Jump to content
Borsten Forum


Linda_PDD

Gold Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Linda_PDD

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Noord-Brabant
 • Interests
  Sporten, familie, uiteten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vorige week ben ik nog een keer gaan ‘passen’ bij de consulente. Ik was aan het twijfelen om dit wel of niet te doen, maar ben blij dat ik gegaan ben. Ik had ook een aantal inhoudelijke vragen per mail gestuurd, de consulente had die vooraf aan de arts gesteld. Alle vragen die ik had zijn nu beantwoord, en ik kreeg echt de tijd om mijn keuze te maken. Conclusie, ik ga voor 295 CC (dual-plane, Mentor, anatomisch, medium hight moderate plus). Ik ben nu veel meer gerust gesteld, van mij mag het nu zover zijn!!
 2. Wat vervelend 😫, ik zou dan ook heel teleurgesteld zijn. Je stelt je er toch op in en het moet ook allemaal maar in je eigen planning passen. Ga je bij deze arts blijven en wachten tot sept/okt? Of nog verder kijken?
 3. Mijn datum staat op 13 mei! Dus dat is al over minder dan een maand....:-)
 4. Jaaa, hier ook DE operatienorm Mei 😃. Wanneer heb je je 2e consult? Groetjes Linda
 5. Welkom. Ik ben 2 dagen na jou aan de beurt, mijn operatie staat op 13 mei gepland! Bij mij dus nog geen foto's, maar we kunnen straks wel onze ervaring en pijntjes delen :-). Groetjes Linda
 6. Wat fijn dat je zo goed en snel hersteld! Toch echt een groot voordeel bij voor de spier plaatsing. Wel lijkt het me lastig om dan niet teveel te willen doen. La Mer, daar heb ik ook ooit iets van gehad, echt super spul!
 7. We hebben dezelfde operatie datum!!! Ik voelde mij bij Bergmans ook echt een nummer, geen fijne ervaring. Jij bent ook nog aan het twijfelen over de maat lees ik, hoort denk ik bij het proces als ik de blogs hier zo zie 🤣. Ik twijfel tussen anatomisch 255 cc of 295 cc. Ik heb nu 70a en wil naar een volle C. Ben vooral bang dat het te groot bij me wordt (ben 1.69 en 55 kg). Ik weet dat het verschil minimaal is, maar toch...
 8. Ik sta ingepland op 13 mei! Het kon wel al eerder maar moet het plannen thuis. Ze kan dus goed hechten, dat hoor ik graag 👍! Ik wil nog een keer terug voor te passen en de vragen die ik heb. Was jouw 2e consult alleen met de consulente of was de arts er ook bij? Mooi resultaat, ziet er echt goed uit. Op welke bh maat ben je uitgekomen?
 9. Ik heb je foto gezien, heel mooi! De maat waar ik naar op zoek ben. Ik vond de mentor ook vrij hard, maar zal altijd zachter voelen dan die harde maximumizers 🤣. Ik geloof dat ze bij Velthuis alleen met werk maat dat weet ik niet zeker. Ik weet dus ook niet of ze bij daar anatomisch verschillende projecties hebben (die bestaan dus wel heb ik nu gelezen ergens).
 10. Ik ga ook geopereerd worden door Drs Mesters op 13 mei. Ik kom maar weinig over haar tegen, maar had zo'n prettig consult en daardoor heel goed gevoel erbij. Zo te lezen ben je heel tevreden, goed om te horen! Zou ik je foto's mogen zien? Vooralsnog ga ik voor anatomisch 255 cc of 295 cc.
 11. Ik krijg ook mentor, maar dan anatomisch. Al kom ik er door het rondkijken hier nu pas achter hoe veel verschillende types er zijn. Van mijn consult kan ik me eigenlijk alleen nog maar herinneren anatomisch 255 cc of max 295 cc. Geen idee mbt projectie, ik geloof dat ze daar geen variant in hebben. Toch maar eens navragen. Ik heb net je hele verhaal gelezen, wat een rollercoaster met die datums. Maar wat fijn dat het nu alweer 4 wkn PO is en het goed gaat! Ben je blij met wat je ziet? Nog blij met je keuze van 250 cc?
 12. Hi allemaal. Ik ben 35 jaar, woonachting in Noord-Brabant. Ik ben moeder van 2 prachtige meiden (4 jaar + 2 jaar). Ik heb altijd al kleine borsten gehad, maar ze zagen er prima uit. Tijdens mijn zwangerschap / borstvoedingsperiode had ik een mooie C cup, wat voelde ik me daar geweldig bij! Ik heb toen besloten dat, wanneer ik weer terug in vorm was, ik serieus een borstvergroting zou gaan overwegen. Nu, na mijn zwangerschap zijn mijn borsten kleiner en slapper dan ooit, en dus heb ik besloten dat het nu tijd is voor mij. Ik heb 2 consults gehad, bij Bergmanclinics en Velthuiskliniek, ik heb uiteindelijk voor Velthuiskliniek gekozen. Mijn operatie staat gepland voor 13 mei. Mijn stats: huidig 70A of 75A, 1.69cm en 55 KG. Ik ben van plan (en geadviseerd) om voor anatomische protheses te gaan ivm wens voor een natuurlijk resultaat en het minimale aanwezige borstweefsel. Ik ben nog enorm aan het twijfelen over het aantal cc's, ik twijfel tussen anatomisch 255 cc of 295 cc!! Ik hoop hier meer informatie te vinden en hopelijk ook foto's van meiden met vergelijkbaar postuur om een betere keuze te kunenn maken. Groetjes!
×
×
 • Create New...