfde zorgen. Ik vond het zo groot en hoopte dat het nog kleiner zou worden. Nu, 4 maanden later, is de shock al veel minder. Klein was zijn ze niet geworden, maar ze zitten wel een pak natuurlijker. In het begin leken het wel opgeplakte tennisballen, vreselijk vond ik dat. Nu bewegen ze al wat mee en “vallen” ze meer. Dat scheelt, en dat mag gerust nog wat meer. Ik ben tevreden met de maat, al kan ik het in een strak shirtje wel weer even schrikken vinden. Gelukkig dat ik dat niet zo vaak draag. Veel succes ermee!
 6. Sorry voor het late antwoord. Na 5 maanden ben ik mijn borsten (gelukkig) al wat gewoon en niet meer elke dag op het forum. Bij mij is het zeker niet kleiner uitgevallen, eerder groter. Mocht ik het opnieuw doen, zou ik voor 255cc gaan ipv 270. Probeer eens zakjes water te vullen en in je bh te steken, met een strak topje erover. Dat gaf achteraf bekeken een heel accuraat beeld van het resultaat met kleren aan. De 3D foto’s vond ik ook heel goed, maar moeilijk om op basis daarvan te kiezen tussen 30cc verschil.
 7. Strak om alles op z’n plaats te houden, dat wel. Maar ze mogen niet omhoog geduwd worden, want ze moeten nog wat kunnen zakken de eerste weken.
 8. Dat zal wel lukken. Ik ging na 1 week weer aan het werk, en dat was goed te doen. Bureauwerk, maar ik loop ook best wel veel rond. Komt goed!
 9. De eerste 6 weken moet je BH steun geven en kies je best een met verstelbare bandjes, die je dan zo lang mogelijk maakt. Zo vermijd je dat de prothesen naar boven geduwd worden. Daarna mocht ik van mijn PC alles. Ik kies zelf voor bralettes zonder beugels, dat zit geweldig.