Maudje6

Silver Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maudje6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nina_a, bedankt voor het toevoegen. Mooi resultaat ook hoor! Zul je zeker blij mee zijn! En ze veranderen idd nog gedurende de eerste weken/maanden zie ik. Nou, ik ben benieuwd en wacht geduldig af, maar ben nu al dik tevreden!
  2. Ja ladies, dank voor jullie geruststellende woorden, en het klopt. En nu 10 dagen post operatie en de tepels zijn weer als vanouds!! Ook zie ik de borsten al iets zakken, dus de bolling boven wordt wat minder. Ben superblij met m’n nieuwe boobies! Denk dat het een C-tje wordt. Afwachten natuurlijk maar ik hoop het! Ik kan eigenlijk al bijna alles weer, pijn is goed te doen. En de borstband is nu af, dat geeft ook echt verlichting!
  3. Hallo, ik ben 4 dagen geleden geopereerd voor een bv. Ik ben 1.60 en weeg 49,5. Ik heb 240 cc dual plane mentor protheses high Profile. Ik moet een week een borstband dragen en 6 weken de speciale bh die ik kreeg van de kliniek. De pijn is wel te doen vind ik, zeker met wat pijnstilling. Op zich ben ik blij met het resultaat maar heb ook onzekerheden... zo vlak na een operatie ziet het er natuurlijk nog niet uit zoals het moet worden. Mijn tepels staan erg bol nog vind ik, waardoor je vanaf de zijkant eigenlijk twee bollingen ziet, die van de prothese (of de spier die erop ligt, dat kan ook die bult zijn), én de bolling van de tepels. Vind ik niet zo mooi... hopelijk daalt de prothese nog en zakt die bovenste bolling nog weg. En stiekem hoop ik dat de tepels ook nog wat ‘terug trekken’. Ik vind ze vooralsnog vrij groot ogen, schrok er echt een beetje van, maar ik lees dat door de zwelling en vocht ze in het begin groter ogen. Geduld hebben denk ik....