Redannie

Redannie : 16 november 2019 : Dr. van Engeland : Bergman Clinics

Recommended Posts

Hoi ik ben nieuw hier.Ben 40 jaar en heb 2 kinderen na 15 jaar gaat mijn wens in.16 november krijg ik een borstvergroting.Ik laat het doen bij de Bergmankliniek door dr van Engeland.Ik krijg 250 cc rond high profile.Zelf ben ik 164 en weeg 59 kg.Heb een omtrek van 65 maar omdat dit er niet is draag ik nu altijd maximizer 70b.Ik ben toch zo benieuwd hoe het word?eindelijk borsten.Maar er komen ook steeds twijfels worden ze wel mooi,zijn ze groot genoeg of worden ze niet te groot?Op de 3D fotos vond ik ze best groot namelijk.volgens de pc past 250 cc precies bij me lichaam omdat ik zo ontzetten smal ben.Ik zou ook graag fotos willen zien van dames die hetzelfde postuur als ik heb.Maar ik heb het forum nog echt niet onder de knie waar kan ik fotos kijken en hoe moet dat?Sorry ik ben niet heel erg handig haha.Ben benieuwd naar de reacties.

groetjes redannie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

 

Voor de operatie had ik een kleine 75B. Wel met maximizers.

Ik ben geholpen bij kliniek Gabriels door dr. Hupkens.

 

Ik heb Motiva full RoundSilk 400cc dualplane gekregen en ben hier erg tevreden mee. Ik kom nu uit op een 75D cup en het oogt als een volle C.

Ik ben 1.62 en weeg 52kg. Dus ben ook best wel smal gebouwd. Het oogt bij mij echt niet groot en pas heel goed bij mijn postuur. Mijn borsten staan heel mooi, dicht bij elkaar :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Redannie

 

Hoi hoi,

 

Omdat ik zag dat je al een operatiedatum hebt, heb ik gelijk even de titel aangepast en het topic verplaatst naar operatieverslagen.

Hier kun je dadelijk je verslag maar ook alle updates neer gaan zetten, zo heb je dan alles netjes bij elkaar staan.

 

Heel veel plezier met aftellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Redannie

 

Ik snap de twijfels van te groot of te klein heel goed. Weet je toevallig nog hoe breed je borstkas is? Die is ook opgemeten tijdens het passen als het goed is. Ik denk niet dat 250cc snel te groot zal zijn, ik ben zelf 162 ong en weeg nu iets van 57 kg dus vergelijkbaar postuur denk ik (al is mijn bovenlichaam smal, mijn onderlichaam wat minder). Ik heb er eergister 325cc ingekregen. Ik heb lang getwijfeld, ik vond het met passen namelijk nog best klein lijken (nét iets groter dan het met maximizer leek). Maar 350cc zou te breed worden voor mijn borstkas. Na de operatie zei mijn PC ook dat er echt geen cc extra bij had gekunnen door een gespierde borstspier. Lang verhaal kort: ik heb dus 325cc en vind dat nog steeds erg in verhouding met mijn lichaam, maar hierin is iedereen natuurlijk anders.

Ik heb overigens ook rond, high profile!

 

Ik heb een album, als je wil kan ik je toevoegen, al ben ik pas 2 dagen PO dus ziet er nu nog niet echt representatief uit. In mijn topic kun je wel mijn voorsituatie en pasfoto zien met 325cc, misschien heb je daar ook nog iets aan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb echt geen idee hoe breed mijn borstkas is.Ik heb toch nog maar een afspraak gemaakt om nog een keer te passen.Ik wil graag op een ccup uitkomen.En volgens bestboobie moet dit wel lukken met wat ik krijg.

oh maar jij hebt het gewoon al achter de rug.Hoe voel je je nu en hoe is het met de pijn?Mijn borstspieren zijn ook heel gespierd volgens de pc het eerste wat ze vroeg sport jij veel haha.

ik zou graag je fotos willen bekijken.dank alvast.

ben echt benieuwd 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Goed dat je nog eens gaat passen, het is toch best een beslissing die je maakt he. Wanneer ga je opnieuw passen?

Ik voel me nu opzich wel prima, drukkende gevoel van de zwelling met name. Maar het is echt meer oncomfortabelheid dan pijn. Ik zal je toevoegen aan mn album, kun je kijken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dinsdag 1 oktober mag ik weer en a.s dinsdag moet ik naar de anesthesist.

wat fijn dat je geen pijn hebt.Ik laat het allemaal maar over me heen komen.Vind het wel heel spannend maar ik maak me er niet zo druk om.Iedereen herstelt anders en ik ga gewoon uit van het ergste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Ik ben niet zo handig.Ik heb de fotos van dag 2 po gevonden en ik vind ze al prachtig nu.Maar waar kan ik jouw voorsituatie fotos vinden en had je ook 3D fotos gehad?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Heb geen 3D foto's gehad, maar ik had ze ook niet gewild. Ik vind dat altijd alleen maar verwarring zaaien haha. Ik voel meer bij gewoon het passen zelf. Ik heb daar mijn vriend toen een filmpje van laten maken, met die pasprotheses in, rondje draaien zodat je alle hoeken had. Dat filmpje heb ik echt 100x gekeken als ik twijfelde, en dat vond ik fijn. 

 

De voor foto heb ik net in het album erbij gezet waar ook de 2 dagen PO stonden. In mijn normale topic (als je tussen alle topics kijkt van borstvergrotingen en dan die van mij: 20 september Velthuiskliniek dr. Zaal) zie je nog meer foto's.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, 

 

Veel succes gewenst vast! Hoest met de zenuwen?

 

Groetjes,

 

Marlies 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben afgelopen woensdag geopereerd.Ik had mijn datum niet goed gezet.Wat is het mij allemaal meegevallen zeg.En wat is het mooi geworden.Ben toch voor de 275 gegaan.ben nu 2 dagen verder en heb bijna geen pijn meer.Had me op het ergste voorbereid maar het valt allemaal zo mee.Heb vannacht gewoon de hele nacht geslapen en gewoon lekker op mijn zij want dat mag gewoon van mijn chirurg.
ik moet nu alleen opletten dat ik al niet teveel wil gaan doen.Voel wel flink spierpijn.Ik gebruik alleen paracetamol als pijnstilling.Ik ben er zo blij mee.Ik heb me echt druk gemaakt voor niks.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aaah wat supergoed! Fijn dat het zo’n rustig herstel hebt! En lekker op je zij! Hoop dat de mijne dat ook goed vindt! Heb je foto’s? Ik krijg 16 dec 295cc. Maar 75D zeg? Wow!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb album gemaakt maar moet effe kijken hoe ik je toevoeg haha.Ik ga me best doen.Ben vanmiddag wezen douchen en WoW ik vind ze best groot zo in me blootje.

Share this post


Link to post
Share on other sites